-
Σημερα εβαλα το MAFIA 2 και επαθα πλακα!!!Φανταστικα γραφικα και πλοκη που σε καθηλωνει!!!
-
λενε οτι δεν ειναι πολυ μεγαλο.. εγω δυστυχως θα πρεπει να περιμενω να το παιξω, δε μπορω αμεσα...
πού το παιζεις?
-
H αληθεια ειναι πως και γω ενω το επαιξα περιπου μια ωρα το φτασα στο 4% με το μεγαλυτερο μερος να αποτελειται απο βιντεο.
Στο PC το ''αγορασα'' . -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θελει μνημη το παιχνιδι παντως , εμενα μου τρωει γυρω στα 2 GB μονο αυτο
ε ναι γιατι καποιος ειχε την φαινη ιδεα να κανει ενα παιχνιδι με upgrades γυρω στα 3gb και το main να ειναι και αυτο γυρω στα 3 με 4 πραγματικα μπορει να εχει ωραια γραφικα αλλα μεχρι εκει 7gb χαμενης ωρας..
μηπως απλα φορτωνει τα παντα στη ram για να μη καθυστερει απο το σκληρο μετα?
λεω δεν ξερω
παντως ειναι πολυ καλο strategy , το campaign το καταυχαριστηθηκα δε σκοπευω φυσικα να λιωσω στο multi και για αυτο ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το single κομματι του παιχνδιου
ενω δεν ηταν κατι νεο, ηταν παρα πολυ καλο
αξιζει πιστευω να ασχοληθει κανεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι γενικοτερατωρα οποιος εχει παιξει το metro2033 μπορει να μου πει πως διαολο βγαζεις ενα screenshot γιατι το prt scr δεν λεει να δουλεψει..
για screenshots εννοειται οτι δε δουλευουν στα παιχνιδια φιλε μου
εγκατεστησε το fraps (απο το θειο ) , ειναι η καλυτερη λυση
περα απο βιντεακια και screenshots , ειναι πολυ καλο για να τρεχεις benchmarks να δεις πώς τρεχεις το παιχνιδι, εμενα με εχει βοηθησει αρκετα
ΥΓ ωραια γραφικα το μετρο, αλλα σαν παιχνιδι κουραδα ολκης... το επαιξα ευχαριστα, αλλα εφυγε αμεσα απο το μηχανημα μου..
ΥΓ 2 : λαθος εδω ειναι ακομα
παρε και ενα screenshot μεσα απο gasmask, δεν υπαρχει προβλημα, τραβαει κανονικα
το metro2033 ειναι το πρωτο το οποιο δεν με αφηνει να βγαζω μεσω του prt ολα οσα εχω παιξει βγαζουν
(να μου πεις εδω δεν μπορεις να κανεις save τι λεμε τωρα..)
(οσο για το sc2 οχι δεν λεω αυτο λεω οτι τα upgrades της καθε μοναδα συνολικα ειναι παραπανω απο οτι ειναι το main game δηλαδη ) -
οχι ρε συ.. ποιο σε αφηνει να κανεις prtscn? απο τα πιο προσφατα , δε θυμαμαι κανενα...
το save γενικα ειναι μεγαλο θεμα, το autosave απο τις κονσολες εχει γινει μεγαλη μοδα..
εγω θελω να χω 5-6 saves καλου κακου..
βεβαια και τα autosaves ακομα και αν κρασαρουν συνηθως υπαρχει και ενα backup απο πιο πισω και δεν εχεις θεματο μετρο τουλαχιστον σου επιτρεπει να ξαναπαιξεις ολα τα chapters και τα υποκεφαλαια αμα τα παιξεις εστω και μια φορα, απο αυτη την αποψη δε με ενοχλει ο τροπος σωσιματος τους, σε σχεση με αλλα παιχνιδια που σωζουν αυτοματα
-
οχι ρε συ.. ποιο σε αφηνει να κανεις prtscn? απο τα πιο προσφατα , δε θυμαμαι κανενα...το save γενικα ειναι μεγαλο θεμα, το autosave απο τις κονσολες εχει γινει μεγαλη μοδα..
εγω θελω να χω 5-6 saves καλου κακου..
βεβαια και τα autosaves ακομα και αν κρασαρουν συνηθως υπαρχει και ενα backup απο πιο πισω και δεν εχεις θεματο μετρο τουλαχιστον σου επιτρεπει να ξαναπαιξεις ολα τα chapters και τα υποκεφαλαια αμα τα παιξεις εστω και μια φορα, απο αυτη την αποψη δε με ενοχλει ο τροπος σωσιματος τους, σε σχεση με αλλα παιχνιδια που σωζουν αυτοματα
ολα? μεχρι και στο bet cnc που ελεγαν οτι απαγορευεται να βγαζεις και το ειχαν απενεργοποιησει βγαζαμε αβερτα
στο Metro ομως......αμα εχεις προχωρησει αρκετα σε ενα level και χασεις παπαλα σπας τα @@ σου μετα
-
ναι αλλα στο μετρο μπορεις να αρχισεις το καθε level απο την αρχη στο 'load' , δε προκειται να παιξεις και τοοοσο πολυ για να ξαναπας εκει που ησουν
γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με autosave (εκτος του νεου prince of persia, αλλα για ειδικους λογους ) και απο οσο ξερω υπαρχει και το backup συνηθως
-
ε ειναι σπαστικο να εισαι με το ak να εχεις 10 -15 σφαιρες και να πρεπει να σκοτωσεις 20-22 ατομα στο metro να εχεις φαει τους μισους και επειδη ενα φως σε προδωσε πρεπει ξανα μανα να τους ξαναφας..
-
god mode δεν εχει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
god mode δεν εχει;και να ειχε..
εδω σε καποια φαση μου λενε εισαι ενας απο εμας τωρα δεν προλαβα να αλλαξω γεμιστηρες στα οπλα βλεπω ενα zerg απο mutants ΡΑ ΤΑΤ ΑΤΑΤΑΤΑΤΑΑΑΑΑ νεκρος.. -
ναι ειναι σπαστικο (τωρα θυμηθηκα οτι δεν ειναι και πολυ γεναιοδωρο το παιχνιδι στα πυρομαχικα αν και παντα θα εχεις στο τελος, μαλλον για ψυχολογικο πολεμο στο κανει ) , αν και σου ειπα, δεν ειχα ποτε προβλημα με το autosave..
πιο πολλες φορες ειχα προβλημα με χειροκινητα save παρα με auto
αλλα στα χειροκινητα μπορει να εχω καμια 10αρια και να μου κρασσαρει το 1 στα @@ μου (κατι που μου ετυχε μια φορα στις 30 ωρες παιχνιδιου του far cry 2 πχ) , σωζω συχνα
παντως το μετρο σε αφηνει μετα να διαλεξεις chapter και αυτο μην το υποτιμας... υπαρχουν αλλα παιχνδια (τα περισσοτερα με auto) που σου εχουν ενα και μοναδικο autosave και δεν μπορεις να επιλεξεις επιπεδο
εκει ευχεσαι να το τελειωσεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα ή να υπαρχει οντως ενα backup autosave του συστηματος λιγο πιο πισω (στο αμεσως προηγουμενο checkpoint) , κατι που απο οσο ξερω ισχυει σε πολλα παιχνιδια
-
τι με νοιαζει το chapter την στιγμη που ψοφαω παλι απο την αρχη του chapter παω (αφου το αλλο autosave ειναι στο τελος )
-
ρε πανε και δες τι εχει στο load δεν εχει μονο τα chapters , αλλα και τα υπο-κεφαλαια αυτων
δεν ειναι τελειο, αλλα σου λεω τα περισσοτερα παιχνιδια με autosave δεν εχουν ΟΥΤΕ αυτο ειναι καλο διχτυ ασφαλειας, σε αλλα παιχνιδα αν γ@μηθει το save αρχιζεις και ψαχνεις περιεργους φακελους και λιστε με autosave αλλων για να μην ξαναπαιξεις απο την αρχη
πολυ γκρινιαρης εισαι
τι να κανουμε? πολλα ηθη των κονσολων ερχονται πλεον και στο pc..
μαλιστα σε μερικα παιχνιδια υπαρχει και το auto απο τις κονσολες, αλλα και το manual για τους pc-αδες
και εκει που ο κονσολας τρεχει εναγωνιως να φτασει στο checkpoint, ο pc-ας φτανει, κανει auto και σωζει και ενα manual για να γουσταρει, αφου εχει σωσει αλλες 4 φορες μεχρι να φτασει στο checkpoint
-
μα δεν τα εχει λεμε δεν ειδα πουθενα subfolders η τιποτα αλλο τετοιου ειδους
ειδα τα chapters εκτως αμα εχουν κανα ειδικο κωδικο να ανοιγουν τα autosaves -
ρε συ με κοροιδευεις? αμα χτυπησεις το καθε chapter ανοιγουν και τα υπο-chapters
δεν εχει αναλυτικα ολα τα checkpoints, αλλα μπορεις πανω κατω να βρεθεις εκει που ησουν, σιγα το μεγαλο παιχνιδι
και αμα εισαι τελειως χεστης για το autosave σου παρτο απο δω και κρατα μονο σου backup
ευτυχως εδω το βρισκεις ευκολα στο pop (που οπως ειπα με ταλαιπωρησε) ειναι χωμενο εδω μεσα
-
εμενα μου κανει load μολις παταω καθε chapter τι διαολο κανω κατι λαθος?
-
-
problem solved with a delete of the game folder
στα διαλα ηλιθιο παιχνιδι -
-
:lol:ε ναι ρε ειπα να βαλω ενα fps (γιατι ακομη παιζω soase μια πιστα καιρο τωρα και δεν το βλεπω να τελειωνει συντομα )και αυτο μου εβγαλε την πιστη
αλλα μαλλον θα κρατησω μονο το starcraft μεσα να σκισω μερικους με τους protoss
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)