-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αντε να πιάσουμε τα 20χλμ./ώρα μέση ταχύτητα. Προσοχή μην ζαλιστούν οι επιβάτεςΠέρα από την πλάκα, κάτι πάει στραβά... Εγώ γιατί θυμάμαι το metrolink του Manchester, που πήγαινε μεν 'μαζεμένα' στους δρόμους, όταν όμως έμπαινε σε περιφραγμένο χώρο και ήταν ασφαλές, έπιανε όντως ταχύτητες που ζαλιζόσουν; Μάλιστα θυμάμαι ότι η επιτάχυνσή του ήταν εντυπωσιακή! Ισως όμως αυτό να θεωρείται πιο πολύ 'light railway' παρά 'tram'...
-
Χαχαχαχαχαχα!!! Άκου Κώστας Κεντέρης! Το σωστό θα ήταν να ονομαζόταν 'Αστραχαν'!!!
-
Μπααααα... 'Κυρ-Μέντιος' θα'ταν πιο καλά!
-
Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι αυτή θα είναι η ταχύτητα λειτουργίας του τράμ;
-
Γιατί; για πόσα χλμ είχες την εντύπωση;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιατί; για πόσα χλμ είχες την εντύπωση;Από την απάντηση που μου δίνεις καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καλή γνώση του θέματος, ωστόσο αυτό δεν σε εμποδίζει να προβαίνεις σε ειρωνίες
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα!!! Άκου Κώστας Κεντέρης! Το σωστό θα ήταν να ονομαζόταν 'Αστραχαν'!!!'ΕΛΑ ΡΕ ΑΣΤΡΑΧΑΝ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΣΤΡΑΧΑΝ
...
...
ΜΟΥΛΑΡΙ Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ' -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Γιατί; για πόσα χλμ είχες την εντύπωση;
Από την απάντηση που μου δίνεις καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καλή γνώση του θέματος, ωστόσο αυτό δεν σε εμποδίζει να προβαίνεις σε ειρωνίες
Ναι έχεις δίκιο δεν έχω καλή γνώση ΕΠΙ του θέματος,
Οταν κάποιος ρωτάει την γνώμη την δικιά σου, έσυ το εκλαμβάνεις σαν ειρωνεία;;;
Καλά κρασιά.... -
Συγνώμη τα περί 'Αστραχάν' είναι ή δεν είναι ειρωνίες;
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Συγνώμη τα περί 'Αστραχάν' είναι ή δεν είναι ειρωνίες;Ενώ δεν είναι ειρωνεία να ονομάζεις τη μία γραμμή 'Κώστας Κεντέρης'
Είναι ειρωνεία, όπως είναι και για γέλια η κατάσταση με το τραμ
-
Ο 'στοχος' ειναι να φτασει τα 40χαω με τα Ελληνικα δεδομενα αυτα ειναι ουτοπιες ομως. Με χαμηλες προδιαγραφες (σηματοδοτηση, κεντρικοι δρομοι, κακη χαραξη κλπ) εχεις και χαμηλες ταχυτητες...
Περι ονοματος δουλεια δεν ειχαμε βρηκαμε τπτ να περναει η ωρα...
Το τραμ ηταν ενα λαθος απ ολες τις πλευρες.. Απλα οι αλλες λυσεις δεν ειχαν τοσο 'ψωμι'.
Θα περασει ο καιρος και θα φανουν οι αδυναμιες του ακομα περισσοτερο..
-
Το επιβατικό κοινό δεν δείχνει ακόμα να εμπιστεύεται για τις μετακινήσεις του τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Τα υπερσύγχρονα τρένα εκτελούν τα περισσότερα δρομολόγιά τους με ελάχιστους επιβάτες, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Σύμφωνα με τους συγκοινωνιολόγους οι λόγοι που για την μειωμένη κίνηση είναι η υψηλή τιμή του εισιτηρίου, τα αραιά δρομολόγια και η δύσκολη πρόσβαση στους σταθμούς και έτσι η κίνηση στον προαστιακό σιδηρόδρομο παραμένει σε χαμηλά επίπεδα έχοντας καταστήσει το νέο μέσο σχεδόν ανενεργό. Από την πλευρά του, ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων υποστηρίζει πως δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την λειτουργία του νέου μέσου, αφού δεν έχει τεθεί ακόμα σε πλήρη λειτουργία. Προς το παρόν, λειτουργεί μόνο ένα μικρό κομμάτι του προαστιακού σιδηροδρόμου για την εξυπηρέτηση των ολυμπιακών μετακινήσεων.
Έτσι! Έτσι! Καλά να πάθουν οι καραγκίοζηδες!!!!!!!! Πολύ μου άρεσε!!! Με €8 το εισιτήριο θα το βάλουν στον κ... οι μαλάκες! Καλά να πάθουν για να μάθουν να σέβονται στον κόσμο!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ενώ δεν είναι ειρωνεία να ονομάζεις τη μία γραμμή 'Κώστας Κεντέρης'
Και τώρα? Πως θα την ονομάσουν την γραμμή? Μπεκατώρου - Τσουλφά? Που πάνε σαν τον άνεμο?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ενώ δεν είναι ειρωνεία να ονομάζεις τη μία γραμμή 'Κώστας Κεντέρης'
Και τώρα? Πως θα την ονομάσουν την γραμμή? Μπεκατώρου - Τσουλφά? Που πάνε σαν τον άνεμο?
Σίγουρα πάντως το πλοίο Αίολος Κεντέρης θα το ονομάσουν 'Το βαπόρι απο την Περσία'
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σίγουρα πάντως το πλοίο Αίολος Κεντέρης θα το ονομάσουν 'Το βαπόρι απο την Περσία'
Μπααααα!!!
Αυτα ειναι φυσικα προιοντα, στο αλλο ζητημα μιλαμε για χημειες!!!! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Μπααααα!!!
Αυτα ειναι φυσικα προιοντα, στο αλλο ζητημα μιλαμε για χημειες!!!!BALCO!
-
Και για να μην παραπονιούνται οι άλλες πόλεις...
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=25139
καλώς τα δεχτήκατε
Δυστυχώς -αλλά αναμενόμενο- είχαμε και τον πρώτο νεκρό και έναν 'καλό' μέσο όρο δυστυχημάτων ανά ημέρα λειτουργίας
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=25074
με την Αθήνα γεμάτη από αυτοκίνητα τι θα γίνει άραγε;
Κι όποιος ξαναπεί ότι το τραμ είναι αθόρυβο, ας περάσει μία βόλτα από τα στενά του Ν. Κόσμου και την Αχιλλέως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και για να μην παραπονιούνται οι άλλες πόλεις...http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=25139
καλώς τα δεχτήκατε
Δυστυχώς -αλλά αναμενόμενο- είχαμε και τον πρώτο νεκρό και έναν 'καλό' μέσο όρο δυστυχημάτων ανά ημέρα λειτουργίας
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=25074
με την Αθήνα γεμάτη από αυτοκίνητα τι θα γίνει άραγε;
Κι όποιος ξαναπεί ότι το τραμ είναι αθόρυβο, ας περάσει μία βόλτα από τα στενά του Ν. Κόσμου και την Αχιλλέως
Εγώ διεκδικώ πάντως το προνόμιο της μικρότερης διαδρομής με τραμ ως επιβάτης! Ανεβαίνω στην στάση του Τροκαντερό, το τράμ κάνει ένα μέτρο και μετά μας ανακοινώνει ο οδηγός ότι δεν θα συνεχίσει για αρκετή ώρα λόγω προβλήματος στην γραμμή!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εγώ διεκδικώ πάντως το προνόμιο της μικρότερης διαδρομής με τραμ ως επιβάτης! Ανεβαίνω στην στάση του Τροκαντερό, το τράμ κάνει ένα μέτρο και μετά μας ανακοινώνει ο οδηγός ότι δεν θα συνεχίσει για αρκετή ώρα λόγω προβλήματος στην γραμμή!
Ακύρωσες και εισιτήριο;;
Δεν πήγαινες με τα πόδια να απολαύσεις και τη θέα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ακύρωσες και εισιτήριο;;
Ευτυχώς όχι - ήμουν τζαμπατζής θεατής Ο.Α.
Δεν πήγαινες με τα πόδια να απολαύσεις και τη θέα;
Μα...αυτό έκανα τελικά! Με 37', ήταν υπέροχα! Και με μία τσάντα βαριά (περιέχοντας μηχανή με zoom 75-300mm ...λογικό ήταν) και τρίποδο στο άλλο χέρι. Νομίζω ότι έχασα περίπου πέντε κιλά απο τον ιδρώτα που έριξα
Επικίνδυνες στροφές - αναστροφές πάνω στις γραμμές του Τραμ