-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εχω ενα θεμα, με το aoe iiεχω ενα save, σε huge map, με 4 αντιπαλους και 100-200 units o καθενας, και οταν παω να το φορτωσω ανοιγει τον χαρτη για 1-2sec και μετα κρασαρει στο desktop
προλαβα και πηγα στο μενου πριν κρασαρει κι εκανα ενα ακομα save και κρασαρε κι αυτο
αλλα saves δεν εχουν θεμα
ειναι και παλιο pc, υποθετω οτι δεν αρκει η μνημη με τοσα units και κρασαρει, θυμαται κανεις να του χει συμβει κατι παρομοιο?Δεν είναι συμβατό με τα 7 και γίνονται διάφορα
Για αυτό βάζουν το hd στο steam
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
ρε σεις..
δεν ειπα πουθενα οτι το παιζω στο pc μου
1giga ram single channel+xp
-
Τελειωσα το Tomb Raider (score 76%)
εξαιρετικο, πραγματικα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τελευταια -
κοντα 20gb το bioshock infinite.....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τελειωσα το Tomb Raider (score 76%)
εξαιρετικο, πραγματικα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τελευταιαΌλοι όσοι ξέρω με παρόμοιο ποσοστό το τελείωσαν, 77 εγώ, 75 και 76 κάποιοι φίλοι. Έχει ενδιαφέρον να το συνεχίσεις
μέχρι να φτάσεις 100% αλλά πρέπει να είσαι λίγο βαρεμένος, θέλει πολύ ψάξιμο και παρατηρητικότητα, εγώ έπαιζα για
ακόμα 2 ή 3 μέρες αφότου το τερμάτισα... -
Εγώ τελείωσα στο 85, αλλά προς το τέλος δεν έψαχνα και τόσο πολύ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κοντα 20gb το bioshock infinite.....Εγώ είχα ακούσει για 26 πριν κάποιο καιρό , οπότε καλύτερα τα 20
-
Είχα γράψει και παλιότερα, αλλά το επαναφέρω μιας που σχεδόν φτάσαμε στη release date...πουλάω δύο κωδικούς για το BioShock σε αρκετά καλή τιμή. Έβαλα σχετική αγγελία αλλά το σημειώνω και εδώ, στο εντευκτήριο των απανταχού hardcore gamers .
Κατά τα λοιπά περιμένω τον Haswell της Intel τον Ιούνιο για να δω άσπρη μέρα μιας και είμαι CPU-limited στα σύγχρονα παιχνίδια Θα ποστάρω τον προβληματισμό μου στο νήμα για του Η/Υ...
-
Τι cpu έχεις; περίμενε πάντως και τους επόμενους 8πυρηνους της amd
-
Δες εδώ τις σκέψεις μου.
-
λαθος λινκ?
-
Ναι το διόρθωσα, η συνέχεια εκεί
-
σου εγραψα κι εγω μερικες σκεψεις εκει
-
έβγαλαν τελικά νέους drivers για το tomb raider αλλά και αναβάθμισαν το nvidia experience ώστε να κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις από μόνο του. Θα το εγκαταστήσω λοιπόν το βραδάκι με trainer και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου!
Είδα και το bioshock infinite που αναφέρθηκε παραπάνω!
Θα το αγοράσω αλλά είναι 15 γκίγκα ρε γαμώτο και τα πρώιμα κρακ έχουν θέμα! -
το bioshock θα ειναι σιγουρα υποψηφιο για goty , αλλα θα περιμενω να βαλω αλλη καρτα να το παιξω \
αρκετα με τις κομμενες ρυθμισεις
-
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
χειρότερα γραφικά απτο 3
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ... Τα ίδια μου φάνηκαν, ελάχιστα καλύτερα...
-
ένα ωραίο συγκριτικό ανάμεσα σε i7 και fx8350 εστιασμένο στις επιδόσεις και μόνο! Χρησιμοποιούν μια κα΄ρτα γραφικών σαν την δική μου και τ' αποτελέσματα εκπλήσσουν τουλάχιστον στα παιχνίδια!
Η μουσική επένδυση του βίντεο είναι από την εισαγωγή του project-x σε amiga, αγαπημένου παιχνιδιού του 1993 από την team17!http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wrPDqFuT3Y
-
Έχει ανεβάσει τους επεξεργαστές ή στοκ;
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)