-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
του '04 ειναι, απο εποχη πακμαν απειχες?
κάπου '98-'99 δεν είχε βγει το πρώτο thief?
στο 3 αναφερομουν, τα προηγουμενα δεν τα ειχα προλαβει
-
Το 98 βγήκε το πρώτο.
Ακόμα θυμάμαι το demo του. -
το 1998 πήρα το πρωτο μου πισι ένα mmx200άρι! Έπαιξα μόνο πρωτοκλασάτα παιχνίδια της εποχής! Αυτό το thief απλά δεν το ηξερα!
Μέχρι τότε ασχολιόμουν μόνο με σοβαρούς υπολογιστές! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το crysis έχει ήδη αρχίσει να ξεχνιέται, όπως σωστά είχε πει ένας ένα glorified benchmark είναι και τίποτα παραπάνωΑυτός ο μήνας πάντως ανήκει σε tomb raider και biosock
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ειλικρινά δεν ήταν α΄σχημο παιχνίδι...απλα΄δεν ήταν κάτι το διαφορετικό
-
To Thief ήταν πρωτοκλασατο από όταν βγήκε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το crysis έχει ήδη αρχίσει να ξεχνιέται, όπως σωστά είχε πει ένας ένα glorified benchmark είναι και τίποτα παραπάνω
Αυτός ο μήνας πάντως ανήκει σε tomb raider και biosock
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ειλικρινά δεν ήταν α΄σχημο παιχνίδι...απλα΄δεν ήταν κάτι το διαφορετικό
αν ηταν μερικες ωρες μεγαλυτερο ή αν ειχε αξιοπρεπεις εχθρους (ειδικα bosses ) να το συζητουσαμε , αλλα με ουτε 5 ωρες campaign για μενα γινεται αυτοματα κατω του μετριου ακομα και αν ειχε το καλυτερο gameplay του κοσμου
σκεψου οτι καποιοι εδωσαν 50αρικα για να το αγορασουν...
τωρα σε λιγες μερες που θα παιξεις bioshock infinite θα δεις πώς πρεπει να ειναι ενα first person shooter
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
To Thief ήταν πρωτοκλασατο από όταν βγήκε.τότε μάλλον μου διέφυγε
-
-
-
-
-
Όντως καταπληκτικό το tomb raider, έχει βάθος το παιχνίδι, ίσως να μην αρέσει σε κάποιους που περίμεναν
μια απ τα ίδια αλλά σίγουρα θα αρέσει και σε κόσμο που τα κλασικά tomb raider δεν τους έλεγαν και πολλά.
Έχει την εξερεύνηση του όπως πάντα, αρκετό ψάξιμο αλλά είναι rewarding, δεν ψάχνεις relics και χαζομαρούλες.
Πολύ πετυχημένη αλλαγή πορείας με λίγα λόγια και αυτό το λέει κάποιος που έχει παίξει τα legend, anniversary
και underworld τουλάχιστον 3 φορές το καθένα. Από διάρκεια δεν ξέρω πως τα πάει, τώρα είμαι στο φλεγόμενο
παλάτι και μόλις πήρα grenade launcher, πολύ πιστολίδι, φλόγες, εκρήξεις άρα υποθέτω ότι σιγά σιγά τελειώνει. -
παιζει γυρω στις 10κατι ωρες (οχι πανω απο 15, εκτος αν πας για 100% )
-
επαιξες δηλαδη τα τρια τελευταια παιχνιδια που κοντεψαν να φουνταρουν την εταιρεια επειδη ακριβως αλλαξαν το tomb raider σε πιο casual?
-
Kαι αυτό τα κάνει άσχημα ή έστω μέτρια παιχνίδια. Το angel of darkness τι να πει δηλαδή?
Και τα παλιότερα τα έχω παίξει,1, 2 σε celeron 333Mhz και το 3 σε ps1 και μάλιστα τα είχα παίξει και
πρίν λίγα χρόνια έτσι για την ανάμνηση. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Kαι αυτό τα κάνει άσχημα ή έστω μέτρια παιχνίδια. Το angel of darkness τι να πει δηλαδή?
Και τα παλιότερα τα έχω παίξει,1, 2 σε celeron 333Mhz και το 3 σε ps1 και μάλιστα τα είχα παίξει και
πρίν λίγα χρόνια έτσι για την ανάμνηση.μεχρι το 3 ηταν ενα πραγματικο tomb raider με γριφους με ΚΩ-λαρα (δεν θελουμε να μεγαλωσει η λαρα ειναι πιξελ οχι πραγματικος ανθρωπος που μας την εκαναν μετα Mid 30s )με ατμοσφαιρα που σου κραταγε τα ματια ανοιχτα σαν γαριδα
-
αυτο που εχει σημασια ειναι οτι το παιχνιδι που εχουμε σημερα ειναι αξιος διαδοχος της σειρας και με εξαιρεση τα fanboys του uncharted παιρνει απο σχεδον παντου εγκωμιαστικα σχολια
-
ρε σεις...μια χαρά παίζει απ' ότι βλέπω!
Youtube Videoδιάβασα για το πρόβλημα στις nvidia όμως βλέποντας το παραπάνω αισιοδοξώ ότι είναι θέμα ημερών
-
αυτος καλα παιζει, αλλα ειναι θεμα χρονου να κρασσαρει
εννοειται οτι μες στο μηνα θα το εχουν φτιαξει , ειδικα μετα τη φασαρια που παιχτηκε
-
........ τόσο καλά λες;
Σε ακούω και δεν το βάζω ακόμα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)