-
Μάλιστα....ωραίο φαίνεται...
-
Δε φαίνεται κακό το νέο batman
-
ήρθε το battlefield 4...
δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος ν' ασχοληθώ τον τελευταίο καιρό!
23 γκίγκα παιχνίδι ζιπαρισμένο....το μεγαλύτερο που έχω δει ποτέ! 30 ατον ssd!!!
Που φτάσαμε σε μέγεθος παιχνιδιών...
Φανταστείτε συγκριτικά ότι αν μαζέψουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει για τους αγαπημένους 8-16μπιτ υπολογιστές του παρελθόντος(σπέκτρουμ,αμστραντ,c64,amiga,atari st) δεν φτάνουν αυτό το νούμερο!
Ούτε όλα τα mame παιχνίδια που υπάρχουν από τα 70'ς ως το 2000 δεν φτάνουν τόσο... -
έτσι πάει ρε συ , τα καλύτερα γραφικά, textures κτλ απαιτούν πολύ μεγαλύτερο χώρο , αλλιώς έχεις τα τρισάθλια γραφικά του παρελθόντος
το θέμα είναι ότι επειδή πλέον παίζει πολύ steam και λοιπές υπηρεσίες, να υπάρχουν και ανάλογα γρήγορες συνδέσεις ώστε να μην κάνεις πολλές ώρες για το κατέβασμα (δεν πιάνω τους 'θείους' για να είμαι politically correct )
σαν παιχνίδι στο single campaign λέει κάτι, ή είναι εξίσου αδιάφορο με τα προηγούμενα;
-
φίλε κιούση το έβαλα σήμερα για κάνα μισάωρο...με πέθανε να κάνει εγκατάσταση με τα 3 dvd, να τα κάνεις iso κλπ αλλά το έκανα τελικά!
Πρώτα απ' όλα αν δεν έχετε ssd θα κάνει αιώνες να φορτώσει...ακόμα και με ssd περιμένεις λίγο παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν! Βέβαια 30 γκίγκα είναι αυτά.
Αρχικά το φοβήθηκα και το έβαλα 1080p μεν σε high settings δε...μου άρεσε πολύ και πήγαινε σφαίρα!
Το έβαλα λοιπόν ούλτρα και είδα ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες δίχως να κολλάει!!! Τα γραφικά είναι υπέροχα αν και σε πρώτη φάση μου φαίνονται ανάλογα του 3!
Πίστευα ότι δεν θα παίζει καλά ο υπολογιστής μου αλλά η factory o/c ed καρτούλα μου το άντεξε δίχως σπασίματα τουλάχιστον στην πρώτη πίστα που παίζω ενώ και ο τετραπύρηνος amd stock είναι αξιοπρεπέστατος! Αυτό που με εντυπωσίασε πάντως είναι ότι ο cpu μου δεν ξεπέρασε τους 39 βαθμούς και η κάρτα τους 52...
Το κακό είναι ότι δεν έχω βάλει trainer και βλέπω συχνά τα ραδίκια ανάποδα...
Λεπτομέρειες όταν ξανασχοληθώ...βγάλανε και update αλλά δεν το έβαλα ακόμα! -
αααχ, με βλέπω να ρίχνω λεξοτανίλ στο γάλα της μπέμπας
-
Ερωτηση αχρηστου: μπορω να εγκαταστησω στο pc μου το Steam και να βαλω τον λογαριασμο του αδερφου μου;
Αν ναι, αν εγκαταστησω μετα παιχνιδι που θα αγορασω στο ενα pc και το εγκαταστησω και στο αλλο υστερα, εχοντας το Steam στο ενα απο τα δυο στο Offline θα μπορουμε να παιζουμε ταυτοχρονα το παιχνιδι; -
ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το bf4...ειλικρινά το θεωρώ μία από τα ίδια στις πρώτες 2 πίστες! Αυτό σημαίνει τρομερά γραφικά όπως και το 3, σκοτωμοί με το κιλό και τρελή δράση!
Α ναι βρήκα cheats -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ερωτηση αχρηστου: μπορω να εγκαταστησω στο pc μου το Steam και να βαλω τον λογαριασμο του αδερφου μου;
Αν ναι, αν εγκαταστησω μετα παιχνιδι που θα αγορασω στο ενα pc και το εγκαταστησω και στο αλλο υστερα, εχοντας το Steam στο ενα απο τα δυο στο Offline θα μπορουμε να παιζουμε ταυτοχρονα το παιχνιδι;ρώτα σε κάνα σχετικό φόρουμ για να είσαι βέβαιος
εμένα η άποψή μου είναι ότι θα μπορεί να γίνει, αλλά όταν τελικά το άλλο pc μπει στο internet και γίνει συγχρονισμός του τι έγινε όσο ήταν offline θα υπάρξει πρόβλημα
καλό είναι να μην κάνεις μαλακιές με το steam. κανονικά μπορείτε να έχετε και οι δύο το ίδιο παιχνίδι από διαφορετικούς υπολογιστές και να παίζει ο καθένας το δικό του με διαφορετικό save, απλά απαγορεύται και κανονικά (αν είστε και οι δύο online δε σε αφήνει) βάσει κανονισμών να παίζετε και οι δύο ταυτόχρονα
οπότε αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα υπάρξει θέμα και μονομερώς κάνουν σχεδόν ότι θέλουν στη πράξη
-
τα πιο πολλα games δεν παιζουν σε offline mode
(βεβαια μολις εβγαλαν το family share Οποτε κατι μπορει να γινει απο εκει) -
οτιδήποτε έχει single player παίζει κανονικά offline στο steam, οπότε τα 'περισσότερα' δε θα έλεγα ότι ισχύει
επίσης και στο family sharing το ταυτόχρονα δεν πρόκειται να ισχύει
όσο έχεις δανεισμένο το παιχνίδι δε θα μπορείς να παίζεις εσύ αν θυμάμαι καλά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οτιδήποτε έχει single player παίζει κανονικά offline στο steam, οπότε τα 'περισσότερα' δε θα έλεγα ότι ισχύειεπίσης και στο family sharing το ταυτόχρονα δεν πρόκειται να ισχύει
όσο έχεις δανεισμένο το παιχνίδι δε θα μπορείς να παίζεις εσύ αν θυμάμαι καλά
αμα μπηκες σε Offline πριν κλεισει ναι μπορεις αλλα αμα μπηκες πριν κανει συνχρονισμο οπως κανει το 90% δεν μπορεις να παιξεις τιποτα
-
Το Family Share τι ειναι;
Αν σημαινει πως μπορεις να παιζεις σε δυο pc κανονικα, αρκει να μην παιζουν ταυτοχρονα, κανει κι αυτο. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το Family Share τι ειναι;
Αν σημαινει πως μπορεις να παιζεις σε δυο pc κανονικα, αρκει να μην παιζουν ταυτοχρονα, κανει κι αυτο.Αυτό είναι αν και αυτό έτσι κι αλλιώς γίνεται άπο τον ίδιο λογαριασμό
Με το family share η καβλαντα θα γίνεται και από διαφορετικό λογαριασμό
Θα μπορείτε να δανειζεστε μεταξύ σας παιχνίδια
-
Όταν διαβάζω αυτά περί steam, το οποίο ομολογώ δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, ένα πράμα μου έρχεται μόνο στο μυαλό:
steam.dll
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το bf4...ειλικρινά το θεωρώ μία από τα ίδια στις πρώτες 2 πίστες! Αυτό σημαίνει τρομερά γραφικά όπως και το 3, σκοτωμοί με το κιλό και τρελή δράση!
Α ναι βρήκα cheatsΕκμεταλλεύτηκα το ΣΚ και την ανοχή της και το τελείωσα σήμερα το πρωί...
Μου φάνηκε μικρό συγκριτικά με το παλαιότερο! Τα γραφικά βέβαια όσο προχώραγα έβλεπα ότι είναι από τα καλύτερα που έχω δει, στο επίπεδο των fc3, cod και crysis 3! Το θέμα είναι αλλού...
Το ελάττωμα των παιχνιδιών αυτών πλέον είναι ότι έχουν γίνει σούπα. Τα έχουμε δει όλα στα fps και είναι σαν να τρώμε ξαναζεσταμένο φαγητό! Όσο άρτια και αν είναι, όσο καλοδουλεμένα πιστεύω ότι μόνο το multiplayer πλέον προκαλεί συγκινήσεις! Τελειώσαμε με τον ΒΠΠ, τελειώσαμε με τους σύγχρονους πολέμους, ειλικρινά δεν ξέρω τι μένει να δούμε....μόνο τον λεονάιντας (sic) σε fps δεν έχουμε δει ακόμα...
Μόνο λοιπόν κάτι το διαφορετικό θα μας εξιτάρει πλέον και αυτό δεν θα έχει να κάνει μόνο με τα καλά γραφικά!!!
Θυμηθείτε το dishonored που παρά τα μέτρια γραφικά του, η ατμόσφαιρα του ήταν εκπληκτική και κρατούσε το ενδιαφέρον αμείωτο! -
Το απεγκατέστησα στη μια ώρα
Επίσης το far cry ήταν πολύ καλό παιχνίδι, δε συγκρίνεται με αυτή τη πατάτα και το crysis 3 συνεχίζει να είναι ο βασιλιάς των γραφικών με άνεση (αλλά είναι και αυτό πατάτα)
-
Δεν είναι πατάτα φίλε κιούση...είναι απλά μία από τα ίδια! Εσύ το απαξίωσες συνολικά και για μένα κάνεις λάθος σε αυτό!
Άλλο κακό και άλλο συνηθισμένο! -
How to survive, το δοκίμαζε κανείς;
Αν και είμαι Batman busy... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Δεν είναι πατάτα φίλε κιούση...είναι απλά μία από τα ίδια! Εσύ το απαξίωσες συνολικά και για μένα κάνεις λάθος σε αυτό!
Άλλο κακό και άλλο συνηθισμένο!Μετά από ένα σημείο απλά δεν αντέχεις να χάνεις το χρόνο σου, είναι πολύ απλό
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)