-
Ανθρακί GT;
-
Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα υπάρχει γιατί υπάρχουν άτομα που δέχονται να συγκρίνουν το πανεπιστήμιο με το γήπεδο.
Και ναι ψηλέ μου, όταν πήγα πρώτη φορά στην σχολή έπεσα από τα σύννεφα από την μπουρδελοκατάσταση, τους χυμένους καφέδες κάτω, τις πράσινες/μπλε/κόκκινες/μαύρες αφίσες κλπ. Μετά βέβαια σκέφτηκα πως όλα αυτά είναι θέμα παιδείας και ήρθα στα ίσια μου.
Είμαι ο τελευταίος που θα σου πει πως μόνο στην Ελλάδα είμαστε έτσι, γιατί έχω φάει την Αμερική, την Αγγλία και ακόμα και λίγη στην Γερμανία στην μάπα. Just saying απλά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αφου τζαμπα banαριστηκε ετσι κι αλλιως!
τιποτα δεν ειναι τσαμπα αλλωστε σε κανα 2μηνο που θα κανω παρεα στο Θωμα , σιγα μην ειχα το μυαλο μου να κανω δουλεια, κατι θα μου μεινει
Ακουσα το S3 θα μου το δανεισεις για να μην σκουριασει, ε;
-
εχει σκουριασει ηδη , περιμενω να δω τι θα γινει με μας (αν και ειναι αναμενομενο), να το βγαλω καμια βολτα
βεβαια εχει να κινηθει 20 μερες, μπορει να μην εχει μπαταρια
-
Πιο πιθανο ειναι να εχει καψει πολ/ες απ την ακινησια...
-
καιγονται απο την ακινησια ?
-
Μην τον βαζεις σε σκεψεις, θα ξεχασει αυτα που εμαθε τοσες μερες με το ban!
-
καιγονται απο την ακινησια ?Mη
-
ειμαι πολυ ευκολοπιστος ρε γαμωτο
-
καιγονται απο την ακινησια ?χαχαχαχαχα εχεις καει στο χυλο ε; Ε τι τραβατε κι εσεις οι αουντακηδες...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πηγα.Χειροτερα δε παει.Ε Λ Ε Ο ΣΜ' αρέσει η πρώτη εντύπωση του ελληνικού πανεπιστημίου.
Έτσι!
-
παει και η καταληψη στο παπει ανοιγει απο δευτερα , απο ανεπισημες πληροφοριες (και με καθε επιφυλαξη) η 1η βδομαδα μεχρι τις 30 θα κυλησει ως εχει και στις επομενες 2 θα συμπτυχθουν οι 3 που χαθηκαν, προγραμμα αυριο ή μεθαυριο
I know my way out
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μέχρι να δεις τους κλαμπανους στα τραπεζάκια ζεις σε γυάλα, ναι.
Σωκράτη μην μασάς.
Την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε εγγραφές εδώ. Κανονικά ήταν να γίνουν αλφαβητικά και σε διαφορετικές ώρες αλλά για κάποιον λόγο τις έκαναν όλες μαζί. Αποτέλεσμα, μια ουρά εκατοντάδων φοιτητών, εγώ πχ περίμενα 4 ώρες με το ρολόι όρθιος. Χωρίς μπουνιές, κλωτσιές και βρισίδια αλλά ε 2 Ιθπανίδες 18χρονες για foundation πίσω μου, δίδυμες και με τους επικότερους κώλους που έχω δει ποτέ μου. Τέσπα, ξέφυγα, ήθελα να πω πως προχθές μου ήρθε mail από τον αντιπρύτανη ο οποίος ζητούσε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που φάγαμε. Just like in Greece
ελα ρε ντιρντινο τώρα που έπεσες από τα σύννεφα??? στην τουμπα δεν έχει πάει σε σολντ αουτ ματς? σε ικα για περαίωση ??
ασχετο, αλλά να δεις ουρά στο δημαρχίο της στουτγκάρδης να σου κοπούν τα @@... δεν νομίζω τάκη οτι είμαστε μόνο εμείς έτσι...
Δεν ειναι θεμα γυαλας ρε σεις,λιγο πολυ ολοι οσοι παμε τωρα φοιτητες την ξερουμε γιατι την εχουμε ακουσει την κατασταση.Σιγουρα ομως δε το περιμενα τοσο εντονο σα φαινομενο,οχι απο αποψη χωρων,αλλα απο αποψη ''μιζεριας''.Με το που κατεβηκα απο το λεοφωρειο με τσιμπισαν και γενικα ειμαι κοινωνικο ατομο δεν ειναι να πεις οτι επεσα απο τα συννεφα μ αυτη την εννοια,αλλα με χαλασε που σχεδον υποτιμουν τη νοημοσυνη μου με τη συμπεριφορα τους.Ουτε σα χωρος με σοκαρε ουτε σαν περιβαλλον γενικα.Αλλα πως να μη σοκαριστω που μου ρθε ο αλλος ο τυπακος που φαινοταν να μην εχει στον ηλιο μοιρα και μου μιλουσε λες και μ ηξερε χρονια και ρωτουσε αμα μου βγηκε καλο το κινητο(ειχε νοκια 6ετιας )?
Κ επιπλεον οσο συμπληρωνα τα εντυπα ηταν βδελες πανω απο το κεφαλι μου,με ποιο δικαιωμα βλεπαν προσωπικα μου δεδομενα?Μου τη δινει ''φρεσκα'' μυαλα να μ@λακιζονται με τον ιδιο ακριβως τροπο που μ@λακιζονταν γενιες ολοκληρες φοιτητων δειγμα πως στην κωλοχωρα μας τιποτα δε θ αλλαξει...Αυτα δε τα λεω λογω σοκ,καιρο τωρα τα υποστηριζω,απλα με την ευκαιρια τα αναφερω -
παει και η καταληψη στο παπει ανοιγει απο δευτερα , απο ανεπισημες πληροφοριες (και με καθε επιφυλαξη) **η 1η βδομαδα μεχρι τις 30 θα κυλησει ως εχει και στις επομενες 2 θα συμπτυχθουν οι 3 που χαθηκαν, προγραμμα αυριο ή μεθαυριο **I know my way out
epitelous anoikseeeeeeeeee!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
παει και η καταληψη στο παπει ανοιγει απο δευτερα , απο ανεπισημες πληροφοριες (και με καθε επιφυλαξη) **η 1η βδομαδα μεχρι τις 30 θα κυλησει ως εχει και στις επομενες 2 θα συμπτυχθουν οι 3 που χαθηκαν, προγραμμα αυριο ή μεθαυριο **
I know my way out
Σε μας οπως το κοβω θα χαθει και αν συνεχισουν τα μαλακισμενα ετσι θα χαθει και το εξαμηνο.
-
ban γρήγορα στον Qsis
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
παει και η καταληψη στο παπει ανοιγει απο δευτερα , απο ανεπισημες πληροφοριες (και με καθε επιφυλαξη) **η 1η βδομαδα μεχρι τις 30 θα κυλησει ως εχει και στις επομενες 2 θα συμπτυχθουν οι 3 που χαθηκαν, προγραμμα αυριο ή μεθαυριο **
I know my way out
η απορια ειναι μια , οντως ανοιγει δευτερα οπως λεει το πλαισιο της δαπ, ή ανοιγει τη παρασκευη συμφωνα με την ανακοινωση στις 12?
γιατι αυτο εχει τεραστια σημασια για μενα -
καιγονται απο την ακινησια ?Να ανησυχούσες έτσι και για το Ψ2...
-
παει και η καταληψη στο παπει ανοιγει απο δευτερα , απο ανεπισημες πληροφοριες (και με καθε επιφυλαξη) η 1η βδομαδα μεχρι τις 30 θα κυλησει ως εχει και στις επομενες 2 θα συμπτυχθουν οι 3 που χαθηκαν, προγραμμα αυριο ή μεθαυριοI know my way out
Eλα τωρα εμεις ειμαστε παλιοσειρες δε χρειαζομαστε ban για να στρωθουμε..
-
socrates την επόμενη φορά φώναξε δυνατά 'ΞΟΥΤ'. Αν επιμείνουν κάνε ότι σηκώνεις πέτρα.
Faflas δώσε λίγο τα φώτα σου γιατί το παιδί φοβάται και είναι κρίμα να μην μπορεί να πάει στη σχολή του.
Περί Σπουδών