-
@onthelimit, κάνεις ακριβώς αυτό που κατηγορείς: επικεντρώνεσαι στο όνομα και όχι στην ουσία. Και, επαναλαμβάνω, αυτή η ειδική, με αυτή τη φορά, για μένα τουλάχιστον, αλλά και για πολλούς παλιούς, μπορεί μια χαρά να λέγεται και Βωξίτες και Καρούτες.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Για όνομα!!! Τι σημαίνει 'οι ειδικές του παρνασου είναι και πολύ θεαματικές'? Ολες οι ειδικές ενός αγώνα είναι θεαματικές σε πολλά τους σημεία.
Ελα ντε, δεν υπαρχουν θεαματικοτερες ειδικες στο WRC, όλες ιδιες ειναι, ολες στροφες και ευθειες εχουν .
Οτι θα το ελεγε αυτο καποιος που ειναι και οδηγος αγωνων δε θα το περιμενα.Αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε. Οι ειδικές όλες θεαματικές είναι. Ο σύγχρονος τρόπος οδήγησης είναι αντιθεαματικός. Σαν οδηγός αγώνων που λες ( έστω και αν δεν έχει σημασία αυτό κατά την γνώμη μου) να σου πω ότι και εγώ έχω τις προτιμήσεις μου σε γρήγορες ειδικές, αλλά ξαναλέω ότι σε όλες μα όλες τις ειδικές έχει θεαματικά κομμάτια. Σαν θεατής θα δεις ένα κομμάτι- στροφή μιας ειδικής. Άρα αυτό και μονό το κομμάτι σε ενδιαφέρει να είναι θεαματικό. ΟΚ? Πάντως οδηγικά, όλες οι φετινές διαδρομές θα είναι πιο ευχάριστες, γρήγορες και 'μαλακές' για όλα τα πληρώματα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και λοιπόν? Η Καρούτες που ξέραμε δεν υπάρχει πιά. Κομμάτι της είναι άσφαλτος.
Τι σε ενόχλησε?Δεν εχει ασφαλτοποιηθει τιποτα και χρησιμοποιηθηκε και φετος στο ραλυ ΕΛΠΑ. Οι κανονικες Καρουτες αυτες που ξεκινανε μετα το Λιδορικι. Αλλα δε θα το συνεχισω αλλο γιατι κατανταει βαρετο.
-
Πράγματι, καταντάει βαρετό.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Και λοιπόν? Η Καρούτες που ξέραμε δεν υπάρχει πιά. Κομμάτι της είναι άσφαλτος.
Τι σε ενόχλησε?Δεν εχει ασφαλτοποιηθει τιποτα και χρησιμοποιηθηκε και φετος στο ραλυ ΕΛΠΑ. Οι κανονικες Καρουτες αυτες που ξεκινανε μετα το Λιδορικι. Αλλα δε θα το συνεχισω αλλο γιατι κατανταει βαρετο.
EΣΥ,onthelimit,ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΒΑΡΕΤΟΣ !!!
ΟΙ ΚΑΡΟΥΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΝΝΟΕΙΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 3 ΧΛΜ. ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.
Ο nass ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ,ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΡΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΦΙΣΣΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ !!!'EL-EM'
-
Καλά θα κάνουμε είναι να σταματήσουμε τις γκρίνιες. Νομίζω ότι ο φετινός αγώνας θα είναι σκάλες ανώτερος από τα 3 τελευταία χρόνια. Αρχίζουμε ειδή να προετοιμαζόμαστε και να κάνουμε τα σχέδια μας. Το Acropolis Άρχισε..
-
Αντί για οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, απλά θα επισημάνω ότι μετά από 5 χρόνια (τόσα ήταν) αποχής,
το 2009 ξαναπάω Ακρόπολις.
Και αυτό λέει πολλά !!!...Αννίτα & Συνεργάτες : Ε Υ Γ Ε !!!
Ευχαριστίες και ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σας απ όλους μας !
-
Τουλάχιστον, ο αγώνας είναι πολύ καλύτερος από αυτούς των τελευταίων ετών!!!
Νωρίς έτοιμος φέτος, νωρίς έτοιμο και το site:
http://www.acropolisrally.gr -
Μετά τις κατά βάση αρχικές ανησυχίες (λόγο επιλογής τόπου διεξαγωγής) δείχνει να μπαίνει το νερό στο αυλάκι και όλα να ξεκαθαρίζουν. Πάμε για κάτι πολύ καλύτερο, με αρχή της οργάνωσης αρκετά νωρίς με ότι αυτό συνεπάγεται για εξασφάλιση της επιτυχίας του εγχειρήματος. Όλα καλά θα πάνε νομίζω και έπονται τα καλύτερα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πράγματι καλά νέα!! Η πρώτη μέρα είναι WOW , παρόλο που έχει αρκετά χιλιόμετρα απλών!
H 2η μέρα για ψάξιμο και η 3η κλασσική!Γιατρέ μου το ψάξιμο της 2η μέρας τον αναλαμβάνω εγώ!! καμιά 25 χλμ από το σπίτι μου!!!!! ειδικά η τρίτη ειδική που καταλήγει στη Βελίνα. ( Το βλέπεις το Μελλίσι???) Αρχίζω από αυτό το Σ/Κ και θα ενημερώσω.....
Για διανυκτερευση 2ης ημέρας ...... σπίτι μου ..... (κάποιοι βέβαια θα το πληρώσουν ακριβά!!!! άλλοι πάλι θα φιλοξενηθούν δωρεάν )Για πρώτη μέρα δίλημα... Βωξίτες ή Δροσοχώρι??
ΜΠΑ .....ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Δεν σ' έχουμε ανάγκη ρε! Αυτοκινούμενα είπαμε.. (ο κυρ Βασίλης δηλαδή, που έχει πάντα δίκιο! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Δεν σ' έχουμε ανάγκη ρε! Αυτοκινούμενα είπαμε.. (ο κυρ Βασίλης δηλαδή, που έχει πάντα δίκιο! )
Σε βλέπω μόνο σου στο αυτοκινούμενο......χεχεχε
Ο κυρ Βασίλης θα φιλοξενηθεί δωρεάν!!!
-
O κυρ Βασίλη ΗΔΗ κανόνισε για αυτοκινούμενα με μπριζόλες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
O κυρ Βασίλη ΗΔΗ κανόνισε για αυτοκινούμενα με μπριζόλες!Ποιες μπριζόλες μωρέ...??? Στο Καλιάνι πριν το Κεφαλάρι παίζει ....γουρονοπούλα στην σούβλα!!
-
Καλά. Ως συνήθως...εχεις χάσει τις σημειώσεις...
-
Νίκο, ετοίμασε κατάσταση και ερχόμαστε....
-
[quote='kouk αυτοκινούμενα με μπριζόλες! [/quote]
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ !!!!!
ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ 'ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑΙΟΙ'
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Απλό είναι, Λώρη. Θα νοικιάσουμε αυτοκινούμενα και θα τα φορτώσουμε κάρβουνα, μπριζόλες και μπύρες.
Διανυκτέρευση μέσα στην ειδική με φαγοπότι!!!Γιατρέ, θα ενημερώσουμε!
-
Να προσεχετε που θα αναβετε φωτιες και θα ψηνετε,διοτι εκεινες τις μερες θα τριγυρνανε στα βουνα πολλοί πεινασμενοι λύκοι,μην τους τραβηξει εκει η μυρωδια.
-
56o Rally Acropolis στο Λουτράκι