-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Κάτι παρόμοιο παραλίγο να γίνει και το καταραμένο τριήμερο του '94 στην Imola: Μετά το ατύχημα του Senna και ενώ ο αγώνας είχε ήδη διακοπεί με κόκκινη σημαία, από τα πιτ της Larrousse άφησαν καταλάθος τον Érik Comas στη πίστα. Φτάνοντας στην έξοδο της Tamburello είδε ξαφνικά μέσα στη πίστα το ελικόπτερο, τα οχήματα υποστήριξης και τους βοηθούς να κουνάνε σαν τρελοί τις σημαίες για να τον ειδοποιήσουν (εδώ στο 0:30).
Ψάχνοντας για το βίντεο, έπεσα πρώτα σε αυτό το απόσπασμα από τα δοκιμαστικά του Spa το '92: http://www.youtube.com/watch?v=26Je0m9D ... re=related
Α ρε χαλβάδες που είναι οι σημερινοί πούσικατ... -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Μπορεί να τα ονόμασαν Safety-Car, αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει δα ότι σώνει και καλά πρέπει να είσαι και safety οδηγώντας το...
Ειδικά όταν κάποιος Heidfeld βάλθηκε να σου ξυρίσει την πόρτα...Και για όσους θέλουν να θυμηθούν την ομορφότερη σκηνή από την Βραζιλία του 2002, ορίστε:
Youtube VideoEντωμεταξυ σκαει στην πορτα επανω και δεν φευγει η πορτα....safety for sure μπορω να πω!!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(εδώ στο 0:30)Το βιντεο συγκλονιστικο......
-
η ψυχη σου σπαραζει..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
η ψυχη σου σπαραζει..Δεν είναι απίστευτο που μετά από 15 περίπου χρόνια ακόμα δε μπορείς να δεις εύκολα τέτοια video;
-
Εξισου απιστευτο ηταν που κανεις δεν καταδικαστηκε ποτε για αυτο. Ακομα και οι ασχετοι αν δουν τα ονμπορντ ριπλει θα καταλαβουν οτι κατι ασχημο παιχτηκε με το τιμονι και αντι να παει αριστερα πηγε βουρ για τον φονικο τοιχο. Τοσο απο την ομαδα της Γουιλιαμς οσο και απο την ΦΙΑ και τους διοργανωτες του αγωνα κανεις δεν πληρωσε ποτε
Λεφτα ναχεις και ολα τα γλυτωνεις
-
Καλά βρε καθικάκια...άμα δεν ποστάρω εγώ το κάτι τοις μου, εσείς το ρίχνετε στην ξάπλα και στο αραλίκι, έ;;;
Δε σεβόσαστε την προχορημένη ηλικία μου και με στέλνετε χειμωνιάτικα συνέχεια κάτω στο κρύο και σκοτεινό κελάρι μου για να σας βγάζω πραμάτεια;Για τιμωρία θα σας βάλω ένα γρίφο μπας και ξεκουνηθείτε λιγάκι...
Τι το αλλόκοτο έχει το παραπάνω μονοθέσιο και γιατί;
Οι ευρόντες την λύσιν θα αμειφθούν με τον τίτλο 'Μίς μπιρμπιλομάτης 09' και θα λάβουν επίσης ένα πάζλ 380.000 κομματιών με θαλασσινό τοπίο...
-
2 πραγματα προσεξα.
εχει εναν καθρεπτη
και κατι παιζει με τις αποστασεις στις αναρτησεις απο το σασι (δεξια ειναι πιο κοντο)
-
Γιατι προφανως ειναι για το Indy
-
Κανεις δεν ειδε οτι ο οδηγος δε φοραει κράνος? Ούτε καν αυτη την υποψία κράνους, το δερματινο?
Επιπλέον, δεν ξέρω αν το μονοθεσιο κινειται στην ευθεια αυτη τη στιγμη, αλλά έχει μια μικρή κλιση, ίσως για το λογο που προαναφερθηκε, επειδή ειναι για indy, για τις κεκλιμένες καμπες... Μπορει να ειπα και βλακεια τωρα, αλλά μοιαζει σα να κινειται στην ευθεια...
-
Σταματημενο ειναι.Ο Κλάρκ ειναι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επιπλέον, δεν ξέρω αν το μονοθεσιο κινειται στην ευθεια αυτη τη στιγμη, αλλά έχει μια μικρή κλιση, ίσως για το λογο που προαναφερθηκε, επειδή ειναι για indy, για τις κεκλιμένες καμπες... Μπορει να ειπα και βλακεια τωρα, αλλά μοιαζει σα να κινειται στην ευθεια...
Χλωμό να υπήρχε εκείνη την εποχή τέτοιος ριψοκίνδυνος φωτογράφος και φωτογραφική μηχανή με shutter speed.... 1/10,000 ώστε να φαίνονται ακίνητα τα grooves! Συμπέρασμα: ακίνητο το μονοθέσιο και στημένη η φωτο
-
Τα λάστιχα τότε είχαν μικρές ραβδώσεις; Δεν φαίνονται σλικ
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Τα λάστιχα τότε είχαν μικρές ραβδώσεις; Δεν φαίνονται σλικΔεν ήταν σλικ. Φαίνεται και από την φωτογραφία καθαρά.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τα λάστιχα τότε είχαν μικρές ραβδώσεις; Δεν φαίνονται σλικ
Δεν ήταν σλικ. Φαίνεται και από την φωτογραφία καθαρά.
Ναι ΟΚ, είχαν λεπτές αυλακώσεις.
-
Τελικά είστε πολύ αστέρια...
Πρέπει να ομολογήσω βρε παιδιά, ότι τελικά για το δικό σας επίπεδο ο γρίφος μου παραήταν εύκολος για σας...Όντως το όχημα είναι από Indy (εξ ου και η αλλόκοτη διαφορά απόστασης των τροχών δεξιά & αριστερά) και όντως είναι ο Jimmy Clark (με την Lotus 38 αυτή μάλιστα κέρδισε το Indianapolis 500 του '65)...
Όσο για τα λάστιχα...απ' όσο θυμάμαι τότε στην F1 δεν είχαν εισχωρήσει ακόμα τα slicks (μόνο στα Drag Races τα χρησιμοποιούσαν). Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Βέβαια...στις παραπάνω απαντήσεις σας 2 συνάδελφοι (Geo & Taurus) φάνηκαν ιδιαίτερα απρόσεκτοι και χωρίς να το θέλουν μας αποκάλυψαν την επαγγελματική τους ταυτότητα:
ΜΟΝΟ ένας τροχονόμος βρε σεις θα παρατηρούσε τον καθρέπτη να λείπει και τον οδηγό να μην φοράει κράνος
Πάλι καλά που δεν αναφέρατε ότι το όχημα δεν έφερε νόμιμη πινακίδα κυκλοφορίας εμπρός... -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
:Όσο για τα λάστιχα...απ' όσο θυμάμαι τότε στην F1 δεν είχαν εισχωρήσει ακόμα τα slicks (μόνο στα Drag Races τα χρησιμοποιούσαν). Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Δε κανεις μαλιστα ενω ξυριζαν τα grooved σε επιπεδο club οι μηχανολογοι στην φ1 δε το πιστευαν.
Ο αντρεττι μαλιστα διεκδικει (μεταξυ αλλων) τη πατροτητα αφου βιαζοταν να κανουν δοκιμες πριν νυχτωσει και δεν ειχαν χρονο να τα χαραξουν σπαζοντας ετσι τα ρολογια..
-
-
Με την πρώτη ματιά η παρακάτω BRM P83 δεν δείχνει αλλόκοτη παρά τους 16 (!!!) κυλίνδρους της...
Παρατηρήστε όμως τους σωλήνες του κυκλώματος ψύξης που φεύγουν δεξιά και αριστερά από το ψυγείο μπροστά προς τον κινητήρα πίσω...Καλά, ούτε το Empire State Building δεν είχε ΤΟΣΟ χοντρούς σωλήνες ύδρευσης
Φανταστείτε τώρα τι θερμοκρασίες έπρεπε να παλεύει το κακόμοιρο το νεράκι με τις 64 βαλβίδες να μπαλώθουν από πάνω του...
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
...ΤΟΣΟ χοντρούς σωλήνες ύδρευσηςΕίναι μεγάλο το μήκος γι αυτό αναγκάστηκαν να αυξήσουν την διάμετρο.
Αν δεν είναι μονωμένοι, θα αποβάλλουν σημαντικά ποσά θερμότητας.
Τα πιο αλλόκοτα αγωνιστικά οχήματα...ΠΟΛΥ πράμα!!!