-
8elw photo monomaxia pantana -senna kai ama o Senna einai mprosta 8a thn kanw avatar kai 8a peirazw ton go-for-pole..... :D:D:D:D:D
Egw exw katio apo GP2 otan htan Dubai.... Twra ton ena agwna mas ton efage to Bahrain....
-
Τα νέα δεδομένα επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις ως προς την βροχή αλλά το σημαντικό είναι οι θερμοκρασίες.
Παρασκευή 17-26 βαθμοί, σποραδικές βροχοπτώσεις, πιθανότητα 70%
Σάββατο 15-23 βαθμοί, ελαφρά βροχόπτωση, πιθανότητα 60%
Κυριακή 11-16 βαθμοί, βροχές, πιθανότητα 60%
Το σημαντικό είναι ότι για την Κυριακή προβλέπεται -6 βαθμούς από την προηγούμενη πρόγνωση. Και καθώς με τις θερμοκρασίες τα πράγματα δύσκολα αλλάζουν και την προβλεπόμενη υγρασία στο 82% βλέπω ότι οι McLaren ξεκάθαρα θα έχουν το πάνω χέρι.
-
Λοιπόν...τα νέα
Έχει ΠΟΛΥ ζέστη +30 βαθμούς και ΠΟΛΥ υγρασία. Μια ψιχάλα σήμερα έριξε και οι ομάδες έχουν φέρει ΚΑΙ full wet. Τώρα είναι ΟΚ, κάτω από 30 και καθαρός ουρανός.
Δε βλέπω να βρέχει καλά πάντως. Ίσως ρίξει καμιά ψιχάλα.
Έκανα μια βόλτα από τα πιτ επειδή είχε pitwalk, ακολουθούν φωτογραφίες.
Γενικά είναι τέλεια, έχει ήδη αρκετό κόσμο και πολλούς τιφόσι. Είδα και τη banked Monza ...αλλά έχει ΠΟΛΥ περπάτημα...βεβαίως είμαι και λίγο ψυχάκιας γιατί περπάτησα ΟΛΗ τη Μόνζα.
Τα safety car το μεσημέρι έκανα 'αγώνες' μεταξύ τους και τα βίντεο wall έδειχναν χρόνους...είχε αρκετό θέαμα...μάλλον τέσταραν τη χρονομέτρηση.
Αυτά...αύριο πάμε για τα free.
Ααα...σημερινές φώτο:
Η 3η φώτο είναι η banked Monza
Αυτά...κι άλλες αύριο.
Υ.Γ. Έχω ένα Leon 1.9 TDI...τα σπάει το diesel έχω κάνει 120κμ ήδη και έχει κάψει ΜΟΝΟ το 1/8 του ρεζερβουάρ
-
Axxx ρε Νικο τι μου θυμιζεις!!!Μπραβο σου πολυ 'επαγγελματικη' δουλεια!!!Keep it up!!!!
-
Καλημέρα από Μιλάνο.
Λοιπόν έχει ψύχρα έξω...λίγο ομίχλη αλλά ο ουρανός είναι partly cloudy. Λέει ότι μπορεί να έχει καταιγίδες...αλλά δε καταλαβαίνω πως.
Λοιπόν...καλημέρα...φεύγω και το απόγευμα θα έχω νέα!
Geo δεν έχεις παράπονο...για σένα έβγαλα τις φώτο με τα φορτηγά και τα πιτ της Renault.
-
Niko exeis brykolakiasei kai den koimasai mhn tyxon kai se parei o ypnos kai den prolabeis na pas? xixixixi
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Niko exeis brykolakiasei kai den koimasai mhn tyxon kai se parei o ypnos kai den prolabeis na pas? xixixixi...όχι, όχι...απλά πρέπει να φύγω κατά τις 7 από εδώ ώστε να είμαι 8+ με την άνεσή μου πίστα, να πάω να πάρω το Kangaroo TV και μετά να βρω θέση στη Della Roggia για τα Free που αρχίζουν στις 10.
-
Egw pantws paromones dokimwn/xronometrhmenwn/agwna (eite symmetasxw eite paw na dw) den kleinw mati.....
Me to poy baraei mish fora to ksypnitiri (an tyxon me exei parei o ypnos) petiemai me thn mia.... Enw gia to grafeio pernw 5lepta kai sto telos trexw kai den ftanw..... -
forza ferrari
αντε και με δικο μας (4τ forum) ανταποκριτη στη monza
ποιος μας πιανει -
Ωραίος Νίκο! Άμεση ανταπόκριση βλέπω!
-
Βροχούλα τώρα στα ελεύθερα!
http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php
-
Διαβασα για πολυ βροχη και κοκκινη σημαια!!!
Καταραμενο ΙΤ εχουν κλειδωσει το παραπανω λινκ στο γραφειο!!!
-
-
τι μαυριλα..τι καταχνια!!!Θα χει φριξει ο Νικος!!!!
Να και οι χρονοι!!
- SUTIL Force India 1m32.842s
- BARRICHELLO Honda 1m33.428s
- FISICHELLA Force India 1m33.695s
- GLOCK Toyota 1m36.800s
- ROSBERG Williams 1m36.900s
- ALONSO Renault 1m36.965s
- BOURDAIS Toro Rosso 1m37.142s
- TRULLI Toyota 1m37.214s
- RAIKKONEN Ferrari 1m37.392s
- VETTEL Toro Rosso 1m37.754s
- PIQUET Renault 1m38.057s
- COULTHARD Red Bull 1m38.303s
- BUTTON Honda 1m39.062s
- MASSA Ferrari 1m40.233s
- HEIDFELD BMW No time
- NAKAJIMA Williams No time
- KUBICA BMW No time
- KOVALAINEN McLaren No time
- WEBBER Red Bull No time
- HAMILTON McLaren No time
-
-
Italian Grand Prix free practice session 2 times
- RAIKKONEN Ferrari 1m23.861s
- KUBICA BMW 1m23.931s
- HEIDFELD BMW 1m23.947s
- HAMILTON McLaren 1m23.983s
- ROSBERG Williams 1m24.110s
- MASSA Ferrari 1m24.247s
- KOVALAINEN McLaren 1m24.365s
- WEBBER Red Bull 1m24.521s
- SUTIL Force India 1m24.669s
- VETTEL Toro Rosso 1m24.773s
- COULTHARD Red Bull 1m25.100s
- BOURDAIS Toro Rosso 1m25.192s
- FISICHELLA Force India 1m25.204s
- BARRICHELLO Honda 1m25.296s
- BUTTON Honda 1m25.309s
- NAKAJIMA Williams 1m25.330s
- GLOCK Toyota 1m25.397s
- ALONSO Renault 1m25.481s
- TRULLI Toyota 1m25.753s
- PIQUET Renault 1m26.195
-
7,5 δεκατα εριξε ο Παντανο (πολ φυσικα) στον Μπρουνο (12ος) και φυσικα τσιμπησε αλλους δυο βαθμους οποτε ο Μπρουνο θελει τωρα 14 περισσοτερους απο τον αντιπαλο του με 18 διαθεσιμους. Η Racing Engineering εβαλε τις σαμπανιες στο ψυγιο για να ειναι ετοιμες αυριο.
-
Malista kai egw etoimazw kai bazw tis mpyres sto psygeio......
-
Καλησπέρα καλησπέρα!
Δύο λέξεις θα πω: ΠΟΛΥ βροχή!
Παιδιά...ήταν απίστευτη η φάση. Ευτυχώς βρήκα κάτι άρρωστους Ιταλούς και είχαν φέρει ένα τεράστιο μουσαμά και σκέπασαν τη κερκίδα!
Φωτογραφίες δεν έβγαλα...αλλά τράβηξα πολλά βίντεο.
Βαρετά απίστευτα τα πρώτα free τα 2α όμως ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Το Honda έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θόρυβο, περισσότερο από όλα ΧΑΛΑΡΑ...το ίδιο και οι BMW.
Αύριο ΠΑΛΙ βροχή.
Θα ανεβάσω τα βιντεάκια στο youtube μόλις επιστρέψω Αθήνα.
Πάω να τα πιω στο Μιλάνο ...φιλάκια!
-
Νίκο, μη ξεχάσεις να πας Κυρακή πρωί στο La galleria (δίπλα στο duomo) να κλωτσίσεις τα @@ του Ταύρου για καλή τύχη. Εμένα πάντως δούλεψε μια χαρά το 2006!
http://www.focus.it/Community/cs/photos ... 0x480.aspxΓια το μασα να ευχηθεις όμως....
Eπίσημο thread: GP Ιταλίας-Μοντσα 2008