-
Εμενα παντως η γυναικα θεωρει παιδικη συνηθεια και χασιμο χρονου το gaming και δεν ασχοληθηκε ποτε...απλα ανεχεται τοσο το πισι οσο και τα ρετρο κομπιουτερ μου. Η λυση ηταν απλη:απλα της ειπα οτι και ο καφες με τις φιλες της ειναι χαμενος χρονος και οτι και εγω ανεχομαι αυτες
-
Μια κυριακη ηθελα να παιξω και league of legends ΚΑΙ να δω ταυτοχρονα MotoGP και να φαω στο σαλονι ...
Οποτε παιρνω πιατελα με κεφτεδακια πατατες κετσαπ κτλ ...
Συνδεω το λαπτοπ στην τηλεοραση να παιζει streaming το MotoGP και βαζω και στη δικη του οθονη League of legends.Αφου για ενα 2ωρο εκανα το κομματι μου και δεν υπηρξε γκρινια περασε το test drive με επιτυχια το κοριτσι!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εμενα παντως η γυναικα θεωρει παιδικη συνηθεια και χασιμο χρονου το gaming και δεν ασχοληθηκε ποτε...απλα ανεχεται τοσο το πισι οσο και τα ρετρο κομπιουτερ μου. Η λυση ηταν απλη:απλα της ειπα οτι και ο καφες με τις φιλες της ειναι χαμενος χρονος και οτι και εγω ανεχομαι αυτεςΚοίτα υπάρχουν πολλοί ακόμα και αρκετά νέοι άνθρωποι που θεωρούν παιδικό χόμπυ το gaming, τι να κάνουμε τώρα ο καθένας έχει την άποψη του
Εμένα πάντως αν μου την έλεγε κάποια ενδεχόμενη γκόμενα για τη συγκεκριμένη συνήθεια μου πολύ απλά δε θα προχωρούσε το θέμα, θα της το έκοβα εκεί
Στο κάτω κάτω δε βλέπω μπάλα που θεωρείται φοβερό πλεονέκτημα, δε γίνεται να τα έχει όλα
Και τώρα που το σκέφτομαι δύο πράγματα δε θα ανεχομουν σε γυναίκα, να μη δέχεται το gaming ως ένα εξευγενισμένο χόμπυ ενός ευφυή ανθρώπου και να μην της αρέσει να τρώει (εννοώ κάτι παράξενες τυπισσες που κάνουν δίαιτες, διατροφές και ξέρουν πόσες θερμίδες έχει το οτιδήποτε αυτές με τρομάζουν γενικά σαν άνθρωποι να πω την αλήθεια)
Είναι κι αλλά πολλά βέβαια, αλλά αυτά τα δύο είναι άκυρο με το καλημέρα -
Εσυ μιλας για γκομενα εγω για συζυγο...δεν ειναι το ιδιο.Από την άλλη δεν έχω δικαίωμα να επιβάλλω τα δικά μου χόμπι όπως και το αντίθετο. Ανοχή ζητώ και δείχνω σε άλλα θέματα που δεν είμαι εγώ σύμφωνος. Δεν βαριέσαι...αυτά είναι πταίσματα
-
ναι είναι πταίσματα, αλλά όσο έχω την επιλογή δε θα τα δεχτώ
(επίσης μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου, μετά από 9 χρόνια σχέσης θα γίνει κάποια στιγμή και σύζυγος )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι είναι πταίσματα, αλλά όσο έχω την επιλογή δε θα τα δεχτώ(επίσης μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου, μετά από 9 χρόνια σχέσης θα γίνει κάποια στιγμή και σύζυγος )
-
ναι είναι πταίσματα, αλλά όσο έχω την επιλογή δε θα τα δεχτώ(επίσης μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου, μετά από 9 χρόνια σχέσης θα γίνει κάποια στιγμή και σύζυγος )
Είπαμε, είσαι μικρός ακόμα, μόλις περάσεις τον Ρουβίκωνα αλλάζουν -ελαφρώς ή εντελώς- τα κόζια....
-
Θα μας καταλάβει όταν βάλει την κουλούρα...
-
Σπύρο βάλε να παίζεις wolfenstein να πάνε κάτω τα φαρμάκια
Η δικιά μου είχε N64 μικρή δεν έχω ανάγκη
-
Αγορασα το CS:GO ...
Τρελο rage!Υ.Γ. Οι γειτονες οταν παιζω με awp συμπασχουν σε καθε 'μπαμ'.
-
Σπύρο βάλε να παίζεις wolfenstein να πάνε κάτω τα φαρμάκιαΗ δικιά μου είχε N64 μικρή δεν έχω ανάγκη
Δεν ειμαι αθηνα...όταν γυρίσω ίσως ασχοληθώ...αν με αφήσει
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Αγορασα το CS:GO ...
Τρελο rage!Υ.Γ. Οι γειτονες οταν παιζω με awp συμπασχουν σε καθε 'μπαμ'.
δεν το αντεξα και πολυ..πολυ κουλαδεισον..
P.s θελει κανεις να κανουμε trade κλειδι για theif με ac η κατι αλλο σε simulation?
-
Πολύ καλό το GO.
Το έπαιζα πριν κανά-δυό χρόνια σε κάτι ελληνικούς σέρβερς, που μετά χάθηκαν.
Μου άρεσε και η train, που στο 1.6 ίσα που την ανέχομαι.
Μεγάλο μείον η gren που σπάνια σκότωνε, σε αντίθεση με την flash, που δεν ήταν ποτέ τζούφια, όπως πολλές φορές στο 1.6. -
-
To video ειναι ιδιωτικο λεει
-
τωρα πρεπει να ειναι μια χαρα
-
Τωρα κομπλε.
Ο χειρισμος του ειναι τραγικος, τα γραφικα που καλα και αρκετα ελαφρυ για το οπτικο αποτελεσμα.
-
τα συνήθιζαν αυτά από εποχές race driver....
σκάτα χειρισμός αλλά μαμάτα γραφικά και πολλά πρωταθλήματα -
με τιμονιερα στα 900 μια χαρα ειναι φυσικα ειναι κολλημενα κατω δεν πετανε κωλο με τιποτα αλλα εχει πλακα απο εκει και περα ειναι οντως κριμα να μην εχουν προσπαθησει λιγακι παραπανω θα ηταν σουπερ και εγραφα στα 60 fps φαντασου ολα high εκτως απο τις σκιες ειχα constant 140+fps
-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)