-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
H χρυση - πλατινενια - διαμαντενια απο πλευράς τράπεζας είναι να νιώθουν κάπως large οι πελάτες, απο πλευράς χρήστη είναι για να ψαρώνει καμμια γκομενίτσα.
Μια κάρτα σε συννενόηση με την τράπεζα μπορει να έχει όριο πχ 5,000 ασχέτως χρώματος!Ακριβώς αυτό!
Μια φορά με παιρνουν τηλέφωνο από την Alpha Bank: 'Θέλετε τη νέα πλατινοχρυσοδιαμαντένια κάρτα μας;'. Εγώ γελάω και τους εξηγώ ότι έχω ήδη κάρτα από αυτούς, είμαι ευχαριστημένος και δε χρειάζομαι κάτι αλλο.
Απάντηση: 'Ναι αλλά η Gold Visa είνια μια κάρτα κύρους για εσάς';
Εγώ έμεινα και σκέφτηκα πόσα γίδια υπάρχουν εκεί έξω στους οποίους το σχετικό επιχείρημα....ΠΙΑΝΕΙ!
Δεν λες τιποτα
Kαι για το χαβαλέ του θέματος, άμα θέλεις το απόλυτο κύρος μια είναι η κάρτα
http://en.wikipedia.org/wiki/Centurion_Card
Δυστυχώς ... by invitation only
-
Πρόστιμα σε 3 τράπεζες για παρακράτηση μισθών
http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx -
Αν έχεις λογαριασμό στην Alpha και κινείται κανονικά, και αν έχεις πχ καθυστερούμενα από κάρτες στην Eurobank, τώρα με το deal μεταξύ τους, ότι χρήματα μπαίνουν στο λογαριασμό της Alpha θα μπορεί να τα κατακρατεί λόγω των χρεών στην Eurobank ?
-
Από Ιανουάριο νομίζω θα συγχωνευθούν.
-
Συγχαρητήρια στην Εθνική για την τηλεφωνική υποστήριξη που προσφέρουν
Έκανα αίτηση για e-banking και πρέπει να πάρω στο 181818 για ενεργοποίηση. Ενώ όμως όλες οι εταιρίες στα συστήματα αυτόματης τηλεφωνικής υποστήριξης που προσφέρουν, οι επιλογές γίνονται με το αντίστοιχο πλήκτρο στο τηλέφωνο (π.χ. πατήστε 1 για πληροφορίες, 2 για δάνεια, 3 για λογαριασμούς κλπ), οι έξυπνοι της Εθνικής έχουν μόνο φωνητική αναγνώριση. Θεωρητικά ανάλογα με το τι θες πρέπει να πεις την ανάλογη λέξη και αυτοί θα το καταλάβουν (???) και θα σε συνδέσουν στο ανάλογο τμήμα. Στην πράξη μένεις να φωνάζεις σαν τον χαζό στο τηλέφωνο, αλλάζοντας κάθε φορά τον τόνο της φωνής σου, την λέξη που θέλουν, ενώ ακούς να επαναλαμβάνεται διαρκώς το ηχογραφημένο μήνυμα από μέρους τους...
Ξανά συγχαρητήρια!!! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έκανα αίτηση για e-banking και πρέπει να πάρω στο 181818 για ενεργοποίηση. Ενώ όμως όλες οι εταιρίες στα συστήματα αυτόματης τηλεφωνικής υποστήριξης που προσφέρουν, οι επιλογές γίνονται με το αντίστοιχο πλήκτρο στο τηλέφωνο (π.χ. πατήστε 1 για πληροφορίες, 2 για δάνεια, 3 για λογαριασμούς κλπ), οι έξυπνοι της Εθνικής έχουν μόνο φωνητική αναγνώριση. Θεωρητικά ανάλογα με το τι θες πρέπει να πεις την ανάλογη λέξη και αυτοί θα το καταλάβουν (???) και θα σε συνδέσουν στο ανάλογο τμήμα. Στην πράξη μένεις να φωνάζεις σαν τον χαζό στο τηλέφωνο, αλλάζοντας κάθε φορά τον τόνο της φωνής σου, την λέξη που θέλουν, ενώ ακούς να επαναλαμβάνεται διαρκώς το ηχογραφημένο μήνυμα από μέρους τους...
Ξανά συγχαρητήρια!!! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ξανά συγχαρητήρια!!!Και στη eurobank μόνο φωνητική είναι.
Αλλά δουλεύει απρόσκοπτα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Σου λέει 'αν θες καφέ πες εσπρέσσο', 'αν θες π@πα πες μπ00ρδέλο' κλπ -
Σημερα το πρωι το ΑΤΜ της ΑΤΕ ,ειχε ενα μηνυμα σχετικα με την εναρμονιση της τραπεζας με την αποφαση 3862/2010 που κατεληγε, οτι, αν δεν εκφρασεις αντιρησεις ,την αποδεχεσαι .
Γνωριζει καποιος κατι σεχτικοΗ ΕΤΕ αποφασισε να ζητησει συνδρομη 33 ευρω για την go κ φυσικα την ακυρωσα παραυτα δηλωνοντας απωλεια
-
http://www.piraeusbank.gr/Documents/internet/Products/Individuals/PSD/leaflet.pdf
Και αναλυτικά:
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3862 Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις Οδηγίες 2007/64/ΕΚ, 2007/44/ΕΚ και 2010/16/ΕΕ που αφορούν υπηρεσίες πληρωμών στην εσωτερική αγορά, προληπτική αξιολόγηση προτάσεων απόκτησης συμμετοχής σε επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα και άλλες διατάξεις.
http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/226 -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Σημερα το πρωι το ΑΤΜ της ΑΤΕ ,ειχε ενα μηνυμα σχετικα με την εναρμονιση της τραπεζας με την αποφαση 3862/2010 που κατεληγε, οτι, αν δεν εκφρασεις αντιρησεις ,την αποδεχεσαι .
Γνωριζει καποιος κατι σεχτικο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γνωριζει καποιος κατι σεχτικο -
Γνωριζει καποιος γιατι το e-banking της Εθνικης δουλευει ΜΟΝΟ με Firefox 3.6;;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γνωριζει καποιος γιατι το e-banking της Εθνικης δουλευει ΜΟΝΟ με Firefox 3.6;;;Πείτε: Γιατί firefox;
-
Πρεπει να πουμε: Γιατι firefox 3.6;
Το θεμα ειναι οτι αναγκαζομαι να εχω ff 3.6 στο pc μονο και μονο γι' αυτο το κωλοe-banking -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γνωριζει καποιος γιατι το e-banking της Εθνικης δουλευει ΜΟΝΟ με Firefox 3.6;;;
Πείτε: Γιατί firefox;
Αν απευθυνεσαι σε μενα ,εγω δεν εχω ιδεα απ΄αυτα
-
Γιατι δεν χρησιμοποιείς τον IE;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αν απευθυνεσαι σε μενα ,εγω δεν εχω ιδεα απ΄αυτα'αστείο' πάνω στην απαίτηση φωνητικών οδηγιών
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξανά συγχαρητήρια!!!Γέλα γέλα, έτσι ακριβώς ήμουν σήμερα
Εννοείται πως το e-banking δε το ενεργοποίησα! Έχω πάρει ήδη δυο φορές, δε ξαναπέρνω. Θα βάλω άλλον να πάρει. Απορώ τι κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο Θέμος Αναστασιάδης; -
Έτσι έγινε και η Εξυπηρέτηση Πελατών της Vodafone. Αλοιμονο αν δεν ξέρει καποιος την απαραίτητη ορολογία στο τι θελει ακριβώς!!!
-
axel12p έχεις και επίσημα βλαχοπροφορά.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα