-
Σαφως αλλα καταλαβαινεις ποιους λεω.
-
Εγώ ναι, καταλαβαίνω . Άλλοι όμως όχι (ή έτσι λένε) ...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καταλήψεις; αντί να κοιτάξουν να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα για να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους;
Τέτοια βλέπουν οι Γερμανοί και μετα.....Κακομαθημενα κ@λοπαιδα ειναι των οποιων οι γονεις εχουν την οικονομικη ανεση να τους ''σπουδαζουν'' καθως ειναι κουμμουνια, δηλαδη βολεμενοι καπου.
κωλοπαίδια με κρυμμένα @@... δεν μπορούν να κάνουν διάλογο και όταν αγριεύουν τα πράγματα μαζεύονται 3+ και πάνω... ξύλο που θέλουν ... ένας ένας...
αυτό που έγινε στους πολιτικούς μηχανικούς του εμπ είναι από τα άγραφα... παρόλο που η πλειοψηφία ήθελε το αυτονόητο οι μουσατοι και άλπυτοι @@κεφτέδες κλείνουν με το έτσι θελω πάλι τη σχολή...
δεν μιλάω για την ΠΚΣ και τους οργανομένους αριστερούς που έχουν την δικιά τους ιδεολογία βρε αδερφέ... αλλά για τα μπαχάλια τα εαακ...
-
Χαλαρα σας εχουν φαει γκομενες..Στην καλυτερη..Τετοια εμπαθεια
ξύλο που θέλουν ... ένας ένας..
Πραγματικα δεν μπορω..Και μην πεταχτει κανεις και μου πει αν καταλαβαινω το δραμα των παιδιων που δεν μπορουν να δωσουν εξεταστικη γιατι οι διαλογοι απο πανω ειναι επιπεδους Παντζα..
-
Πού είναι το αστείο όταν χάνεται μια εξεταστική; Που είναι το αστείο όταν σε βγάζουν έξω από το αμφιθέατρο την ώρα που γίνεται μάθημα;
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Χαλαρα σας εχουν φαει γκομενες..Στην καλυτερη..Τετοια εμπαθεια -
Και για να μην ξεχνιομαστε ernani..Σε ειχα για ατομο που μια ειδηση θα την εψαχνε περισσοτερο απο το Βημα και τον... red monster..
Το πλαισιο της ιδιας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που υπερψηφιστηκε στη Γενικη Συνελευση μιλαγε για εναρξη της εξεταστικης τη Δευτερα..Τωρα πως ο αναπληρωτης προεδρος της σχολης αποφασιζει να ξεκινησει τη Παρασκευη ειναι αλλο θεμα..Δεν ειναι μονοπλευρα ολα..Πού είναι το αστείο όταν χάνεται μια εξεταστική; Που είναι το αστείο όταν σε βγάζουν έξω από το αμφιθέατρο την ώρα που γίνεται μάθημα;
Τουλαχιστον εριστικο το σχολιο σου..
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι πεφτω στα πατωματα με τις εκφρασεις των 2 χρηστων παραπανω μιας και ο ιδιος σε πρωτη φαση καταδικαζω τετοιου ειδους κινησεις.. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Και για να μην ξεχνιομαστε ernani..Σε ειχα για ατομο που μια ειδηση θα την εψαχνε περισσοτερο απο το Βημα και τον... red monster..
Το πλαισιο της ιδιας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που υπερψηφιστηκε στη Γενικη Συνελευση μιλαγε για εναρξη της εξεταστικης τη Δευτερα..Τωρα πως ο αναπληρωτης προεδρος της σχολης αποφασιζει να ξεκινησει τη Παρασκευη ειναι αλλο θεμα..Δεν ειναι μονοπλευρα ολα..Πού είναι το αστείο όταν χάνεται μια εξεταστική; Που είναι το αστείο όταν σε βγάζουν έξω από το αμφιθέατρο την ώρα που γίνεται μάθημα;
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι πεφτω στα πατωματα με τις εκφρασεις των 2 χρηστων παραπανω μιας και ο ιδιος σε πρωτη φαση καταδικαζω τετοιου ειδους κινησεις..Θα ξενυχτήσουμε σήμερα.
Δεν γνωρίζω τα περί ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και είναι αστεία αυτά για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ σχέση ως φοιτητής με παρατάξεις. Απλά έκανα μια ερώτηση σχετικά με το αν αληθεύει ότι στο τμήμα Πολ. Μηχ. δεν έδωσαν εξετάσεις. Τώρα αν ήταν Παρασκευή ή όχι, *χ/μου με τα κομματόσκυλα.
Γιατί είναι εριστικό το σχόλιό μου; Μήπως επειδή λέω την αλήθεια;
ΥΓ. Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, οι καταβολές μου είναι από την αριστερά, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα σκ@τ@ της βουλής.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι πεφτω στα πατωματα με τις εκφρασεις των 2 χρηστων παραπανω μιας και ο ιδιος σε πρωτη φαση καταδικαζω τετοιου ειδους κινησεις..Θα ξενυχτήσουμε σήμερα.
Δεν γνωρίζω τα περί ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και είναι αστεία αυτά για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ σχέση ως φοιτητής με παρατάξεις. Απλά έκανα μια ερώτηση σχετικά με το αν αληθεύει ότι στο τμήμα Πολ. Μηχ. δεν έδωσαν εξετάσεις. Τώρα αν ήταν Παρασκευή ή όχι, *χ/μου με τα κομματόσκυλα.
ΥΓ. Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, οι καταβολές μου είναι από την αριστερά, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα σκ@τ@ της βουλής.
Μπα παω για υπνο ετσι και αλλιως
Απλως λεω οτι την Παρασκευη κανονικα δεν θα δινονταν εξετασεις.Ηταν αποφαση του Φοιτητικου Συλλογου.Και μαλιστα οχι αριστερων υπερ των καταληψεων αλλα της ΔΑΠ η οποια ειναι κατα.Στην ουσια βγηκε μια επιπλεον αποφαση απο τον προεδρο που καταπατουσε αυτη του ΦΣ.Απλως παραθετω τον αντιλογο για σενα αλλα και για τους υπολοιπους(οχι για τον red monster ο οποιος εχει απο παντα αποψη) , δεν με ενδιαφεριε αυτη τη στιγμη η αποψη σου περι παραταξεων κλπ..
Εριστικο το σχολιο σου επειδη σου εξηγησα παραπανω..
Καληνυχτα
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μπα παω για υπνο ετσι και αλλιως
Απλως λεω οτι την Παρασκευη κανονικα δεν θα δινονταν εξετασεις.Ηταν αποφαση του Φοιτητικου Συλλογου.Και μαλιστα οχι αριστερων υπερ των καταληψεων αλλα της ΔΑΠ η οποια ειναι κατα.Στην ουσια βγηκε μια επιπλεον αποφαση απο τον προεδρο που καταπατουσε αυτη του ΦΣ.Απλως παραθετω τον αντιλογο για σενα αλλα και για τους υπολοιπους(οχι για τον red monster ο οποιος εχει απο παντα αποψη) , δεν με ενδιαφεριε αυτη τη στιγμη η αποψη σου περι παραταξεων κλπ..
Εριστικο το σχολιο σου επειδη σου εξηγησα παραπανω..
Καληνυχτα
Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί το σχόλιό μου ήταν εριστικό. Όταν παραμονές της 17Ν μας πέταγαν έξω από το αμφιθέατρο του κτιρίου Γκίνη, υπήρχε λογική από τα φασιστόμουτρα;
-
Οι ημέρες του εξαμήνου είναι μετρημένα κουκιά .-
Οι καταλήψεις έχουν πηδηξει το προγραμμα και έγινε προσπάθεια για το αυτονόητο (αυτονόητο για φοιτητή ευρωπαϊκής χώρας Γιατί εμείς εδω πιστεύουμε σε άλλο Θεό ) να χωρέσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά εξεταστική και εξάμηνο ... Τώρα Γιατί σου φαίνεται παράξενο δεν μπορω να καταλάβω...
Δεν μπορω με κάνω κάτι για το μετα σν δεν εξασφαλίσω πρώτα τα τωρινά ... Το Πολυτεχνείο έχει ένα σωρό προβλήματα και τρύπες και εμάς κοιτάνε το μετα χάνοντας την ουσία ... Αντι να αγωνιζόμαστε για καλύτερο προγραμμα σπουδών , για πετισσοτεα εργαστήρια για πληρέστερα βιβλία φωνάζουν για τους συντρόφους της Γενοβ κλπ κλπΣτο μετροτεχικο εργαστήριο των μηχανολογων υπάρχουν θήκες παχυμετρων αλλα όχι τα παχυμετρα με μια υποσημείωση απο πάνω ' κλαπηκε στις καταλήψεις του τάδε ...'
Αυτές είναι οι καταλήψεις σαν κύριοι μου και αυτός είναι ο πολιτισμός μας
-
Αλληλεγγυη στους ατελειωτους αγωνες των διαφορων φοιτητων που σε περιοδους ομαλης λειτουργιας του πανεπιστημιου αγωνιζονται καθημερινα και ακαταπαυστα για εργαστηρια καλυτερα προγραμματα σπουδων και πληρεστερα βιβλια.Προσπαθω να τους βρω αλλα τιποτα
-
Ασχετο με τις καταλήψεις αλλά διαβάστε αυτό εδώ το άκυρο!
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1336331
Πολύ γέλιο!
Ψάχνουμε αντίδραση στο κάθε τι, αλλά το παραπάνω είναι από τα πλέον γελοία πράγματα που έχω ακούσει / διαβάσει ποτέ!
-
Γιατί, το σχόλιο από κάτω? Που αναφέρει ότι αν δεχτείς τους όρους δέχεσαι εμμέσως και τον νέο νόμο Πλαίσιο? Αλλά είπαμε, εφαρμόζουμε όποιον νόμο μας συμφέρει
-
Όχι μόνο το σχόλιο. Αυτό ακριβώς λέει και η κύρια 'ανακοίνωση'.
Τούς έγραψα ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.... αλλά φυσικά 'λογοκρίθηκε'!
Πιο άχρηστο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς στη ζωή του, #4: να γράψει ένα μήνυμα που έχει λογική και επιχειρήματα στο site του ιντυmedia.
-
Θα πάω να τους ποστάρω ένα καλό link για σφαιρική τους ενημέρωση:
http://www.greekbiblos.gr/to666.htm -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Όχι μόνο το σχόλιο. Αυτό ακριβώς λέει και η κύρια 'ανακοίνωση'.Τούς έγραψα ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.... αλλά φυσικά 'λογοκρίθηκε'!
Πιο άχρηστο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς στη ζωή του, #4: να γράψει ένα μήνυμα που έχει λογική και επιχειρήματα στο site του ιντυmedia.
Fact
-
Ερωτηση : Βγηκαν αυτοι οι κωδικοι φοιτητη στο απθ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ερωτηση : Βγηκαν αυτοι οι κωδικοι φοιτητη στο απθ?Nαι αντε θελω να παω στον ''Γερμανος''(μην ξεχναμε τη σχεση του με ΚΚΕ ) να αγορ...εε παραλαβω το πασο μου
-
Περί Σπουδών