Τον τελευταιο χρονο, συνολικα 6 γνωστοι μου (μαζι και εγω) αγορασαμε το ΧΒΟΧ360
Σε πληροφορω πως αν ψαξεις ποια παρτιδα θα παρεις, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ -γιατι αυτο το προβλημα αφορα αφενως κακη χρηση (δες παρακατω τα περι θερμοτητας που γραφω- ή αρκετες ελλατωματικες παρτιδες
Συγκεκριμενα, ολες οι παρτιδες απο τον 11/2007 και μετα ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ το προβλημα αυτο (και ακομα περισσοτερο στην Ελιτ εκδοση - το δικο μου ειναι κατασκευης 7/2008). Και φυσικα σε κανενα χβοχ απο γνωστο μου δεν εχει παρουσιαστει, αλλα συνηθως παρουσιαζεται οταν η κονσολα ειναι κοντα σε ζεστο μερος (καλοριφερ, παραθυρα κλπ). Γιαυτο κρατατε την μακρια απο καθε πηγη θερμοτητας
Το πς3 ειναι αστειο, ιδιαιτερα το κολπο με το Γκραν τουρισμο 5 που βαλαν σουπερ render engine στα ριπλει για να πουλησει. Καλα για τα ονλαιν του πς3, εκει να δεις λαγκ..
Το χβοχ εχει το καλυτερο ονλαιν στον κοσμο, πολυ σπανια να βρεις λαγκ (και συνηθως ευθηνονται παικτες που εν ωρα παιχνιδου εχουν αφησει κανα τορρεντ ανοικτο). Και οι συνδρομες ειναι υποφερτες -17 ευρω η τριμηνη καρτα συνδρομης και 55 για 13 μηνες- (υποψιν σε οσους σκοπευουν να μπουν ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΛΟΥΝ πιστωτικες για χρεωση συνδρομης, γιατι με τις ελληνικες ΥΠΑΡΧΕΙ προβλημα)
QsisVTS σαφως και ενα πισι με καλο υλικο εχει ισαξια -αν οχι ανωτερα σε λιγες περιπτωσεις- γραφικα με μια κονσολα. Απλα εγω ειμαι υπερ αυτου για το θεμα του κοστους, οσο ναναι συμφερει πολυ να δινεις κανα 300-400αρι καθε 5-6 χρονακια. Τεσπα, περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα