-
Αρα οπως συμπεραινω και απο τα οσα εγραψε ο Γιωργος και το watchdogs εχει θεματα με mods για να παιξει σωστα οπως το wolfenstein...τα βγαζουν στην αγορα βιαστικα οι μαγκες με αποτελεσμα μονο οι κονσολες να απολαμβανουν το μεγιστο του hardware τους. Εμεις μονο αν το θελησουν οι εταιρειες και ασχοληθουν περαιτερω ωστε να αξιοποιησουν το ισχυροτερο υλικο των υπολογιστων...
-
το wolfenstein και ας είναι κακογραμμένο μπορείς να το παίξεις με φουλ γραφικά απροβλημάτιστα
το άλλο έχει μεγάλα θέματα και το mod είναι απαραίτητο
-
Μόλις το εγκατέστησα το ' the new order' και δεν περνάει τα βίντεο στην αρχή
-
κάτι θα σου λείπει, έχεις κάνει όλες τις αναβαθμίσεις σου; στην εγκατάσταση σε προέτρεπε να εγκαταστήσεις και επιπλέον πράγματα; κάτι από αυτά θα σου λείπει
επίσης πήγαινε στο .exe του και εκεί που θα λέει κάποιο μακρυνάρι μπλαμπλαμπλα_64.exe , κάντο μπλαμπλαμπλα_32.exe
θα γίνει πολύ πιο ελαφρύ το παιχνίδι, δε ξέρω βέβαια αν με το τελευταίο patch αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο, αλλά στην αρχική μπορφή του παιχνιδιού ήταν
-
Δοκίμασα τα πάντα εκτός από ultrex και αλλαγή drivers κάρτας.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το wolfenstein και ας είναι κακογραμμένο μπορείς να το παίξεις με φουλ γραφικά απροβλημάτιστατο άλλο έχει μεγάλα θέματα και το mod είναι απαραίτητο
Μου κανει εντυπωση που επαιξε καλα σε σενα αφου υποτιθεται το προβλημα ηταν μεγαλυτερο στις αμδ καρτες.
-
το wolfenstein λες; ναι μια χαρά έπαιξε, αλλά εφ'όσον έκανα και το tweak που προανέφερα και αφού έβαλα και το σχετικό beta driver, με ultra έπαιζε μια χαρά (55+ fps )
στο άλλο είχα θέμα, αλλά τελικά με όλα high + worsemod με maldo textures όλα κομπλεντάν, ήμουν κι εκεί 50+ τη περισσότερη ώρα
απλά κάθισα και το έψαξα βρε Σπύρο, έτσι σκέτα και τα 2 είχαν θέμα και επίσης η κάρτα μου έχει φάει αναβόλες
σε κάποια φάση που είχε πάθει κοκομπλόκο επειδή απλά περνούσα τον ένα driver πάνω στον άλλο και είχε γυρίσει και κολλήσει στα 800 νόμιζα ότι χάλασε και ότι κάτι δε πάει γενικά καλά (το έφτιαξα βγάζοντας τα πάντα με ddu) , έχει διαφορά το o/c
-
Εγω δεν μπορεσα να κανω το mod με αποτελεσμα τα μισα μονο να ειναι ουλτρα τα άλλα high, τουλαχιστον σε τερμα αναλυση...φυσικα επαιζε για πλακα έτσι. Στο watchdogs θα σου ζητησω οδηγιες
-
-
αποφάσισα να καώ και να χρησιμοποιήσω λίγο παραπάνω το μυαλό μου παίζοντας κάτι πιο δύσκολο από τα συνηθισμένα, θα ξεκινήσω το divinity original sin, αν δε μου σπάσει τα νεύρα θα παίξω και κάνα dark souls που τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι
ΥΓ spyros.s μη δίνεις σημασία
-
Το έριξα στην Beta του Destiny.
Μου αρέσει. Ίσως γίνει το πρώτο ΜΜΟ που θα αγοράσω! -
αποφάσισα να καώ και να χρησιμοποιήσω λίγο παραπάνω το μυαλό μου παίζοντας κάτι πιο δύσκολο από τα συνηθισμένα, θα ξεκινήσω το divinity original sin, αν δε μου σπάσει τα νεύρα θα παίξω και κάνα dark souls που τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνιΥΓ spyros.s μη δίνεις σημασία
Οι αποστολές στο Divinity δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες πάντως όπως σε αλλά, κάι βαριέμαι να διαβάζω walkthroughs...παύση προς το παρόν
-
Είδα πως έχει βγει για android το παρακάτω:
https://play.google.com/store/apps/deta ... sekai_solo
Μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβό αλλά μιλάμε για ένα από τα καλύτερα RPGs και παιχνίδια γενικά του DS.
Όποιος δεν το έχει δει στο DS αξίζει μια ματιά. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μου αρέσει. Ίσως γίνει το πρώτο ΜΜΟ που θα αγοράσω!Δεν είναι mmo ρε συ, μια χαρά sinlge 80ωρο campaign έχει
Το μόνο online που έχει είναι ότι μπορούμε πχ να κάτσουμε να το τερματισουμε μαζί
Ναι είναι παλουκακι ώρες ώρες και έχει μπόλικο ψάξιμο και ελάχιστη βοήθεια, από την άλλη όμως βαρέθηκα συνέχεια εύκολα παιχνίδια, ας παίξω κάτι πιο πολύπλοκο
Από τη στιγμή που το αγόρασα κιόλας, δεν παίζει να μη το τερματισω
-
τι 80ωρο ρε συ κιουσι το πηρες και τον εστειλες στον αρη τωρα
-
Έτσι λένε, δε το έχω διαπιστώσει, θα δούμε τι θα λέει το κοντέρ μόλις το τελειώσω
Πάντως σήμερα έπαιζα 4 ώρες και ένιωσα σα να μην έκανα τίποτα
Μάζευα πληροφορίες και quest μέσα στη πόλη -
το παιχνιδι εχει ενα μικρο στορυ και το εχει τραβηξει απο οτι τριχα μπορεις να φανταστεις αυτο ειναι δεν θα δεις τιποτα πολυπλοκο στο στορυ που θα πεις ωπ εδω ειναι τι κανουμε τωρα..(ασε που ειναι οντως κατι σαν αναγκαστικο Mmo γιατι νιωθεις οτι ολο αυτο το story υπαρχει σαν grind για το Multi)
-
Μου αρέσει. Ίσως γίνει το πρώτο ΜΜΟ που θα αγοράσω!Δεν είναι mmo ρε συ, μια χαρά sinlge 80ωρο campaign έχει
Το μόνο online που έχει είναι ότι μπορούμε πχ να κάτσουμε να το τερματισουμε μαζί
Ναι είναι παλουκακι ώρες ώρες και έχει μπόλικο ψάξιμο και ελάχιστη βοήθεια, από την άλλη όμως βαρέθηκα συνέχεια εύκολα παιχνίδια, ας παίξω κάτι πιο πολύπλοκο
Από τη στιγμή που το αγόρασα κιόλας, δεν παίζει να μη το τερματισω
ΜΜΟ από την άποψη πως είναι always online.
Αλλιώς και εγώ μόνος έπαιζα.Μου φαίνεται μάθατε στα εύκολα και σας δυσκολεύουν τα σωστά παιχνίδια!
-
βάλτε του cheat ή κάποιο walkthrough...έτσι παίζονται τα παιχνίδια
-
Προφανώς οχι.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)