-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@pavlos23,Και φυσικα αναφερομαι στην διαδικασια για την καρτα που εκανα... και συμφωνω με αυτα που λες αλλα παω και πιο περα συμπερενοντας ισως αυθερετα οτι αφου σε κατι τοσο απλο δεν εχουν σωστη διαδικασια **ποσο μαλλον σε κατι πιο σοβαρο και πολυπλοκο... **
Το τι έχει γίνει τα τελευταία δυο χρόνια δεν λέγεται. Η έλλειψη ρευστότητας έχει οδηγήσει σε κινήσεις που κανείς δεν περίμενε πως γίνονταν παλαιότερα. Στα πλαίσια της είσπραξης των ωφειλομένων και του περιορισμού των χορηγήσεων αρκετές από τις τράπεζες λειτουργούν με τέτοιο άγχος που όπως αναφέρεις και εσύ, μόνο αγενής φαίνεται η συμπεριφορά τους απέναντι στους υποψήφιους πελάτες. Απλώς δεν τους ενδιαφέρει στη παρούσα φάση η χορήγηση νέων δανείων/καρτών αλλά η έγκαιρη είσπραξη των παλαιών.
@Πιστευεις δλδ οτι εαν καποιος παει με μια προταση λιγο προτωποριακη και προτοεμφανιζομενη τετοια εποχη θα του δωσουν σημασια.... μονο για φωτοβολταικα θα χασουν χρονο μαζυ σου πλεον... τετοιες εποχες.... και αφου σου υποθηκευσουν τη μανα σου και τον πατερα σου... Δεν εχουν τα @@ να ρισκαρουν για μια προταση γιατι δεν ξερουν να την κρινουν - αξιολογησουν και φοβουνται μηπως δεν τους βγει..., ετσι δεν προοθουν σε αλλα κλιμακια προτασεις μηπως και μετα βρουν τον μπελα τους... καπως ετσι ειναι και οι υπουργοι αυτο το καιρο... τρεμουν την περιπτωση να υπογραψουν κατι μηπως και κατηγορηθουν για σκανδαλο... ετσι ομως δεν παμε μπροστα... αναπτυξη γιοκ!!!
Δεν έχεις και πολύ άδικο στα παραπάνω. Μόνο στο 'ετσι δεν προοθουν σε αλλα κλιμακια προτασεις μηπως και μετα βρουν τον μπελα τους' θα διαφωνήσω καθώς κανείς δεν βρίσκει τον μπελά του αν πιστεύει σε ένα αίτημα και καταφέρει να πείσει και τους ανωτέρους του. Οπότε περισσότερο θέμα έλλειψης ενδιαφέροντος από τα χαμηλά κλιμάκια είναι αν όντως έχει βάση μια νέα επένδυση και δεν δίδεται σε αυτήν το απαραίτητο ενδιαφέρον από το εκάστοτε πιστωτικό ίδρυμα.
-
θα διαφωνήσω καθώς κανείς δεν βρίσκει τον μπελά του αν πιστεύει σε ένα αίτημα και καταφέρει να πείσει και τους ανωτέρους του.
Εδω εχεις μαλλον δικιο γιατι τοτε φερουν την ευθυνη αυτοι που το αποδεχτικαν στα ανωτερα κλιμακια...
Παντως προσωπικα, το εχω ξανα αναφερει, μονο σε ΑΤΜ πλησιαζω.... οσο μπορω... και Internet banking
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το προβλημα ειναι πολυ πιο απλο:δεν εχουν λεφτα και αρα δεν μπορουν να δανεισουν.Λεφτά έχουν και θέλουν να δανείσουν, σαν τρελλοί θέλουν να δανείσουν, αυτή είναι η δουλειά τους και από εκεί τα κέρδη τους. Φοβούνται όμως πλέον τόσο πολύ να ρισκάρουν που δανείζουν πολύ δύσκολα. Γνωστός μου που ζήτησε κάμποσα εκατομμύρια για μια δουλειά που είναι να πάει καλά δεν είχε κανένα πρόβλημα, μάλιστα τον παρακαλάνε να πάρει κι άλλα!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το προβλημα ειναι πολυ πιο απλο:δεν εχουν λεφτα και αρα δεν μπορουν να δανεισουν.
Λεφτά έχουν και θέλουν να δανείσουν, σαν τρελλοί θέλουν να δανείσουν, αυτή είναι η δουλειά τους και από εκεί τα κέρδη τους. Φοβούνται όμως πλέον τόσο πολύ να ρισκάρουν που δανείζουν πολύ δύσκολα. Γνωστός μου που ζήτησε κάμποσα εκατομμύρια για μια δουλειά που είναι να πάει καλά δεν είχε κανένα πρόβλημα, μάλιστα τον παρακαλάνε να πάρει κι άλλα!!
Kαι οι δύο μιλάτε γενικά όμως. Καταρχήν δεν βρίσκονται όλες οι τράπεζες στην ίδια κατάσταση αλλά και αυτό να παραβλέψουμε, η πολιτική της κάθε τράπεζας εξαρτάται και από τους στόχους που έχει ορίσει για το επόμενο εξάμηνο-έτος (να δοθεί το βάρος σε χορηγήσεις, στις εισπράξεις, στους καταθετικούς λογαριασμούς κ.α.).
Η ίδια τράπεζα δηλαδή που μπορεί τη μια στιγμή να δίνει όσο όσο, ακόμη και την επόμενη μέρα μπορεί να τα κόψει μαχαίρι. Αυτά έχουν γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν και οι περίοδοι που ζούμε έχουν κάνει τις όποιες μεταβολές στην πολιτική των τραπεζών (και όχι μόνο) ακόμη πιο άμεσες. -
Αλλαγες πολιτικης σε χρονο dt??? δεν μου φαινεται για μελετημενη στρατηγικη... στις εποχες που ζουμε, σαν να πηγαινουν ψαχνοντας μου φαινεται... και αυτο απο μονο του δεν ειναι καλο.... σημαδι...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το προβλημα ειναι πολυ πιο απλο:δεν εχουν λεφτα και αρα δεν μπορουν να δανεισουν.
Λεφτά έχουν και θέλουν να δανείσουν, σαν τρελλοί θέλουν να δανείσουν, αυτή είναι η δουλειά τους και από εκεί τα κέρδη τους. Φοβούνται όμως πλέον τόσο πολύ να ρισκάρουν που δανείζουν πολύ δύσκολα. Γνωστός μου που ζήτησε κάμποσα εκατομμύρια για μια δουλειά που είναι να πάει καλά δεν είχε κανένα πρόβλημα, μάλιστα τον παρακαλάνε να πάρει κι άλλα!!
Αυτα που λες απλα δεν στεκουν.Λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν,οι τραπεζες ειναι ολες με κρατικη βοηθεια
Εκατομμυρια και τον παρακαλανε; Καταρχην αυτες τις μερες δεν εχω ακουσει για δανειο ανω των 500.000€ -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αλλαγες πολιτικης σε χρονο dt??? δεν μου φαινεται για μελετημενη στρατηγικη... στις εποχες που ζουμε, σαν να πηγαινουν ψαχνοντας μου φαινεται... και αυτο απο μονο του δεν ειναι καλο.... σημαδι...Αλλαγές πολιτικής μάλλον λόγω συνεχών αλλαγών στα έως τότε δεδομένα.
Γι' αυτό το λόγο κόπηκαν άμεσα (πέρυσι και ειδικά προ δυο ετών) χρηματοδοτήσεις ακόμη και σε άριστους πελάτες και ακόμη και αν είχε ήδη ξεκινήσει η όποια επένδυση των τελευταίων η οποία βασίζονταν στον δανεισμό. -
delete
-
Επιτόκια τραπεζών στη Βουλγαρία 7,5 % .
http://www.dbank.bg/en/Standardhttp://www.corpbank.bg/individual_custumers_32.html
Το Μάρτιο θα κάνω κατάθεση εκεί όποιος θέλει έρχεται μαζί, ομιλούμε και την Βουλγαρικήν.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αλλαγες πολιτικης σε χρονο dt??? δεν μου φαινεται για μελετημενη στρατηγικη... στις εποχες που ζουμε, σαν να πηγαινουν ψαχνοντας μου φαινεται... και αυτο απο μονο του δεν ειναι καλο.... σημαδι...
Αλλαγές πολιτικής μάλλον λόγω συνεχών αλλαγών στα έως τότε δεδομένα.
Γι' αυτό το λόγο κόπηκαν άμεσα (πέρυσι και ειδικά προ δυο ετών) χρηματοδοτήσεις ακόμη και σε άριστους πελάτες και ακόμη και αν είχε ήδη ξεκινήσει η όποια επένδυση των τελευταίων η οποία βασίζονταν στον δανεισμό.Ακριβώς όπως τα λέει ο Παύλος είναι.
Γνωρίζω ακόμα και περιπτώσεις καλοπληρωτών πελατών πιστωτικών καρτών, οι οποίοι βρέθηκαν χωρίς κάρτες και αναρωτιόντουσαν γιατί...
Προφανώς είναι ζήτημα πολιτικής της εκάστοτε Τράπεζας.Συμφωνω απολιτα με οσα ειπατε για τις τελευταιες εξελιξεις.... στο θεμα καρτων δανειων κ.λ.π. διαφωνω ομως και νομιζω οτι με κοροιδευουν, οταν εχουν για επιλογη να κανω αιτηση για καρτα..... αφου δεν δινουν ουτως η αλλως, γιατι την εχουν την διαφημηση- αιτηση στο διαδικτυο???. αφου ΔΕΝ θα σχοληθουν καθολου..... για αυτο εκανα και το τεστ οπως ειπα .... ισως μια καταγγελια στον τραπεζικο συνηγορο... ετσι για πλακα παλι... Για να δω τι απαντηση θα δωσουν.... οι παγκοσμιοι τοκογλυφοι..... (ενταξει οχι αυτοι ακριβως οι τοπικοι αναλογοι....)
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
... διαφωνω ομως και νομιζω οτι με κοροιδευουν, οταν εχουν για επιλογη να κανω αιτηση για καρτα..... αφου δεν δινουν ουτως η αλλως, γιατι την εχουν την διαφημηση- αιτηση στο διαδικτυο???. αφου ΔΕΝ θα σχοληθουν καθολου..... για αυτο εκανα και το τεστ οπως ειπα .... ισως μια καταγγελια στον τραπεζικο συνηγορο... ετσι για πλακα παλι... Για να δω τι απαντηση θα δωσουν.... οι παγκοσμιοι τοκογλυφοι..... (ενταξει οχι αυτοι ακριβως οι τοπικοι αναλογοι....)Δεν έχεις άδικο. Καλή υπομονή λοιπόν.
-
Τα ξαναειπαμε,τι καταγγελια θα κανεις ακριβως;Οτι δεν σου δινουν καρτα;Ετσι γουσταρουν!
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις εγγραφως να σου πουν τους λογους της απορριψης,οχι οτι εχει κανενα νοημα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα ξαναειπαμε,τι καταγγελια θα κανεις ακριβως;Οτι δεν σου δινουν καρτα;Ετσι γουσταρουν!
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις εγγραφως να σου πουν τους λογους της απορριψης,οχι οτι εχει κανενα νοημα.Μα ναι αυτο ακριβως θα καταγγειλω οτι εχουν επιλογη για αιτηση ηλεκτρονικη και στην τελικη σε γραφουν.... ειναι παραπλανητικο και ανηθικο κατα την αποψη μου.... Γιατι, εσυ φανταζεσαι οτι εγω τελικα θα την επαιρνα την καρτα , θα τους απερριπτα εγω την προταση τους.... με καποια δικαιολογια στα ψιλλα γραμματα, αλλα για να μην ξεχνιομαστε ΕΓΩ ειμαι ο πελατης που εχει παντα δικιο, και οχι αυτοι που με περιμενουν στην γωνια να με χρεωσουν οτι τους λειπουν....
-
Και πως θα τεκμηριωσεις το οτι 'σε εγραψαν';Με το ετσι θελω;
Μην απασχολεις αυτες τις υπηρεσιες για βλακειουλες και για πραγματα που ηδη ξερεις,επιτελουν χρήσιμο εργο και πρεπει να σεβεσαι τον χρονο τους που μπορει να χρησιμοποιηθει πολυ πιο αποδοτικα σε θεματα μειζονος σημασιας,αντι να ασχολουνται με εσενα που επειδη δεν ειχες τι να κανεις ειπες να ξεκινησεις μια κοντρα για μια πιστωτικη καρτα που δεν θες! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και πως θα τεκμηριωσεις το οτι 'σε εγραψαν';Με το ετσι θελω;
Μην απασχολεις αυτες τις υπηρεσιες για βλακειουλες και για πραγματα που ηδη ξερεις,επιτελουν χρήσιμο εργο και πρεπει να σεβεσαι τον χρονο τους που μπορει να χρησιμοποιηθει πολυ πιο αποδοτικα σε θεματα μειζονος σημασιας,αντι να ασχολουνται με εσενα που επειδη δεν ειχες τι να κανεις ειπες να ξεκινησεις μια κοντρα για μια πιστωτικη καρτα που δεν θες!μαλλον δεν θες να καταλαβρεις το απλουστατο.... Σου προτεινουν να κανεις αιτηση... χανεις χρονο και απαντας..... δεν σου λενε κατι....Π.Χ. ναι : οχι... αυτο για μενα σημαινει με γραφουν.... η τεκμηριωση απο την πλευρα μου ειναι η αναπαντητη αιτηση .... Τοσο απλο.... ειμαι ο πελατης..... και θα πρεπει να σεβαστουν το χρονο που εχασα για να κανω την αιτηση... αν δεν ειχαν την αιτηση και μαλιστα στην πρωτη σελιδα εισοδου στο internet Banking τους δεν θα ασχολουμην καν....
Σιγα μην εχει μια γραμματεας που τα ξυνει πιο σοβαρα πραγματα να κανει.... δεν ειδα να μας προστατευσουν απο αλλες λαμογιες των τραπεζων, οταν αλλες εποχες αυτες οι ιδιες οι τραπεζες μας εσπαζαν τα α@@..δια προτεινοντας 'τραπεζικα' προιοντα στυλ Citi bank νταβατζης της lehmann, που η μιση Λαρισσα εχασε.... ηταν καλα... ετσι πoιος μας προστατευε τοτε απο τετοιες πρακτικες... ο τραπεζικος διαμεσολαυειτης??. Γλαστρα του συστηματος τους ειναι δεν κουνιεται με τιποτα αν δεν καταγγειλεις και το κυνηγησεις κιολας....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
μαλλον δεν θες να καταλαβρεις το απλουστατο.... Σου προτεινουν να κανεις αιτηση... χανεις χρονο και απαντας..... δεν σου λενε κατι....Π.Χ. ναι : οχι... αυτο για μενα σημαινει με γραφουν.... η τεκμηριωση απο την πλευρα μου ειναι η αναπαντητη αιτηση .... Τοσο απλο.... ειμαι ο πελατης..... και θα πρεπει να σεβαστουν το χρονο που εχασα για να κανω την αιτηση... αν δεν ειχαν την αιτηση και μαλιστα στην πρωτη σελιδα εισοδου στο internet Banking τους δεν θα ασχολουμην καν....Επαναλαμβάνω πως έχεις δίκιο να νιώθεις μη ικανοποιημένος και ίσως θιγμένος ως υπό εξέταση πελάτης καθώς δεν σεβάστηκαν το αυτονόητο, να απαντήσουν. Ωστόσο, επειδή ακριβώς είναι μια ιδιωτική εταιρεία η οποία προσφέρει προϊόντα που προσφέρουν και αλλού, το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι είτε (αν όντως επιθυμούσες να αποκτήσεις τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα) να αναζητούσες τους λόγους για τους οποίους δεν σου έχουν απαντήσει είτε (από την στιγμή που δεν πολυενδιαφέρεσαι) να απευθυνθείς σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα.
Δεν είσαι όμως πελάτης τους για να είναι υπόλογοι για κάτι που δεν σου έχουν προσφέρει. Δεν τους προσκόμισες τα απαραίτητα για την έκδοση της πιστωτικής κάρτας δικαιολογητικά ώστε να είναι αναγκασμένοι να σου απαντήσουν (ακόμη και γραπτώς) για ποιόν λόγο δεν μπορούν να κάνουν δεκτό το αίτημά σου. Επίσης σκέψου και το ενδεχόμενο η ηλεκτρονική σου αίτηση να μην δέχθηκε της περιποίησης που έπρεπε λόγω της αμέλειας ενός υπαλλήλου και όχι λόγω της πολιτικής της τράπεζας. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν διαβάζονται από διευθυντές ή τραπεζίτες αλλά από υπαλλήλους στους οποίους αποστέλνονται αναλόγως με την περιοχή στην οποία βρίσκεται ο πελάτης (τομέας ευθύνης υποθέτω). Μην γενικεύουμε επομένως καταστάσεις που μπορεί να μην φαίνονται εκ πρώτης όψεως αλλά να είναι εν τέλει συμπτωματικές. -
Φιλε μου δεν αντιλλεγω για αυτα που λες για σχεση με πελατης κ.λ.π. Ναι εχω ενα λογαριασμο και η γυναικα μου αλλον εναν. Η αμελεια ενος υπαλληλου ειναι κατανοητη σε προσωπικο επιπεδο αλλα δεν ειναι κατανοητη σε επιπεδο αιτησεων ηλεκτρονικων μεσων οπου και ο ανωτερος του υπαλληλου υπευθυνος, λαμβανει γνωση των επεξεργασθεντων η μη αιτηματων... αλλιως και αυτος ειναι σε θεση για την οποια δεν πρεπει να βρισκεται...
Οταν θα ζητησω να μαθω ποσες on line αιτησεις ετυχαν απαντησεως θετικης η αρνητικης δεν με αφορα, τοτε θα κρινω εγω πια σε προσωπικο επιπεδο, αν ειναι αξιοπιστη εταιρια παροχης τραπεζικων υπηρεσιων... Απο τετοιες λεπτομερειες καταλαβαινει καποιος (εγω τουλαχιστον ετσι εχω μαθει να αξιολογω μετα απο τις σχεσεις μου με αντιστοιχες τραπεζες εξωτερικου) και σε σοβαρωτερα θεματα την αντιμετοπηση που θα εχω. Με ολα αυτα επιμενω οτι η εικονα που παιρνει καποιος απο τετοιες συμπεριφορες ειναι ενδεικτικες και για τις υπολοιπες υπηρεσιες....Και κατι ακομα.. δεν θεωρω τον εαυτο μου υπό εξέταση πελάτη... γιατι αυτοι πρωτα πανε γυρευοντας πελατη, προσφεροντας την αιτηση μεσω ιντερνετ στη σελιδα του ιντερνετ Μπανκιν, και εγω περναω απ'εξω ας πουμε και αντιδρω στην προσφορα τους... ειναι σα να περναω εξω απο μια βιτρινα καταστηματος και κατι να με ελκυσει και να μπω να ρωτησω... φανταζεσαι να με 'γραψει' ο υπαλληλος του καταστηματος???? κρινοντας με αν σαν σιγουρο η μη πελατη???.
Στην ουσια δεν διαφωνουμε, απλα εγω ειμαι πιο αυστηρος κριτης αυτων των τοκογλυφικων ιδρυματων επηρεασμενος απο τον ρολο που παιζουν στη κοινωνια εχοντας ολους τους νομους υπερ τους, οταν καταφερουν να σε μπλεξουν τελικα.... και που για να ξεμπλεξεις (αφου εχεις πληρωσει κιολας) πρεπει να περιμενεις ποτε θα δεησουν να ασχοληθουν με το ξεμπλεξιμο σου που αυτοι δημιουργησαν. Π.Χ. αρση υποθηκης - προσημειωσης μετα την αποπληρωμη των υποχρεωσεων... ζητας να ολοκληρωθουν απο την πλευρα τους οι διαδικασιες και ολο ειναι 'απασχολημενο' το Νομικο τους τμημα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Και κατι ακομα.. δεν θεωρω τον εαυτο μου υπό εξέταση πελάτη... γιατι αυτοι πρωτα πανε γυρευοντας πελατη, προσφεροντας την αιτηση μεσω ιντερνετ στη σελιδα του ιντερνετ Μπανκιν, και εγω περναω απ'εξω ας πουμε και αντιδρω στην προσφορα τους...
Μα τα μέσα αυτά με τα οποία προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες λέγεται διαφήμηση κα ισκοπό έχουν να κάνουν πιο ελκυστικό το όποιο προϊόν όπως ένα παράδειγμα είναι και η δυνατότητα υποβολής της αίτησης για πιστωτική μέσω του διαδικτύου. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα και έγκριση. Η αίτηση γίνεται για την εξέταση του αυτονόητου, του όποιου αιτήματος του πελάτη. Άρα, μέχρι να δοθεί το τελικό ΟΚ θα είσαι υπό εξέταση πελάτης όπως και όλοι μας.Το οτι μπορεί να σου έχουν παρασχεθεί κάποιες άλλες διευκολύνσεις δεν σημαίνει τίποτα (ή μάλλον δεν θα έπρεπε να σημαίνει τίποτα) για μια τράπεζα από τη στιγμή που κάθε νέο σου αίτημα εξετάζεται συνυπολογίζοντας και τα υφιτάμενα (άλλες κάρτες, δάνεια κ.λ.π.). Οι εποχές που έστελναν στο σπίτι κάρτες και ουσιαστικά σε παρακαλούσαν να τις ενεργοποιήσεις έχουν περάσει μιας και όσες τράπεζες λειτουργούσαν κατ' αυτόν τον τρόπο το πλήρωσαν και κυρίως συνεχίζουν να το πληρώνουν ακριβά.
ειναι σα να περναω εξω απο μια βιτρινα καταστηματος και κατι να με ελκυσει και να μπω να ρωτησω... φανταζεσαι να με 'γραψει' ο υπαλληλος του καταστηματος????
Πόσο καιρό έχεις να μπεις σε κάποιο κατάστημα 'κρατικής' τράπεζας;
Φυσικά και δεν διαφωνούμε επι της ουσίας.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μα τα μέσα αυτά με τα οποία **προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες **λέγεται διαφήμηση κα ισκοπό έχουν να κάνουν πιο ελκυστικό το όποιο προϊόν όπως ένα παράδειγμα είναι και η δυνατότητα υποβολής της αίτησης για πιστωτική μέσω του διαδικτύου. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα και έγκριση. Η αίτηση γίνεται για την εξέταση του αυτονόητου, του όποιου αιτήματος του πελάτη. Άρα, μέχρι να δοθεί το τελικό ΟΚ θα είσαι υπό εξέταση πελάτης όπως και όλοι μας.Το οτι μπορεί να σου έχουν παρασχεθεί κάποιες άλλες διευκολύνσεις δεν σημαίνει τίποτα (ή μάλλον δεν θα έπρεπε να σημαίνει τίποτα) για μια τράπεζα από τη στιγμή που κάθε νέο σου αίτημα εξετάζεται συνυπολογίζοντας και τα υφιτάμενα (άλλες κάρτες, δάνεια κ.λ.π.). Οι εποχές που έστελναν στο σπίτι κάρτες και ουσιαστικά σε παρακαλούσαν να τις ενεργοποιήσεις έχουν περάσει μιας και όσες τράπεζες λειτουργούσαν κατ' αυτόν τον τρόπο το πλήρωσαν και κυρίως συνεχίζουν να το πληρώνουν ακριβά.
Πόσο καιρό έχεις να μπεις σε κάποιο κατάστημα 'κρατικής' τράπεζας;
Φυσικά και δεν διαφωνούμε επι της ουσίας.
Απο την μια οπως λες θελουν? πελατες πλεον η οχι??? αφου δεν απαντουν στο οποιο αιτημα, θετικα η αρνητικα για μενα σημαινει προσβολη.. Εαν δε το ιδιο εχουν κανει σε πολλους σημαινει παραπλανηση... (να σε αγγιστρωσουν σαν πιθανο πελατη). Κατα την γνωμη μου παντα!!! αποφευγουν να απαντησουν... για να μην εχω αρνητικη ψυχολογια σε μελλοντικη ενδεχομενη τραπεζικη συνεργασια....
Τα λαθη τους οσον αφορα την παρελθοντων ετων τακτικη τους ως προς την προσελκηση πελατων.... δεν με αφορουν.. ας προσεχαν, οπως και τωρα δεν δεχομαι να πληρωνω αυξημενα επιτοκια επειδη εχουν επιφοβα δανεια.... και παλι ας προσεχαν.... οπως εστρωσαν να κοιμηθουν... πολλα βαζεις πολλα παιρνεις ... αλλα και πολλα χανεις.... η διαφορα ειναι οτι νομικα ειναι ολα υπερ τους..... παντου... Π.Χ. μπορουν να σου ζητησουν ξαφνικα, να κλεισεις το δανειο σου ενω εσυ εχεις κανει καποιο προγραμματισμο φυσικα και δεν μπορεις να ανταποκριθεις... λογω αιτιας που δεν πρεπει να λαμβανεται υπο οψιν.. (φοβουνται ξαφνικα καποιους πελατες ετσι μονο και μονο επειδη το επαγγελμα τους θα εχει κριση...)Πλησιαζω τραπεζα μονο μεσω ΑΤΜ κατα το δυνατον, και μεσω internet banking... χρειστηκε βεβαια τελευταια να ανοιξω νεο λογαρισμο και ετσι μπηκα μεσα.....
-
:too much free time alert:
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα