-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΣΧΗ:Επειδή το xs.to γ@μιέται πατόκορφα ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ εικόνες με τον παροχέα αυτόν
(σε ερώτησή μου ΓΙΑΤΙ χάθηκαν οι εικόνες μου που πόσταρα παλιά στο φόρουμ, με ενημέρωσαν ότι η εταιρία έκλεισε και έτσι οι φωτογραφίες ΧΑΘΗΚΑΝ!!!).Προτιμάτε το http://tinypic.com/ (θενκς Bayern7 που μου το έστησες παλαιότερα), το οποίο όχι μόνο είναι ΠΟΛΥ γρήγορο, αλλά τον τελευταίο χρόνο που το χρησιμοποιώ ΔΕΝ παρουσίασε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!
Όσοι νέοι στο φόρουμ θέλατε να δείτε παλαιότερα ποστ μας και βλέπατε μόνο ΚΕΝΑ, κάντε λίγο υπομονή μέχρι να αποκαταστήσω πάλι τις εικόνες (πάνω από 500 γμτ).
Καλά κουράγια! Η αλήθεια είναι ότι πολλές από αυτές που λείπουν δεν τις έχω δει καθώς είμαι νέο μέλος αλλά εννοείται ότι το παρόν θρεντ το διάβασα όλο από την πρώτη στιγμή! Λίγες σελίδες κάθε μέρα!
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι ομάδες-site- κτλ με έβλημα το τριφύλλι
Μα να ρωτήσω. Δε γίνεται οι φώτο να γίνονται host στο 4tforum; -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
...Μα να ρωτήσω. Δε γίνεται οι φώτο να γίνονται host στο 4tforum;Όχι, δε γίνεται...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
...Μα να ρωτήσω. Δε γίνεται οι φώτο να γίνονται host στο 4tforum;
Όχι, δε γίνεται...
Kρίμα
Ας ελπίσουμε να μην ξαναϋπάρξει πρόβλημα... -
1973, και η γη καλωσόρισε πάνω της την Brabham BT 42 (ή αλλιώς, 'Το όχημα με τα στόρια')
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
1973, και η γη καλωσόρισε πάνω της την Brabham BT 42 (ή αλλιώς, 'Το όχημα με τα στόρια')Mα τι όχημα κι αυτό! Φαίνεται σα να μην πατάει στο έδαφος. Είμαστε σίγουροι για αυτό;
Δείτε τους τροχούς και την απόσταση του μονοθεσίου γενικότερα από το έδαφος...
Ή ιπτάμενο είναι ή a-la-Flinstone (το σηκώνεις και τρέχεις) -
Χορηγός;;; ==> ARGENTINE MEAT
(φαντάζομαι δεν αναφέρεται στον οδηγό ε; )Τσάμπα κορόιδευα τον κρεοπώλη της γειτονιάς που μου ήθελε χορηγία στη BrawnGP φέτος
Κάτι επίσης μου λέει ότι αυτά μπροστά δεν είναι στόρια αλλά ψησταριά -
Mα τι όχημα κι αυτό! Φαίνεται σα να μην πατάει στο έδαφος. Είμαστε σίγουροι για αυτό;
Δείτε τους τροχούς και την απόσταση του μονοθεσίου γενικότερα από το έδαφος...
Ή ιπτάμενο είναι ή a-la-Flinstone (το σηκώνεις και τρέχεις)Nαι ρε γαμώτο ένα περίεργο πράμα... Λες και δεν πατούσαν κάτω ήταν τότε... Χαλασμένα θα ήταν!
-
... εμενα η αγαπημενη μου 'ιπταμενη' φωτο είναι αυτή του Μικα
... ας την βαλει καποιος σε καλύτερη ποιοτητα ...
-
Τι απίστευτες φώτο;;;;!!!
Δεν τα πρόλαβα ρε σεις αυτά τα ωραία! Δεν το φανταζόμουν καν
Αυτή του Μίκα είναι έχοντας και τον έλεγχο του μονοθεσίου -
Αυτή του Μίκα είναι έχοντας και τον έλεγχο του μονοθεσίου
... εντελώς συμπτωματικά αυτη του Μικα ειναι απο την Αδελαιδα του 95 ... που το'χασε ...
Back to theme ...
Παρακαλώ επιλέξτε το ασχημότερο ...
Boomerang 20 Tyrrell
F2 Brabham Jochen 20 ( πρεπει να εχει ξαναμπεί )
Mclarens original bridge wing from 1978
Η απαντηση της March στην 6τροχη Tyrrell
.
.
.
.
... και bookmark this --> http://users.telenet.be/aerogi/Racing/Weird/Weird.htm -
... στο μακρινό .... 2001 !!!!
Arrows στα δοκιμαστικά του Μονακο ...
-
Boomerang 20 Tyrrell
ο οδοκαθαριστήςF2 Brabham Jochen 20 ( πρεπει να εχει ξαναμπεί )
έχει ξαναμπεί και είναι ό,τι πρέπει για το άπλωμα των ρούχωνMclarens original bridge wing from 1978
χρήσιμο τραπεζοκάθισμα αν κάνεις drive through penalty από τα ...McDonaldsΗ απαντηση της March στην 6τροχη Tyrrell
Συμπεριλαμβάνεται ψυγείο, κουζίνα, wc, τραπεζαρία στο βάθος κτλ. Το πιο γρόγορο τροχόσπιτο... στο μακρινό .... 2001 !!!! Arrows στα δοκιμαστικά του Μονακο ...
για να λοκάρεις πιο εύκολα το στόχο -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Αυτή του Μίκα είναι έχοντας και τον έλεγχο του μονοθεσίου
... εντελώς συμπτωματικά αυτη του Μικα ειναι απο την Αδελαιδα του 95 ... που το'χασε ...
Καμια σχεση
To 95 η Μακλαρεν ηταν καπως ετσι
Και ο Μικα ειχε το 08.Απο το 94 ειναι η φωτο
-
-
προπολεμικες μερσεντες ftw
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
προπολεμικες μερσεντες ftwΤο εκπληκτικό πέρα από τα μερσέντες είναι ο κόσμος και τα απλά μέτρα ασφαλείας. Λίγα τσουβαλάκια αρκούν!!!
Ορίστε και ένα προπολεμικό pitstop της W125 την ίδια χρονιά στην κόλαση του Nurburgring με τις 174 στροφές και τα 22.8 χιλιόμετρα σε κάθε γύρο!
Πατήστε πάνω για μεγαλύτερη ανάλυση!
-
Ακομα και σημερα το Ρινγκ ειναι εξαιρετικα επικινδυνο, φαντασου τοτε με τα αυτοκινητα βαρκες τι γινοταν
Πραγματικα, οι τοτε οδηγοι ειχαν απιστευτα κοτσια, δεν μπαινεις ευκολα σε ενα αμαξι για να τρεξεις οταν γνωριζεις οτι πιθανον να πεθανεις μεσα στην 'Πρασινη Κολαση'!
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Πραγματικα, οι τοτε οδηγοι ειχαν απιστευτα κοτσια, δεν μπαινεις ευκολα σε ενα αμαξι για να τρεξεις οταν γνωριζεις οτι πιθανον να πεθανεις μεσα στην 'Πρασινη Κολαση'!
εκεινα τα χρονια πολλοι χανονταν εξαιτιας των πολεμων, και δε δινοταν τοση πολυ σημασια εαν καποιος χανοταν στα μοτορσπορ...αλλωστε εχανε τη ζωη του κανοντας αυτο που αγαπούσε
-
Aληθεια ποσους γυρους διαρκουσε το gran prix στο ring τοτε?
-
http://en.wikipedia.org/wiki/1937_German_Grand_Prix
22 laps, 501km
Καθολικη η παντοδυναμια του Αξονα στους τοτε αγωνες
Τα πιο αλλόκοτα αγωνιστικά οχήματα...ΠΟΛΥ πράμα!!!