-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@angel
Προφανώς ήταν επιλογή του καθηγητή σας. Εμείς LOGO (ναι logo στάματα να γελάς) κάναμε στην γ γυμνασίου.@υπολοιποι
Επειδή έχω περάσει πιο πρόσφατα απο όλους σας απο τις πανελλήνιες πιστέψτε με τα μαθηματικά κατεύθυνσης ειναι παλούκι όταν εισαι γ λυκειου. γιατι τώρα (μηχ μηχ πρώτο έτος) καταλαβαίνω πόσο καλά ήταν όλα με ΜΙΑ μεταβλητή και όχι τρεις
ΑΕΠΠ και ΑΟΔΕ όποιος δεν γράφει εχει θέμα και θα έπρεπε να πάει σε άλλη κατεύθυνση! Τα φετινά του ΑΕΠΠ πρεπει να ήταν λιγο πιο τσιμπημένα (δεν τα είδα με λεπτομέρεια ακόμα) γιατι στα μαθ κατ τους χάιδεψαν άσχημα.
Γενικά όμως mjacob,dimik κόψτε λίγο γαματοσύνη.. Όπως έγραψα πιο πάνω ναι ειναι απαιτητικά για τα παιδιά της γ λυκείου όμως. Για εσάς (μηχανικός και πληροφορικάριος αν θυμάμαι καλά) και τον οποιδήποτε που έβγαλε πολυτεχνική/θετική σχολή φαίνονται παιχνίδι πλέον και τυποποιημένα .
'Γαματοσύνη'???? εγώ ένα ΤΕΙ της π@τσας τελείωσα
και ίσα ίσα που ο προγραμματισμός, οι αλγόριθμοι κλπ ποτέ δεν μου άρεσαν και ποτέ δεν ασχολήθηκα, αλλά το μάθημα στην Γ' Λυκείου είναι πραγματικά εύκολο για κάποιον που έχει μια Α αναλυτική ικανότητα ώστε να σπάσει το πρόβλημα σε επιμέρους κομμάτια και μετά να σκεφτεί σαν χαζός (aka H/Y) και να χρησιμοποιήσει τις βασικές εντολές. Αν κάποιος είναι παπαγαλάκι και δεν μπορεί να βγάλει το μυαλό του από το καλούπι φυσικά και θα το βλέπει σαν βουνό.
στην τελική θα ήταν απείρως καλύτερο όλα τα μαθήματα θετικών επιστημών στις πανελλήνιες να ήταν τύπου σας δίνονται οι τύποι,γνωρίζετε τα θεωρήματα-αξιώματα κλπ σπάστε το κεφάλι σας και λύστε real life προβλήματα (π.χ βρείτε τον ρυθμό αποσύνθεσης ενός πτώματος στην πλατεία της Λάρισας που έλεγε κι ένας καθηγητής μου ). Εκεί θα ξεχώριζε η ήρα από το στάρι και το ποιοί κάνουν για επιστήμονες και ποιοί για γελαδάρηδες.
Αυτό θα μπορούσε ίσως να γίνει και στην θεωρητική κατεύθυνση , με ερωτήσεις κρίσεως που όλοι τρέμουν λες και είναι ο διάολος, με μόνο άγνωστα κείμενα σε αρχαία-λατινικά-νέα ελληνικά κλπ κλπ. -
Δεν νομίζω να έγραψε ο ντιμικ οτι τα μαθηματικά κατεύθυνσης ειναι ευκολακι
Ασχετα την μετα πορεία σου, με βαση την ηλικία στην οποία έρχεσαι σε επαφη μαζι τους και το επίπεδο του σχολικού βιβλίου, ειναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο απο οποιοδήποτε μάθημα της τεχνολογικής και σίγουρα το πλέον δύσκολο και απαιτητικό
Και μόνο το γεγονός οτι ελάχιστοι γράφουν βαθμό >17 λεει πολλα
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Κοντά είμαστε carfanatic...Τα μαθηματικά κατεύθυνσης ακόμα δεν τα πάω και τα χρωστάω απ' το 1ο εξαμηνο...
Που θα μου παν κι αυτά...Για ΑΕΠΠ κ ΑΟΔΕ ισχύει ό,τι είπες. Γελοία μαθήματα. Το 1ο ήθελε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και ό,τι δεν μπορείς παπαγαλία, και το 2ο απλή κοινή λογική.
Πάντως κι εμείς στο γυμνάσιο ασχολούμασταν με βασικα πράγματα πληροφορικής και προγραμματισμού...Πόσο κοντά? Για μεγάλο σε είχα! Εγώ σήμερα μάλλον πέρασα μαθ 2 οπότε μένουν μονο μαθ 3 στο επόμενο εξάμηνο και φυσικά όλα τα άλλα μαθηματα που ειναι γεμάτα μαθηματικά
Γενικά +1 στο ποστ σου.
@dimik
Δεν το εννοούσα προσβλητικά απλά στην προηγούμενη σελίδα είδα κάτι περί απαιτητικότητας των θεμάτων/ no hard feelingsΑμα δεν πάρεις αποφαστιστικά απο την πολύ αρχή αεππ/αοδε και δεν καταλάβεις οτι εδώ γράφεις 20 μονο με τον 'τωρινό' σου κόπο,χωρις να χρειάζεσαι παλιότερες γνώσεις, δεν θα σου φανεί ποτέ εύκολο.
-
2-3 χρονάκια σου σκάω...
Εγώ 1 μάθημα έχω με μαθηματικά στη σχολή... -
Εγώ πάλι τα μαθηματικά κατεύθυνσης τα είχα πάρει με καλό μάτι. Αγγούρια και ήθελε να το κουράσεις λίγο το ρημάδι.
(@@, αλλά όταν είσαι 17 και έχεις άλλα 8 μαθήματα που γενικά δεν σε ενδιαφέρουν τα μαθηματικά κατεύθυνσης σου φαίνονται μια χαρά)
Το γεγονός βέβαια ότι αμα διαβάσεις ΜΟΝΟ από το βιβλιό μάλλον θα πάρεις ταρχιδιαμ είναι μεγάλη αλητεία...
-
http://www.vice.com/gr/read/mathites-ft ... anellinies
-
Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση της Μαργαρίτας από το τετράδιο της στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Λατινικών.
Πωτς γίνεν ατό?
-
Ο πρώτος που μιλάει έχει φτάσει 20 για να δωσει πανελλαδικές επειδή έχει χάσει χρονιές ολόκληρες απο απουσίες γιατι όπως λέει δε μπορούσε να σηκωθεί στις 8 και του φταίει το σύστημα;
-
Ε κ εσεις,πως θα γινουμε γαματοι και YOLO αν δε κραξουμε τα παντα??
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
κάνε αυτό που πρέπει και μετά κράξε όσο θες, αλλιώς ό,τι και να λες δεν έχει αξία
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
2-3 χρονάκια σου σκάω...
Εγώ 1 μάθημα έχω με μαθηματικά στη σχολή...Τι μαθηΜατικα ωρε, στο δημοτικό είσαι ;
Άλγεβρα
Γεωμετρία
Στατιστική
Ανάλυση ;; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κάνε αυτό που πρέπει και μετά κράξε όσο θες, αλλιώς ό,τι και να λες δεν έχει αξία+1 Με λιγες εξαιρεσεις(που αυτοι θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αν φτυνουν ή οχι),οσοι ηθελαν και μπορουσαν να καταφερουν κατι το καταφεραν.Ειτε εδω ειτε στο εξωτερικο.Κ εγω οταν εδινα το θεωρουσα εντελως χαζο συστημα,αλλα εν τελει βλεπω πως ειναι μια χαρα σε σχεση με αλλα πραγματα στην Ελλαδα..
Τωρα παντα θα υπαρχουν αυτοι που χωρις ν ανοιξουν σελιδα βιβλιου φτυνουν τις πανελληνιες απο αποψη κ επειδη ετσι εισαι γαματος!Οκ κ οι αλλοι αντι να βγαλουν κανα παιδι που ελιωσε κ εχασε για 10 μορια τη σχολη που ηθελε,μου βγαλαν τους χαβαλεδες.
Ο αλλος λεει '' Αναγκάζομαι να διαβάζω τέσσερις και πέντε ώρες την ημέρα για να μπω σε μια Σχολή η οποία ίσως και να μην είναι κι αυτό που θέλω να κάνω '' Χεστηκαμε ρε φιλε,προβλημα σου ειναι αμα εσυ εχεις καυλα να κανεις ολη μερα bmx για επαγγελμα αντι να πας να σπουδασεις μια επιστημη/μαθεις μια τεχνη ορ σαμθνινγκ,δε σου φταινε οι εξετασεις.
-
Κάκιστο σύστημα είναι η διαδικασία των πανελληνίων δεν το συζητώ, ΑΛΛΑ είναι από τους πλέον αξιοκρατικούς θεσμούς... Φαντάσου τι θα γινόταν αν η εκλογή των υποψηφίων γινόταν από τις ίδιες τις σχολές... Τι κουμπαριές πολιτικών, παπάδων και ανθρώπων με υποχρέωση θα έπεφτε... Θα ήταν καπαρωμένες οι καλές θέσεις και οι υπόλοιποι ζαμπονοκοπτική στα άνω κρεμαστά
Αν νομίζει ο συμπαθείς πίθηκας οτι θα τον περιμένει το Ντελφ και το Τεου με ανοιχτές αγκάλες γιατί είναι αλάνι ή οτι εκεί θα διαβάζει κανα 3ωράκι την εξεταστική είναι γελασμένος...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
2-3 χρονάκια σου σκάω...
Εγώ 1 μάθημα έχω με μαθηματικά στη σχολή...Τι μαθηΜατικα ωρε, στο δημοτικό είσαι ;
Άλγεβρα
Γεωμετρία
Στατιστική
Ανάλυση ;;Μαθηματικά Επιχειρήσεων...
Βαριέμαι να το γράφω όλο. -
Καλά το είπα τότε δημοτικού
-
Ου να μου χαθείς...
Τουλάχιστον αν ήταν δημοτικού είχα πιθανότητες... -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
κάνε αυτό που πρέπει και μετά κράξε όσο θες, αλλιώς ό,τι και να λες δεν έχει αξία
+1 Με λιγες εξαιρεσεις(που αυτοι θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αν φτυνουν ή οχι),οσοι ηθελαν και μπορουσαν να καταφερουν κατι το καταφεραν.Ειτε εδω ειτε στο εξωτερικο.Κ εγω οταν εδινα το θεωρουσα εντελως χαζο συστημα,αλλα εν τελει βλεπω πως ειναι μια χαρα σε σχεση με αλλα πραγματα στην Ελλαδα..
Τωρα παντα θα υπαρχουν αυτοι που χωρις ν ανοιξουν σελιδα βιβλιου φτυνουν τις πανελληνιες απο αποψη κ επειδη ετσι εισαι γαματος!Οκ κ οι αλλοι αντι να βγαλουν κανα παιδι που ελιωσε κ εχασε για 10 μορια τη σχολη που ηθελε,μου βγαλαν τους χαβαλεδες.
Ο αλλος λεει '' Αναγκάζομαι να διαβάζω τέσσερις και πέντε ώρες την ημέρα για να μπω σε μια Σχολή η οποία ίσως και να μην είναι κι αυτό που θέλω να κάνω '' Χεστηκαμε ρε φιλε,προβλημα σου ειναι αμα εσυ εχεις καυλα να κανεις ολη μερα bmx για επαγγελμα αντι να πας να σπουδασεις μια επιστημη/μαθεις μια τεχνη ορ σαμθνινγκ,δε σου φταινε οι εξετασεις.
Του φταίνε οι εξετάσεις, γιατί αν ήθελε π.χ να γίνει ζωγράφος (γκραφιτάς μάλλον ) θα προτιμούσε να πρέπει να διαβάσει ιστορία της τέχνης, γεωμετρία αποκλειστικά για την σχολή που τον ενδιαφέρει παρά ένα σωρό άχρηστα για αυτόν μαθήματα που θα κρίνουν περίπου τυχαία το επαγγελματικό του μέλλον.
Με άλλα λόγια αν οι εξετάσεις για κάθε τμήμα ήταν ξεχωριστές σε επιλεγμένα από το κάθε τμήμα μαθήματα τότε το κίνητρο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, όπως και η αξιοκρατία, γιατί με το παρόν σύστημα ο αποτυχών γιατρός γίνεται βιολόγος τρώγωντας την θέση από αυτόν που ήθελε να γίνει βιολόγος και τελικά κατέληξε φυσικός και πάει λέγοντας. Βάλε ότι όλοι αυτοί ξεσκίστηκαν στο διάβασμα και τελικά πήραν @@ και υπολόγισε πόσο καλοί επαγγελματίες θα γίνουν μετά.
-
Μάντεψε πόσοι από το καλαματινό σοι του Σαμαρά θα είχαν καπαρώσει θέσεις στην ιατρική
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μάντεψε πόσοι από το καλαματινό σοι του Σαμαρά θα είχαν καπαρώσει θέσεις στην ιατρικήΤουλαχιστον όσοι καπαρωσαν θέση στο μουσείο της ακρόπολης, αν όχι πιο πολλοί.
Κατα τα αλλά...η γυναικα του Κωστάκη του Καραμανλή λογικά τελειωσε το διδακτορικό της στην ιατρικη ε; αξιοκρατικα βεβαίως βεβαίως....απο την είσοδο της στην ιατρική, στο αγροτικό, στην ειδικότητα, στα μεταπτυχιακά, όλα στα καπάκια, χωρίς χρόνους αναμονής, με άμεσα ερευνητικά θέματα...όλες οι πόρτες ορθανοιχτες για τη λαμπρότερη των επιστημόνων ιατρών του έθνους μας! Αξιοκρατία λέμε ντε!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οκ την ξέρω φατσικά, ούτε παρανυχίδα δεν την αφήνω να μου κόψει...
γιατί λογικά θα κόψει πολλές
#a3iokratia2014
Περί Σπουδών