-
Την διαδικασία πρέπει να την κάνει η τράπεζα. Υπεύθυνος του λάθους δεν είναι ο παραλήπτης των χρημάτων.
Από εκεί και πέρα επειδή ο παραλήπτης φαίνεται να αντιμετωπιζεται με απροθυμία από την υπεύθυνη τράπεζα, ας αποτανθει στην κεντρική οικονομική υπηρεσία του ΙΚΑ.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι ένα άπατο πηγάδι και καπου εκεί μέσα είναι και τα λεφτά ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Να πάει στη τράπεζα και μπροστά σε διευθυντές-ταμίες-κόσμο να πάρει τηλέφωνο τον Αυτιά, τον Παπαδάκη, την Τσαπαν'ιδου, τη Λαμπίρη, τη Μενεγάκη, κοκ. Θα εξυπηρετηθεί σε χρόνο dt
-
Καλησπερα!
Μου ετυχε το συγκεκριμενο σκηνικο σε ενα ΑΤΜ εδω πανω στην Ολλανδια και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε καποιον απο εδω μεσα.
Πηγα να τραβηξω λεφτα, βγηκε η καρτα, και εκανε πολυ ωρα να βγαλει χρηματα, μεχρι που το ΑΤΜ πηγε εκτος λειτουργειας. Κοιταω στον λογαριασμο μου και τα λεφτα ειχαν τραβηχτει απο τον λογαριασμο αλλα εγω δεν ειχα φραγκο στο χερι μου! Πηγα τραπεζα ακριβως μετα και μου ειπαν οτι συνηθως αν γινει κατι τετοιο μεχρι το βραδυ θα τα ειχα τα λεφτα μου αλλα τελικα δεν ηρθαν... Ξαναπηγα τραπεζα στειλανε μια φορμα παραπονων σχετικα με το θεμα στα κεντρικα, και ακομα περιμενω. Εχει τυχει σε καποιον απο εδω μεσα κατι παρομοιο?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα!Μου ετυχε το συγκεκριμενο σκηνικο σε ενα ΑΤΜ εδω πανω στην Ολλανδια και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε καποιον απο εδω μεσα.
Πηγα να τραβηξω λεφτα, βγηκε η καρτα, και εκανε πολυ ωρα να βγαλει χρηματα, μεχρι που το ΑΤΜ πηγε εκτος λειτουργειας. Κοιταω στον λογαριασμο μου και τα λεφτα ειχαν τραβηχτει απο τον λογαριασμο αλλα εγω δεν ειχα φραγκο στο χερι μου! Πηγα τραπεζα ακριβως μετα και μου ειπαν οτι συνηθως αν γινει κατι τετοιο μεχρι το βραδυ θα τα ειχα τα λεφτα μου αλλα τελικα δεν ηρθαν... Ξαναπηγα τραπεζα στειλανε μια φορμα παραπονων σχετικα με το θεμα στα κεντρικα, και ακομα περιμενω. Εχει τυχει σε καποιον απο εδω μεσα κατι παρομοιο?
Κοιτάξατε μηπως εχει κανενα πρόσθετο εξάρτημα στην έξοδο των χρημάτων;
-
Τι προσθετο εξαρτημα?
-
Τι προσθετο εξαρτημα?Που κρατάει τα λεφτά για να τα πάρουν οι κλέφτες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι προσθετο εξαρτημα?
Που κρατάει τα λεφτά για να τα πάρουν οι κλέφτες.
Δεν ειχε κατι διαφορετικο το μηχανημα απο το πως ηταν οπως παντα που πηγαινα να παρω λεφτα. Επισης αυτο το μηχανημα εχει κλειστο πορτακι δηλαδη ανοιγει αφου παρεις τα λεφτα. Οπως επισης δε μου εβγαλε αποδειξη.
-
Πως γίνεται μια πιστωτική κάρτα σε κάποια μαγαζιά να την δέχονται κανονικά και σε άλλα να ζητάνε το pin?
Η κάρτα χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα και εδω αλλά και στο εξωτερικό κανονικά και σήμερα στο Lidl μου ζήτησε το μηχανημα τους το pin παρόλο που πριν λίγες μέρες από την Τράπεζα μου είπαν πως δεν χρειάζεται. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πως γίνεται μια πιστωτική κάρτα σε κάποια μαγαζιά να την δέχονται κανονικά και σε άλλα να ζητάνε το pin?
Η κάρτα χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα και εδω αλλά και στο εξωτερικό κανονικά και σήμερα στο Lidl μου ζήτησε το μηχανημα τους το pin παρόλο που πριν λίγες μέρες από την Τράπεζα μου είπαν πως δεν χρειάζεται.Μηπως ειναι απο τις καινουργιες που τις διαβαζει αν τις πας απλα κοντα στο ειδικο μηχάνημα;
Αν δεν εχει τετοιο το μαγαζι και εχει το κλασσικο, θελει Pin σίγουρα -
Πριν λίγους μήνες μου την άλλαξαν διότι η παλιά έληγε. Χρησιμοποιησα ένα pin για την ενεργοποίηση της αλλά νόμιζα πως από εκεί και πέρα κανονικά θα λειτουργεί. Μια φορά στο Hondos μου ζήτησαν, πήγα στην Eurobank μου είπαν ότι δεν χρειάζεται, μετά χρησιμοποιήθηκε αλλού κανονικά στα κλασικά μηχανάκια τους και σήμερα στο Lidl πάλι μου ζήτησαν...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η κάρτα χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα και εδω αλλά και στο εξωτερικό κανονικά και σήμερα στο Lidl μου ζήτησε το μηχανημα τους το pin παρόλο που πριν λίγες μέρες από την Τράπεζα μου είπαν πως δεν χρειάζεται.Και τα δύο την δέχονται κανονικά Αλλιώς δεν θα μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις .
-
Οι καινούριες είναι cash card ή χρεωστικές τύπου visa electron έχουν τσιπάκι σαν τις τηλεκάρτες και βάζεις pin αλλά δε χρειάζεται ταυτότητα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Οι καινούριες είναι cash card ή χρεωστικές τύπου visa electron έχουν τσιπάκι σαν τις τηλεκάρτες και βάζεις pin αλλά δε χρειάζεται ταυτότητα.Ετσι είναι. Και τώρα που δεν έχω Pin* ... πάλι καυγάδες με την Eurobank.
Και η διαδικασία για να πάρω το Pin ήταν κάπως παράξενη. Στο έντυπο που ήταν η κάρτα είχε μια σειρά από 16 αριθμούς και ταυτόχρονα είχε έρθει ένα sms ότι το 4ψήφιο Pin είναι πχ το 3ο, 8ο, 9ο και 12ο νούμερο. Παλιά έστελναν ένα φακελάκι με μέσα τα pins σε μορφή 'Ξυστό' και όλοι μας ευτυχισμένοι ήμασταν.
Δεν ήξεραν βέβαια οι άνθρωποι ότι εγώ είχα Sony κινητό που μετά από αμέτρητα format, restore, update, upgrade το sms ... χάθηκε και στο τσακ πρόλαβα την ενεργοποίηση της ...
Μυαλό βέβαια και από μένα να το σημειώσω κάπου ... δεν! -
Ίσως είναι θέμα αναβάθμισης των μηχανημάτων των καταστημάτων. Δηλαδή τα παλιά δε ζητάνε πιν ενώ τα καινούργια αν δούνε κάρτα με τσιπάκι τότε ζητάνε πιν.
-
H δική μου eurobank με τσιπάκι 2 χρόνια δεν έχει ζητήσει ποτέ PIN.
-
H παλιά μου alpha electron δε ζητούσε pin στα μαγαζιά, η καινούρια που έχει τσιπάκι ζητάει. Το τσιπάκι κάνει τη ζημιά
-
Καλησπερα!Μου ετυχε το συγκεκριμενο σκηνικο σε ενα ΑΤΜ εδω πανω στην Ολλανδια και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε καποιον απο εδω μεσα.
Τελικα τα λεφτα επιστραφηκαν στον λογαριασμο μου προς ενημερωση ατομων που μπορει να τους τυχει!
-
Σου είπαν γιατί έγινε αυτό;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:iconcool:
Σου είπαν γιατί έγινε αυτό;Μαλλον το ΑΤΜ ξεμεινε απο λεφτα για αυτο. Εβαλα να βγαλω 160 ευρω σε 20 ευρα. Μπορει να ξεμεινε απο 20ευρα η να μην ειχε τοσα λεφτα μεσα.
-
Ωραίους ελέγχους έχουν τα συστήματά τους
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα