-
με τι καρτα εισαι; εχουν βγει patch και το παχνιδι εχει στρωσει τελειως πλεον
εχεις κανα logitech ποντικι με logitech gaming software; μεχρι και για αυτο βγηκε patch
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
\ποσα frames???? ανα λεπτο τα μετρας?
αν εβγαζε 7000 fps οι πυκνωτες της καρτας του θα ακουγονταν πιο πολυ απο το παιχνιδι
μιλαει για τα συνολικα frames του benchmark, δες ενα benchmark να καταλαβεις , ειναι περιπου 2.5 λεπτα
http://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... aadf50.png
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με τι καρτα εισαι; εχουν βγει patch και το παχνιδι εχει στρωσει τελειως πλεονεχεις κανα logitech ποντικι με logitech gaming software; μεχρι και για αυτο βγηκε patch
HD6770
Δεν έχω τέτοια θέματα. Κάτι χαζοκολλήματα τρώει. Εκεί ας πούμε στην αρχή σχετικά μετά το αεροπλάνο που σου κάνει 'ποδαράκι' ο Ρώσος για να σκαρφαλώσεις να μπεις στο θέατρο, σε περιμένει στη γωνία και σου λέει κάτι του στυλ 'γρήγορα ακολούθα με, around the corner μπλαμπλα είναι το άνοιγμα' κλπ.
ε 3 φορές το έπαιξα το chapter από την αρχή για να ξεκουνήσει από τη θέση του να μου κάνει ποδαράκι για να ανέβω....
είχε κολλήσει στη γωνία του κτηρίου και με φώναζε, και εγώ χοροπηδούσα γύρω του σαν μαλάκας, τον χτύπαγα τον πυροβολούσα τπτ. -
τι να σου πω τετοια χαζα δε συναντησα καθολου, αλλα αφου εισαι με amd, αν δεν εχεις βαλει κανενα patch βαλε οπωσδηποτε
-
τι να σου πω τετοια χαζα δε συναντησα καθολου, αλλα αφου εισαι με amd, αν δεν εχεις βαλει κανενα patch βαλε οπωσδηποτε
-
εμενα εκει μετα το αεροπλανο που μπαινεις σε κατι κτηρια και στην πεφτουνε τα watchmenσκυλα το PC ζοριστηκε (πρωτη φορα) και τα κατεβασα ολα low details (1920 παντα) γιατι αρχισε να χανει frames...
-
εσυ με τι καρτα εισαι;
-
ακυρο, το ξαναπαιξα και περασε μια χαρα!!!
Κατι ετρεχε απο πισω και προκαλεσε προβλημα αλλα το σκοτωσα και ολα οκ!!ειμαι με την ταπεινη ATI Radeon 4800 series απο οτι λεει ο device manager
εχω ξεχασει καν τι ειναι !!
αλλα αρνειται να με προδωσει σε πεισμα των καιρων!
μονο crysis 3 δεν παιχαμε αλλα who cares -
αμα καταφερνει να παιξει μετρο, μπραβο της
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα καταφερνει να παιξει μετρο, μπραβο τηςμια χαρα σου λεω, ποιοτητα ολα στο normal-medium και αναλυση 1920
-
αμα ειναι καμια 4890 σε dx9/10 παιζει τα παντα για πλακα
για 11 με tessellation και very high details θες αλλα πραγματα, αλλα και παλι το θεμα ειναι οτι μπορεις να ευχαριστηθεις το παιχνιδι με αρκετα παλιο hw
-
εδω επαιζε μια χαρα η 4850 το κακογραμμενο 2033
-
σπυρο βαλε και το καινουριο call o juarez, πιστευω ειναι αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι
-
Το είδα αυτό και είναι και μικρό...οταν γυρίσω Αθήνα και βρω χρόνο να τελειώσω το μετρο θα έρθει η σειρά του
-
Το είδα αυτό και είναι και μικρό...οταν γυρίσω Αθήνα και βρω χρόνο να τελειώσω το μετρο θα έρθει η σειρά του
-
-
αγόρασα αυτό που πρότεινες για χρήση στο μέλλον και προχώρησα αρκετά το metro...
το έχεις προχωρήσει αρκετά και εσύ; Πιστεύω ότι είμαι στο 70% περίπου! -
το metro το τελειωσα, πολυ καλο
θελει γυρω στο 10ωρο περιπου
το αλλο ειναι γυρω στο 6ωρο, αλλα ουσιαστικα δε το εχω αρχισει ακομα γιατι μου εκατσαν δουλειες
επισης λεω να αρχισω καποια στιγμη και το van helsing, γιατι γενικα εχω λιγο καιρο να παιξω ενα diablo clone και γουσταρω αυτη τη κατηγορια
-
το έφτασα αργά χθες στο σημείο που βρίσκει τους συντρόφους του στα ερείπια της εκκλησίας. Φαντάζομαι πλησιάζει στο τέλος...αυτο το βανχελσινγκ που λες το είδα αλλά δεν έχω παιξει diablo clones οπότε δεν με τραβάει ν' ασχοληθώ!Θα προτιμήσω το fps στην αγρια δύση
-
φανταζεσαι εχεις ψωμι ακομα
εγω για το call of juarez περιμενω patch γιατι εχει πολυ ενοχλητικο stuttering και ειδικα μετα το μετρο με τις γραφικαρες και το smoothness του δεν το αντεχω
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)