-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
H platinum σε σχέση με τη gold;Ρε συ αποφασισαες να φεσωσεις τις τραπεζες κ ψαχνεις για συνενοχους
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
H platinum σε σχέση με τη gold;
Ρε συ αποφασισαες να φεσωσεις τις τραπεζες κ ψαχνεις για συνενοχους
Διψάω για μάθηση!
Βασικά αν κατάλαβα καλά έχουν διαφορές στο πιστωτικό όριο. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
@@ προϋποθέσεις έχει, και φυσικά δεν υπάρχει 'απεριόριστο όριο'.
Εξαρταται ποσο καλος/αξιοπιστος πελατης εισαι ,το οριο το διαπραγματευεσαι .Μιλαμε για πεντοχιλιαρο
Ε ναι, το όριο προφανώς από κάτι τέτοια καθορίζεται. Τα 5 και 10 απέχουν μακράν από το 'απεριόριστο'
Platinum νομίζω είναι συνήθως στα 10k+
Άνευ ορίων μόνο κάτι AmEx προσέφεραν [ ]
-
Βασικά αν κατάλαβα καλά έχουν διαφορές στο πιστωτικό όριο.0-2 απλή
2-10 gold
10+ platinum
[σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση νομίζω]ΕΠίσης παίζουν τα επιτόκια, και τα benefits που αλλάζουν.
-
Παίζει ρόλο και η premiumίλα! Αλλιώς είναι να δώσεις μια απλή στον μπακάλη και αλλιώς να του δώσεις να πιάσει την platinum σου.
-
η δικιά σου θα είναι εκτυπωμένη με τους αγαπούληδες που βάζεις, οπότε δεν θα το πάρει πρέφα
-
Παίζει ρόλο και η premiumίλα! Αλλιώς είναι να δώσεις μια απλή στον μπακάλη και αλλιώς να του δώσεις να πιάσει την platinum σου.Τον μπακαλη κ τον καθε μπακαλη το μονο που τον ενδιαφερει ειναι ,το ποση προμηθεια κραταει η τραπεζα κ ποσο γρηγορα πληρωνει .
-
Χρεωστική που να μην κρατάει προμήθεια σε ξένο νόμισμα δε μου προτείνατε!
Βέβαια εκτός της πειραιώς καμία άλλη δε βρήκα να αναφέρει κάτι τέτοιο, οπότε σε όποια και αν πάω, φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα. -
H χρυση - πλατινενια - διαμαντενια απο πλευράς τράπεζας είναι να νιώθουν κάπως large οι πελάτες, απο πλευράς χρήστη είναι για να ψαρώνει καμμια γκομενίτσα.
Μια κάρτα σε συννενόηση με την τράπεζα μπορει να έχει όριο πχ 5,000 ασχέτως χρώματος! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
H χρυση - πλατινενια - διαμαντενια απο πλευράς τράπεζας είναι να νιώθουν κάπως large οι πελάτες, απο πλευράς χρήστη είναι για να ψαρώνει καμμια γκομενίτσα.
Μια κάρτα σε συννενόηση με την τράπεζα μπορει να έχει όριο πχ 5,000 ασχέτως χρώματος!Ακριβώς αυτό!
Μια φορά με παιρνουν τηλέφωνο από την Alpha Bank: 'Θέλετε τη νέα πλατινοχρυσοδιαμαντένια κάρτα μας;'. Εγώ γελάω και τους εξηγώ ότι έχω ήδη κάρτα από αυτούς, είμαι ευχαριστημένος και δε χρειάζομαι κάτι αλλο.
Απάντηση: 'Ναι αλλά η Gold Visa είνια μια κάρτα κύρους για εσάς';
Εγώ έμεινα και σκέφτηκα πόσα γίδια υπάρχουν εκεί έξω στους οποίους το σχετικό επιχείρημα....ΠΙΑΝΕΙ!
-
Χρεωστική που να μην κρατάει προμήθεια σε ξένο νόμισμα δε μου προτείνατε!
Βέβαια εκτός της πειραιώς καμία άλλη δε βρήκα να αναφέρει κάτι τέτοιο, οπότε σε όποια και αν πάω, φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα.για τι χρήση την θες ακριβώς; για αγορές από ξένα καταστήματα online ?
-
Τελικά άκυρο, μένω με την πειραιώς χρεωστική. Το paypal κάνει μετατροπή σε ευρώ και δεν έχω πρόβλημα.
Αύριο θα πάω να δω και για την πιστωτική. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μια κάρτα σε συννενόηση με την τράπεζα μπορει να έχει όριο πχ 5,000 ασχέτως χρώματος!Ντάξει αν την έχεις δωρεάν και ταξιδεύεις κλπ έχει ενδιαφέρουσες ασφαλιστικές καλύψεις σε σχέση με μια απλή
-
Infinity το paypal κάνει μετατροπή σε ευρώ αλλά η ισοτιμία που χρησιμοποιεί δεν είναι και ότι καλύτερο για σενα. Εγώ αφήνω την τράπεζα μου να κάνει την αλλαγή και από όσο θυμάμαι (alpha visa bonus-χωρίς συνδρομή) δε με έχει χρεώσει ποτέ τίποτα παραπάνω για αγορές από εξωτερικό.
Από κάρτα καλύτερα κάτι σε visa γιατί η American express συχνά δεν γίνεται αποδεκτή λόγω μεγάλων προμηθειών που έχει για τον έμπορο (μου έχουν πει για 4% έναντι 1.5 της visa) -
Κάτι πρέπει να βγάλει και το paypal.
Θα δω μήπως βγάλω καμιά χρεωστική και σε άλλη τράπεζα. -
για να βγάλεις χρεωστική πρέπει να έχεις και λογαριασμό. έχω στην Alpha χρεωστική αλλά δε την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για paypal οπότε θα σε γελάσω
-
Αυτό εννοώ, ανοίγω λογαριασμό και η κάρτα για ATM να είναι και χρεωστική.
-
συνήθως έτσι είναι.
Γενικότερα, οποιαδήποτε κάρτα μπορείς να την κάνεις 'κάρτα ΑΤΜ', χρεωστική ή πιστωτική. -
Το Pay pal παντως μπορει να σε χρεωνει και σε δολλαρια... οποτε τη μετατροπη θα την κανει η τραπεζα η η καρτα....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια κάρτα σε συννενόηση με την τράπεζα μπορει να έχει όριο πχ 5,000 ασχέτως χρώματος!Ντάξει αν την έχεις δωρεάν και ταξιδεύεις κλπ έχει ενδιαφέρουσες ασφαλιστικές καλύψεις σε σχέση με μια απλή
Oι χρυσες/πλατινουμ κλπ στην Αμερικη που ξεκινησαν ειχαν το πλεονεκτημα των ασφαλιστηκων καλυψεων για ατομα που ταξιδευαν αρκετα και ειδικα οταν νοικιαζεις αυτοκινητο σου καλυπτει την μεικτη ασφαλεια, που ειναι μεγαλο κοστος για καποιον που νοικιαζει συχνα αυτοκινητο.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα