-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
@ qsis, zisis
ταχύτητα έχουμε, χώρο που θα βρούμε
@ cabala
υπερβολές, μια χαρά τα παίζει τα παιχνίδια και η 8600gt....
εδω η 4850 που εχω αγκομαχαει στα τελευταια παιχνιδια..ποσο μαλλον η 8600 που δεν ηταν ποτε gaming wise
ξαναλεω ακομη και μτχ οι τιμες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μιας 4850 ειναι εξευτελιστικες
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... 0&_sacat=0
ασε που στο συστημα που εγραψε σαφως η 8600 ειναι το μεγαλυτερο bottleneckΕγώ σου λέω τι βλέπουν τα μάτια μου.. τώρα άμα κυνηγάς τα fps είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.....
-
Καλά άμα είσαι όμως στα >25fps με όλα στο Low και χαμηλή ανάλυση δεν ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Θέλω να δώ η 4850 μου τι θα κάνει. Το τελευταίο παιχνίδι που δοκίμασα ήταν το The Run στο οποίο δεν τα κατάφερε, ήταν και χάλια port βέβαια...
-
εξαρτάται που παίζει...σε μια 17αρα με 1024χ768 για παράδειγμα θα παίζει το παιχνίδι.
Απλά αυτό που θα βλέπει δεν θα έχει σχέση με ένα σύγχρονο pc που δουλεύει σε hd αναλύσεις και τα επιμέρους πεδία στο τερμα -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εξαρτάται που παίζει...σε μια 17αρα με 1024χ768 για παράδειγμα θα παίζει το παιχνίδι.
Απλά αυτό που θα βλέπει δεν θα έχει σχέση με ένα σύγχρονο pc που δουλεύει σε hd αναλύσεις και τα επιμέρους πεδία στο τερμανομιζω πως δεν υπαρχουν παιχνιδια πια που να υποστηριζουν μη wide αναλυσεις με ολα τα εφε πια
-
δεν το ξέρω αυτό...ίσως να έχεις δίκιο
-
Νομίζω πώς η λύση είναι 100% μεταχειρησμένη κάρτα γραφικών. Με 80-90 ευρώ παίρνεις πιά 4890 5770 και με λίγα παραπάνω 5850.Για κανένα λόγω 70 ευρώ για καινούρια σαν αυτές παραπάνω.
-
Επειδή πάντα όταν είναι να πάρω καινούργια κάρτα ρίχνω μια ματιά και στις μεταχειρισμένες συνήθως η διαφορά με μια καινούργα είναι 15-20€ οπότε προτιμώ να τα δώσω και να χω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
-
Το Max Payne το δοκίμασε κανείς σε 4850 ή αντίστοιχη για να μου πει πως πάει περίπου?? Μην αγοράζω τζάμπα 22GB.
-
22 μονο εγω ειμαι στο 80% απο 28γιγα που είναι!!! Βεβαια σε λιγες ωρες φευγω απο Σαλονικα οποτε δε θα μπορέσω να δοκιμάσω σύντομα!
-
το θεμα ειναι οτι ειναι το πρωτο παιχνιδι εδω και χρονια που ειναι τοσο μεγαλο!(σε διαρκεια)
-
Kαι εγώ με 4850 1gb, phenom 2 quad 2.8, 4gb ram, κατεβάζω το max payne από εχθές και είναι ακόμα στο 50%.
Έχω καμιά ελπίδα για 1920χ1200 -
Ειναι καλο το max payne?Δεν εχω ξαναπαιξει.
-
εγω ειμαι 10 χρονια πισω και εχω 3870 αλλα το max payne παιζει ολα high μια χαρα,μονο το msaa εχω απενεργοποιημενο,πολυ καλο παιχνιδακι,ομως εχει πολλα να μαθει η bullet time απο την αντιστοιχη του sniper elite v2
-
το θεμα ειναι οτι ειναι το πρωτο παιχνιδι εδω και χρονια που ειναι τοσο μεγαλο!(σε διαρκεια)δεν πρεπει να ειναι και τοσο μεγαλο,εχω παιξει τα 3 πρωτα chapters,και ειναι κανονικου μεγεθους,συνολικα εχει 14,οποτε δε μου φαινεται και πολυ μεγαλο
μαλλον τα απειρα βιντεακια το κανουν τοσο μεγαλο σε gbedit η εκδοση που εχω,για να παιξει θελέι μπλοκαρισμα στο ιντερνετ,αλλιως δεν ξεκιναει. Επειδη δεν χρησιμοποιω ουτε antivirus ουτε firewall δεν εχω αλλο τροπο να το μπλοκαρω περα απο το να κοψω το wifi και να το επανενεργοποιησω μολις ξεκινησει το παιχνιδι. Προβλημα: κατεβαζω 2gb απο browser,οποτε δεν μπορω να κοψω το ιντερνετ,οποτε δεν μπορω να παιξω,υπαρχει κανας τροπος στα γρηγορα να μπλοκαρω το exe του max payne?προσπαθησα απο το windows firewall αλλα ματαια..
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εγω ειμαι 10 χρονια πισω και εχω 3870 αλλα το max payne παιζει ολα high μια χαρα,μονο το msaa εχω απενεργοποιημενο,πολυ καλο παιχνιδακι,ομως εχει πολλα να μαθει η bullet time απο την αντιστοιχη του sniper elite v2το πρωτο max payne ηταν που εφερε το bullet time λιγακι δυσκολο να χρειαστει να μαθει
-
εγω ειμαι 10 χρονια πισω και εχω 3870 αλλα το max payne παιζει ολα high μια χαρα,μονο το msaa εχω απενεργοποιημενο,πολυ καλο παιχνιδακι,ομως εχει πολλα να μαθει η bullet time απο την αντιστοιχη του sniper elite v2
το πρωτο max payne ηταν που εφερε το bullet time λιγακι δυσκολο να χρειαστει να μαθει
τι σχεση εχει αυτο?εγω λεω οτι η υλοποιηση στο sniper elite ειναι πολυ καλυτερη..
sniper http://www.youtube.com/watch?v=wv2QCcshppg
payne http://www.youtube.com/watch?v=yZou42fq ... re=related -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
το πρωτο max payne ηταν που εφερε το bullet time λιγακι δυσκολο να χρειαστει να μαθει
τι σχεση εχει αυτο?εγω λεω οτι η υλοποιηση στο sniper elite ειναι πολυ καλυτερη..
sniper http://www.youtube.com/watch?v=wv2QCcshppg
payne http://www.youtube.com/watch?v=yZou42fq ... re=relatedαυτο το λες υλοποιηση? το bullet time επιβραδυνει τον χρονο για να στοχευσεις οχι για να δεις την βολτα της σφαιρας
-
αυτο το λες υλοποιηση? το bullet time επιβραδυνει τον χρονο για να στοχευσεις οχι για να δεις την βολτα της σφαιραςμμμ οντως, πρεπει να χεις δικο
το sniper παντως με 'πορωνε' περισσοτερο -
Καλημέρα,
Θέλω τη βοήθειά σας στο εξής:
Ο γιος μου έχει ένα XBOX 360 τσιπαρισμένο, με σκληρό δίσκο, το παλιό μοντέλο αυτό που από πίσω έχει εκτός της υποδοχής του τροφοδοτικού και του σήματος, μια θύρα USB και υποδοχή για κλιπ τηλεφώνου. Θέλω λοιπόν να βγάλω το XBOX από την τηλεόραση που είναι τώρα και να το συνδέσω με ένα TV Monitor που σκοπεύω να αγοράσω με σκοπό να είναι όλα στον υπολογιστή του. (Τηλεόραση, DVD, παιχνίδια).
Το monitor που είδα είναι αυτό:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169630
Το XBOX αυτή τη στιγμή συνδέεται στην τηλεόραση με το καλώδιό του δηλ. component.
Αν αγοραστεί το παραπάνω monitor-tv θα μπορεί να συνδεθεί ?
Βλέπω βέβαια στα χαρακτηριστικά του ότι έχει έξοδο component, αλλά από την άλλη βλέπω και στην τηλεόρασή μου ότι μπαίνουν 5 συνολικά χρωματιστοί ακροδέκτες από πίσω.
Μην αγοραστεί τζάμπα και δεν γίνει η δουλειά μας...Sorry για το μακροσκελές...
**Edit: Υπάρχει κάποιος αντάπτορας-μετατροπέας που να αλλάζει τα καλώδια που βγαίνουν από το Xbox σε κάποια έξοδο του συγκεκριμένου Tv-Monitor ??**
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)