-
Aν δεν σε νοιάζει να το πουλήσεις σε 2-3 χρόνια αλλά να το κρατήσεις χτύπα το.
Αν όμως σε ενδιαφέρει η μεταπώληση τότε κοίτα αλλού.
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
αναρωτιομουν αν αξιζει το κοπο η αγορα του seat leon II 1,4 tsi sport στα 18 χιλιαρικα με πλουσιο εξοπλισμο ενω το αμαξι διανυει τον 6ο του χρονο.
λογικα του χρονου θα βγει το καινουριο...
θα αντικαταστησει το Gr. Punto 1,4 120 t-jet sporting (λογω χωρων) το οποιο θα μεινει στην οικογενεια.αν ενδιαφερεσαι για σπορ οδικη συμπεριφορα καλους χωρους(για την κατηγορια του) και καλες επιδοσεις(ρεπριζ κυριως)οκ!αν δινεις ομως εμφαση σε εικονα εσωτερικου(καλη ποιοτητα αλλα δεν το δειχνει)και (οπως ειπε και πιο πανω ο φιλος)μεταπωληση υπαρχουν και ποιο καλα μοντελα,και νεα στην αγορα σε αυτη την κατηγορια,αστρα,νεο φοκους γιατι οχι και νεα c4,(δεν αναφερω το γκολφ γιατι εχι παλιωσει και αυτο)
-
αν το παρω τελικα θα μεινει για μια δεκαετια το αμαξι, δεν ειναι εποχη για πολλες αλλαγες.
δε θα εδινα το πουντο με τα 120 αλογα απλα χρειαζομαι πλεον χωρους και τα 341 λιτρα του λεον ειναι καλα.
και η τιμη ειναι πολυ καλη, 18000 για το 1,4 σπορτ, πολυ καλο εξοπλισμο αποτι διαβασα, συν οτι το ζαχαρωνα απο παλια.
το μονο αρνητικο για μενα οτι ειναι στο τελος του... ψυχολογικος ο λογος.
(εναλλακτικα κοιτουσα τη τζουλιετα αλλα μου βγαινε στα 25Κ κομπλε για αντιστοιχο εξοπλισμο). -
το μονο αρνητικο για μενα οτι ειναι στο τελος του... ψυχολογικος ο λογος.Για μένα πάντως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το Leon το θεωρώ από τα ομορφότερα στην κατηγορία του και οι όποιες νέες προτάσεις δεν μου άλλαξαν γνώμη για την εμφάνιση του ακόμα και τώρα.
Σκέψου ότι την ίδια 'ψυχολογία' θα έπρεπε να έχουν όσοι αγοράζουν facelifts που η 'δευτερη' ευκαιρία στα συγκεκριμένα μοντέλα έχει συνήθως περιορισμένη χρονική διάρκεια πριν την αντικατάσταση. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για μένα πάντως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το Leon το θεωρώ από τα ομορφότερα στην κατηγορία του και οι όποιες νέες προτάσεις δεν μου άλλαξαν γνώμη για την εμφάνιση του ακόμα και τώρα.
Σκέψου ότι την ίδια 'ψυχολογία' θα έπρεπε να έχουν όσοι αγοράζουν facelifts που η 'δευτερη' ευκαιρία στα συγκεκριμένα μοντέλα έχει συνήθως περιορισμένη χρονική διάρκεια πριν την αντικατάσταση.σωστος!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για μένα πάντως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το Leon το θεωρώ από τα ομορφότερα στην κατηγορία του και οι όποιες νέες προτάσεις δεν μου άλλαξαν γνώμη για την εμφάνιση του ακόμα και τώρα.
Σκέψου ότι την ίδια 'ψυχολογία' θα έπρεπε να έχουν όσοι αγοράζουν facelifts που η 'δευτερη' ευκαιρία στα συγκεκριμένα μοντέλα έχει συνήθως περιορισμένη χρονική διάρκεια πριν την αντικατάσταση.θα συμφωνησω και γω, απο τι στιγμη που σαρεσει ενα αμαξι ολα καλα, καινουρια θα βγαινουν παντα, το μονο που δε με τρελενει ειναι το εσωτερικο αλλα οχι οτι δε μου αρεσει βεβαια.
προσπαθω ματαια να ανακαλυψω τις τιμες που χρεωνουν τα εξτρα, καμια ιδεα που να τα βρω;
κυριως ποσο χρεωνουν το υφασμα alcantara και το δερμα. -
Σκέψου ότι την ίδια 'ψυχολογία' θα έπρεπε να έχουν όσοι αγοράζουν facelifts που η 'δευτερη' ευκαιρία στα συγκεκριμένα μοντέλα έχει συνήθως περιορισμένη χρονική διάρκεια πριν την αντικατάσταση.θα συμφωνησω και γω, απο τι στιγμη που σαρεσει ενα αμαξι ολα καλα, καινουρια θα βγαινουν παντα, το μονο που δε με τρελενει ειναι το εσωτερικο αλλα οχι οτι δε μου αρεσει βεβαια.
προσπαθω ματαια να ανακαλυψω τις τιμες που χρεωνουν τα εξτρα, καμια ιδεα που να τα βρω;
κυριως ποσο χρεωνουν το υφασμα alcantara και το δερμα.δες κ το αντίστοιχο αλτεα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ πριν αποφασίσεις.
καλύτερα σχεδιασμένο ταμπλό, πιο 'ευηλιο' κ ευρυχωρο εσωτερικό κ αρκετά μεγαλύτερο χωρο αποσκευων με 500 ευρώ μεγαλύτερη τιμή σε σχεση με το λεον -
+πιο ψηλό όμως
+πιο βαν-ο-ειδές
+πιο άσχημο imo -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+πιο ψηλό όμως
+πιο βαν-ο-ειδές
+πιο άσχημο imoτο πιο ψηλό δε πειράζει βρε. στο δρόμο συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.
από θέμα οπτικής όντως είναι λίγο πιο άσχημο (έξω, γιατί μεσα ειναι πιο ωραίο), αλλά είναι 'πιο οικογενειακό' κ βολικό στη χρήση, λόγω ύψους. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
+πιο ψηλό όμως
+πιο βαν-ο-ειδές
+πιο άσχημο imoτο πιο ψηλό δε πειράζει βρε. στο δρόμο συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.
από θέμα οπτικής όντως είναι λίγο πιο άσχημο (έξω, γιατί μεσα ειναι πιο ωραίο), αλλά είναι 'πιο οικογενειακό' κ βολικό στη χρήση, λόγω ύψους.δεν βλέπω διαφορές πλην της κλίσης που έχουν δώσει και το ότι είναι λιιιίγο μικρότερη η κονσόλα στο Αλτεα. (και από κατόχους αυτή η κλιση το βράδι ψιλοστραβώνει)
λεον
αλτεα
-
αυτή η κλίση κ η λίγο διαφορετική σχεδίαση το κάνει πιο ωραίο
συν ότι δεν είναι κλειστοφοβικό.
δε ξέρω, κ εγώ να το δει είπα. κ εγώ αν διάλεγα, θα το σκεφτόμουν πολύ (αλλα μάλλον αλτεα θα επαιρνα για το πορτπαγκαζ)
υγ. αυτά τα βαμμένα πλαστικά φιλέτα της σεατ κάνουν το εσωτερικό τελείως φθηνιάρικα κ καγκουρικα. Που τα έχουν δει κ τα βαζουν -
αυτο με τα πλαστικα φιλετα ειναι μεγαλο θεμα... ισως ναναι και ο λογος που δε το πηρα πριν 2 χρονια, κατα τα αλλα μαρεσει πολυ, ηλπιζα να το αλλαξουν στο fl αλλα που τετοια τυχη.
σημερα διαβασα στο autotriti οτι ετοιμαζεται το νεο λεον για το 2012 !!! και μπηκα παλι σε σκεψεις.
και μεταξυ μας για ενα μοντελο που αλλαζει δε θα πρεπε να παιζει μια γεναια εκπτωση;;;
το altea δε μαρεσει καθολου μα καθολου...
συντομα θα βαλω νεο θεμα για αγορα αυτοκινητου για να μην κανουμε offtopic.
Seat Leon II Facelift