-
Αυτό που λέει το θέμα.
Τονίζω τη λέξη συστηματικά.
Πάμε!
-
Αυτό που λέει το θέμα.
Πάμε!
-
Αυτό που λέει το θέμα.
Πάμε!
-
Θα μας φακελώσεις;
-
Για να μαζευόμαστε οι (όχι και τόσο) γρήγοροι!
-
Μλκία έκανα... η ψήφος δε διορθωνεται, ε?
-
Πορτοκαλί σηματοδότη, και τα 2 όρια ταχύτητας. Συστηματικά όχι τόσο σε ΕΟ, μια που το αυτοκίνητό μου θα έκανε περήφανο με τις επιδόσεις του μόνο τον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων, αλλά σε επαρχιακές διαδρομές όπου το 60 μπορεί εύκολα να γίνει 90-100 ή σε στροφιλίκι όπου αν πάω με 30 θα πεθάνω από βαρεμάρα. Χωρίς να πηγαίνω γρήγορα, τα όρια πολλές φορές με αναγκάζουν να παρανομήσω.
Οι υπόλοιπες παραβάσεις μου είναι σποραδικές, έως και ανύπαρκτες (π.χ. σφήνες, αλκοόλ, διπλοπαρκάρισμα κλπ.)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα μας φακελώσεις;Η ψήφος είναι ανώνυμη, θα έπρεπε να το ξέρετε κύριε moderatorα!
η ψήφος δε διορθωνεται, ε?
Όχι, AFAIK.
-
Eπειδή ορισμένοι μπορεί και να γράψουν την ψήφο τους...
-
Κίνηση στη ΛΕΑ και πορτοκαλί από μένα!!!
Ευτυχως που δεν υπάρχει διάταξη του ΚΟΚ που να απαγορευει να κοιτάμε τα 'πιπινάκια' κατα την διαρκεια της οδήγησης γιατι θα ειχα φάει ισόβια!!! -
καλά, γιατί μας θεωρείς εκ προοιμίου ενόχους?
εγώ δεν παραβιάζω καμία διάταξη...
τί να πατήσω?
-
Όριο ταχύτητας (δεν κρατιέμαι εύκολα) και πορτοκαλί φανάρι. Στα άλλα - με ελάχιστες εξαιρέσεις - κύριος.
-
μπορώ να τα διαλέξω όλα;;
α, σόρυ! δεν διαλέγω τον δακτύλιο γιατί δεν έχουμε εδώ πάνω και τα προβολάκια...γιατι δεν έχω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
καλά, γιατί μας θεωρείς εκ προοιμίου ενόχους?Πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα καλέ;
τί να πατήσω?
'Προβολή αποτελεσμάτων'
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Όριο ταχύτητας (δεν κρατιέμαι εύκολα) και πορτοκαλί φανάρι. Στα άλλα - με ελάχιστες εξαιρέσεις - κύριος.αν περνάς το πορτοκαλί με >40χαω είσαι αθώος
-
Κυρίως τα όρια ταχύτητας. Μπορεί κανείς άραγε να τα τηρήσει έτσι όπως είναι; Για τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ούτε λόγος για παραβίαση. Αν θέλω να αυτοκτονήσω η να γίνω δολοφόνος υπάρχουν καλύτεροι τρόποι!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
καλά, γιατί μας θεωρείς εκ προοιμίου ενόχους?
Πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα καλέ;
τί να πατήσω?
'Προβολή αποτελεσμάτων'
σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε τί σου κάνει το ρημάδι το ίντερνετ...
-
Πορτοκαλί και κάποιες φορές (όχι συστηματικά πάντως) το όριο ως το συν 30. Επίσης παρακάμπτω τα χελωνονιντζάκια από τα δεξιά όταν δεν βλέπω προκοπή.
-
Όρια ταχύτητας, συνήθως μέχρι +30, εκτός κατοικημένων περιοχών. Επίσης (μόνο με τη μηχανή) παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο.
-
Έχω ψηφίσει το όριο ταχύτητας (μέχρι 30χαώ άνω του ορίου), το πορτοκαλί φανάρι και το διπλοπαρκάρισμα.
Για το πρώτο δεν έχω δικαιολογία. Σε ό,τι αφορά το πορτοκαλί, το παραβιάζω όταν γνωρίζω τη διάρκειά του και πάντα συναρτήσει της ταχύτητάς μου. Στο διπλοπαρκάρισμα θα συμπεριλάβω και το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες γκαράζ αλλά το κάνω μόνο όταν κάθομαι μέσα στο αυτοκίνητο και μπορώ να ξεκινήσω ανά πάσα στιγμή προκειμένου να ενοχλήσω το ελάχιστο δυνατό.
Ποιες διατάξεις του Κ.Ο.Κ. παραβιάζετε συστηματικά;