-
με καλωδιο ή χωρις ?
με καλωδιο παρε αυτο
http://www.skroutz.gr/s/53369/Microsoft ... oller.html
υπαρχουν και αλλα aftermarket, αλλα αυτο στο λινκ δουλευει 100% τελεια
για τα αλλα δε ξερω τοσο πολυ τι παιζει και ποια δουλευουν απροβληματιστα
-
Εγινε.
Κατεβαζει μονο του drivers την πρωτη φορα και μετα plugnplay; -
ναι ολα μονο του , δεν κανεις τιποτα
-
crysis 3 is here...
-
σε Pc οχι ακομα , αυριο ειναι η επισημη μερα κυκλοφοριας
-
τα 14,2 gb που έχω ήδη στον σκληρό μου λένε το αντίθετο!
(Αύριο θα έχουμε το crack)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επιτελους ενα παιχνιδι που δινει σημασια στα καλα αυτοκινηταπερα απο τη πλακα το wrc 3 ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι που το εθαψαν οι αχρηστοι reviewers που δεν εχουν ιδεα απο ραλλυ και τους αρεσει η μαλακια το dirt
ειναι αρκετα 'καθαροαιμο' , φερνει περισσοτερο σε εξομοιωτη και λιγοτερο σε arcade (και ειναι σαφως πιο δυσκολο απο αλλα πιο arcade παιχνιδια με συμπεριφορα ο,τι να ναι) , φανταζομαι οτι με τιμονιερα θα ειναι πολυ καλυτερο
σε οποιον αρεσουν τα ραλλυ το προτεινω ανεπιφυλακτα
σκεφτομουν να το παιξω πριν βγει ομως εβρισκα τα review αποκαρδιωτικα μεχρι που αποφασισα να το παιξω ο ιδιος και να κρινω ο ιδιος
Γιωργο το αγορασες η σε τορρεντ? Αμα εχεις κανα λινκ στειλε! Παντος εχοντας μια μικρη εμπειρια με το 2 και πολυ μεγαλη με το 1 ισως το καλυτερο wrc game που κυκλοφορει.Το dirt πλεον ειναι μια βλακεια και μιση.Καλο να χασεις ενα απογευμα αλλα οχι παραπανω δεν αξιζει...
《 °Tapatalked° 》
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τα 14,2 gb που έχω ήδη στον σκληρό μου λένε το αντίθετο!(Αύριο θα έχουμε το crack)
για το iso λες ; ναι οκ...
εγω μιλαω για να εχεις το παιχνιδι και να το παιζεις
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τα 14,2 gb που έχω ήδη στον σκληρό μου λένε το αντίθετο!(Αύριο θα έχουμε το crack)
μην κατεβαζετε μωρε αυτα τα ρωσικα τα dvdrip, λιγο υπομονη για to skidrow, ή το rld τελοσπαντων, που θα παιζει 100%
τις περισσοτερες φορες που κατεβασα τετοιο rip πριν βγει το crack μετα δεν επαιζε με το crack, ή δεν επαιζε καθολου, τελικα αναγκαζομουν να ξανακατεβαζω ολο το game απο την αρχη
-
εγω προσωπικα τα αποφευγω αυτα , μονο απο γνωστους vip (ουτε καν το ονομα του group στο τιτλο δε μου λεει κατι αν δεν ειναι απο γνωστο uploader) που ξερω οτι θα δουλεψουν 100%
-
ε ναι
-
teh list of proper releases
http://www.nfohump.com -
μόλις βγει το κρακ θα σας πω αν έχετε δίκιο ή όχι!
-
ειναι πολυ πιθανο (το πιο πιθανο μαλλον) και να δουλεψει και να γλιτωσες χρονο , ομως παντα υπαρχει η πιθανοτητα να εχεις κατεβασει καποια GB τσαμπα , για αυτο ειναι καλυτερο ενα ετοιμο ολοκληρωμενο και αξιοπιστο πακετο
-
δίκιο έχεις απλά ήταν γκολντεν τορεντ δεν χάλασε και το ratio...
καταλαβαίνεις...ήταν πρόκληση! -
NBA 2k13
-
πηρες χειριστηριο?
-
Έβαλα να παίξω wrc3 και μου ψιλοκολλάει στα ξαφνικά.Οπότε άρχισα να το ψάχνω και είδα ότι στις πληροφορίες συστήματος μου γράφει για τον επεξεργαστή:Intel Core 2 Duo @ 2.33 Ghz και από κάτω 1.98GHz δίπλα στη ram.Να υποθέσω ότι την άκουσε μετά από 5 χρόνια ε?
-
εχεις βαλει παραπανω ραμ απο το 1.98? εχεις 32bit windows?
-
Ναι,32 bit windows έχω.Το 1,98 αναφέρεται στη συχνότητα της ram? Σόρρυ αλλά από pc δεν....
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)