-
έχει ψάξιμο; Αν ναι τότε δεν μου κάνει....
-
θελει τεραστια υπομονη, ειναι καθαρο stealth και φυσικα απαιτει ψαξιμο για να βρεις τον τροπο να προχωρησεις μιας και το ανοικτο ξυλο δε σε παιρνει εδω περα
απλα επειδη τελειωσα το assassin's 3 και παλι απογοητευτηκα απο το stealth του (που παλι ηταν προαιρετικο και ψιλοπροχειρο , με αποτελεσμα σχεδον παντα να το ριχνεις στο ξυλο) , χαρηκα που επεσα επιτελους σε ενα παιχνιδι το οποιο κανει αυτο που λεει ο τιτλος του
-
εγώ δεν διαθέτω συνεχόμενο χρόνο για gaming αλλά...μισάωρα άντε μια ώρα που απλά μπορεί να επαναληφθούν σε μια μέρα.
Μέχρι που να θυμηθώ τι είχα κάνει και τι πρέπει να κάνω βαριέμαι και τα παρατάω. Σας έχω πει...δεν διαθέτω πλέον τον χρόνο και την διάθεση να χαλάω ώρες στα παιχνίδια. Αυτός είναι ο λόγος που γουστάρω έντονη δράση και για λίγο... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλα επειδη τελειωσα το assassin's 3 ...
που το βρηκες βρε...
μια ισπανικη εκδοση βλεπω κυκλοφορει ολη και ολη... -
Α εσύ θες ιδιαίτερα
Υπάρχει με πολλές γλώσσες εδώ και καμία βδομάδα
-
αυτο το multi-language που εχει παρει το ματι μου, παιζει καλα στα αγγλικα?
-
far cry 3...pc version!!!
-
μαλλον θα το παιξεις πριν απο μενα γιατι εχω εκκρεμοτητες , οποτε περιμενω εντυπωσεις
-
μαλλον θα το παιξεις πριν απο μενα γιατι εχω εκκρεμοτητες , οποτε περιμενω εντυπωσειςκωλοκατασταση αυτη την περιοδο, προσπαθω να φερω το ac2 στο 100%, περιμενουν brotherhood, revelations και 3, βγηκε hitman, ξαναβγηκε farcry σε νησι , ποσα κομματια θα γινουμε πια ρε κιουση?
-
Δε λες παλι καλά που βγήκαν παιχνίδια; πριν λίγο καιρό δεν είχαμε τίποτα να παίξουμε
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
παντα υπαρχουν στο σκληρο καμια 10ρια που δοκιμασα και δεν με τρελαναν για τετοιες δυσκολες εποχες
-
Προλάβατε προλάβατε με 1$ donation παίρνετε ένα κάρο παιχνίδια από την THQ....Company of Heroes, Metro 2033 κλπ
Φιλανθρωποιιιιιιι
-
μαλλον θα το παιξεις πριν απο μενα γιατι εχω εκκρεμοτητες , οποτε περιμενω εντυπωσειςεύχομαι να το συνδυάσω με τον νέο ssd...μάλλον 840 ή 840 pro!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Προλάβατε προλάβατε με 1$ donation παίρνετε ένα κάρο παιχνίδια από την THQ....Company of Heroes, Metro 2033 κλπΦιλανθρωποιιιιιιι
Και μάλλον η τελευταία ευκαιρία να πάρει κανείς οτιδήποτε THQ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Προλάβατε προλάβατε με 1$ donation παίρνετε ένα κάρο παιχνίδια από την THQ....Company of Heroes, Metro 2033 κλπ
Φιλανθρωποιιιιιιι
γιατι?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μαλλον θα το παιξεις πριν απο μενα γιατι εχω εκκρεμοτητες , οποτε περιμενω εντυπωσεις
εύχομαι να το συνδυάσω με τον νέο ssd...μάλλον 840 ή 840 pro!
δωσε πονο
-
γιατι?
ε, ψιλοψόφησε... κάτι σε κύκνειο άσμα είναι αυτό το humble
έχει κάνει default σε δάνεια μερικών δεκάδων εκατομμυρίων, μετοχή στο 1$, παραιτείται ο CFO, 20mil χασούρα στο τελευταίο Q κλπ -
κριμα και εχουνε δωσει πολυ καλους τιτλους
-
εύχομαι να το συνδυάσω με τον νέο ssd...μάλλον 840 ή 840 pro!
δωσε πονο
για τον απλό μάλλον θα πάω...195 ευρω τα 250€
-
Sata 2 είσαι ότι κι αν βάλεις καλό είναι
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)