-
Το θέμα είναι ότι με το vsync off ουδέποτε παρατήρησα τέτοια φαινόμενα σε παιχνίδια σαν το ντεμο...μου κάνει εντύπωση διότι το πισι είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε 46άρα τηλεόραση!
Δεδομένου ότι στα 1080p έχω 60 hz δεν θα έπρεπε να το έχω δει;
Θα πειραματιστώ για να δω αν πράγματι ισχύει... -
Για τους fan του gran turismo , το academy στο ps3 ειναι εκπληκτικα δυνατος τιτλος οπως ολα τα gran turismo βεβαια ...Εχει κ την toyota gt 86....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πάντως και με το vsync ανοικτό παίζει κανονικά αν και δείχνει λίγο πιο αργό...σε πρώτη φάση όμως δεν κατάλαβα τι κάνει αυτό αφού μου φαινόταν ίδιο το παιχνίδι
ενδεικτικά κάτι ανάλογο με το δικό μου:Το multi είναι σαφώς πιο ελαφρύ από το campaign
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
λοιπον, για τον σπυρο που ηθελε αναφορα οταν στησω το καινουριο pc
πηρα amd fx8320
gigabyte 970a-d3
8gb ddr3 1600mhz
saphire 7870 ghz editionπιο συγκεκριμενα: εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο την μητρικη, απο επιλογες bios μεχρι αρχιτεκτονικη, θεσεις που μπαινουν τα βυσματα, οι καρτες, διαφορετικα χρωματα στις υποδοχες για να βλεπεις τι κανεις χωρις φακο κλπ
γενικα, χωρις να εχει απειρα αξεσουαρ στο κουτι της με καλυψε απολυτα, μονο ενα παραπονο εχω, βλεπει τις μνημες στα 1333 και οταν τις βαζω στα 1600 δεν μπουταρει, απλα δεν το εχω ψαξει αρκετα ακομα, θα λυθει καποια στιγμη..
ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη στο φουλ κανει σαν τρελος, ψαχνω αθορυβη ψυκτρα
την καρτα την βρηκα μεταχειρισμενη στα 150ε με 1,5 χρονο εγγυηση (για να προλαβω τον κιουση που θα πει γιατι δεν πηρα 7950) και ο στοχος ειναι οταν βρω κατω απο 100ε να παρω αλλη μια για crossfire
πηρα κι ενα gamepad noname του πλαισιου,βρηκα ενα xbox controller emulator, εβαλα το sleeping dogs στην 42αρα και
γενικα δεν ειμαι των ultra high 16x a/a κλπ κλπ, μου αρκει να μου αρεσει αυτο που βλεπω, οποτε μεχρι τωρα δοκιμαζοντας sleeping dogs και hitman ολα high εχω παθει πλακα, θελω να παρω μια βδομαδα αδεια και να μην σηκωσω κεφαλι, περιμενει και to farcry, και το assassins, χαμος!
-
Καταρχήν καλοδούλευτα!
Τις μνήμες μην τις κάνεις ganged άφησε τες στα 1333...σιγά την διαφορά!
Η ψύκτρα στον επεξεργαστή χρήζει άμεσης αλλαγής διότι είναι πράγματι μέτρια σε απόδοση μα κυρίως θορυβώδης! Η αντικατάσταση της εξαρτάται από τι σκοπεύεις να δώσεις!
Προσωπικά δηλώνω οπαδός της noctua όμως κρίνομαι ως υπερβολικός από τους πολλούς σε αυτή μου την προτίμηση!
Η κάρτα σου είναι μια χαρά! -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
γενικα, χωρις να εχει απειρα αξεσουαρ στο κουτι της με καλυψε απολυτα, μονο ενα παραπονο εχω, βλεπει τις μνημες στα 1333 και οταν τις βαζω στα 1600 δεν μπουταρει, απλα δεν το εχω ψαξει αρκετα ακομα, θα λυθει καποια στιγμη..
Oι μνήμες θα δουλέψουν στα 1600 μόνο όταν κλοκάρεις το fsb, ή με κάποιο black edition profile. Δες στο bios για επιλογή κάτι σαν extreme memory profile.
-
το memory clock ειναι στο x6,66 και η ταχυτητα στα 1333, οταν το βαζω στο x8, παει στα 1600 αλλα δεν μπουταρει
αν θελει κατι πιο περιπλοκο απο αυτο που κανω απλα θα το αφησω ετσι, βαριεμαι το oc
-
chroooooooo πρεπει να φυγω , αλλα μολις γυρισω θα μιλησουμε για τις μνημες γιατι χθες ειχα αντιστοιχη περιπτωση σε αλλο φορουμ με εναν αλλο τυπο σε ιδια πλατφορμα (ειχε παρει 1866 και του δουλευαν στα 1333 , αλλα λυθηκε το θεμα)
κατεβασε το cpuz εσυ να δεις τι timings θελει για τα 1600 (ή 800 στο cpuz ) και τι ρευμα και τα ξαναλεμε
αν δε βαλεις τα σωστα timings και ρευμα δε μπορουν να δουλεψουν στη συχνοτητα που πρεπει
κατα τα αλλα καλοριζικο και τα λεμε μετα
ΥΓ δες και το θρεντ
http://www.insomnia.gr/topic/477692-� ... CF%82-ram/ -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
την καρτα την βρηκα μεταχειρισμενη στα 150ε με 1,5 χρονο εγγυηση (για να προλαβω τον κιουση που θα πει γιατι δεν πηρα 7950) και ο στοχος ειναι οταν βρω κατω απο 100ε να παρω αλλη μια για crossfire
πολυ καλη τιμη , αλλα ευκολα αλλη τοσο φθηνη δε θα βρεις, επισης δεν αξιζει το crossfire ειναι τσαμπα λεφτα και για τα 1080 δυσκολα θα θες κατι παραπανω
-
-
http://www.techspot.com/review/642-crys ... page7.html
-
στις μεγαλες αναλυσεις μειωνεται το οποιο πλεονεκτημα της nvidia, μαλλον λογω μνημης
επισης και εδω φαινεται αυτο που ειχα δει και τις προαλλες , οτι οι amd παιζουν στα ισα τους i5 που κυμαινονται στα ιδια χρηματα, η διαφορα με τους i7 που ειναι σαφως πιο ακριβοι παραβλεπεται στο κατω κατω και παιχνιδια που θελουν εξισου πολλους πυρηνες ερχονται..
-
Δεν είναι τόσο το 1 επιπλέον gb μνήμη όσο το χαμηλό 192 ειδικά στην 660ti! Μπουκώνει στο 1440p! Βέβαια το έκαναν συνειδητά για να υπάρχει διαφορά από την 670 με το 256 bandwitch! Έκλεισαν νομίζω και έναν cuda core!
Όσο οι αναλύσεις μένουν στο 1080p δεν θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα τουλάχιστον για το 2013!
Τώρα για τον fx8350 σου έγραψα ξανά ότι είναι καλός και φθηνός απλά εγώ θα περιμένω τον διάδοχο του μάλλον εκτός και αν τον ρίξουν στα 150€ οπότε και θα μπω στον πειρασμό πουλώντας κανα 70άρι τον phenom 2 975!
Δεν πιστεύω πάντως ότι η ύπαρξη 8 πυρήνων θα κάνει καμιά τρομερή διαφορά σε σχέση με τους 4πυρηνους ιντελ ακόμα και όταν έχουμε πλήρη εκμετάλλευση τους!
Απλά θα είναι πολύ κοντά υπολογιστικά!
περί crysis 3: ασχολήθηκα λίγο πάλι χθες το βράδυ...άφησα ανοικτό το vsync και έπαιξα δίχως cheats (ακόμα)! Δεν μου φάνηκε να κολλάει καθόλου...φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω στα πόσα frames παίζει αλλά εφόσον σύμφωνα με το λινκ παραπάνω η απλη 660ti φθάνει τα επίπεδα της απλής 7970 τότε εγώ με την ο/c θα την ξεπερνάω ελαφρά ή θα είμαι ανάλογος! Ας παίζει με 30-35 frames. Δεν το καταλαβαίνω στην πρώτη πίστα...μπορεί βέβαια μετά να ζορίσει και να κλείσω το vsync.
-
αν και το χω βγαλει πλεον , βγηκε και patch χθες που διορθωνει διαφορα
παντως η 7950 φιλου εκανε χρηση σχεδον 2GB σε 1080
και οσο για το vsync, υπηρχαν καμποσα framedrops με αυτο ενεργοποιημενο και σε αυτη, οποτε καλυτερα κλειστοαν παντως καταφερεις και εχεις καμποσα -μπολικα- frames δεν εχεις καθολου σκισιμο με vsync κλειστο
παντως καλο το crysis, αλλα σαν παιχνιδι δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, εγω ανυπομονω να βγει το tomb raider που φαινεται παιχνιδαρα
-
Γιώργο είσαι μεγάλος Ράμπο. Κρίμα που σε έφαγε το ΥΓ...
-
το ΥΓ ειναι πιο μαχιμο απο οτι φαινεται
-
-
-
με πoιο προγραμματακι σβηνουμε drivers?
-
με το uninstall απο το control panel
εκτος αν εννοεις αυτο του atiman που βγαζει τους drivers των amd καρτων, το οποιο δε χρησιμοποιω προσωπικα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)