-
Σορρυ ντερβισια,αλλα κατ'εμε,ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ειναι Ο καραγκιωζης που εχει περασει απο τη F1..:

Απολαυστε στυλ..
-
χαχαχα ξυδακι...εισαι και off topic...ο συγκεκριμενος που αναφερεις δεν ειναι στην λιστα!!
-
ok,το διορθωσα λιγο..ηπια και το ξυδακι μου,ειμαι και
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Σορρυ ντερβισια,αλλα κατ'εμε,ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ειναι Ο καραγκιωζης που εχει περασει απο τη F1..:

Απολαυστε στυλ..
- εδώ μιλάμε για κουλάδια ...'ο πιο λίγος' άρα ενα άκυρο
- είναι τόσο καραγκιόζης που βραβεύτηκε από άγγλους και ιταλούς φέτος με το χρέπι ως ο οδηγός της χρονιάς
- είναι τόσο καραγκιόζης που μάλλον έκλεισε με Φερράρι για 3 χρόνια.
Α και αυτά που έκανε ήταν το αλατοπίπερο στην Φ1....κοίτα τι ξενέρα επικρατεί τώρα. ολο γελάκια και είμαι ο καλύτερος βλέπεις ...
δεν περιγράφω άλλο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:

Απολαυστε στυλ..
- εδώ μιλάμε για κουλάδια ...'ο πιο λίγος' άρα ενα άκυρο
- είναι τόσο καραγκιόζης που βραβεύτηκε από άγγλους και ιταλούς φέτος με το χρέπι ως ο οδηγός της χρονιάς
- είναι τόσο καραγκιόζης που μάλλον έκλεισε με Φερράρι για 3 χρόνια.
Α και αυτά που έκανε ήταν το αλατοπίπερο στην Φ1....κοίτα τι ξενέρα επικρατεί τώρα. ολο γελάκια και είμαι ο καλύτερος βλέπεις ...
δεν περιγράφω άλλο...
Ναι πράγματι πολύ καραγκιόζης, τόλμησε ακόμη να πάρει και 2 πρωταθλήματα με αντίπαλο τον shumacher.
-
καλα απορω με τι επιχειρηματα πιανουν καποιοι στο στομα τους τον αλονσο?
μιλαμε ξεκαθαρα για τον καλυτερο οδηγο στην Φ1 αυτη τη στιγμη,οσο αντιπαθητικο κι αν τον βρισκουν καποιοι.μιλαμε για οδηγο που με πολυ κατωτερα μονοθεσια κανει εμφανη τη παρουσια του στη πιστα.βαλε το χαμιλτον μεσα σε κατι χειροτερο απο mclaren και τα λεγαμε...
να θυμηθουμε λιγακι οταν ηταν πρωταθλητης και ειχε υποτιθεται το καλυτερο μονοθεσιο τι εκανε ο teammate του με αυτο...
ή ακομα και τι εκανε ο φετινος teammate του οταν αυτος καταφερνε να παιρνει καποιες νικες...
και τελος ας θυμηθουμε τι εκανε στη mclaren,η οποια γυριζε(και συνεχιζει να γυριζει) γυρω απο το μαυρο με-το-ζορι-πρωταθλητη... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βαλε το χαμιλτον μεσα σε κατι χειροτερο απο mclaren και τα λεγαμε...Προσέξτε τί εύχεστε/προτείνετε, γιατί μόνο για όσο δεν το έχουμε δει είστε καλυμμένοι.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
βαλε το χαμιλτον μεσα σε κατι χειροτερο απο mclaren και τα λεγαμε...
Προσέξτε τί εύχεστε/προτείνετε, γιατί μόνο για όσο δεν το έχουμε δει είστε καλυμμένοι.
Ε καλά τώρα έλεος...νταξ...δηλ θα κάνει κάτι με μία Force India?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ό,τι και ο Alonso με τη Minardi ίσως? Δεν έχουμε δει, δεν ξέρουμε.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ό,τι και ο Alonso με τη Minardi ίσως? Δεν έχουμε δει, δεν ξέρουμε.
από την Minardi ξεκίνησε ο Αλόνσος...όχι σαν κάτι Λούηδες ...κατευθείαν στην Μακλάρεν.
-
Και δω για τον Αλονσο λετε ρε παιδια???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από την Minardi ξεκίνησε ο Αλόνσος...όχι σαν κάτι Λούηδες ...κατευθείαν στην Μακλάρεν.
Ναι, αυτό λέω όμως, ότι τον Αλονσο τον είδαμε στη Minardi, τον άλλον όχι ακόμα σε μπρίκι. Άρα το ότι έχουμε δείγμα από τον έναν και όχι από τον άλλον δε βοηθάει στο να βγάλουμε -συγκριτικό- συμπέρασμα.
Είναι κάτι ανάλογο πάντως με το πώς βλέπεις κι ένα πλουσιόπαιδο. Δε μπορείς να το κατηγορήσεις επειδή έτυχε να γεννηθεί με πλούσιους γονείς, αλλά ίσως μπορείς να κάνεις κριτική στο πώς διαχειρίστηκε την τύχη του.
-
δλδ ο Χάμι γεννήθηκε.... πλούσιος?? (δλδ στη ΜκΛάρεν?)
ας πούμε, ξύπνησε μια ωραία πρωία ο Ρον και του λέει 'έλα παληκάρι μου, τσάκωσε το τιμόνι της μια από τις 2 θρυλικότερες εταιρείες στη Φ1 και καλή τύχη'...μη λέτε τέτοια πράματα, εκτίθεστε....
(κάθε άλλο παρά φαν του Χάμι είμαι, απλά προσπαθώ να τα βλέπω όσο γίνεται αντικειμενικά)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δλδ ο Χάμι γεννήθηκε.... πλούσιος?? (δλδ στη ΜκΛάρεν?)
ας πούμε, ξύπνησε μια ωραία πρωία ο Ρον και του λέει 'έλα παληκάρι μου, τσάκωσε το τιμόνι της μια από τις 2 θρυλικότερες εταιρείες στη Φ1 και καλή τύχη'...μη λέτε τέτοια πράματα, εκτίθεστε....
(κάθε άλλο παρά φαν του Χάμι είμαι, απλά προσπαθώ να τα βλέπω όσο γίνεται αντικειμενικά)
Aσε τι κάνουμε...
που κολλάει το πλούσιος; Ευνοήθηκε ή δεν ευνοήθηκε όταν ξεκίνησε από Μακλάρεν και τι Μακλαρεν ....στα καλά της; (βλέπε καμμένος Κίμις ) Πώς να το κάνουμε δηλ είναι μεγάλο συν!! Δεν είναι ο μοναδικός που ξεσκίστηκε για να ακουμπήσει ο απαυτός του ένα μονοθέσιο. Ολοι έτσι κάνουν. Αλλά κάτι τα κονέ του Ρον κάτι η εθνικότητα βοήθησαν. Ο Αλόνσος χρειάστηκε να τρέξει με χρέπια για να δουν ότι κάτι κάνει ο παλήκαρος και να τον δοκιμάσουν. Ο Φέττελ βολοδέρνει μεταξύ Τορο και Ρεντμπουλ. Τον είχε θα μου πεις ένας Τάισεν. Οκ αλλά κ πάλι δεν του έδινε τιμόνι. (μετά κατάλαβε την λαμακία του κ αυτός) Ο Κιμις από Ζάουμπερ. Ολοι ξεκίνησαν από χαμηλά.
Guess what? Ο Λούης ΟΧΙ.
Δεν μειώνει το ταλέντο του αυτό που λέω αλλά είχε το υλικό για να κάνει αυτά που έκανε. Για αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί άμεσα με τους άλλους 2 σαμπς!
-
αντί να χτυπιέσει δε διαβάζεις το ακριβώς από πάνω ποστ από το δικό μου??
άλλος μίλησε για 'πλούσιος εκ γενετής' παρομοιάζοντας τον πλούτο που απλά κληρονομεί κάποιος από τους προγόνους του με τον 'πλούτο' (καλό μονοθέσιο) που έλαβε ο Χάμι όταν γεννήθηκε.
εγώ ούτε τον συγκρίνω με τον Αλόνσο πχ ούτε λέω οτι αν ήταν σε μια μικρή ομάδα θα έκανε όργια ελέω του ταλέντου του.
η μοναδική μου ένσταση είναι οτι ο Χάμι γεννήθηκε και καλά 'πλούσιος'. για να φτάσει μέχρι να το σημείο να του χορηγείται (!!) ένα τοπ μονοθέσιο παει να πει οτι τα ψωμια του τα είχε φαει πολλά χρονια πριν.
για μενα ήταν απλά φοβερά ΤΥΧΕΡΟΣ, του ήρθαν ολα κουτι. συγκυρίες, εθνικότητες, το ευρώ, όλα συνετέλεσαν στο να ξεκινήσει από κει που οι άλλοι ονειρεύονται να παν.
η προσωπική μου εκτίμηση? θα του γυρισει μπούμεραγκ αυτο σε καποια φάση.
-
Α σόρι δεν το είχα προσέξει το σχόλιο περι πλουσιου.
-
Ρε παίδες μην πιάνεστε από λέξεις και μαμάτε τη συζήτηση. Το σχόλιο περί πλουσίου το ανέφερα για να παρομοιάσω το πώς γίνεται η κριτική απέναντι στο Λούη. Δική μου άποψη, λοιπόν, είναι πως την τύχη του να μπει σε κορυφαίο μονοθέσιο αμέσως την εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά και αυτό (το υπαρκτό γεγονός) είναι το μόνο πάνω στο οποίο μπορεί να κριθεί.
-
τι εννοείς 'τυχη' του δλδ?
είχε βγάλει κλήρους ο Ντένις και ο Χάμι απλά τράβηξε τον καλό?
ο Ντένις είχε πάρει χαμπάρι περί τίνος ταλέντου επρόκειτο, πήρε το ρίσκο να του δώσει πρωτοκλασάτο αμάξι και τελικά βγήκε δικαιωμένος.
γιατί ΤΥΧΗ δλδ?
και 2ος να έβγαινε πέρισυ (1 βαθμός διαφορά ε, όχι 8 έτη φωτός), θέλετε να μου πειτε οτι δε θα ήταν μεγάλο επίτευγμα?! ή δεν ήταν μεγάλο επίτευγμα η 1η του χρονιά?
αν είναι δυνατόν...
-
Και τους άλλους οδηγούς για ταλέντα τους ψαρέψανε. Το θέμα είναι όμως ότι για να βρεθεί θέση ελεύθερη σε εποχή καλή για την ομάδα θέλεις την τύχη με το μέρος σου. Με την ίδια ακριβώς επίδειξη ταλέντου θα μπορούσε να ξεκινήσει από κάποια άλλη ομάδα απλά επειδή π.χ. στη McLaren μπορεί να υπήρχε κρίση ή να ήταν κλεισμένες οι θέσεις. Η δικιά μου άποψη είναι πως ΚΑΛΩΣ του έτυχε και τον είδαμε να λάμπει από νωρίς. Τις σφαλιάρες που είναι απαραίτητες για να ψηθεί ως πρωταθλητής και να αφήσει ιστορία μπορεί να τις φάει και όσο είναι στη McLaren, ή αν πάει κάπου αλλού. Περιμένω και αυτή την περίοδο (όποτε έρθει) με ενδιαφέρον. Προς το παρόν είναι εκεί που είναι και δείχνει τί μπορεί να κάνει με καλό μονοθέσιο.
Για μένα είναι το κορυφαίο χέρι και πόδι και wheel to wheel battle machine αυτή τη στιγμή στο grid. Δίνω τεράστια σημασία σε αυτό, γιατί όσες χάρες και να έχει κάποιος, αυτά τα θέλω χωρίς διαπραγματεύσεις σε ένα κορυφαίο οδηγό. Τα προβλήματά του είναι άλλα και με λύπη μου διαπίστωσα ότι δεν τα δούλεψε όσο θα έπρεπε την τελευταία χρονιά.
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια γιατί είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσεις από την Μινάρντι όπου έχεις να αντιμετωπίσεις τον χ Yoong, από το να ξεκινήσεις σε απευθείας αντιπαράθεση με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητη, σε ένα απόλυτα πιεστικό-απαιτητικό περιβάλλον όπου απαιτείται από έσένα να πάρεις τον τίτλο από τις δύο πρώτες χρονιές σου;
Διαβάζω συνέχεια οτι ο Alonso ξεκίνησε από την Μίναρντι, όχι σαν κάτι Λούηδες..... κτλ
Σε τι ακριβώς μειώνει αυτό τον Hamilton;
Μπράβο στον Alonso που ξεκίνησε από χαμηλά και ανέβηκε στην κορυφή, μπράβο και στον Hamilton που τον έριξαν κατευθείαν στα βαθιά και δεν πνίγηκε.Η πρώτη άμεση σύγκριση που έχει ο κάθε ρούκι, είναι ο ομόσταυλός του. Και με βάση αυτό ο Hamilton είχε το πιο δύσκολο ξεκίνημα.
Πρωταθλητές F1-Ποιος ηταν ο πιο "λιγος";