-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα μονο με hotfix δουλευει αυτη η ati?? και το σκεφτομαι να αγορασω μια μετα τα χριστουγεννα , αλλα μαλλον παλι σε nvidia θα παω..dog εσυ ποια καρτα εχεις?
Asus EAH4890 DDR5
http://legitreviews.com/images/reviews/ ... 90_top.jpg -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
καλα μονο με hotfix δουλευει αυτη η ati?? και το σκεφτομαι να αγορασω μια μετα τα χριστουγεννα , αλλα μαλλον παλι σε nvidia θα παω..
dog εσυ ποια καρτα εχεις?
Asus EAH4890 DDR5
http://legitreviews.com/images/reviews/ ... 90_top.jpgτο χουν χεσει με τα μεγεθη,ε?πριν κανα μηνα που κοιταγα για καρτα ημουν συνεχεια με το κεφαλι μεσα στο pc και μια μεζουρα να δω πως θα τη βολεψω
-
full atx και καθαρισες, εχεις και πιο καλη ψυξη
να σε ρωτησω ρε συ μιας και μιλουσαμε για overclocking..κλοκαρω την καρτα μου με το ntune, αλλα οι ρυθμισεις δεν μενουν την επομενη φορα που ανοιγω το pc, πρεπει να ξανακανω την διαδικασια και αυτο ειναι σπαστικο
ξερεις κανα καλο προγραμματακι που να κανει μονιμη τη δουλεια?? ενας φιλος μου επαιζε με αυτο της evga(παρολο που ειχε asus καρτα) και δουλευε, αλλα δεν τον εχω δει να τον ρωτησω αν το οβερκλοκαρισμα μενει
-
full atx και καθαρισες, εχεις και πιο καλη ψυξηνα σε ρωτησω ρε συ μιας και μιλουσαμε για overclocking..κλοκαρω την καρτα μου με το ntune, αλλα οι ρυθμισεις δεν μενουν την επομενη φορα που ανοιγω το pc, πρεπει να ξανακανω την διαδικασια και αυτο ειναι σπαστικο
ξερεις κανα καλο προγραμματακι που να κανει μονιμη τη δουλεια?? ενας φιλος μου επαιζε με αυτο της evga(παρολο που ειχε asus καρτα) και δουλευε, αλλα δεν τον εχω δει να τον ρωτησω αν το οβερκλοκαρισμα μενει
δεν εχω ιδεα απο nvidia,sorry,η ati εχει επιλογες για overclock απο το control center,ποτε δεν χρειαστηκα κατι αλλο απο εποχη fx5600(2003)
edit try this http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner -
ισως κατι κανω λαθος , τεσπα θα το ψαξω..
-
ισως κατι κανω λαθος , τεσπα θα το ψαξω..εκανα edit στο προηγουμενο
-
ευχαριστω
-
ναι το εβαλα το dirt , αρκετα arcade, αλλα πολυ ομορφο και ευχαριστο παιχνιδι!
επισης παρα τα ωραια γραφικα ειναι πολυ ελαφρυ το σηκωνω με τερμα ρυθμισεις και 4χ aa στα1080p με μεσο ορο 41 fps (και ελαχιστα 33 στο σχετικο benchmark του παιχνιδιου)Kαι γω επαθα πλακα με το ποσο ελαφρυ ειναι παρα τα απιστευτα γραφικα του.Με την 4850 με ολα στο full,aa και 1440*900 αναλυση εχει 60-70 fps σε αντιθεση με το SHIFT που παρα το τελευταιο patch δεν εστρωσε.Με 1280p εχει lag
To dirt 2 έχει θεματάκι με την ATI και στα μενού σέρνεται. Ευτυχώς βγάλανε hotfix που διορθώνει το πρόβλημα. Τώρα τα έχω βάλει όλα επάνω σε 1920χ1200 και δέν καταλαβαίνει τίποτα
Eπισης διορθωνεται βαζοντας τους τελευταιους drivers.
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Αφου παραγγειλα την εν λογο τιμονιερα απο της 22 Σεπτεμβρη την παρελαβα εδω και 2 μερες.
Τα games που την δοκιμασα στο pc ειναι το DIRT 2 και το NEED FOR SPEED SHIFT και στο XBOX στο FORZA MOTORSPORT 3.
....Σου ξέφυγε το όνομα της τιμονιέρας..
Εγώ πήγα μια βόλτα από Χαλκοκονδύλη 22 για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια για 360, είχε καμιά 25αριά, τίποτα το αξιόλογο, 5-6 viva pinata, κάτι pro evolution κλπ.
Μετά πήγα από Public, στο υπόγειο έχει μεταχειρισμένα, αλλά τίγκα στο pro evolution, football manager και άλλα. Έχει ενδιαφέρουσες επιλογές, αλλά τσιμπιμένα, resident evil 5 με 35 ευρώ κλπ.
Το πλαίσιο έχει κάποιες προσφορές, red alert 3, mass effect στα 20, και κάποια άλλα που δε θυμάμαι. Εγώ πήρα το bioshock+oblivion dual disc στα 22. Το oblivion μόνο ακουστά το έχω, για το bioshock έχω ακούσει τα καλύτερα. Όλα τα λεφτά η ταμίας που δε ξέρει απ'αυτά, και ήθελε έναν κωδικό για να χτυπήσει απόδειξη. Παίρνει στο τμήμα gaming:
'Ναι, έναν κωδικό για ένα παιχνίδι 'award winning combo pal' λέγεται..' . -
Έκλεισε η συλλογή μου με τις κονσόλες που είναι σε κυκλοφορία.
Πλέον έχω και PS3(slim 120GB).
Ακόμα πήρα ένα καλώδιο HDMI και το:
-
Eγω απο σημερα κολλησα με το Spore....περαστικα μου!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Eγω απο σημερα κολλησα με το Spore....περαστικα μου!το ειχα παιξει λιγο, αλλα δε μπορω να πω οτι μου αρεσε, ουτε καν στη κοπελα μου που της αρεσουν τα sims εχει καποιο ενδιαφερον βεβαια, αλλα θα μπορουσαν να ειχαν κανει πιο προσεκτικη δουλεια.. για μενα ειναι ισως λιγο ξεπετα
και μιας και λεμε για ξεπετες, εγω προσπαθω να ξεπεταξω το dirt ειμαι στο 66% και ελπιζω μεχρι τη δευτερα να το εχω τελειωσει..
πολυ ευχαριστο παιχνιδι..τελικα απο και που δε το περιμενα μου ηρθαν τα ωραια παιχνιδια φετοςπαιχνιδι με αυτοκινητα ειχα να παιξω χρονια και καλο ειναι να τελειωσω γρηγορα μαζι του γιατι επηρεαζομαι και καθε φορα που μπαινω σε κανονικο αυτοκινητο ξεχνιεμαι και οδηγω περιεργα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έκλεισε η συλλογή μου με τις κονσόλες που είναι σε κυκλοφορία.Πλέον έχω και PS3(slim 120GB).
Ακόμα πήρα ένα καλώδιο HDMI και το:
δεν ειχες hdmi απο το χβοχ ή ηθελες το καθενα να εχει το δικο του?
καλα τα rachet + clank, αλλα νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα ειναι επαναλαμβανομενα και ιδια
σε αυτη τη κατηγορια μου ειχε αρεσει παρα παρα πολυ το kameo στο λανσαρισμα του xbox
τρομερο παιχνιδι με αρκετα προτοτυπα στοιχεια, κριμα που αυτη η κονσολα δεν συνεχισε να βγαζει τετοια παιχνιδια, αλλα επικεντρωθηκε περισσοτερο σε παιχνιδια σκοτωμου..
και αυτο ειναι πιο πολυ κριμα γιατι δεν ενιωσα ποτε οτι βγηκε κονσολα αντιστοιχη του Ν64 , που με τη βοηθεια της rare ειχε βγαλει διαμαντια και παρολο που ειχε πιο 'παιδικο' προφιλ σε σχεση με το ps και saturn δε θα την ελεγα εξισου χαζοχαρουμενη με το wii
βεβαια κατι ακριβως σαν το ?N64 δεν ειναι και το τελειο, αλλα το xbox εχει πραγματικα και στις 2 γενιες του φτυσει αυτη τη κατηγορια, με εξαιρεση αυτο το διαμαντακι..
(το οποιο ειναι φυσικα και αυτο rare )metal gear πηρες? για μενα ειναι το μονο παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω σε αυτη τη κονσολα (σε αντιθεση με το xbox που ειναι καμποσα) και μεχρι να το παιξω ηταν και το gran turismo, αλλα μολις το επαιξα ξενερωσα...
μεγαλη μαπα και τα γραφικα του ps3 και μαλιστα σε παιχνιδι που εχει φτιαχτει αποκλειστικα για αυτο και χρησιμοποιει για γραφικα τον περιφημο επεξεργαστη του.. δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και το gameplay παραμενει ασχημο και κατωτερο του forza...και το νεο forza δε με ενθουσιασε, αλλα αυτο με το gt που ειναι 'παιχνιδι μπαριερας' (δηλαδη οχι μονο ευνοει, αλλα επιβαλλει ωρες ωρες το να κοπανας τοιχους και μπαριερες) πρεπει καποια στιγμη να σταματησει..
-
To 360 μου είναι από τα πρώτα χωρίς HDMI.
Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό για τα R&C. Είναι και το πρώτο της σειράς που παίζω οπότε δεν έχω άποψη. Αυτό που κατάλαβα από το λίγο που έπαιξα είναι ότι το σενάριο είναι συνέχεια από το προηγούμενο οπότε πρεπει να πάρω και το προηγούμενο.
Ευτυχώς μου αρέσουν τα platform.Metal Gear θα πάρω όταν πέσει στα 20Ε.
Δεν έχω παίξει ακόμα τα 2 και 3 οπότε δε βιάζομαι.Το GT ήδη από το 2 και μετά είχε ξεπερασμένο gameplay. Καθόλου ζημιές και μάλλον περισσότερο arcade από όσο έπρεπε.
Γενικά αν είναι να πάρω κάποιο racing θα προτιμήσω κάποιο futuristic όπως F-zero, Wipeout, XG(πιο παλιά).
Επόμενη αγορά μάλλον το Bioshock. Εκτός αν βρω σε καλή τιμή το Wipeout HD Fury.
Έχει και άλλα παιχνίδια πάντως το PS3 που αξίζει να παίξεις.
Και αναμένονται σύντομα και μερικά ακόμα. -
εκανα καποια edit ,σορρυ..δεν περιμενα να σκασεις τωρα
οσο για τα metal gear ...
το 2 ειναι το πιο μαπα της σειρας και με ειχε φοβισει οτι η η σειρα θα αρχισει να παιρνει την κατιουσα..
ευτυχως βγηκε το 3 , το οποιο ειναι ισως το καλυτερο παιχνιδι του ps2 και επειδη μπορει να ξεχναω καποιο τωρα, θα πω οτι σιγουρα ενα απο τα 5-10 καλυτερααπο καινουρια wipeout δεν εχω αποψη, εχω παιξει αρκετα τα παλια, αλλα δε θα ειχα ορεξη για νεο
το bioshock ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνιδι πραγματικα αξιζει οσο λιγα να το παιξεις..
τα rachet τα ειχα δει στο ps2, τιποτα το τρομερο, απλα καλα..δε νομιζω οτι εχουν να προσφερουν κατι παραπανω.. επισης να πω οτι παντα προτιμουσα τα jak and daxter..επισης αφου σου αρεσουν τα platform στο λεω ξανα να δεις (αν δε το χεις δει ) το kameo της rare στο 360..ειναι θεικο
-
Πάντα σκάω από εκεί που δεν το περιμένεις.
Δυστυχώς η μάνα μου με έκανε νυχτόβιο τύπο.To Kameo το έχω στα υπόψη αλλά δεν μπορώ να το βρω σε κανονικό και δε θέλω να το πάρω σε Classics έκδοση.
Δεν είναι όμως ακριβώς ίδιο είδος με το R&C.
To Kameo είναι Action-Adventure ενώ το R&C είναι platform με στοιχεία Action-Adventure.Και εγώ προτιμούσα τα Jak and Daxter αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς συνέχεια για το PS3.
Το Ν64 γ@μούσε και έδερνε.
Ήταν η πρώτη κονσόλα που αγόρασα μόνος μου μαζεύοντας λεφτά από τα κάλαντα.
Τι να πρωτοθυμηθώ:
Ocarina of Time
Majora's Mask
Mario 64
Jet Force Gemini
Banjo and KazooieΤα platforms και action-adventures αυτού του είδους είναι ελάχιστα πλέον δυστυχώς.
-
Μή λέμε και ότι θέλουμε. Το PSX αν και παλιότερο και θεωρητικά με υποδεέστερο hardware είχει απείρως καλύτερα παιχνίδια απο το Ν64. Βασικά η Nintendo το χαντάκωσε που του έβαλε cartridge αντί για cd-rom.
Επίσης θυμάμαι το Ν64 είχε κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του και οι προγραματιστές ταράζανε τα παιχνίδια στο blur για να κρύψουν τις ατέλειες στα γραφικά.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μή λέμε και ότι θέλουμε. Το PSX αν και παλιότερο και θεωρητικά με υποδεέστερο hardware είχει απείρως καλύτερα παιχνίδια απο το Ν64. Βασικά η Nintendo το χαντάκωσε που του έβαλε cartridge αντί για cd-rom.Επίσης θυμάμαι το Ν64 είχε κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του και οι προγραματιστές ταράζανε τα παιχνίδια στο blur για να κρύψουν τις ατέλειες στα γραφικά.
Σύγκρινα πουθενά το Ν64 με το PS;
PlayStation:
PSX:
Το PS δεν ήταν θεωρητικά υποδεέστερο. Ήταν όντως υποδεέστερο. Το Star Wars Racer για παράδειγμα που είχε βγει για Ν64 και Dreamcast δεν είχε βγει για PS γιατί δεν το σήκωνε.
Τι εννοείς όταν λες ότι είχε απείρως καλύτερα παιχνίδια; Σε ποσότητα ή σε ποιότητα;
Το cartidge δεν ήταν η καλύτερη λύση αλλά είχε 2 πολύ καλά πλεονεκτήμα. Σε αρκετά παιχνίδια δε χρειάζοσουν κάρτα μνήμης και είχε από ελάχιστο έως καθόλου loading στα παιχνίδια.
-
οσο για τα metal gear ...το 2 ειναι το πιο μαπα της σειρας και με ειχε φοβισει οτι η η σειρα θα αρχισει να παιρνει την κατιουσα..
μια χαρά παιχνιδάκι ήταν το 2 εμενα μου άρεσε πολύ
ευτυχως βγηκε το 3 , το οποιο ειναι ισως το καλυτερο παιχνιδι του ps2 και επειδη μπορει να ξεχναω καποιο τωρα, θα πω οτι σιγουρα ενα απο τα 5-10 καλυτερα
ποu να δεις το 4 φιλε μου Qsi
αυτά που έχουν αρχίσει να περνούν την κάτω βόλτα κατά την άποψη μου είναι τα resident evil, όχι σε θέμα gameplay αλλα την ιστορία την έχουν ξεχειλώσει
-
τα resident οντως εχουν βαλτωσει απο θεμα ιστοριας, απο gameplay το 4 ηταν κατι νεο και μπορω να πω οτι ισως ηταν και το καλυτερο , αλλα το 5 ουτε κρυο ουτε ζεστη..
@ angel
το kameo δε θα ελεγα οτι ειναι κυριως action για μενα ειναι κλασικο παιχνιδι rare , αμεσα συγκρισιμο με banjo.. και σιγουρα πολυ διασκεδαστικο..ψαξτο και θα με θυμηθεις, εγω το ευχαριστηθηκα παρα πολυ
οσο για το psx ηταν οντως τεχνικα υποδεεστερο, αλλα ειχε πιο ευρυ φασμα τιτλων και μερικα παιχνιδια κραχτες αποκλειστικα για αυτο , συνεπως ανεβηκε αυκολα στη κορυφη..
το N64 απευθυνοταν σε πιο περιορισμενο κοινο, οσο για το cartidge ηταν απο τοτε ξεπερασμενο και σιγουρα δημιουργουσε προβληματα χωρου.. πχ ενα gran turismo ή ενα FF δεν μπορουσαν να βγουν σε τοσο μικρο χωρο και οσο για τα fmv που τοτε ηταν πολυ ποζερικα και τα παιχνιδια του playstation ειχαν μπολικα ουτε στο ονειρο τους..
το ιδιο επισης ισχυε και για τον ηχο , για ηχογραφημενους διαλογους.. ειχε πολλους περιορισμους
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)