-
Ερωτηση:
να παιξω το Dead Space 3 η να παιξω το Dead Space 2 πρωτα και μετα το 3;
Τωρα καταλαβα οτι μου ειχε ξεφυγει αυτο.. -
αν συνεχιζει την ιστορια ναι
(με το ναι φυσικα εαν σε ενδιαφερει η ιστορια σε ενα παιχνιδι ) -
η ιστορια ειναι συνεχεια, αλλα στο 3 καπου το χανουν το πραγμα..
γενικα το 3 μεχρι στιγμης με απογοητευει εμενα προσωπικα
-
σε συνέχεια του αν αξίζει να πάρεις ιντελ σε σχέση με amd για παιχνίδια και casual χρήση...
επιμένω ότι αυτή την εποχή αξίζει να πάρει κανείς σύστημα βασισμένο στον fx8350 (αρκετά ταχύτερος του fx 6100 στο βίντεο) και να δώσει την διαφορά των χρημάτων που θα έδινε για ιντέλ σ' ενα καλύτερο gpu! Χίλιες φορές ένα fx8350 με 7970 παρά ένα i7 με 7950 τουλάχιστον στα παιχνίδια! -
i7 είναι υπερβολή για παιχνίδια και γενικά
-
εννοείς να επιλέξεις ι5 και να το οβερκλοκάρεις!
Μα αυτό είναι εφικτό με μια καλή ψύξηι στον 8350 και ίσως να έχεις ακόμα καλύτερη απόδοση από το ι5!
Έχω διαβάσει ότι τα ανεβάζουν με ψύξη σαν την δική μου(noctua d14) σχεδόν στα 5γκιγκαχερτζ! -
ενταξει ειναι ηδη στα 4 , δεν ειναι και τοσο φοβερο να ανεβεις 1 GHz
οσο για τους i7 αυτοι το πιο γαματο χαρακτηριστικο που εχουν ειναι το hyperthreading (που κανουν το καθε πυρηνα να φαινεται σαν 2 )
αυτο ομως στα παιχνιδια δε δινει απολυτως τιποτα , αρα τσαμπα το εξτρα 100αρικο
βεβαια στους τελευταιους i5 σε σχεση με τους αντιστοιχους i7 εχουμε και λιγοτερη cache , επιτηδες.. μεγαλη πουστια οποτε υπαρχει καποια διαφορα και παλι οχι ομως της ταξης των 100+ ευρω
οσο για τους amd σου ειπα την αποψη μου, κραταω ομως μια επιφυλαξη για το μακρινο μελλον
core to core παντως τρωνε ξυλο απο τους Intel
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
με 7970 παρά ένα i7 με 7950 τουλάχιστον στα παιχνίδια!η 7970 ειναι δυσαναλογα ακριβη ασε που με o/c τη φτανεις με μια 7950
οι 2 καρτες που νομιζω οτι αξιζουν ειναι οι 7970 και η 7870 (και οχι η 7850 που συζητουσαμε τις προαλλες για συνθεσεις, λαθος μου )
-
η 7870 είναι άριστη αγορά για τα λεφτά της...η 7970 ειναι χειρότερη σε σχεση με τις αντίστοιχες nvidia!
-
απο κει και πανω εχουμε ξεπερασει κατα πολυ το budget μου, οποτε δε ξερω
και τα 300 ευρω με μιση καρδια θα τα δινα
-
έτσι έκανα και εγώ...στα χαρτια πλήρωσα 359 αλλά έβαλα τον φπα σε εταιρεία φίλου οπότε μου ήρθε σχεδόν -23%!
Όσο κάνει μια 7870 λοιπόν σε μένα κόστισε μια κάρτα εφάμιλλη της 670! -
Τελικα εβαλα το Dead Space 2
το ξεκινησα χθες βραδυ αργα... ειναι λιγο scary...
η μηπως ηταν εκεινες οι μπυρες που καναν τι διαφορα... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με 7970 παρά ένα i7 με 7950 τουλάχιστον στα παιχνίδια!
η 7970 ειναι δυσαναλογα ακριβη ασε που με o/c τη φτανεις με μια 7950
οι 2 καρτες που νομιζω οτι αξιζουν ειναι οι 7970 και η 7870 (και οχι η 7850 που συζητουσαμε τις προαλλες για συνθεσεις, λαθος μου )
νομιζω οτι για 3-4 χρονια δεν θα δουμε τιποτα σπουδαιο στο θεμα των γραφικων πιο λογικη επιλογη ειναι μια 7770
(δεν βλεπω κανενα νεο παιχνιδι στην cryengine/unreal/source2 ) -
Έρχονται κονσόλες, αρα κάτι μπορεί να δούμε
-
Έρχονται κονσόλες, αρα κάτι μπορεί να δούμεαν ερθουν ετσι οπως λενε οτι θα ερθουν θα γελασει και το παρδαλο κατσικι το saturation θα πιασει τον παραδεισο (ολα κλειστα και αγιος ο θεος ετσι μονο μπροστα δεν πας )
-
θα εχουν καλες καρτες ομως , θα ανεβουν οι απαιτησεις
-
θα εχουν καλες καρτες ομως , θα ανεβουν οι απαιτησειςαυτο φοβαμαι και εγω μην πουν
αφου θα ειναι κλειστα σιγα μην φτιαξουμε σουπερ ντουπερ παιχνιδια...(απο αποψη a.i και γραφικων γιατι πραγματικα δεν εχουν δικαιολογια οτι δεν θα εχουν δυναμη στα μηχανακια για την a.i ...... ) -
κατσε να δουμε παντως και αν θα γινει αυτο που εικαζεται σχετικα με το αν θα μπορουν οι κατοχοι των μελλοντικων κονσολων να πουλανε τους μεταχειρισμενους τιτλους τους..
(γιατι μπορει να συνδεονται με το λογαριασμο τους και να μη γινεται να τους πουλανε στη συνεχεια , πραγμα που θα διωξει κοσμο πιστευω , ισως ανεβουν και οι pc gamers)βεβαια κατι τετοιο εχουμε ηδη και στα pc με το steam , αλλα στα pc η πειρατεια γινεται και για πλακα ..
-
http://uk.ign.com/articles/2013/02/08/m ... ocus-on-pc
-
Δηλ. μας λέει οτι στις κονσόλες οι κατασκευαστές έχουν ρίξει τόσο πολύ τις τιμές που είτε μπαίνουν μέσα είτε δεν έχουν κέρδη.
I like that (σαν καταναλωτής).
Οπότε σκέφτονται να ξαναγυρίσουν στα pc και να μας κάνουν να αγοράζουμε κάθε 6 μήνες καινούργια κάρτα γραφικών και software για να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι. Κρά ρε, κρά (Ούστ)
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)