-
Μλκ εδω τον εναν δεν προλαβαίνω.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εγω παιζω wild guns (κοσμος 4) και ξεκινησα και Ικαριαμ (Kαππα), αλλα κυριως Wild Guns. Α ξεχασα. Και** GPRO**
Γεια σου ρε team-mate
-
God of War 3 παιδιά... Τρομερό..
-
τελικα το bioshock 2 αν και ιδιο με το προηγουμενο, ειναι καταπληκτικο παιχνιδι
δε σου κανει την ιδια εντυπωση με το πρωτο , μιας και η ιστορια ειναι γνωστη , αλλα εχει το ιδιο (και καλυτερο) καταπληκτικο gameplay
-
greo δεν ερχεσαι προς κοσμο epsilon, θα σου δινουμε και υλικα με μικρο spread...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
greo δεν ερχεσαι προς κοσμο epsilon, θα σου δινουμε και υλικα με μικρο spread...Τοκογλυφεεεε
Να σου πω την αληθεια γραφτηκα οταν εβαλα ιντερνετ σπιτι (πριν απο 20 μερες) στο Ικαριαμ και το Wild Guns, και με το wild guns κολλησα πολυ περισσοτερο. Στο Ικαριαμ εχω κανει του κοσμου τις μαλακιες με αποκορυφωμα το οτι εμεινα χωρις λεφτα και εχασα τους οπλιτες μου, που ειχα με χιλια βασανα κανει απο το πλιατσικο στο barbarian village. Παντως μεχρι στιγμης εχω αποτρεψει 4 εισβολες και ειμαι στην τιμητικη 7.966η θεση
Δε θα ειχα προβλημα να μπω στον κοσμο σου, αλλα αν βγουμε 15 ωρες αποσταση να το χεσω
-
ετσι βγηκα και γω αλλα με βοηθησε ο ντινος που ειναι η γερμανια και ο κορσερ ο γαλλος!
-
Τελικα το Battlefield Bad Company 2 φαινεται να εχει πιο γεματο gameplay απο το MW2. Το τελευταιο ηταν πολυ γραμμικο, ενω το BBC2 εχει και περισσοτερο χιουμορ!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τελικα το Battlefield Bad Company 2 φαινεται να εχει πιο γεματο gameplay απο το MW2. Το τελευταιο ηταν πολυ γραμμικο, ενω το BBC2 εχει και περισσοτερο χιουμορ!κλασεις ανωτερο σε gameplay to bad comapany
προβληματικο με τα γραφικα μονο να μην ηταν
-
αρχιζω επιτελους mass effect, για να δουμε.. ελπιζω να ειναι πιο συναρπαστικο απο το προηγουμενο..
το bioschock τελικα ηταν αριστουργημα
EDIT
πρωτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαουλ, το οτι δε μπορω να χρησιμοποιησω το χειριστηριο του xbox στο pc
παει το αραχτο παιχνιδι που ονειρευομουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πρωτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαουλ, το οτι δε μπορω να χρησιμοποιησω το χειριστηριο του xbox στο pc
Σιγα το φαουλ....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σιγα το φαουλ....
Γινεται,πρεπει να αγορασεις αυτο το πραγμα
http://www.brighthub.com/video-games/pc ... image=2284 -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Σιγα το φαουλ....
Γινεται,πρεπει να αγορασεις αυτο το πραγμα
http://www.brighthub.com/video-games/pc ... image=2284δεν εχω ασυρματο για το pc (εχω με καλωδιο γιατι δεν παιζω και απο τρελη αποσταση) , αλλα για οσους εχουν επειδη αυτο στο λινκ σου ειναι ακριβο, υπαρχει και λυση china με 5-6 ευρω που εχει παρει φιλος απο το ebay και δουλευει τελεια
ετσι ωστε να μη χρειαστει να αγορασουν επιπλεον ενσυρματο, οσοι εχουν ηδη xbox και wireless χειριστηριατο προβλημα ομως ειναι ειναι οτι η bioware δεν υποστηριζει χειριστηριο στο παιχνιδι της , σε κανενα βασικα παιχνιδι της , ακομα και αν κυκλοφορει και στο xbox
και ενω σε κατι first person βλεπεις να υποστηριζουν χειριστηριο, που σε αυτα εμενα δε με βολευει ετσι κι αλλιως, ειναι κουλο σε 3ου προσωπου που θες να αραζεις πισω και να εχεις το χειριστηριακι σου να μην εχεις υποστηριξη
και να πεις οτι το παιχνιδι δεν υπαρχει σε κονσολα
βεβαια ειδα οτι μπορει να γινει με καποια λογισμικα για χειριστηρια , αλλα δε θα ειναι το ιδιο, ασε που βαριεμαι το τοσο ψαξιμο και καλιμπραρισμα
@007 ναι δε χαθηκε και ο κοσμος, αλλα αυτο ειναι παιχνιδι για χειριστηριο πιστευω
απλα bioware + pc + χειριστηριο απλα δεν υπαρχει και δεν υπαρχει λογος να μην υπαρχει.. τοσο πολυ βαριουνται?
τεσπα.. επαιξα λιγο χθες, αλλα μεχρι στιγμης το παιχνιδι φαινεται πολλα υποσχομενο
βλακεια μου που δεν ειχα κρατησει το save μου απο το προηγουμενο
-
Ρε παιδια εχω που ψαχνω για torrent το Sims 3 και δε μπορω να το βρω ολοκληρωμενο.Δηλαδη το βρισκω ολο προβληματα!!!!!Το εχει κατεβασει κανεις και να του δουλευει μπαμ?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ρε παιδια εχω που ψαχνω για torrent το Sims 3 και δε μπορω να το βρω ολοκληρωμενο.Δηλαδη το βρισκω ολο προβληματα!!!!!Το εχει κατεβασει κανεις και να του δουλευει μπαμ?Τα τορρεντ ειναι παρανομα
Στα σχολια δεν αναφερουν αν παρουσιαζει προβληματα;
-
Δεν λενε τιποτα ρε γαμωτο. Εχω που ψαχνω 2 βδομαδες για κατι καλο και ποπολια.
-
Έχετε να προτείνετε κανένα site για αγορά παιχνιδιών για xbox(όχι το 360,το παλιό);
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δεν λενε τιποτα ρε γαμωτο. Εχω που ψαχνω 2 βδομαδες για κατι καλο και ποπολια.Το ειχα παρει το sims 3 απο ενα φιλο που το ειχε κατεβασει με τορρεντ απο το gamato.....
Στην χειροτερη ψαξε απο rapidshare,megaupload...
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Έχετε να προτείνετε κανένα site για αγορά παιχνιδιών για xbox(όχι το 360,το παλιό);Τσέκαρε από εδώ:
http://www.skroutz.gr/c/96/xbox_games.htmlΠάντως σκέψου το να τα κατεβάσεις, πλέον δεν έχει καμία σημασία.
Πήγαινε σπάσε τη κονσόλα σου, βάλε έναν μεγάλο σκληρό και πέρνα τα μέσω ethernet.
Το σπάσιμο δίνει πολλές επιπλέον δυνατότητες στο παλιό xbox. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχετε να προτείνετε κανένα site για αγορά παιχνιδιών για xbox(όχι το 360,το παλιό);
Τσέκαρε από εδώ:
http://www.skroutz.gr/c/96/xbox_games.htmlΠάντως σκέψου το να τα κατεβάσεις, πλέον δεν έχει καμία σημασία.
Πήγαινε σπάσε τη κονσόλα σου, βάλε έναν μεγάλο σκληρό και πέρνα τα μέσω ethernet.
Το σπάσιμο δίνει πολλές επιπλέον δυνατότητες στο παλιό xbox.Έχει σημασία αν κάνεις συλλογή.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)