-
Αγόρασα xbox controller για το PC. Με αυτό παίζω πλέον το Dirt. Βασικά είναι ενα copy-paste του καλύτερου και πιό εργονομικού controller που έχει βγεί ποτέ (δηλαδή του Playstation 1), απλά έχουν αλλάξει τη θέση του σταυρού με το αριστερό joystic και έχουν προσθέσει τα δύο αναλογικά trigger πίσω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παει και το dirt 2 και τωρα τι???saboteur all the way
εβγαλαν beta patch επιτελους,δουλεψε,και το παιχνιδι απο τις πρωτες 5 ωρες που ασχοληθηκα φαινεται πολυ καλο -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αγόρασα xbox controller για το PC. Με αυτό παίζω πλέον το Dirt. Βασικά είναι ενα copy-paste του καλύτερου και πιό εργονομικού controller που έχει βγεί ποτέ (δηλαδή του Playstation 1), απλά έχουν αλλάξει τη θέση του σταυρού με το αριστερό joystic και έχουν προσθέσει τα δύο αναλογικά trigger πίσω.το εχω παρει κι εγω και γ@μαει γιατι συνεργαζεται αριστα με ολα τα παιχνιδια , τα οποια το αναγνωριζουν αμεσως και ολη του η λειτουργια ειναι ακριβως ιδια με xbox.
πλεον το πληκτρολογιο το εχω μονο για first person shooters , για τα υπολοιπα προτιμω το χειριστηριο μιας και σαν gamer προερχομαι απο κονσολες..
μαλιστα πριν το παρω δισταζα να παιξω συγκεκριμενα παιχνιδια (πχ racing) διοτι σε αυτα το πληκτρολογιο ειναι ενοχλητικο , οπως βεβαια ενοχλητικοι ειναι και οι μοχλοι στα fpsτωρα σε ο,τι αφορα τα 2 χειριστηρια (ps vs xbox)
επειδη μεγαλωσα με το χειριστηριο του ps το θεωρω το καλυτερο που βγηκε ποτε σαν συνολο και χαιρομαι που ακομα και σημερα διατηρουν το σχεδιασμο του..ΟΜΩΣ δεν το θεωρω αντιγραφη
1ον γιατι μοχλο εβγαλε πρωτη η nintendo στο N64, ο οποιος δε δουλευε και πολυ καλα αλλα η δουλεια γινοταν (το ιδιο ισχυει και για τη δονηση)2ον αν ηταν να πουμε οτι αντιγραφει καποια χειριστηρια αυτα θα ηταν τα παλιοτερα της sega και φυσικα του n64
τωρα στη μεταξυ τους συγκριση υπαρχουν τα υπερ και τα κατα
α) του playstation εχει πολυ καλυτερο σταυρο (του xbox ειναι απαραδεκτα ασαφης σε σημειο που αποφευγεις να τον χρησιμοποιεις και καταληγεις να παιζεις fighting με μοχλο και σε μερικα παιχνιδια που πρεπει να τον χρησιμοποιεις βοηθητικα πχ assasins creed κανεις συχνα πυκνα λαθη καθως μαζι με το δεξια πατιεται λιγο και το πανω)
επισης και τα κουμπια του δεν ειναι εξισου καλα στην αισθησηβ) το χειριστηριο του xbox ειναι για μενα πολυ ογκωδες και καπως ενοχλητικο μεχρι που το συνηθισα.. αλλα για αυτο φταιει οτι ειχα μαθει του playstation, το οποιο αντιστοιχα σε καποιους φαινεται μικρο
γ) το χειριστηριο του xbox ομως εχει πολυ καυτερους μοχλους σε αποκριση
(και καλυτερα τοποθετημενους imho μιας και δεν ειναι οπως στο ps που μπηκαν αργοτερα, το χειριστηριο σχεδιαστηκε εξ'αρχης ετσι)
και οι σκανδαλες που γινονται εκμεταλλευσιμες σε πολλα παιχνιδια λειτουργουν τελειαειδικα στα racing ειναι μονοδρομος, αφου μπορεις να πατας λιγο ή πολυ γκαζι και δεν εχεις το on/off του ps , στο οποιο μας κοροιδευαν (στη γενια του ps2) οταν ελεγαν οτι αντιλαμβανονται ποσο πολυ πατας τα κουμπια ( με ενα χιλιοστο αποσταση )
αρα αν το δεις αντικειμενικα το καθε χειριστηριο εχει τα υπερ και τα κατα του, εγω δε το βλεπω αντικειμενικα και μου αρεσει επισης του ps , αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα το καλυτερο.. στους τομεις που σου ανεφερα χανει πανυγυρικα..
οσο περναει ο καιρος θα δεις οτι ειναι πολυ καλο χειριστηριοβεβαια και να μην ηταν, η συμβατοτητα του και η αψογη λειτουργια του με τα παιχνιδια των windows το κανει μονοδρομο σαν επιλογη
καλο λιωσιμο
παει και το dirt 2 και τωρα τι???
saboteur all the way
εβγαλαν beta patch επιτελους,δουλεψε,και το παιχνιδι απο τις πρωτες 5 ωρες που ασχοληθηκα φαινεται πολυ καλοθα το κοιταξω, αν και δε με τρελανε σαν ιδεα να παιξω τετοιου στυλ παιχνιδι αυτη τη περιοδο.. καποια στιγμη θα το κοιταξω σιγουρα παντως
-
γεια σας παιδια!!
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
εχω παρει προσφατα το GT prologue και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορεις και αν μπορεις βεβαια να βλεπεις απο την εσωτερικη καμερα το τιμονι ως αριστεροτιμονο και οχι ως δεξιοτιμονο?
ευχαριστω!!
-
Δεν γινεται αυτο που ζητας.
-
ΟΜΩΣ δεν το θεωρω αντιγραφη
1ον γιατι μοχλο εβγαλε πρωτη η nintendo στο N64, ο οποιος δε δουλευε και πολυ καλα αλλα η δουλεια γινοταν (το ιδιο ισχυει και για τη δονηση)Διαφωνώ σε αυτό.
Ο μοχλός του Ν64 δούλευε πολύ καλά και είχε και πολύ καλή αίσθηση.
Αντίθετα τα μοχλουδάκια και στο PS1 και στο 2 και στο 3 μου έσπαγαν τα νεύρα λόγω της ελάχιστης δύναμης που θέλουν.Να σημειώσω ότι ο σχεδιασμός του pad του Ν64 είναι ότι πρέπει για first person shooters.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
παει και το dirt 2 και τωρα τι???
saboteur all the way
εβγαλαν beta patch επιτελους,δουλεψε,και το παιχνιδι απο τις πρωτες 5 ωρες που ασχοληθηκα φαινεται πολυ καλοθα το κοιταξω, αν και δε με τρελανε σαν ιδεα να παιξω τετοιου στυλ παιχνιδι αυτη τη περιοδο.. καποια στιγμη θα το κοιταξω σιγουρα παντως[/quote]
Συμπαθητικο, αν και οχι ιδιαιτερο εχει την πλακα του.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
1ον γιατι μοχλο εβγαλε πρωτη η nintendo στο N64, ο οποιος δε δουλευε και πολυ καλα αλλα η δουλεια γινοταν (το ιδιο ισχυει και για τη δονηση)Διαφωνώ σε αυτό.
Αντίθετα τα μοχλουδάκια και στο PS1 και στο 2 και στο 3 μου έσπαγαν τα νεύρα λόγω της ελάχιστης δύναμης που θέλουν.Να σημειώσω ότι ο σχεδιασμός του pad του Ν64 είναι ότι πρέπει για first person shooters.
θες να πεις οτι το mario 64 ειχε καλο χειρισμο????
μονο αν ειχες υπερανθρωπες δυναμεις ή ειχες λιωσει μπορουσες να πας τον ηρωα σου εκει που ηθελες
δεν το παρεξηγω ομως καθως ηταν στις αρχες ακομα(οσο για τη δονηση μιας και ειχα λιωσει στο goldeneye multiplayer, ναι ηταν αλλο πραγμα )
του ps συμφωνω δεν ηταν ποτε κατι το εξαιρετικο (που να δεις στο ps1 τα μοχλακια στα λιγα παιχνιδια που δουλευαν ) και σε καμια περιπτωση δεν φτανει αυτους του xbox οι οποιοι ειναι αψογοι
-
θες να πεις οτι το mario 64 ειχε καλο χειρισμο????
μονο αν ειχες υπερανθρωπες δυναμεις ή ειχες λιωσει μπορουσες να πας τον ηρωα σου εκει που ηθελες
δεν το παρεξηγω ομως καθως ηταν στις αρχες ακομαΌχι απλά είχε καλό χειρσμό το Mario 64 αλλά ακόμα και τώρα πολλά παιχνίδια του είδους θα ήθελαν έστω να το πλησιάζουν.
Ή έχεις χρόνια να παίξεις το παιχνίδι ή ο μοχλός του Ν64 που έπαιξες είχε δει καλύτερες μέρες. -
ηθελε συνηθεια και δε μιλαω για σενα που το ειχες και το ειχες λιωσει, μιλαω για μενα που το ειχα παιξει σχετικα λιγες φορες.. κυριως εβλεπα αλλους να το παιζουν
σαν πρωτη επαφη δεν ηταν καθολου φιλικο..βεβαια τοτε δεν ειχα ξαναπιασει μοχλακι παρα μονο σε ουφαδικο
σε αλλα παιχνιδια δουλευε καλυτερα , αλλα και παλι δε θα το συγκρινα με σημερινα
σε ο,τι αφορα τα fps εγω δε μπορω να τα παιξω με μοχλακια πλεον.. ενα καλο ποντικι θα ειναι παντα πολυ καλυτερο
-
σαν πρωτη επαφη δεν ηταν καθολου φιλικο..βεβαια τοτε δεν ειχα ξαναπιασει μοχλακι παρα μονο σε ουφαδικο
Δίνεις μόνος σου την εξήγηση.
Ο χειρισμός του Mario 64 ήταν άριστος. Δε θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο αφού μιλάμε για ένα από τα καλύτερα( αν όχι το καλύτερο) παιχνίδια του είδους.
-
Για κάποιο λόγο τα έπαιξε η μπαταρία του ασύρματου χειριστηρίου του 360.
Είχα αγοράσει το play & charge κιτ, με μία μπαταρία.
Αρχικά όλα λειτουργούσαν μία χαρά, αλλά τώρα πάω να ανάψω το χειριστήριο και δεν ανάβει.
Μόνο αν συνδέσω το καλώδιο του κιτ ανάβει.
Το φωτάκι ανάβει πράσινο για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει, έχω-δεν έχω τη μπαταρία μέσα.
Κόκκινο (φορτίζει) δεν ανάβει καθόλου.
Το 360 γενικά δεν το'χα χρησιμοποιήσει εδώ και μήνες, μόνο πριν 2 βδομάδες το είχα ανάψει να παίξω ένα παιχνίδι, αλλά δε θυμάμαι αν το είχα συνδέσει με το κιτ.
Edit:
Μόλις το πλάκωσα στο ξύλο (πίεσα λιγάκι τη μπαταρία, όπως στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός) και άναψε το κόκκινο λαμπάκι. -
του ps συμφωνω δεν ηταν ποτε κατι το εξαιρετικο (που να δεις στο ps1 τα μοχλακια στα λιγα παιχνιδια που δουλευαν ) και σε καμια περιπτωση δεν φτανει αυτους του xbox οι οποιοι ειναι αψογοιΤί εννοείς, μια χαρά δουλεύανε τα μοχλουδάκια στα περισσότερα παιχνίδια. Εγώ είχα ένα απο τα πιό πρόσφατα playstation (scph-7002) το οποίο είχε μαζί dual shock controller. Τα πιό πολλά παιχνίδια που βγήκαν απο εκείνη την εποχή και μετά υποστήριζαν μια χαρά τα αναλογικά.
Ένα παιχνίδι που δούλευαν πολύ καλά ήταν και το Forsaken. Με το ένα μοχλό έκανες strafe, με τον άλλο look. Βασικά ήταν τόσο γαμάτο το control που γούσταρα πιό πολύ να το παίζω στο playstation παρά στο PC με το ποντίκι
-
εγω μεχρι και παιχνιδια που ξερω πχ call of duty στις κονσολες δε μπορω να τα παιξω, η αντιδραση ειναι απαραδεκτη
καμια σχεση με το ποντικι μου
http://i00.twenga.com/computers/laser-m ... 1479vb.png -
Σημερα δοκιμασα το demo του Gran Turismo 5.Δεν εχει τραγικες διαφορες απο το Prologue,το μονο διαφορετικο στην οδηγηση ειναι οτι ξεκολλαει ποιο ευκολα το πισω μερος του αυτοκινητου.Επισης στριγκλιζουν λιγο περισσοτερο τα λαστιχα.
-
ναι αλλα παραμενει παιχνιδι οπου σε ευνοει να χτυπας τις μπαριερες..
τελικα εγινα και γω κατοχος ati, ελπιζω να μην το μετανιωσω
μεχρι τωρα ολα φαινονται καλα..δε μου φαινεται τοσο τραγικη η βελτιωση απο οταν πηγα απο την 7900gt στην 8800 gt , αλλα η διαφορα ειναι σιγουρα σημαντικη
(μια 4890 τσιμπησα, προσοχη κυκλοφορει στην αγορα και μια με ενα 6-pin που υπολειτουργει , τη δοκιμασα μιας και τη πηρα 'αθελα μου' και την πηγα πισω γιατι σερνοταν )η νεα αναλυση οπως και να το κανουμε δημιουργουσε προβληματα σε καποια παιχνιδια..
επισης ειμαι πολυ χαρουμενος για το τροφοδοτικο μου το οποιο αντεξε επιτυχως και το 2ο 6-pin
μολις 550 με 3 χρονια στη πλατη του και 30% κλοκαρισμενη cpu , πρεπει να ειναι πλεον στα ορια του, αλλα του εκανα test (occp cpu+gpu μαζι να δω αν θα σβησει ή θα καει ) και τα εβγαλε περα μια χαρα
επομενο βημα να ανεβει και λιγο η gpuτωρα παμε να τερματισουμε κι αλλα παιχνιδια σε full hd πλεον
θα αρχισω το dead space επιτελους ,οχι οτι ηθελα καρτα για αυτο, αλλα με επιασε επιθυμια για θριλλερ και διαστημα αφου ειδα αυτο http://www.imdb.com/title/tt1188729/
καλο ηταν μου αρεσε, η κοπελα μου ηθελε να με σκοτωσει, αλλα τελικα δε το βρηκε τοσο χαλια(ανακατεψα 3 τοπικ μαζι , τελειως συνεχεια )
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αρχικά όλα λειτουργούσαν μία χαρά, αλλά τώρα πάω να ανάψω το χειριστήριο και δεν ανάβει.
Το φωτάκι ανάβει πράσινο για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει, έχω-δεν έχω τη μπαταρία μέσα.
Το 360 γενικά δεν το'χα χρησιμοποιήσει εδώ και μήνες, μόνο πριν 2 βδομάδες το είχα ανάψει να παίξω ένα παιχνίδι, αλλά δε θυμάμαι αν το είχα συνδέσει με το κιτ.
Edit:
Μόλις το πλάκωσα στο ξύλο (πίεσα λιγάκι τη μπαταρία, όπως στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός) και άναψε το κόκκινο λαμπάκι.και μενα μου εκανε κακη επαφη και δεν φορτιζε και επρεπε να κανω τα ιδια με σενα..
στο pc εχω ενσυρματο xbox ( το ασυρματο του xbox δεν δουλευει, θελει ειδικο ασυρματο για pc γιατι η κεραια-δεκτης πρεπει να ειναι μες στην κονσολα) και δεν εχω τετοια προβληματα ουτε επιπλεον ογκο και βαρος
βεβαια εχω το καλωδιο, αλλα τι να κανουμε
σκεφτηκα να παρω και ασυρματο, αλλα εκανε σαφως περισσοτερα λεφτα και στο pc δεν παιζω απο τοσο μεγαλη αποσταση -
Edit:
Μόλις το πλάκωσα στο ξύλο (πίεσα λιγάκι τη μπαταρία, όπως στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός) και άναψε το κόκκινο λαμπάκι.και μενα μου εκανε κακη επαφη και δεν φορτιζε και επρεπε να κανω τα ιδια με σενα..
στο pc εχω ενσυρματο xbox ( το ασυρματο του xbox δεν δουλευει, θελει ειδικο ασυρματο για pc γιατι η κεραια-δεκτης πρεπει να ειναι μες στην κονσολα) και δεν εχω τετοια προβληματα ουτε επιπλεον ογκο και βαρος
βεβαια εχω το καλωδιο, αλλα τι να κανουμε
σκεφτηκα να παρω και ασυρματο, αλλα εκανε σαφως περισσοτερα λεφτα και στο pc δεν παιζω απο τοσο μεγαλη αποστασηΠάλι αρνείται να λειτουργήσει, θα προσπαθήσω να τραβήξω λίγο πιο έξω τα συρματάκια του χειριστηρίου, αλλιώς θα μείνω με το καλώδιο 'φόρτισης' συνδεδεμένο.. Αν φταίει οτι δεν κάνει επαφή η μπαταρία, και να καταφέρω να τη φορτίσω δε θα λειτουργεί.
Ξεκίνησα το Bioshock, έχω φτάσει στο πλασμίδιο της φωτιάς. Έπαιζα προχθες σε άδειο σπίτι στις 4 το πρωί και έφτασα σε ένα σημείο που πλησιάζω ένα 'ζόμπι' από πίσω και σβήνουν τα φώτα (στο παιχνίδι), και κόντεψα να κατουρηθώ!
Πολύ ωραίο παιχνίδι! Λίγο τα 'triggers' να ήταν πιο καλορυθμισμένα, γιατί μερικές φορές είναι προφανές οτι θα 'κάνεις κάτι' και αμέσως μετά θα σκάσουν όλα τα ζόμπια.
Πολύ ωραία είναι αυτά που λένε τα 'ζόμπι' πριν σε δούνε, μιλάνε μόνα τους και λένε απίστευτες ασυναρτησίες.. -
πραγματικα αυτο το παιχνιδι το απολαυσα παρα παρα πολυ και μπορω να πω οτι με εκανε να μην αντιμετωπισω ολα τα fsp σαν ανεγκεφαλο πιστολιδι , αλλα να θελω το κατι παραπανω
η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη και η ιστορια αρκετα προσεγμενηπεριμενω με αγωνια τη συνεχεια η οποια οπως θα ερθει το Σεπτεμβριο του 10
-
Αγόρασα φορτιστή μπαταριών της energizer 23 ευρώ από το Leroy Merlin (ο προσωπικός μου παράδεισος, λεφτά να'χουμε να αγοράζουμε εργαλεία κλπ).
Στο πακέτο υπάρχουν 4 ΑΑ μπαταρίες 2000 mAh και 2 ΑΑΑ μπαταρίες 850 mAh.
Πληροφοριακά, οι μπαταρίες μέσα στα κιτ της MS είναι 2 ΑΑ 1800 mAh.
Το κιτ p(l/r)ay & charge της MS κάνει 19 ευρώ (καλώδιο φόρτισης/παιχνιδιού και πακέτο μπαταρίας για το χειριστήριο, δεν ανοίγει).
Το κιτ Quickcharge κάνει 29 ευρώ και έχει και αυτό μόνο ένα πακέτο μπαταρίας.
Η φόρτιση με το Quickcharge για δύο πακέτα διαρκεί 4 ώρες, ενώ με τον φορτιστή που αγόρασα 6,5 ώρες για 4 ΑΑ, αλλά οι μπαταρίες είναι πιο 'δυνατές'.Το play & charge/ Quickcharge συνδέεται σε διαφορετικά pin απ'ότι η θήκη για τις μπαταρίες ΑΑ, οπότε πλέον το χειριστήριο δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Έβαλα τη θήκη με τις καινούργιες μπαταρίες και πάτησα στο σηματάκι του xbox και άναψε και το χειριστήριο και η κονσόλα.Τώρα πάω να το δοκιμάσω κι'άλλο.
Συμφέρει μακράν η χρήση κανονικών μπαταριών με τη θηκούλα.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)