-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικα ειναι ωραιο παιχνιδακι το borderlands, το ειχα παρεξηγησεινα με ακους
-
οκ ειχα αδικο
παντως μου φαινεται αρκετα μεγαλο εσυ σε τι level το τερματισες ? εγω ειμαι ακομα 15 και οπως καταλαβαινεις δεν κανω μονο τις 'υποχρεωτικες' αποστολες μιας και θες xp για να μπορεσεις να βγαλεις εις περας καποιες αποστολες , συνεπως καθε φορα κανω οτι εχει difficulty normal
παντως βλεπω οτι ολοι οι Gamers του φορουμ ειμαστε συντονισμενοι σε αυτα που παιζουμε ο Drunkard ειδικα ακολουθει το προγραμμα μου
για πες τι να παιξουμε μετα ρε συ Drunkard γιατι δεν μπορω να καταληξω
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
μολις αρχισα το Modern Warfare 2 μαμαει και μολις το τελειωσω καρφι για το bordelandsΕγώ δυστυχώς δεν έχω τηλεόραση για να παίξω με το 360 μου..
Και δεν έχω και λεφτά να αγοράσω.
Αν έχει κανείς υπόψη του κάποια μεταχειρισμένη τηλεόραση με αρκετές ίντσες (22+) CRT LCD ότι να'ναι, μόνο το scart της να λειτουργεί (και η οθόνη προφανώς ), εδώ είμαστε.
Πήρε ένας φίλος καινούργια και πέταξε τη παλιά CRT του, και ήταν καμιά 30αριά ίντσες.. -
Δεν ξέρετε τι θα πει ποιότητα στην οικιακή διασκέδαση! Πρέπει να παίξετε το New Super Mario Bros. Wii τώρα ΟΛΟΙ!
-
παντως βλεπω οτι ολοι οι Gamers του φορουμ ειμαστε συντονισμενοι σε αυτα που παιζουμε ο Drunkard ειδικα ακολουθει το προγραμμα μου
για πες τι να παιξουμε μετα ρε συ Drunkard γιατι δεν μπορω να καταληξωτο MW2 το ειχα στο προγραμμα το borderlands απο εσενα το διαβασα και ψηθηκα να το αρχισω
Δεν ξέρετε τι θα πει ποιότητα στην οικιακή διασκέδαση! Πρέπει να παίξετε το New Super Mario Bros. Wii τώρα ΟΛΟΙ!
ειχα ενα wii περυσι για κανα μηνα και ειχαμε λιωσει με τους φιλους μου παιζωντας τενις , απλα κορυφη
μολις αρχισα το Modern Warfare 2 μαμαει και μολις το τελειωσω καρφι για το bordelands
H χωρα με τα μπουρδελ@
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Δεν ξέρετε τι θα πει ποιότητα στην οικιακή διασκέδαση! Πρέπει να παίξετε το New Super Mario Bros. Wii τώρα ΟΛΟΙ!να σου πω δεν παιρνεις καμια καλη καρτα γραφικων τωρα που εφτιαξε ο αδεφος σου το τερατακι να δεις γραφικα και ασε το wii
αν και ψηνομαι να το παρω στην αγαπη μου πες μου κανα καλο μαγαζι να το παρω σε καλη τιμη
-
οκ ειχα αδικοπαντως μου φαινεται αρκετα μεγαλο εσυ σε τι level το τερματισες ? εγω ειμαι ακομα 15 και οπως καταλαβαινεις δεν κανω μονο τις 'υποχρεωτικες' αποστολες μιας και θες xp για να μπορεσεις να βγαλεις εις περας καποιες αποστολες , συνεπως καθε φορα κανω οτι εχει difficulty normal
γυρω στο 36 τελειωσε,σωστο ειναι αυτο που λες για τον τροπο που παιζεις
τωρα σιγα σιγα ξεκιναμε avatar,saboteur και dirt 2
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Δεν ξέρετε τι θα πει ποιότητα στην οικιακή διασκέδαση! Πρέπει να παίξετε το New Super Mario Bros. Wii τώρα ΟΛΟΙ!Το κατεβασα και επαιξα λιγο, παλιο καλο Smb με ωραια μουσικη αλλα και παλι μου ελειπε η παρεα που συνηθως ειναι υποχρεωτικη για το Wii.
Μαλλον μονο με τετοια παιχνιδια θα συνεχισω. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
οκ ειχα αδικο
παντως μου φαινεται αρκετα μεγαλο εσυ σε τι level το τερματισες ? εγω ειμαι ακομα 15 και οπως καταλαβαινεις δεν κανω μονο τις 'υποχρεωτικες' αποστολες μιας και θες xp για να μπορεσεις να βγαλεις εις περας καποιες αποστολες , συνεπως καθε φορα κανω οτι εχει difficulty normal
γυρω στο 36 τελειωσε,σωστο ειναι αυτο που λες για τον τροπο που παιζεις
τωρα σιγα σιγα ξεκιναμε avatar,saboteur και dirt 2
Dirt 2 μακραν απο τα καλυτερα της χρονιας . Λιγοτερο America και περισσοτερο ραλλυ να ειχε...
-
να σου πω δεν παιρνεις καμια καλη καρτα γραφικων τωρα που εφτιαξε ο αδεφος σου το τερατακι να δεις γραφικα και ασε το wii
αν και ψηνομαι να το παρω στην αγαπη μου πες μου κανα καλο μαγαζι να το παρω σε καλη τιμη
Τα γραφικά δεν είναι το παν!
-
PS3 slim 120GB ή 240GB?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
PS3 slim 120GB ή 240GB?να σου πω την αλήθεια έχω το πρώτο PS3 που βγήκε με τα 250GB και δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε τα 30GB, παρότι παίζω αρκετά διαφορετικά παιχνίδια, οπότε τα 250GB προσωπικά μου φαίνονται 'άπειρος άχρηστος χώρος'.
Από την άλλη, τι διαφορά τιμής έχουν?Αν μιλάμε για κανένα 30ευρω, ίσως αξίζει η έκδοση με το μεγάλο σκληρό με το σκεπτικό ότι ποτέ δεν ξέρεις τι απαιτήσεις μπορεί να έχει (σε χώρο αποθήκευσης) ένα μελλοντικό παιχνίδι. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
PS3 slim 120GB ή 240GB?
να σου πω την αλήθεια έχω το πρώτο PS3 που βγήκε με τα 250GB και δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε τα 30GB, παρότι παίζω αρκετά διαφορετικά παιχνίδια, οπότε τα 250GB προσωπικά μου φαίνονται 'άπειρος άχρηστος χώρος'.
Από την άλλη, τι διαφορά τιμής έχουν?Αν μιλάμε για κανένα 30ευρω, ίσως αξίζει η έκδοση με το μεγάλο σκληρό με το σκεπτικό ότι ποτέ δεν ξέρεις τι απαιτήσεις μπορεί να έχει (σε χώρο αποθήκευσης) ένα μελλοντικό παιχνίδι.Ναι γύρω στα 30 είναι...συγκεκριμένα θα πάω για αυτό: http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/S ... Remote.htm
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
-
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
πρακτικά μόνο για να σώνεις την πρόοδό σου στα παιχνίδια. => τα οποία πιάνουν πολύ μικρή μνήμη.
Κάθε 4-5 μήνες βγαίνει όλο και κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το PS, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταλαμβάνει χώρο στο σκληρό δύσκολο. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
πρακτικά μόνο για να σώνεις την πρόοδό σου στα παιχνίδια. => τα οποία πιάνουν πολύ μικρή μνήμη.
Κάθε 4-5 μήνες βγαίνει όλο και κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το PS, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταλαμβάνει χώρο στο σκληρό δύσκολο.Ταινίες?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα γραφικά δεν είναι το παν!
θα το κανουμε σαν τα αυτοκινητα που το παν δεν ειναι οι επιδοσεις αλλα η αισθηση?
και βεβαια δεν ειναι το παν τα γραφικα , αλλα ειναι πολυ πιο ευχαριστη η εμπειρια οταν αυτα υπαρχουν
δειχνει γενικα οτι εχει γινει μα προσεκτικη δουλεια
βεβαια υπαρχουν και τα καλα γραφικα σε ενα κακο παιχνιδι , οπως οι ταινιες με ωραια εφφε , αλλα αν συγκρινουμε τα παιχνιδια με τις ταινιες ποσες low budget ειναι επιτυχημενες, ή τεσπα αρεσουν στον πολυ κοσμο?
τα παλιοτερα παιχνιδια φυσικα εξαιρουνται σε τετοιες συγκρισεις οπως και καποια ιδιαιτερα παιχνιδια που δεν απαιτουν να εχουν σουπερ γραφικα , παρολα αυτα ειναι ακρως διασκεδαστικα
-
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
Κάθε 4-5 μήνες βγαίνει όλο και κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το PS, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταλαμβάνει χώρο στο σκληρό δύσκολο.Ταινίες?
το ps3 παιρνει Linux, μπορεις να τα εγκαταστησεις και να εχεις ενα pc σαλονιου ή και κανονικο pc..
αυτη ειναι η βασικη χρησιμοτητα του τοσο μεγαλου σκληρου(μονο Linux, τιποτα αλλο δυστυχως )
-
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
το ps3 παιρνει Linux, μπορεις να τε εγκαταστησεις και να εχεις ενα pc σαλονιου..
αυτη ειναι η βασικη χρησιμοτητα του τοσο μεγαλου σκληρου(μονο Linux, τιποτα αλλο δυστυχως )
Στο 80άρι
Στο slim προφανώς το κατάργησαν:
' * Κατάργηση της λειτουργίας «Εγκατάσταση Άλλου Λειτουργικού Συστήματος» ('Install Other OS')
Το νέο σύστημα PS3 θα επικεντρωθεί στην προσφορά παιχνιδιών και άλλου ψυχαγωγικού περιεχομένου και οι χρήστες δεν θα έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης άλλου λειτουργικού συστήματος.' -
Νίκο, ταινίες μπορείς να βάλεις αν και δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει γιατί 'κάπως' πρέπει να τις περάσεις στο σκληρό δίσκο...
-
ναι το χα ξεχασει οτι καταργηθηκε
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)