-
Προχθες παίζαμε ένα ματσάκι 2Κ2012 με ένα φίλο και ενώ χάνω για 2 πόντους με 18' να απομένουν, ένας κουστουμάτος κύριος αποφασίζει να διασχίσει το γήπεδο την ώρα του αγώνα!
-
Tη αθλιο το NEED FOR SPEED MOST WANTED, ουτε cockpit view, ουτε χειροκίνητες ταχύτητες, αθλια συμπεριφορά του dfgt σε μαμα ρύθμιση!
ουτε 5 λεπτα δεν το κράτησα!
-
ε τι περιμενεις απο ενα need for speed? απο τα 100 που βγηκαν μονο τα 20 αξιζαν τα αλλα ειναι copy paste απο τα προηγουμενα αλλα με λιγοτερα μεσα!
-
το συγκεκριμενο δεν ειναι κλασικο nfs (για αυτο και εχουν ξενερωσει οι φαν της σειρας) , πιο πολυ φερνει σε burnout paradise (επισης παιχνιδι της criterion)
προσωπικα μου αρεσει που δε θυμιζει κλασικο nfs , απο την αλλη δεν ειναι εξισου διασκεδαστικο με το paradise (θα μπορουσε να ισχυριστει κανεις)
απλα εχει αρκετα καλυτερα γραφικα και πραγματικα αυτοκινηταστην ουσια ομως ειναι sequel του burnout , οχι του most wanted
προσωπικα ομως μου αρεσει το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου , απλα θα ηθελε καλυτερη υλοποιηση σε πολλα σημεια
-
Το τελευταιο NFS που αξιζε ηταν το Porsche Unlimited.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το τελευταιο NFS που αξιζε ηταν το Porsche Unlimited.Sent from my Neo V using Tapatalk.
ηταν να βγαλει αλλο ενα προσφατα με φερραρι αλλα λογο 'πειρατειας' δεν θα βγει για Pc..
-
εχει προβλημα η ΕΑ με τα πισι?
οσο και να την αντιπαθω, θα ελεγα οτι μας εχει μια χαρα
-
Ποιο ηταν το τελευταιο παιχνιδι που επαιξες και σε κρατησε πανω απο μηνα και ειχε το λογοτυπο EA επανω?
-
κοιτα , ειναι κακη εταιρεια δε λεω , απλα προσπαθει να κυκλοφορησει σε ολες τις πλατφορμες
το most wanted για παραδειγμα ειναι ο πρωτος τιτλος που μπορω να σκεφτω που κυκλοφορησε ταυτοχρονα **παντου ** (και android/ios)
YΓ τωρα πηρε και τη bioware μαλιστα στο nfs εχει σε διαφορα σημεια της πολης ταμπελες και λεει οτι της ανηκει η bioware παει αλλη μια καλη εταιρεια
-
εγω το εχω ξαναπει η ταφοπλακα της ειναι το οτι εφυγε απο το steam
-
πρωσοπικα ουτε με το bournout συγκρινεται (ΟΚ εκεινο το ειχα παιξει με gamepad ακομα) τουλαχιστον 3 κλικ πανω ηταν!
Το shift 2 μονο φαίνεται να ψιλοαξιζε, αλλα δεν κατάφερα ποτε να ρυθμίσω το τιμόνι σε επιπεδο που αξίζει!
Και το Dirt 3 π.χ φουλ arcade ηταν αλλα πολυ πλακα με τη DFGT!!
-
δεν εχεις gamepad στο pc? κακως
-
εχω, τοτε ακομα με ενα μουφα Trust, πλεων με κλασσικό Xbox360 controller αλλα για racing δεν το χρησιμοποιώ προφανως
Racing=με τη dfgt, (αν δεν ειναι playable με τη dfgt μπουλο)
-
νομιζα οτι πας με πληκτρολογιο
-
Εξαρτάται από το τι θέλετε από το παιχνίδι! Ένα arcade racing με μηδενικά στοιχεία simulation είναι, με pol;y καλά γραφικά και ρεαλιστικό ήχο για να κάνεις την πλάκα σου!
Σε αυτό είναι πολύ καλό! Πέρασα μερικές ώρες το ΣΚ (ώρες σε παιχνίδι ο Σπύρος ...δεν το συνηθίζω αλλά το έκανα) κυρίως να με κυνηγάνε οι αστυνόμοι και εγώ να τους ξεφεύγω αφού πρώτα διαλύσω τα πάντα στο πέρασμα μου, βγάζοντας τόσα χρήματα που έφτασα στο τέλος να έχω νικήσει και αυτόν με την mclaren!!! Όλα αυτά δίχως να το καταλάβω...τόσα παιχνίδια τέλειωσα από την στιγμή που πήρα την νέα κάρτα και το έκανα παίζοντας μια ώρα το πολύ και μάλιστα με cheats. Eδώ δεν βρήκα ακόμα και παίζω έτσι...(δεν θα βρω άπειρο νίτρο...θα βρω και τότε θα δείτε τι θα πάθετε... )
Εμένα πάντως μου αρέσει το παιχνίδι...και παίζω και με πληκτρολόγιο παρακαλώ!
αφού 'αγόρασα' εδώ και μια βδομάδα σχεδόν το νέο warfighter και δεν το εγκατέστησα ακόμα!!! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
νομιζα οτι πας με πληκτρολογιοοχι ρε το παλιο trust predator εχει βγαλει πολλα παιχνίδια απλα πλεων τα εχει κακαρωσει (κουμπια δεν επανέρχονται κλπ κλπ) οποτε σε ερεύνα αγοράς αποφασίστηκε κ ηρθε ενα 360 black απο αγγλια (http://www.amazon.co.uk/Wired-Gamepad-B ... 2_edpp_url) κ δοκιμάζεται στο I am alive αλλα βασικα προετοιμάζεται για AC3!
Πληκτρολόγιο μονο Fps προφανώς, 3person με gamepad και racing με τιμόνι αυστηρά κ στα τρία! (rolleplay και strategy μου ειναι αδιάφορα)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εξαρτάται από το τι θέλετε από το παιχνίδι! Ένα arcade racing με μηδενικά στοιχεία simulation είναι, με pol;y καλά γραφικά και ρεαλιστικό ήχο για να κάνεις την πλάκα σου!
Σε αυτό είναι πολύ καλό! Πέρασα μερικές ώρες το ΣΚ (ώρες σε παιχνίδι ο Σπύρος ...δεν το συνηθίζω αλλά το έκανα) κυρίως να με κυνηγάνε οι αστυνόμοι και εγώ να τους ξεφεύγω αφού πρώτα διαλύσω τα πάντα στο πέρασμα μου, βγάζοντας τόσα χρήματα που έφτασα στο τέλος να έχω νικήσει και αυτόν με την mclaren!!! Όλα αυτά δίχως να το καταλάβω...τόσα παιχνίδια τέλειωσα από την στιγμή που πήρα την νέα κάρτα και το έκανα παίζοντας μια ώρα το πολύ και μάλιστα με cheats. Eδώ δεν βρήκα ακόμα και παίζω έτσι...(δεν θα βρω άπειρο νίτρο...θα βρω και τότε θα δείτε τι θα πάθετε... )
Εμένα πάντως μου αρέσει το παιχνίδι...και παίζω και με πληκτρολόγιο παρακαλώ!
αφού 'αγόρασα' εδώ και μια βδομάδα σχεδόν το νέο warfighter και δεν το εγκατέστησα ακόμα!!!ουτε καν
το μονο σωστο nfs Που εχει βγει εδω και καιρο ηταν το hot pursuit
Supercars cops=
και φυσικα το Underground 1 αλλα ακομη θυμαμαι οτι στο 2 ειπαν θα κανουν sandbox κοσμο σαν του gta
ε οσο το ειδες το ειδα και εγω.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ποιο ηταν το τελευταιο παιχνιδι που επαιξες και σε κρατησε πανω απο μηνα και ειχε το λογοτυπο EA επανω?Ε, ναι.
Σιγά τις βλακείες που βγάζει. -
παντως για να ειμαστε ειλικρινεις μπορει να ειναι απο τις πιο σημαντικες εταιρειες αλλα βγαζει και πολλους κακους τιτλους και εχει καταστρεψει εταιρειες
-
το spore το κατεστρεψε
το nfs μια το φταχνει 10 το καταστρεφει
αγορασε την bioware παει και αυτη
αγορασε την westwood το μονο αξιολογο παιχνιδι που βγηκε ηταν το generals..
το φιφα καθε χρονο ολο και χειροτερα μου λεει φιλος οτι το εδωσαν στην εταιρεια του για beta testing και ακομη στις κονσολες κολλαγε οταν εβαζαν γκολ απο συγκεκριμενες γωνιες...
για το Simcity ελπιζω να βγω ψευτης με αυτα που ειδα αλλα και αυτο για φουντο θα παει...
ο μονος λογο που υπαρχει το origin ειναι επειδη δεν γουσταρουν τις εκπτωσεις της steam......
http://www.develop-online.net/news/4103 ... rigin-boss
το εχω ξαναπει οποιο παιχνιδι θελει να λεει οτι ειναι αρτιο και ειδικα στο multi και δεν μπαινει με το σπαθι του στο wsg/esl ειναι ΜΑΠΑ
οχι σαν κατι black ops 2 Και bf3 που δινουν κωδικο για το esl...............................
εταιρεια που σε γραφει και σε βλεπει σαν ενα πακετο με δολλαρια ειναι τουλαχιστον ηλιθια
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)