-
Βρε venga παιδί μου...γιατί μας το κάνεις αυτό, έ;
Μπορεί να έχουμε αντέξει ΠΟΛΛΑ παράξενα εδώ μέσα, αλλά άνθρωποι είμαστε και μείς...προειδοποίησέ μας τουλάχιστον πριν ποστάρεις κάτι τέτοιο τρομαχτικό...
(και να φανταστείς ότι είμαι 'Αλονσικός', αλλά το νέο του υπηρεσιακό όχημα...ας τα να πάνε...). -
Θυμιζει την benetton-ford του 94 απο μπροστα.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Μπορεί να έχουμε αντέξει ΠΟΛΛΑ παράξενα εδώ μέσα, αλλά άνθρωποι είμαστε και μείς...προειδοποίησέ μας τουλάχιστον πριν ποστάρεις κάτι τέτοιο τρομαχτικό...
FIXED
-
-
Η αγωνιστική συμμετοχή των αδερφών 'Billy' και 'Victor' Afraid
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η αγωνιστική συμμετοχή των αδερφών 'Billy' και 'Victor' Afraid...Δηλ. σε ελεύθερη μετάφραση: ο Βασιλάκης και Βίκτωρας Χέστης...Μουαχαχααχαχα
(αν και το B.Afraid είν'καλόοο...)Η παρακάτω πίσω φτερούγα της BMW δημιουργούσε τόσο Uplift, που από τα 90χλμ. και πάνω τσουλούσε φαίνεται μόνο στις μπροστινές της ρόδες...
-
Β.Αfraid =Nα φοβάστε
V.Afraid=Πολυ να φοβάστε. -
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Κι εδώ η ίσως ΠΙΟ κουζουλή όψη μπούκας στον πλανήτηΛες να μην είναι εξάμιση αυτό, αλλά:
-
Για να μαθαίνουν οι σημερινοί σχεδιαστές της F1με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φτερούγες τους:
Το 1973 η Veglia μετά από 38 τσαλαπατημένες μπροστινές φτερούγες τσαντίστηκε τόσο, που είπε:
'...δε γ@μιέται...βαρεθήκαμε να μας ξεκαλουπώνουν συνέχεια το σπόιλερ οι άλλοι, οπότε ΤΩΡΑ θα τους την φέρουμε...'
...και σηκώσανε την φτερούγα στο 1 μέτρο...Από τότε η Veglia ναι μεν δεν ξαναπήγε από χαμένη φτερούγα, αλλά από...αμέτρητες στούκες λόγω ασταθές μπροστινού...
-
Πραγματικά εκτός από το δυσεύρετο υλικό και οι λεζάντες είναι έξυπνες
Να προσθέσω ότι στις αρχές της δεκαετίας του '70 και οι κόκκινες Μαρτς STP είχαν παραπλήσια (χοντρικά) διάταξη στο μπροστινό τμήμα (όπως έδειξε παλιότερη φωτό σου) και με οδηγούς όπως ο Peterson τσίμπαγαν βαθμούς.
-
Εκτός της STP με τον δίσκο σερβιρίσματος μπροστά (όπως πολύ σωστά θυμάσαι), υπήρχαν και άλλοι κατασκευαστές που μάλλον ήχαν βαρεθεί να τους 'κουρεύουν' την φτερούγα...
Μπροστά ο Henri Pescarolo με την αλλόκοτη March 711 και την φτερούγα-μπαρ και πίσω του μια (φυσιολογική;) STP-March 711 που οδηγούσε κάποιος ονόματι Andreas Nikolaus Lauda.Ωραία Airboxes είχαν και οι δύο...
-
Πραγματικά ο Lauda από την 'ταπεινή' March πρέπει να ξεκίνησε στην F1 - αυτό για κάποιους (συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου) που μάθαν τον Lewis που τρέχει από την αρχή με κορυφαίο μονοθέσιο
-
Από παλιά ο πατέρας de Cesaris ονειρευόταν για τον γιό του Andrea ότι θα αναλάβει κάποτε τα πατρικά κτήματα και θα τα οργώνει αποδοτικά...
Τελικά ο υιός άρχισε βέβαια το όργωμα αλλά προτίμησε τα τρακτέρ μάρκας.....Ligier
Andrea de Cesaris το '75, ενώ προσπαθεί να αποδείξει ότι με λίγη καλή προσπάθεια και τα μονοθέσια μπορούν να κάνουν Enduro... -
Η συγκεκριμένη φωτο είναι από Αυστρία, ή θυμάμαι λάθος?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η συγκεκριμένη φωτο είναι από Αυστρία, ή θυμάμαι λάθος?Καλα βρε αθεόφοβε...εσύ δεν έχεις εγκέφαλο...ενσωματωμένο τετραπήρινο Pentium πρέπει να έχεις... )
Τι σκ@τα σας ταΐζουν εκεί στο Αμέρικα, έ;;;Αδύνατον να θυμηθώ, αλλά η τριγύρω πρασινάδα (όση δηλ. άφησε ο de Cesaris) δείχνει άνετα προς Α1...
-
Η συγκεκριμένη φωτο είναι από Αυστρία, ή θυμάμαι λάθος?Κωστή άσε τα ψόφια.... αν θυμάσαι εσύ το συγκεκριμένο γεγονός (ως σπερματοζωάριο και ωάριο βεβαίως βεβαίως) εγώ θυμάμαι τον 2ο παγκόσμιο....
-
Από το video το θυμάμαι, δεν είχα δει still image, αλλά το κεκλιμένο με τα χόρτα αυτό μου θυμίζει. Παλιότερα (σε εποχές 14-33 dial up modems...) είχα κάνει πολλή δουλειά σε video archiving, πολλά από αυτά δεν υπάρχουν πλέον online κιόλας, άντε κανα youtube και σε χάλια ποιότητες.
Πρωτοποριακές μέθοδοι επιβράδυνσης, πάντως, έτσι?... Zeltweg ήταν τότε, λεγόταν από παλιά Α1 ή ονομάστηκε έτσι όταν έγινε η καινούρια?Btw... ό,τι καλύτερο μπορούμε κάνουμε εδώ από φαγητό... πολύ ψάξιμο στο σούπερ μάρκετ, μαγείρεμα σπίτι και αυστηρές επιλογές, γιατί αν τρώμε συνέχεια όξω δε μας βλέπω καλά.
Εεεεε, εννοούσα ρε συ ότι θυμάμαι το στιγμιότυπο, όχι ότι το έχω δει live
Διαβάσαμε και λίγη ιστορία για όσα δε ζήσαμε, για τί μας πέρασες?
-
Εεεεε, εννοούσα ρε συ ότι θυμάμαι το στιγμιότυπο, όχι ότι το έχω δει live
Διαβάσαμε και λίγη ιστορία για όσα δε ζήσαμε, για τί μας πέρασες?
Ξέρω και εγώ.... εκεί στην Αμερική του Obama μπορεί να έχετε αρχίσει να πιστεύεται και στην μετενσάρκωση......
-
...Zeltweg ήταν τότε, λεγόταν από παλιά Α1 ή ονομάστηκε έτσι όταν έγινε η καινούρια?Ηρέμησα τώρα λιγάκι που δεν τα ξέρεις δα και όοοολα...
(σε κάνει κάπως ....πιο ανθρώπινο )Η πίστα αεροδρομίου του Zeltweg είναι δίπλα στην Α1.
(μόνο ένας τεχνοκράτης θα μπορούσε να αλλάξει το μέχρι το '97 όνομα της πίστας Österreichring σε ένα άψυχο Α1...).Η παρακάτω φωτό εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται σπουδαία (αν εξαιρέσουμε το πανέμορφο σύμπλεγμα των εξατμίσεων), αλλά μας δείχνει την ΠΡΩΤΗ υδραυλικά ρυθμιζόμενη εν κινήσει φτερούγα σε μια Ferrari του '68...
Το ότι δεν είχε επιτυχίες δεν έχει να κάνει... ούτως ή άλλως η νομενκλατούρα της FIA την απαγόρεψε σύντομα
Τα πιο αλλόκοτα αγωνιστικά οχήματα...ΠΟΛΥ πράμα!!!