-
Μάθε να καταλαβαίνεις πότε κάνουμε πλάκα και να μην τσιμπάς. Τώρα για το καλύτερο αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι τομείς που το χόντα υπερτερεί του γκολφ...(αξιοπιστία,οικονομία, κόστος σέρβις,χώροι επιβατών και αποσκευών, εξοπλισμός, φρένα, εμφάνιση, εγγύηση κ.α.)
Είδες λοιπόν πόσο σχετικός όρος είναι το καλύτερο; Καλοπροαίρετα ΠΑΝΤΑ! -
Χωρίς ίχνος ειρωνίας αλλά ούτε και οπαδισμού, αν θεωρείτε το Honda συνολικά ως καλύτερο αυτοκίνητο, τότε πως εξηγείτε το γεγονός ότι το σύνολο του ειδικού τύπου (τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος) χαρακτηριζεί το Golf ως καλύτερο αυτοκίνητο και ότι βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας;
-
Ίσως διότι υπερτερεί σε τομείς που οι περισσότεροι θεωρούν σημαντικότερους όπως η ιπποδύναμη ή παθητική ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής. Όμως για κάποιον που δεν νοιάζεται για απόλυτα γκάζια και δεν διακρίνει την διαφορά των 4,5 και των 5 αστεριών στο euroncap δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Ευτυχώς που έχουμε διαφορετικά γούστα. Αλλιώς θα κυκλοφορούσαμε όλοι με τα ίδια αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μάθε να καταλαβαίνεις πότε κάνουμε πλάκα και να μην τσιμπάς. Τώρα για το καλύτερο αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι τομείς που το χόντα υπερτερεί του γκολφ...(αξιοπιστία,οικονομία, κόστος σέρβις,χώροι επιβατών και αποσκευών, εξοπλισμός, φρένα, εμφάνιση, εγγύηση κ.α.)
Είδες λοιπόν πόσο σχετικός όρος είναι το καλύτερο; Καλοπροαίρετα ΠΑΝΤΑ!Όλα τα παραπάνω σηκώνουν συζήτηση εκτός ίσως απο τους χώρους που κάποιον θα τον καλύψει σε αυτή την περίπτωση το golf plus.
Θα γράψω μόνο ένα σχόλιο για τα φρένα:
Η καλή επίδοση (και όχι απόδοση) των φρένων του Civic είναι ένα πλασματικό αποτέλεσμα μίας μέτρησης με το civic να φοράει 225 λάστιχο. Ας φορούσε 205 όπως το golf να βλέπαμε πόσο καλά σταματάει... -
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ειστε off topic!!!
-
Εδω νομιζω οτι μιλαμε για το Yaris και το Jazz.Το Golf ισως ειναι στην κορυφη της κατηγοριας του.
Παντως το Jazz σε πληροφορω οτι ειναι πολυ ανοτερο σε χωρους,αξιοπιστια,και κινητηρα απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Για να επανελθω στο θεμα μας,απο οτι εχω ακουσει το κιβωτιο του Yariς ειναι πιο αργο σε σχεση με του jazz.
Και απο χωρους καμια σχεση.
Παντως ειναι και τα δυο πολυ καλα αυτοκινητα.
Εγω φυσικα ψηφιζω jazz μιας και το εχω 3 απροβληματιστα χρονια.
Yaris 1.3MMT VS Jazz 1.4 CVT