-
μπαα δεν εχω παιξει
-
βγήκε και ένα fps από την σεγκα aliens colonian marines αλλά έφαγε τόσο κράξιμο στο διαδίκτυο και στα βιντεάκια που είδα ώστε να με αποτρέψουν από την αγορά!
Ίσως ξεκινήσω τα assasin creed που βαριέμαι τόσο καιρό να εγκαταστήσω...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
βγήκε και ένα fps από την σεγκα aliens colonian marines αλλά έφαγε τόσο κράξιμο στο διαδίκτυο και στα βιντεάκια που είδα ώστε να με αποτρέψουν από την αγορά!ειναι χαλι μαυρο
και το κακο ειναι οτι φερει την υπογραφη της sega και ακομα χειροτερα της gearbox (που εχει βγαλει τα φοβερα borderlands) και ακομα χειροτερα το ονομα alien
και λιγο ειναι το κραξιμο που τρωνε
ακουσα οτι θα βγαλουν 8GB patch, πολυ μεγαλυτερο απο το ιδιο το παιχνιδι
τωρα τα μονα παιχνιδια που μου εμειναν να ελπιζω στο αμεσο μελλον ειναι τα
crysis 3 (ενταξει δε θα ειναι κατι φοβερο, αλλα θα ειναι ομορφο και τουλαχιστον αξιοπρεπες)
bioshock infinite (λογικα θα ειναι παιχνιδαρα και ο,τι καλυτερο )
tomb raider (βεβαια ποτε δε ξερεις, αλλα απο τα μεχρι τωρα βιντεο περιμενω ενα αρκετα καλο παιχνιδι + αγαπαμε lara )για να δουμε
-
ουφ! τελειωσα το Dead space 2
παμε γοα το 3 τωρα -
σου αρεσε? εγω το εχω αφησει στη μεση εδω και μερες γιατι δε μου αρεσει καθολου
edit, ααα λες το 2 ακυρο
θελω να μου πεις τι σκεφτεσαι για το 3 μολις το ξεκινησεις
-
λοιπον, αναβαθμιζω αυτες τις μερες, παιρνω cpu-motherboard-ram και σε κανα μηνα γραφικα, οποτε θελω να συζητησουμε τα 3 πρωτα
πρωτη και μονη προτεραιοτητα τα παιχνιδια
ημουν αναμεσα σε fx και i5, ψηνομαι για fx8350-gigabyte 990fxa-d3 και καποια 2x8gb ddr3 1600αρια
και σε κανα μηνα λεω να δωσω 200-300 για γραφικα, για την ωρα θα μεινω με την παλια και υπομονη
πως ακουγονται οι επιλογες μου? ακουω ενστασεις
-
εγω προσωπικα ειμαι υπερ του i5 , αλλα και με τον αλλο δε θα εχεις θεμα
για καρτα στα 300 πας για αυτη χωρις πολλη συζητηση , την εχει φιλος μου και τα σπαει
δεν ακουγεται καθολου και κλοκαρει στο θεο
http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte ... 0-3GB.html
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω προσωπικα ειμαι υπερ του i5 , αλλα και με τον αλλο δε θα εχεις θεμαγια καρτα στα 300 πας για αυτη χωρις πολλη συζητηση , την εχει φιλος μου και τα σπαει
δεν ακουγεται καθολου και κλοκαρει στο θεο
http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte ... 0-3GB.html
βαριεμαι το oc, και καρτα θα παρω οταν επανελθουν τα οικονομικα μου, οχι τωρα
υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε 2x8gb και 4x4gb? επισης, αξιζει να παω σε 2400mhz?
-
2x8 δε θες παραπανω
οσο για τη συχνοτητα κοιτα για τουλαχιστον 1600 και απο κει και περα αν βρεις κατι σε καλη τιμη τσιμπα το
τα 2200 ομως συνηθως σημαινουν και overclocking , δε θυμαμαι να πιανεις τετοιες συχνοτητες με στοκ μηχανηματα
δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματαοσο για τη gpu..
και να μην κλοκαρεις παρε τη συγκεκριμενη , θα δουλευει 28 idle και ουτε 50 full stress και δε θα ακους τιποτα
ειναι εκπληκτικη υλοποιηση η καλυτερη που εχω δει σε λογικο μαλιστα κοστος και 3 χρονια εγγυηση (που εχει αυτη και οι asus)
-
καλύτερα 2χ8, για πιθανή αναβάθμιση σε 32( που θα είναι ψιλοάχρηστα)
επίσηςμ ακόμα και 1333mhz με 2400mhz, δεν θα δεις καμία διαφορα σε παιχνίδια -
οκ, κατι τετοιο ειχα καταλαβει κι εγω
και τα 16gb εμενα overkill μου φαινονται αλλα απο οτι διαβαζω δεν πρεπει να βαλω τπτ λιγοτερο
η καρτα ωραια φαινεται, ισως κοψω και λιγο λαμαρινα και θα μπει
-
που διαβασες οτι δεν πρεπει να βαλεις τιποτα λιγοτερο απο 16gb Μνημη?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
και τα 16gb εμενα overkill μου φαινονται αλλα απο οτι διαβαζω δεν πρεπει να βαλω τπτ λιγοτερο
υπαρχουν πολλοι καθυστερες στο ιντερνετ, ειναι αληθεια..
εγω παντως ειμαι ακομα με 4 και προβλημα δεν εχω ποτε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που διαβασες οτι δεν πρεπει να βαλεις τιποτα λιγοτερο απο 16gb Μνημη?οταν εφτιαξα το τωρινο υπηρχε το ιδιο θεμα μεταξυ 2 και 4αρων gb, εβαλα 2 και μετα απο κανα χρονο ετρεχα να βρω αλλα 2 ιδια dimms
δεν διατυπωσα σωστα, ειναι η εντυπωση μου απο οσα διαβαζω, δεν το διαβασα κατα λεξη
@ qsis κι εγω με 4 μια χαρα, αλλα αφου μπορω γιατι να μην βαλω 16? ακομα δεν εχω καταληξει
-
οταν εφτιαξα το τωρινο υπηρχε το ιδιο θεμα μεταξυ 2 και 4αρων gb, εβαλα 2 και μετα απο κανα χρονο ετρεχα να βρω αλλα 2 ιδια dimms
δεν διατυπωσα σωστα, ειναι η εντυπωση μου απο οσα διαβαζω, δεν το διαβασα κατα λεξη
@ qsis κι εγω με 4 μια χαρα, αλλα αφου μπορω γιατι να μην βαλω 16? ακομα δεν εχω καταληξει
http://store.steampowered.com/hwsurvey
νομιζω θα παρεις μια καλη ιδεα για το τι γινεται στον κοσμο -
-
οταν εφτιαξα το τωρινο υπηρχε το ιδιο θεμα μεταξυ 2 και 4αρων gb, εβαλα 2 και μετα απο κανα χρονο ετρεχα να βρω αλλα 2 ιδια dimms
η σημερινη λογικη λεει οτι 8 ειναι προσιτα, αρα καλα
αν στα ιδια λεφτα εβαζες και 32 κι εγω μεσα, αλλα τα 16 πλησιαζουν ή φτανουν το 100αρικο και για τα σημερινα δεδομενα ειναι πολλα (καποτε επαιρνες 4 με τοσα, αλλα σημερα το λογικο ειναι να παιξεις στο 50αρικο για 8 GB)
απο τη στιγμη που δεν θα τα εχεις αναγκη δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι .. οπως ειπαμε και με 4 εισαι καλα στο 90% των περιπτωσεων
αυτο που θες ειναι μνημη στη καρτα γραφικων. με 1 GB εχεις θεμα πλεον σε 1080p , θες τουλαχιστον 2 και απο κει και περα αν η καρτα που σε ενδιαφερει εχει 3,4, ή και 5 δε σε νοιαζει.. η πολλη μνημη δεν εβλαψε ποτε κανενα
αλλα με 8 GB ram και 3 GB vram (που εχει η 7950) δε θα χρειαστει να ανησυχησεις για μνημη για πολλα χρονια
χαλασε καπου αλλου τα λεφτα σου, παρε ενα gaming mouse για παραδειγμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σου αρεσε? εγω το εχω αφησει στη μεση εδω και μερες γιατι δε μου αρεσει καθολουedit, ααα λες το 2 ακυρο
λοιπον, προχωρησα στο DS3
επειδη τελειωσα μολις το DS2, νιωθω ευκολα τη διαφορα
εχει διαφορετικο στυλακι, δεν ειναι τοσο splatter οσο ηταν το 2, δηλαδη εχει λιγοτερο μπαμ μπουμ
εχει λιγο περισσοτερο ψαξιμο, λιγο πιο εξελιγμενο και δυσκολο upgrade system
ενταξει η ιστορια δε δενει καλα με το 2, καπου εχει τρυπες, αλλα εν πασει περιπτωσει πας με το σεναριοΓενικα μου τραβηξε το ενδιαφερον και θα το παιξω
η αληθεια ειναι οτι ειχα κουραστει με το πιου πιου στο 2, την τελευταια πιστα ομολογω ( ) οτι την ειχα κατεβασει στο easy γιατι δεν μπορουσα αλλο το χασε-ξεκινα.. και φοβομουνα οτι αν βρω στο καπακι ισια κατασταση με το 3 θα το παραταγα αλλα ευτυχως ειαι πιο ηρεμα τα πραγματα, πιο πολυ εξερευνηση κτλ...Πλακα εχει που η ΕΑ με καποιο τροπο 'ψαχουλεψε' το μηχανημα μου και ανακαλυψε οτι στο παρελθον ειχα παιξει Dead Space 2 & Mass effect 3 (ολα uninstalled πλεον λεμε ετσι;;;) και μου εδωσε bonus ενα οπλο και μια στολη (αυτη που φοραγε ο τυπος στο ΜΕ3, με το Ν7 Logo κτλ )
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
σου αρεσε? εγω το εχω αφησει στη μεση εδω και μερες γιατι δε μου αρεσει καθολου
edit, ααα λες το 2 ακυρο
λοιπον, προχωρησα στο DS3
επειδη τελειωσα μολις το DS2, νιωθω ευκολα τη διαφορα
εχει διαφορετικο στυλακι, δεν ειναι τοσο splatter οσο ηταν το 2, δηλαδη εχει λιγοτερο μπαμ μπουμ
εχει λιγο περισσοτερο ψαξιμο, λιγο πιο εξελιγμενο και δυσκολο upgrade system
ενταξει η ιστορια δε δενει καλα με το 2, καπου εχει τρυπες, αλλα εν πασει περιπτωσει πας με το σεναριοΓενικα μου τραβηξε το ενδιαφερον και θα το παιξω
η αληθεια ειναι οτι ειχα κουραστει με το πιου πιου στο 2, την τελευταια πιστα ομολογω ( ) οτι την ειχα κατεβασει στο easy γιατι δεν μπορουσα αλλο το χασε-ξεκινα.. και φοβομουνα οτι αν βρω στο καπακι ισια κατασταση με το 3 θα το παραταγα αλλα ευτυχως ειαι πιο ηρεμα τα πραγματα, πιο πολυ εξερευνηση κτλ...Πλακα εχει που η ΕΑ με καποιο τροπο 'ψαχουλεψε' το μηχανημα μου και ανακαλυψε οτι στο παρελθον ειχα παιξει Dead Space 2 & Mass effect 3 (ολα uninstalled πλεον λεμε ετσι;;;) και μου εδωσε bonus ενα οπλο και μια στολη (αυτη που φοραγε ο τυπος στο ΜΕ3, με το Ν7 Logo κτλ )
εγω που επαιξα και το 1, δεν βλεπω διαφορα αναμεσα στο 2 και στο 3, τα ιδια σκατα μου φαινονται, καμια επαφη με το πρωτο ποu ηταν οντως πρωτοποριακο για το ειδος
δεν ειμαι ποτε απολυτος, αλλα αυτη τη σειρα οντως την κατεστρεψε η ea
kilomeater, παιξε το πρωτο να νιωσεις, καμια επαφη σε ατμοσφαιρα, σε gameplay, σε ενδιαφερον, ακομα και τα γραφικα δεν πρεπει να ειναι χειροτερα
το 1 ηταν το the shining και τα επομενα ειναι το saw, μιλωντας με βαση horror stories
-
kilo μου φαινεται οτι κατι δεν ειδες καλα
το 3 εχει γινει σχεδον call of duty παρα πολλη δραση και καθολου ατμοσφαιρα
ΥΓ το οτι απεγκαθιστας το παιχνιδι δε σημαινει οτι τα save φευγουν , τα οποια δεν ειναι καν στο program files
συνηθως ειναι στο c/users/ονομα pc/app data/local τα οποια ειναι κρυφοι φακελοι ή εναλλακτικα πιο σπανια ειναι στα documentsειναι πολυ συχνο να μενουν και πραγματα που δε θες αφου απεγκαταστησεις
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)