-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η κοπέλα μου είπε ότι θα δουλεύει για αγορές στο ιντερνετ. Υπάρχουν 2 ειδών μου είπε οι απλές και αυτές που συνεργάζονται.
Ξέρω γω τι να πω. Ανέκαθεν η Α σε αυτά μαζί με την Πειραιώς ήταν πολύ μπροστά.Η ίδια κάρτα πρίν απο μήνες πάντως δουλεύε...και μια Κύπρου electron Visa πάει και αυτή...για άλλους λόγους όμως... μήπως οι χρεωστικές έφαγαν πόρτα απο το Paypal
-
Ξέρει κανείς αν η χρεωστική της Εμπορικής (Emporiki Visa Debit) δουλεύει στο Paypal?
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Η κοπέλα μου είπε ότι θα δουλεύει για αγορές στο ιντερνετ. Υπάρχουν 2 ειδών μου είπε οι απλές και αυτές που συνεργάζονται.
Ξέρω γω τι να πω. Ανέκαθεν η Α σε αυτά μαζί με την Πειραιώς ήταν πολύ μπροστά.Η ίδια κάρτα πρίν απο μήνες πάντως δουλεύε...και μια Κύπρου electron Visa πάει και αυτή...για άλλους λόγους όμως... μήπως οι χρεωστικές έφαγαν πόρτα απο το Paypal
Aπό την στιγμή που είναι VISA γιατί να μην δουλεύει; Εδώ δούλευε η prepaid της Κύπρου. Ρώτησες την Αlpha ή το άφησες στην τύχη του;
-
http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=9778
Enter Bonus American Express
Aυτή θα μου δώσουν. Τώρα πρόσεξα το χαρτί. Γράφει:
Χρησιμοποιήστε την σε όλες τις αγορές σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αντί για μετρητά, με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού εύκολα, γρήγορα, με μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς επιβάρυνση τόκων, αλλά με επιβράβευση Bonus.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό την στιγμή που είναι VISA γιατί να μην δουλεύει; Εδώ δούλευε η prepaid της Κύπρου. Ρώτησες την Αlpha ή το άφησες στην τύχη του;
Εβαλα μια της eurobank και τελειωσε το θεμα....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Εβαλα μια της eurobank και τελειωσε το θεμα....
Αν έχω πρόβλημα εγώ θα μιλήσω με paypal. Ολα λύνονται.
-
Ενημέρωσε εάν μάθεις κάτι... και δε σου είναι κόπος...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι ηλίθιο είναι το σύστημα αναζήτησης της eurobank ? Προσπαθώ να κάνω μια αναζήτηση από το 2011 εώς σήμερα και μου λέει Μπορείτε να δείτε κινήσεις του λογαριασμού σας από 1/1/2002 και για μέγιστο διάστημα 4 μηνών. Και μετά σου λένε να καταργήσεις τον έντυπο λογαριασμό
Ταμειακή Διαχείριση --> e-statements --> Επιλέγεις λογαριασμό και 'προηγούμενα έτη'. Εγώ βλέπω και κατεβάζω κανονικά τα statements από 1/1-31/12/2011
thanks γκαβομάρα αλλά και πάλι δε δουλεύει 100%, δλδ δε μπορώ να αναζητήσω από ιούνιο 11 εώς σήμερα, λέει 'Παρακαλώ η επιλεγμένη ημερομήνια να μην περιλαμβάνει ημέρες από το τρέχον έτος.' sony και καλά να κάνω από 500 διαφορετικά μέρη αναζητήσεις. Ένα απλό γ@μημένο search στη βάση τους είναι, γιατί το κάνουν περίπλοκο: where transaction date >=date_from and transaction_date
-
Λογικά από μία ημερομηνία και πίσω θα κάνουν κάποιου τύπου archiving για να 'ελαφρύνουν' τους πίνακες από τα εκατομμύρια των συναλλαγών.
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ενημέρωσε εάν μάθεις κάτι... και δε σου είναι κόπος...Κάτσε να ρθει η κάρτα πρώτα. (αλήθεια αργεί πολύ αυτή?)
-
Ξέρει κανείς αν με τη webuy της Πειραιώς μπορώ να κλείσω εισιτήριο για τρένο;
-
γιατι τωρα ζητανε λογαριασμο δεη, οτε, κιν τηλ κλπ οταν ανοιγει καποιος καινουριο λογαριασμο
-
Για να σε βάλουν στο βιβλίο Guinness . Ακούς εκεί να σου περισσεύουν λεφτά !!
-
Εντολές της τρόικας. Σε λίγο θα μας ζητάνε και εκκαθαριστικό της εφορίας!
-
Ποιος σου είπε ότι δεν ζητάνε;
-
Αποδεικτικά μόνιμης διαμονής.
-
φχαριστω παιδες
-
Το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος θα γίνει η μετάπτωση των συστημάτων της ΑΤΕ στην Πειραιώς.
-
και την μισθοδοσια ζητανε
για να γινεται αντιπαραβολη με την φορολογικη δηλωση -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος θα γίνει η μετάπτωση των συστημάτων της ΑΤΕ στην Πειραιώς.Δηλαδη? λογαριασμο σε ατε θα μπορω να τον βλεπω μεσω winbank ?
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα