-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Το είχα δοκιμάσει στο wii όταν το ειχα αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου....θέλω κάτι για ps3 Πλέον!!αν έπαιξες μόνος σου, όντως δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο.
Πρωταθληματάκια με παρέα σε διπλό++ όμως έχει φοβερό γέλιο... αν είναι κατάλληλη και η παρέα ε;
Γενικώς εγώ πλέον single player σε κονσόλα δεν παίζω καθόλου.Αλλά για παρεΐστικη φάση χαβαλέ το Wii είναι απίθανο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το είχα δοκιμάσει στο wii όταν το ειχα αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου....θέλω κάτι για ps3 Πλέον!!
αν έπαιξες μόνος σου, όντως δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο.
Πρωταθληματάκια με παρέα σε διπλό++ όμως έχει φοβερό γέλιο... αν είναι κατάλληλη και η παρέα ε;
Γενικώς εγώ πλέον single player σε κονσόλα δεν παίζω καθόλου.Αλλά για παρεΐστικη φάση χαβαλέ το Wii είναι απίθανο
Συμφωνώ πως η συγκεκριμένη κονσόλα για παρέα είναι πολύ καλή..είχαμε περάσει ώρες παίζοντας γκολφάκι....
-
Εχω αρχισει το RACE Pro στο 360, απο γραφικα δεν λεει και τιποτα αλλα εχει πολλες αληθινες πιστες και αυτοκινητα και φυσικα ειναι racing sim 100%.
-
Καλύτερο από το Forza?
-
Το κακό του 360 είναι ότι δεν αναγνωρίζει αυτό:
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Guitar Hero εχει παιξει κανεις?Άμα λάχει παίζουμε και διπλό...
-
Mανε για ποια κονσολα το εχεις?!?!?! Ημουν στο τσακ να το παρω για το Wii, αλλα διαβασα οτι το Rock Band 2 ειναι πιο καλο απο το Guitar Hero.. εντωμεταξυ ειδα κατι βιντεακια στο youtube και λεω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εγω να καταφερω να παιζω ετσι.. σημειωση πως δεν εχω ιδεα απο κιθαρα..
με φρεναρε στην αγορα...παιδια.. αν δεν εχετε παιξει Mario Kart Wii Online, δεν εχετε δει τιποτα!
-
Για wii το έχω. Δε χρειάζεται να ξέρεις κιθάρα πάντως. Πρέπει όμως να έχεις (κι αν δεν έχεις θα μάθεις), πάρα πολύ καλή αίσθηση του ρυθμού.
-
αισθηση του ρυθμου εχω..
το συνιστας, δηλαδη?
σου λεω ψηνομουν πολυ ασχημα!!
ποια εκδοση εχεις?
απο που το πηρες?
ποια αλλα παιχνιδια εχεις??ΑΠΑΝΤΑ!
-
Έχω το Guitar Hero III - Legends of Rock και το Guitar Hero IV - World Tour (εξ ου και οι 2 κιθάρες). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι ΤΡΕΛΟ κόλλημα, έχει φανταστικά κοματάκια μέσα σε οποιαδήποτε έκδοση. Με 2 κιθάρες μπορείς να παίζεις είτε αντίπαλος με κάποιον άλλον, είτε σαν bandmates στο ίδιο τραγούδι, με τον έναν να παίζει κιθάρα και τον άλλον μπάσο. Άλλα παιχνίδια για το wii προς το παρόν δεν έχουμε, γιατί δεν χρειαζόμαστε.
-
απο που πηρες το Legends Of Rock?
το πλαισιο λεει οτι 'αναμενεται'το κριμα στο λαιμο σου!
να παρω το μικροφωνο να κανουμε group?
-
Μπορείς να πάρεις και ντραμς.
Από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Mall το πήραμε το World Tour πριν από κανα μήνα, το Legends of Rock μου το έκανε δώρο ο αδερφός μου όμως, τα Χριστούγεννα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχει και στο FNAC. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ πάντως, είδα το band pack για wii σίγουρα, που έχει μέσα κιθάρα+ντραμς+μικρόφωνο στα €200 νομίζω. -
μη με τσιγκλας σου λεεεωωωωωωωωω!
-
Ε ειστε καμμένοι
-
.. δεν υπαρχει ουτε για .. δειγμα!
-
Καλά ρε, αντί να απολαμβάνετε την ουδετερότητα της πίσω κίνησης (=παντιλίκιαααα), κάθεστε και ασχολείστε με ηλεκτρονικά;
-
Αφού τα κλείνουμε στο δρόμο... τα ανοίγουμε στο σπίτι.
-
Καλο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
παιδια.. αν δεν εχετε παιξει Mario Kart Wii Online, δεν εχετε δει τιποτα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά ρε, αντί να απολαμβάνετε την ουδετερότητα της πίσω κίνησης (=παντιλίκιαααα), κάθεστε και ασχολείστε με ηλεκτρονικά;ντεν εκει ηλεκτρονικα καρντια μου!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)