-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε μα για αυτο ειμαι εδωναι κανει δουλιτσα και ανεβάζει και τις επιδόσεις . πέρα απο avg fps , πηρα παρα πολυ στα ελαχιστα fps γιατι εκανε κατι βουτιες
Κατι πηρα οντως, τα ανεβασα λιγο ενα ενα και checkαρα πως παιζει, μεχρι να φθασω εδω.
Οτιδηποτε πιο πανω αρχιζει και κανει κοψηματα.
Ειδικα η ρυθμιση των μαλλιων ( ) το γονατιζει.
Συμπαθητικες νομιζω οι ρυθμισεις. -
μπορεις να βαλεις και το ΑΑ σε msaa γιατι το 2χ ssaa ειναι πολυ πιο βαρυ
το msaa βεβαια ειναι σαφως κατωτερο και σε οτι αφορα το οπτικο αποτελεσμα , απο την αλλη τα ssaa γονατιζουν χειροτερα απο το tress fx , μολις δοκιμασα 4 x επρεπε να κλεισω το παιχνιδι απο task manager ετσι οπως αρχισε να σερνεται
ΕΕΕπισης , αυτο που σιγουρα πρεπει να βγαλεις (γιατι ενταξει το ssaa υποτιθεται οτι ειναι ενα φιλτρο που βελτιωνει την εμπειρια και το οπτικο αποτελεσμα εφοσον το σηκωνεις ) ειναι το tripple buffer στο vsync
βαλε ενα double buffer και εισαι οκ, δεν προκειται να εχεις σκισιματα στην εικονα.. ακομα και κλειστο να το εχεις δεν εμφανιζονται (υποπτευομαι οτι σε αυτο το παιχνιδι δεν κλεινει με τιποτα το vsync) , αλλα το triple buffer ειναι σιγουρα υπερβολη και δεν αξιζει τη μειωση σε επιδοσεις
κατα τα αλλα μου φαινεσαι μια χαρα
-
1000 δολαρια το steam box
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπορεις να βαλεις και το ΑΑ σε msaa γιατι το 2χ ssaa ειναι πολυ πιο βαρυτο msaa βεβαια ειναι σαφως κατωτερο και σε οτι αφορα το οπτικο αποτελεσμα , απο την αλλη τα ssaa γονατιζουν χειροτερα απο το tress fx , μολις δοκιμασα 4 x επρεπε να κλεισω το παιχνιδι απο task manager ετσι οπως αρχισε να σερνεται
ΕΕΕπισης , αυτο που σιγουρα πρεπει να βγαλεις (γιατι ενταξει το ssaa υποτιθεται οτι ειναι ενα φιλτρο που βελτιωνει την εμπειρια και το οπτικο αποτελεσμα εφοσον το σηκωνεις ) ειναι το tripple buffer στο vsync
βαλε ενα double buffer και εισαι οκ, δεν προκειται να εχεις σκισιματα στην εικονα.. ακομα και κλειστο να το εχεις δεν εμφανιζονται (υποπτευομαι οτι σε αυτο το παιχνιδι δεν κλεινει με τιποτα το vsync) , αλλα το triple buffer ειναι σιγουρα υπερβολη και δεν αξιζει τη μειωση σε επιδοσεις
κατα τα αλλα μου φαινεσαι μια χαρα
Ευχαριστω.
Μειωσα το buffer, ειναι λιγο πιο ανετο το παιξιμο οντως, ειδικα οταν εχω μαχη και γενικα ποιο απαιτητικα περιβαλλοντα.
Το 2χssaa δειχνει να το σηκωνει αλλα να ομολογησω δεν ειδα διαφορα με 2, 4 και msaa στα γραφικα, μαλλον εχω απαιδευτα ματια.
Α και τωρα να αποκαλυψω, παιζω σε λαπτοπ, οπως παντα.
Εχω win8 pro, i7, 8gb ram corsair vengeance, 256gb Crucial ssd και ati 5650 με dx11. -
το 2 με 4 οντως πρεπει να εισαι λιγο ψειρας να το παρατηρησεις, εγω συγκρινα το **fxaa ** που εχει default το παιχνιδι (ακομα και αν αλλαζεις τα υπολοιπα settings σε high, ultra, ultimate τα fxaa/ssaa τα αλλαζεις ξεχωριστα ) με τα **ssaa ** στη προκειμενη περιπτωση με το 2x
αν βαλεις fxaa το παιχνιδι θα τρεχει πολυ πιο smooth γιατι ειναι τραγικα ελαφρυ
για να καταλαβεις ποσο ελαφρυ ειναι η διαφορα στο benchmark με fxaa on ή καθολου φιλτρα (anti aliasing τελειως off ) δεν ειναι ουτε 2 fpsμε το που βαλεις ssaa το παιχνιδι γινεται πολυ πιο βαρυ και εδω υπαρχουν οι εξης αποψεις
α) μια χαρα ειναι και το fxaa , δε γ@μιεται
β) το fxaa ειναι μουφα και μονο το ssaa ειναι σωστο anti aliasingεμενα προσωπικα με το setup που εχω δε με παιρνει να βαλω ssaa (ουτε 2χ και φυσικα ουτε 4χ) και για αυτο εχω μεινει με το fxaa, το οποιο οπως ειπα εχει μηδαμινο αντικτυπο στις επιδοσεις και ειναι καλυτερο απο το τιποτα
αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι και τοσο ασχημο και αυτο..αν σε παιρνει να βαλεις το καλυτερο ssaa φυσικα και το βαζεις, αν και αν εχεις οντως απαιδευτο ματι και δε σε ενοχλουν αυτα τα πραγματα, ισως καλυτερα να βαλεις fxaa για να κερδισεις ενα σωρο frames
-
Κατανοητος, θα τα δοκιμασω.
-
Hitman με χειριστηριο ή πληκτρολογιο? εγω νομιζω χειριστηριο
-
ξαναγυριζω λοιπον σε gaming μετα απο καποιες μερες απουσιας...
ελεγα να ασχοληθω με το DS3 που ειχα ξεκινησει, να δω γιατι το κραζετε..πριν το κανω ομως, εβαλα το Tomb Raider για δοκιμη και κολλησα...
πολυ ωραιο , με τραβηξε -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Hitman με χειριστηριο ή πληκτρολογιο? εγω νομιζω χειριστηριοεννοειται με χειριστηριο , κονσολοπαιχνιδιο, hello ???
φοβερο παιχνιδι παρεπιπτοντως , απο τα περσινα αγαπημενα μου
γενικα η square enix τεινει να γινει παλι η αγαπημενη μου εταιρεια (πραγμα που ειχε να συμβει απο τα '90s οσο ηταν ακoμα squaresoft με chrono trigger και φυσικα final fantasy ) εχοντας σε λιγοτερο απο ενα χρονο κυκλοφορησει τα φοβερα sleeping dogs, hitman absolution και φυσικα το tomb raider
ωραια παιχνιδια που εγιναν ακομα ωραιοτερα ως port σε pc και οχι βιαστικουρες (οκ ειχαν καποια bug, αλλα στο συνολο η δουλεια που εγινε ηταν πολυ καλη )
-
http://www.vg247.com/2013/03/11/tomb-ra ... -boat-bug/
-
-
θελω να πω παρα πολλα για το καινουριο hitman
θα πω μονο πως ξαναβαλα το blood money
-
γιατι ρε συ chroooo? γαμω τα παιχνιδακια ηταν
το μονο μεγαλο αρνητικο που μπορω να του βρω ειναι οτι στα δυσκολα mode (βλεπε purist) το παιχνιδι εχει θεμα γιατι δε σχεδιαστηκε με αυτα κατα νου..
-
ναι, μπορει να ειναι το καλυτερο, δεν ειναι hitman ομως ρε
και τι βλακεια ηταν αυτη με τα checkpoints?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
θα πω μονο πως ξαναβαλα το blood money
...της psygnosis;
-
εσυ το πηγες πολυ πισω! οχι, το hitman blood money εννοω
-
http://investor.ea.com/releasedetail.cf ... eID=749234
-
και φυσικα τα σχολια του ign ακομα μια φορα τα καλυτερα
http://uk.ign.com/articles/2013/03/18/e ... qus_thread
-
Επειδή -ομολογώ ότι σας χάνω- εννοείτε ότι το καμάρι που χάλασε την EA βγάζοντας μέτριους τίτλους πάει σπιτάκι του;
Εμείς τι θα κερδίσουμε δεν έχω καταλάβει...θα βγάλουνε κάτι πιο εθιστικό πλέον; -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Επειδή -ομολογώ ότι σας χάνω- εννοείτε ότι το καμάρι που χάλασε την EA βγάζοντας μέτριους τίτλους πάει σπιτάκι του;
Εμείς τι θα κερδίσουμε δεν έχω καταλάβει...θα βγάλουνε κάτι πιο εθιστικό πλέον;δεν ειναι μονο οι μετριοι τιτλοι και η καταστροφη εταιρειων και σειρων παιχνιδιων (mass effect, dragon age, dead space , nfs απο τη criterion, sim city , medal of honor και ποσα ακομα.. )
αλλα η γενικοτερη πολιτικη της εταιρειας με day one dlc ,microtransactions , drm σε single player παιχνιδια (με χαρακτηριστικο το προσφατο φιασκο του sim city, οπου δε μπορουσε ο κοσμος να συνδεθει και να παιξει το single player που αγορασε ) κτλ , τακτικες που τρωνε πολυ κραξιμο απο τον κοσμο
ελπιζω αυτη η αλλαγη να μην εγινε μονο για να κατευνασουν τα πνευματα , αλλα να ειναι μια αλλαγη ουσιας και να υπαρξει μια στροφη στη γενικοτερη πολιτικη της εταιρειας
η ΕΑ μπορει να εγινε πλουσια και τεραστια τα προηγουμενα χρονια , ομως πλεον υπαρχει μια αποστροφη του κοσμου απεναντι της και τα πραγματα δε πανε και ιδιαιτερα καλα τωρα τελευταια, οποτε πανε να προλαβουν τα χειροτερα
απο περισυ και ηδη φετος εχουν πολλες αποτυχιες στο ενεργητικο τους και ακομα και παιχνιδια που τα εχουν παει καλα εμπορικα (και παλι οχι οσο θα μπορουσαν ή θα ηθελαν ) για τον α ή β λογο τρωνε κραξιμο ειτε στα review ειτε στα μεγαλα forum , οποτε αν συνεχισουν ετσι δε θα αργησει να ερθει η μερα που ο κοσμος δε θα δινει καμια σημασια σε οτιδηποτε κυκλοφορει η συγκεκριμενη εταιρεια.
ηδη πολλοι το κανουν εδω που τα λεμε..παρτο χαμπαρι Σπυρο , στο χωρο του gaming κουμαντο κανουν οι πελατες
αν θελουν τη σαβουρα τους (λεγε με call of duty) καποιος πρεπει να τους δωσει τη σαβουρα τους, αν θελουν ποιοτητα καποιος πρεπει να τους δωσει τη ποιοτητα
δεν κανουν κουμαντο τα μεγαλοστελεχη με τα οραματα τους και τις 'καινοτομες' ιδεες τους , για αυτο οπου ακους οτι 'στο μελλον τα πραγματα θα ειναι ετσι γιουβετσι.. και αυτα που ξερετε θα αλλαξουν' κρατα μικρο καλαθι , γιατι καποιοι υπολογιζουν χωρις το ξενοδοχο
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)