-
Απλά υπάρχουν και παιχνίδια που πέρα από απαιτήσεις σε κάρτα είναι και cpu intensive
Δεν είναι όλα έτσι, αλλά υπάρχουν
Στο tomb raider για παράδειγμα ο επεξεργαστής δε παίζει κανένα σ απολύτως ρόλο, στο μέτρο και crysis από την άλλη παίζει αρκετά σημαντικό
-
μικρό το κακό ως τώρα...
-
έπαιξα λιγο με cheats και adv physx on...πολύ καλό...
-
Ναι είναι ωραίο
-
δεν είναι παιχνίδι που σκοτώνεις τους πάντες απλά .Έχει ...stealth σημεία που ακόμα και με cheats πρέπει να τα προσέξεις!
Επιμένω όμως ότι είναι λίγο περίεργο δίχως τα βελάκια που σε κατευθύνουν όπως στα υπόλοιπα fps! -
Ξέκλεψα τον χρόνο χθες αργά και του έδωσα και κατάλαβε του last light!
Παίζω με όλα στο τέρμα εκτός του tessalation στο normal και του κλειστού msaa έχοντας όμως παράλληλα ενεργό το advanced physx!
Το παιχνίδι δεν κολλάει πουθενά και είναι playable παντού με μια μικρή υστέρηση στους τρελούς πυροβολισμούς ελέω advanced physics! Θα το έκλεινα για να τρέχω σαν τον κιούση αλλά αξίζει τον κόπο το εφέ. Φταίω και εγώ που έβαλα cheats με rapid fire on! Αφού λοιπόν το shotgun λειτουργεί ως αυτόματο και με τα physx λογικό να ψιλοκολλάει!
Σαν παιχνίδι το προχώρησα αρκετά και συνεχίζω να πιστεύω ότι τα γραφικά του είναι ανάλογα -αν όχι καλύτερα- του crysis 3!
Τρομερή λεπτομέρεια και ατμόσφαιρα που λείπει πλέον στα παιχνίδια των 'δυτικών' εταιριών!
Στην υπόθεση γέλασα με την άτυπη προπαγάνδα των ουκρανών προγραμματιστών όπου οι κομμουνιστές είναι apriori αφερέγγυοι και κακοί! Ψυχροπολεμικό κλίμα ακόμα και εκεί...Μάλλον ακόμα παγώνουν οι Ουκρανοί από το χουνέρι που τους έκαναν οι Ρώσσοι με το φυσικό αέριο πριν λίγα χρόνια οπότε μόλις βρήκαν την ευκαιρία τους τα έχωσαν.
Καλό παιχνίδι ομολογουμένως... -
Προσπαθώ να δω για ποιο λέτε αλλά χάνομαι άρα overclockling λαό τα διάφορα άσχετα
-
μιλάμε για το metro last light
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Προσπαθώ να δω για ποιο λέτε αλλά χάνομαι άρα overclockling λαό τα διάφορα άσχεταπαιξτο κι εσυ , κωλομετραει
μετα το απογοητευτικο για μενα bioshock ηταν μια πολυ καλη εκπληξη το last light , βελτιωση σε ολους τους τομεις απο το μετριο 2033
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Προσπαθώ να δω για ποιο λέτε αλλά χάνομαι άρα overclockling λαό τα διάφορα άσχετα
παιξτο κι εσυ , κωλομετραει
μετα το απογοητευτικο για μενα bioshock ηταν μια πολυ καλη εκπληξη το last light , βελτιωση σε ολους τους τομεις απο το μετριο 2033
ok! ήδη το εχω κατα 60% και συνεχιζουμε
-
εγώ το έφτασα ήδη περίπου στο 60%...πράγματι είναι επιπέδου dishonored το παιχνίδι με γραφικά όμως ανώτερου επιπέδου!
-
-
έβγαλε νέους drivers η nvidia...έφτασε 7150 frames στην στοκ υλοποίηση το metro last light.
Βάλτε τους όσοι έχετε πράσινη μαζί με το g-force experience 1.5!
To τελευταίο αξίζει πλέον... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
έβγαλε νέους drivers η nvidia...έφτασε 7150 frames στην στοκ υλοποίηση το metro last light.
Βάλτε τους όσοι έχετε πράσινη μαζί με το g-force experience 1.5!
To τελευταίο αξίζει πλέον...ποσα frames???? ανα λεπτο τα μετρας?
-
αν τρέξεις το benchmark θα καταλάβεις...
δεν μιλάμε για το average ή το min/max! -
παιζετε με τον πονο μου εδω και μερικες σελιδες! εχω ενα δισκο γεματο παιχνιδια και καθολου χρονο να τα προλαβω, και διαβαζω απο σενα και τον κιουση συνεχεια ποσο καλο ειναι το μετρο
-
πρόσεξε...
ο χρόνος είναι κάτι που και μένα μου λείπει...
απλά ξοδεύω το χρόνο που κάποιοι άλλοι σπαταλούν για να δουν τηλεόραση ή για να κοιμηθούν.
Στα -αντα (ορισε μόνος σου το αν αυτό θα είναι 30 η 40) οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες που μόνο διαθέτοντας επιλεκτικά τον χρόνο σου μπορείς να έχεις gaming ώρες. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά ακόμα και αυτός ο επιλεκτικός τρόπος αντιμετώπισης του χρόνου σου μπορεί να μην αρκεί. Για μένα το gaming είναι χαλάρωση και όχι πώρωση και γι' αυτό παίζω -όποτε το κάνω- με cheats!
Χαλάρωσε λοιπόν...για να καταλάβεις εγώ συνήθως μπαίνω στο φόρουμ από την δουλειά...εκεί βρίσκω το χρόνο να το κάνω -
κι εγω απο τη δουλεια μπαινω
το θεμα ειναι οτι δεν εχω συνηθισει να παιζω σημερα 2 ωρες, αυριο+μεθαυριο καθολου, την επομενη μιση ωρα κλπ, βαριεμαι και παραταω το παιχνιδι, ειχα συνηθισει οταν μου αρεσε ενα παιχνιδι να το σκιζω για 8ωρα μεχρι να το παω 100%, τωρα αν εχω 1-2 ωρες κενες απλα σερφαρω ή βαζω κανα πλυντηριο, αστα
τεσπα, θεμα συνηθειας ειναι, θα την βρω την λυση, δε θα με αφησει η lara να την αφησω -
τα 8ωρα που ανέφερες παραπέμπουν σε εφηβικα-φοιτητικά χρόνια...
πλέον αυτά δεν υπάρχουν ακόμα και σε αργίες-άδειες! Οι υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν ελεύθερα 8ωρα για παιχνίδι στον υπολογιστή...προσωπικά δεν θ' άντεχα κιόλας 8 ώρες προσηλωμένος στην οθόνη.
Άσε που τώρα έφτιαξε ο καιρός και δεν σου κάνει αίσθηση -
Μου χει σπάσει τα παπάρια αυτό το metro. Θέλει asap update.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)