-
Γιαυτο τα βγαζουν τα λεφτα στην Ελβετια. Πρωτα μπορει να ειναι αδηλωτα αλλα επισης ειναι σε ελβετικες τραπεζες. Οποτε ειναι σε ελβετικα φραγκα. για 100% ασφαλεια καταθεστε τα λεφτα σε λογαριασμο στην ελβετια, Μ βρεταννια η ΗΠΑ στο τοπικο νομισμα.
Νικος
-
Δοκίμασα να πληρώσω την εφορία τώρα μέσω livepay, αλλά μου έβγαλε error 1. Φοβάμαι ότι κάτι παίζει με το πιστωτικό μου υπόλοιπο. Πρέπει να έχω βάλει και ΔΕΗ, ΟΑΕΕ και κάτι τέτοια και μάλλον δε φτάνει και για τον φόρο.
Το θέμα είναι αν είναι εύκολο να αυξήσω το πιστωτικό όριο κατα 1000 ευρώ για παράδειγμα (τώρα είναι 4000). Χρειάζεται διαδικασία; Μέχρι 31 πρέπει να πληρώσω. -
Και πώς μπορείς να ανοίξεις λογαρισμό π.χ σε Μ.Βρετανία?Γνωρίζει κανείς?Γίνεται και εξ'αποστασεως ή με φυσική παρουσία?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Και πώς μπορείς να ανοίξεις λογαρισμό π.χ σε Μ.Βρετανία?Γνωρίζει κανείς?Γίνεται και εξ'αποστασεως ή με φυσσική παρουσία? -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Και πώς μπορείς να ανοίξεις λογαρισμό π.χ σε Μ.Βρετανία?Γνωρίζει κανείς?Γίνεται και εξ'αποστασεως ή με φυσσική παρουσία?αν ειναι να βαλεις στο λογαριασμο 10.000 ευρω κανενας δεν θα ασχοληθει μαζι σου.
αν ειναι να βαλεις 10.000.000 τοτε δεν θα χρειαστει καν να σηκωθεις απο το σπιτι σου.
-
Πέρα από τη πλάκα (σχετικά με τη φωτό), και 10.000 να πας να βάλεις, θα σου πουν στην αγγλική τραπεζα πως/που/πότε και γιατί. Πλέον και στους φοιτητές λένε να βάζουν τα λεφτά τους με έμβασμα από ελληνική τράπεζα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πέρα από τη πλάκα (σχετικά με τη φωτό), και 10.000 να πας να βάλεις, θα σου πουν στην αγγλική τραπεζα πως/που/πότε και γιατί. Πλέον και στους φοιτητές λένε να βάζουν τα λεφτά τους με έμβασμα από ελληνική τράπεζα.ποιος στο ειπε αυτο;
-
Στη Νatwest Bank, υποκατάστημα Leicester, πριν 2 χρόνια.
-
Bullshit, απ'τα 10,000 πάνε να πιάσουν τη φοροδιαφυγή; Τόσο καρμίρηδες;
Δεν πάν ' σε καμια off shore λέω εγώ να πιάσουν κάνα καρχαρία , πάνε και κάνουν τη ζωή δύσκολη στα μπατήρια ;;
Κρά ρε κρά ... -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Στη Νatwest Bank, υποκατάστημα Leicester, πριν 2 χρόνια.hsbc, υποκαταστημα Belgravia, πριν απο 6 μηνες.
ακυρο.
-
Επειδή θέλω να κάνω μια ανάληψη μέσω εμβάσματος τι ακριβώς χρειάζεται? Από λογαριασμό έχω βιβλιάριο, θέλει να ανοίξω άλλον?
-
Δεν χρειάζεται τίποτα.τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό που έχεις δώσει..
-
Δεν έχω δώσει τίποτα ακόμα. Μου ζητάν αριθμό BIC και IBAN. Αυτά πάνω στο βιβλιάριο τα γράφει??
(και εννοείται όνομα/διεύθυνση τράπεζας) -
Ναι,τώρα που κοίταξα το βιβλιάριο που έχω τα γράφει ....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
http://www.patrastimes.gr/img/pictures/559stoyrnaras-1.660_0.jpgΣτην Αγγλία δεν πρόκειται να πας στο ταμείο με σακούλες μετρητά, θα χτυπήσουν anti-money laundering καμπανάκια. Κάνε ένα wire transfer από Ελλάδα όμως και είσαι άρχοντας.
-
Μετά την ΑΤΕ, σειρά παίρνει το ΤΤ.
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοουν;
Η δημοσίευση της «Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της Τράπεζας και του Ομίλου για τη χρήση του έτους 2011» εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας δεν είναι δυνατή, λόγω εξαιρετικώς δυσμενών συνθηκών, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Δεν εχουν καιρο; Τι προβλημα υπαρχει;
Παρακατω το αρθρο λεει καθαρα οτι ολες οι τραπεζες ζητησαν παραταση εκτος απο την ΑΤΕ και το ΤΤ.
Γιατι δεν το εκαναν τοτε και τωρα δεν θα υπηρχε τετοιο προβλημα.Δεν μας τα λενε ολα οποτε ειναι δυσκολο να βγαλει ακρη κανεις.
Φυσικα πρεπει να ιδιωτικοποιηθουν πραγματα αλλα αν ολα γινονται με τη βια και στο ποδι δεν σημαινει οτι οποιος ιδιωτης το παρει θα το παρει κοψοχρονια; Δεν χανει αξια μια και ολοι ξερουν οτι μαλλον ειναι στα κοκκινα;
Βεβαια τι ειναι η αλλη εκλογη; να συνεχισουμε να πληρωνουμε τα κερατιατικα στον αιωνα τον απαντα;
Νικος
-
Αν δεν κάνω λάθος, το ΤΤ, που παρουσιάζει ζημιές λόγω PSI, ήταν μαζί με την ΑΤΕ οι μόνες τράπεζες που δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν.
-
Θα μας πουν ότι είναι καραχρεωμένο και παθητικό το ΤΤ και θα το...'χαρίσουν' σε κάποιον από τους 4 μνηστήρες Eθνική-alpha-eurobank-Πειραιώς! Φυσικά μόνο το...'καλο' ΤΤ θα κρατήσει η τράπεζα το 'κακό' θα το κρατήσουμε εμείς οι συνεπείς φορολογούμενοι!
Μετά θα μας ζητήσουν να πούμε και ευχαριστώ που δεν το 'πουλήσανε' σε ξένη τράπεζα. Ανάπτυξη ladies and gentlemen -
Περί PSI και ανακεφαλαιοποίησης:
http://deltio.wordpress.com/2012/07/01/ ... %B7%CF%83/Σε λίγο θα ξεπουλήσουν και τον ΟΠΑΠ και θα ισχυρίζονται ότι έπιασαν κορόιδα τους αγοραστές.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα