-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο...τηλεοραση ΗD εχω...το εχει κανενας να μου πει τη γνωμη του?
παρε την Ελιτ εκδοση (το μαυρο). Αξιζει 100% τα λεφτα του
Ποιο ειναι αυτο?Κανενα link?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο...τηλεοραση ΗD εχω...το εχει κανενας να μου πει τη γνωμη του?
παρε την Ελιτ εκδοση (το μαυρο). Αξιζει 100% τα λεφτα του
Ποιο ειναι αυτο?Κανενα link?
Κατι βρηκα...εχει και HDMI καλωδιο στο πακετο...
-
Και βασικα εγω ΔΕΝ εχω hd tv αλλα τα γραφικα ειναι κορυφαια
κοιτα αν το παιζεις σε απλη τηλεοραση παιζεις με αναλυση 640x480(αν θυμαμαι καλα) ενω σε hd 1280x720(σε αυτη την αναλυση παιζουν τα περισσοτερα παιχνιδια xbox)
οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει καμια συγκριση, καθως δε βλεπεις τα παιχνιδια σε ολο τους το μεγαλειο.. βασικα αν θυμαμαι απο φιλο μου δε θα μπορεις να διαβασεις καθαρα κειμενα και διαλογους,εγω το εβρισκα πολυ ενοχλητικο!
ψαξε να βρεις καμια προσφορα και τσιμπα καμια τηλεοραση lcd και θα με θυμηθεις!!
καποια καλα παιχνιδια θα θες να τα ξαναπαιξεις!!! -
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο.λοιπον,αρχικα το hdmi δεν εχει καποιο λογο υπαρξης,μπηκε κυριως για εντυπωσιασμο καθως η συγκεκριμενη κονσολα δεν υποστηριζει αναλυση 1080p
τα components που φοραγαν οι προηγουμενες εκδοσεις κανουν ακριβως την ιδια δουλεια,μη περιμενεις να δεις καποια βελτιωση(εγω δε μπορεσα να δω)επισης να προσεξεις να παρεις παλιοτερη σειρα xbox(ακομα και αν δεν εχει hdmi) σε περιπτωση που θες να φλασαρεις(να παιζεις αντιγραφες δλδ)..
τα καινουρια drives δε γινεται να φλασαριστουν,συνεπως να σπαστουν και εισαι καταδικασμενος να αγραζεις 70 ευρω το παιχνιδι..
δε ξερω επιπλεον λεπτομεριες καθως εχω παψει να ασχολουμαι με το xbox, σε διαφορα fora ομως θα μπορεις να βρεις πληροφοριες.αν δε σε νοιαζει το παραπανω μη το ψαξεις περαιτερω..
-
και σε ενα εναμισι χρονο θα θες νεα καρτα γραφικων, περισσοτερη μνημη ραμ ή και καναν καινουργιο πεντακοσαπυρηνικο επεξεργαστη. Δεν συμφερει ρε συ απο καμμια αποψη, ενω με την κονσολα εχεις για 5 χρονια οτι γκειμ γουσταρεις χωρις να χρειαστει αναβαθμιση
οπως ειπα εχω τον υπολογιστη μου 2,5 χρονια παιζω τα παντα(καλυτερα απο κονσολες) και μαλλον θα τα παιζω για πανω απο ενα χρονο ακομα.οι αναβαθμισεις που του εκανα μου κοστισαν 70 ευρω και δεν ηταν και απολυτως απαραιτητες.στο μελλον οταν θα ξαναπαρω υπολογιστη μπορει να παρω και 20πυρηνο(οτι θα ναι καλο εκεινη τη στιγμη) αυτη τη στιγμη ομως δεν χρειαζεται να αντικαταστησω τον αθανατο μου Ε6600,ο οποιος ανηκει στη πρωτη φουρνια core 2 duo και δουλευει τελεια εδω και 2,5 χρονια οβερκλοκαρισμενος!
το θεμα ειναι να κανεις αγορα με προοπτικη.εγω εκανα υπομονη και περιμενα τους core 2.αν ημουν ανυπομονος θα επαιρνα στα τελειωματα των ζωων τους καναν athlon 64 ή pentium 4(με τα ιδια λεφτα) και αυτη τη στιγμη δε θα μπορουσα να τρεξω αυτα που τρεχω.ενω το οτι πηρα κατι στη αρχη της ζωης του μου καθισε πολυ καλα!
βεβαια οπως προανεφερα οι επεξεργαστες και οι καρτες τρεχουν,τα παιχνιδια οχι το ιδιο πλεον γιατι πρεπει να μπορουν να τρεχουν και στις κονσολες.αυτο δινει μια ανασα στους pc gamers που εχουν σχετικα δυνατα μηχανηματα και δε τους αναγκαζει να προβουν σε αναβαθμισεις.τωρα αν εισαι ανικανοποιητος(και αρρωστος) οπως ενας φιλος μου που κρατησε για 2 μηνες την 8800gxt και τη σκοτωσε για να παρει gtx 280 ωστε να παιζει λιγο καλυτερα το crysis,καλα να παθεις που τα σκας!!
-
MHN το παρεις το XBOX 360!
ρωτα και εμας που το εχουμε..... κανε κανα search στη wikipedia, στο google, youtube, οπου θελεις για RED RING OF DEATH και το ξανασυζηταμε. καλυτερα PS3, ακομα και Wii!
ειναι απο τις ελαχιστες αγορες που εχω μετανιωσει στη ζωη μου!οσον αφορα τη συγκριση κονσολα vs pc τα εχουμε πει πολλες φορες, κατανταει αηδια
ολα εχουν pros και cons. ξεκολλατε. -
Τον τελευταιο χρονο, συνολικα 6 γνωστοι μου (μαζι και εγω) αγορασαμε το ΧΒΟΧ360
Σε πληροφορω πως αν ψαξεις ποια παρτιδα θα παρεις, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ -γιατι αυτο το προβλημα αφορα αφενως κακη χρηση (δες παρακατω τα περι θερμοτητας που γραφω- ή αρκετες ελλατωματικες παρτιδεςΣυγκεκριμενα, ολες οι παρτιδες απο τον 11/2007 και μετα ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ το προβλημα αυτο (και ακομα περισσοτερο στην Ελιτ εκδοση - το δικο μου ειναι κατασκευης 7/2008). Και φυσικα σε κανενα χβοχ απο γνωστο μου δεν εχει παρουσιαστει, αλλα συνηθως παρουσιαζεται οταν η κονσολα ειναι κοντα σε ζεστο μερος (καλοριφερ, παραθυρα κλπ). Γιαυτο κρατατε την μακρια απο καθε πηγη θερμοτητας
Το πς3 ειναι αστειο, ιδιαιτερα το κολπο με το Γκραν τουρισμο 5 που βαλαν σουπερ render engine στα ριπλει για να πουλησει. Καλα για τα ονλαιν του πς3, εκει να δεις λαγκ..
Το χβοχ εχει το καλυτερο ονλαιν στον κοσμο, πολυ σπανια να βρεις λαγκ (και συνηθως ευθηνονται παικτες που εν ωρα παιχνιδου εχουν αφησει κανα τορρεντ ανοικτο). Και οι συνδρομες ειναι υποφερτες -17 ευρω η τριμηνη καρτα συνδρομης και 55 για 13 μηνες- (υποψιν σε οσους σκοπευουν να μπουν ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΛΟΥΝ πιστωτικες για χρεωση συνδρομης, γιατι με τις ελληνικες ΥΠΑΡΧΕΙ προβλημα)QsisVTS σαφως και ενα πισι με καλο υλικο εχει ισαξια -αν οχι ανωτερα σε λιγες περιπτωσεις- γραφικα με μια κονσολα. Απλα εγω ειμαι υπερ αυτου για το θεμα του κοστους, οσο ναναι συμφερει πολυ να δινεις κανα 300-400αρι καθε 5-6 χρονακια. Τεσπα, περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα
-
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=7116' target='_blank' target='_blank
σε πανω απο τους μισους εχει εμφανιστει RRoD. Και σε μενα, και στον bagus απο το forum των 4τροχων. Τωρα γνωρισες αρκετους
Μαλλον θα επρεπε το 60% που εχουμε τετοιο προβλημα να κοιταξουμε την παρτιδα μην ειναι φτιαγμενη δευτεραεδιτ ::::::: το 20% εχει αντικαταστησει το XBOX του πανω απο 3 φορες
απο την πρωτη σελιδα, χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο δυο ακομα links
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=10137' target='_blank' target='_blank
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=11729' target='_blank' target='_blank
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_ring_o ... of_failure' target='_blank' target='_blank
τελικα απ'οτι βλεπω μια χαρα χαλανε και οι παρτιδες μετα τον 11/2007 οποτε ας προσεχουμε λιγο τι λεμε οταν μιλαμε σε επιδοξους αγοραστες
εκτος αν ολοι λεμε ψεματαεδιτ εδιτ::::::::::::::: '68 of every 100 test units were found to be defective.[14][15]'
fail
-
σου εβγαλε εσενα red ring of death?
δεν στο αντικατεστησε η microsoft? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
σου εβγαλε εσενα red ring of death?ναι
δεν στο αντικατεστησε η microsoft?
μου το αντικατεστησε, επειδη ηταν μεσα στην εγγυηση. ομως η διαδικασια αντικαταστασης δεν ειναι απλη και ειναι χρονοβορα (υπολογισε 3-4 εβδομαδες συνολικα), γιατι πρεπει να ερθουν σπιτι σου, να παρουν την κονσολα σου, να τη στειλουν στη γερμανια και μετα να σου φερουν αλλη απο τη γερμανια...
-
Ριξε μια καλυτερη ματια στα ποστς ομως, θα δεις οτι σχεδον ολοι οσοι ειχαν προβλημα τα πηραν πριν τον 11/2007
(το παιδι μαλιστα που ανοιξε το τοπικ ειναι πρωην συμμαθητης μου και πηρε απο τα πρωτα χβοχ360 στην ελλαδα. Παρολαυτα, ΔΕΝ του παρουσιασε ποτε προβλημα)
Μαλλον θα επρεπε το 60% που εχουμε τετοιο προβλημα να κοιταξουμε την παρτιδα μην ειναι φτιαγμενη δευτερα
Στον τομεα της αυτοκινησης στο φορουμ μας, μια απο τις συμβουλες που σου δινουν οταν παιρνεις νεο αμαξι ειναι να δεις αν εχει μεινει πολυ καιρο μεσα σε αποθηκες ή εχει μαζεψει σκουρια. Ετσι και με το χβοχ360
οταν πας να το παρεις, βλεπεις να δεις αν ειναι προσφατη παρτιδα ή καμμια στοκ μπουρδα ξεθαμμενη απο τις αποθηκες. Αλλιως απλα δεν το παιρνεις
Και πες πως σπαει ο διαολος το ποδαρι σου και σου το βγαζει (που παρολαυτα με τις νεες παρτιδες ειναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ) το στελνεις στην ΜΣ εδω και αυτοι στο στελνουν δωρεαν στην γερμανια και μετα απο 3 βδομαδες το παιρνεις πισω
-
συντεκνε κ αν εμιλουμε.....
-
μαλιστα..
παντως κι εγω εχω το 360 και δεν μου εχει κανει προβλημα..
και την εχω και κανα 2 χρονιακια....
η καινουρια που σου εστειλαν εκανε και αυτη προβλημα? -
Το έχετε όρθιο ή ξαπλωτό? Έχω την εντύπωση οτι όρθιο ψύχεται καλύτερα.
-
εμενα ειναι ξαπλα
-
και μενα μου εχει πεταξει ring of death,αλλα βαριεμαι να το φτιαξω... pc και παλι pc
το δικο μου ηταν απο τις πρωτες φουρνιες,τα πιο νεα που δουλευουν σε μικροτερα watt ειναι πολυ πιο αξιοπιστα -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μαλιστα..
η καινουρια που σου εστειλαν εκανε και αυτη προβλημα?Ε νταξ δεν το εμφανιζουν ολα... ομως παραμενει ενα γνωστο, αναγνωρισμενο και συνηθισμενο προβλημα των xbox360. Εξ'αλλου κινεζικα ειναι, τι περιμενεις;
Το δικο μου ηταν 3 ετων παρα κατι και για ελαχιστους μηνες προλαβα την εγγυηση (για RRoD εχει 3 χρονια). Το καινουργιο μεχρι στιγμης κανενα προβλημα (μακρια απο μας).
Το παλιο ξαπλα, το νεο ορθιο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο.
λοιπον,αρχικα το hdmi δεν εχει καποιο λογο υπαρξης,μπηκε κυριως για εντυπωσιασμο καθως η συγκεκριμενη κονσολα δεν υποστηριζει αναλυση 1080p
τα components που φοραγαν οι προηγουμενες εκδοσεις κανουν ακριβως την ιδια δουλεια,μη περιμενεις να δεις καποια βελτιωση(εγω δε μπορεσα να δω)επισης να προσεξεις να παρεις παλιοτερη σειρα xbox(ακομα και αν δεν εχει hdmi) σε περιπτωση που θες να φλασαρεις(να παιζεις αντιγραφες δλδ)..
τα καινουρια drives δε γινεται να φλασαριστουν,συνεπως να σπαστουν και εισαι καταδικασμενος να αγραζεις 70 ευρω το παιχνιδι..
δε ξερω επιπλεον λεπτομεριες καθως εχω παψει να ασχολουμαι με το xbox, σε διαφορα fora ομως θα μπορεις να βρεις πληροφοριες.αν δε σε νοιαζει το παραπανω μη το ψαξεις περαιτερω..
Δεν τα ηξερα αυτα...ευχαριστω!Θα ψαξω κ αλλο!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μαλιστα..
η καινουρια που σου εστειλαν εκανε και αυτη προβλημα?Ε νταξ δεν το εμφανιζουν ολα... ομως παραμενει ενα γνωστο, αναγνωρισμενο και συνηθισμενο προβλημα των xbox360. Εξ'αλλου κινεζικα ειναι, τι περιμενεις;
Το δικο μου ηταν 3 ετων παρα κατι και για ελαχιστους μηνες προλαβα την εγγυηση (για RRoD εχει 3 χρονια). Το καινουργιο μεχρι στιγμης κανενα προβλημα (μακρια απο μας).
Το παλιο ξαπλα, το νεο ορθιο.
οταν παω σπιτι θα δω ημερομηνια κατασευης.. μη μου λες τετοια, μη μου λες τετοια... φτου φτου και παιζω fallout 3 τωρα τελευταια.. μη με αφησει ξεκρεμαστο!!
-
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο.
λοιπον,αρχικα το hdmi δεν εχει καποιο λογο υπαρξης,μπηκε κυριως για εντυπωσιασμο καθως η συγκεκριμενη κονσολα δεν υποστηριζει αναλυση 1080p
Δεν τα ηξερα αυτα...ευχαριστω!Θα ψαξω κ αλλο!
Το χβοχ360 φλασαρεται και μαλιστα πολυ ευκολα. Βεβαια αμα σε παρει χαμπαρι η μς, τρως μπαν απο το χβοχ λαιβ. Alla συνηθως δεν ανιχνευεται
Επισης περι των 1080ρ
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... oryid=2429περσυνη η ειδηση, με το πιο προσφατο update υποστηριζεται πληρως το 1080ρ
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)