-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Για Β' ΠΠ να προσθέσω και το Company Of Heroes για πολλά κιλά κάψιμο...
Και για αποτελείωμα κατεβάζεις το mod battle of the bulge.Ομολογώ πάντως ότι τα Total War είναι Total Destruction αν και δεν έχουν δομημένα campaigns όπως το COH.
Παίξε Men of War και θα βαράς το κεφάλι σου που έχασες τόσο χρόνο στο COH....παρόμοιο consept πολύ πιο ιστορικό και ακριβές σε μονάδες όπλα της εποχής, τρελό gameplay και λεπτομέρεια...το COH φαντάζει παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας μπροστά του.
Τα μη δομημένα campaigns είναι και η μαγεία των Total War....τα πάντα μπορούν να συμβούν
Έχω παίξει.
Το Men of War είναι πιο πολύ arcade φάση, ενώ το CoH σου δίνει πιο συνολική εικόνα του θέματος, χωρίς να φτάνει το Total War βέβαια.
Όντως το gameplay του στάνταρ CoH είναι κάπως απλοϊκό, γι αυτό και πλέον το έχω καταργήσει και παίζω μόνο το mod της μάχης των Αρδεννών που είναι από τα πιο πλούσια και πιο ακριβή παιχνίδια του είδους.και η σειρά Close Combat επίσης πολύ καλή αλλά δεν παίζει σε καινούριο PC πλεόν γμτ
Είχα ανακαλύψει κάπου τυχαία και το III (Russian front)...
Μακράν καλύτερο το V και δυστυχώς που δεν συνεχίστηκε η σειρά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για Β' ΠΠ να προσθέσω και το Company Of Heroes για πολλά κιλά κάψιμο...
Και για αποτελείωμα κατεβάζεις το mod battle of the bulge.Ομολογώ πάντως ότι τα Total War είναι Total Destruction αν και δεν έχουν δομημένα campaigns όπως το COH.
Παίξε Men of War και θα βαράς το κεφάλι σου που έχασες τόσο χρόνο στο COH....παρόμοιο consept πολύ πιο ιστορικό και ακριβές σε μονάδες όπλα της εποχής, τρελό gameplay και λεπτομέρεια...το COH φαντάζει παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας μπροστά του.
Τα μη δομημένα campaigns είναι και η μαγεία των Total War....τα πάντα μπορούν να συμβούν
Έχω παίξει.
Το Men of War είναι πιο πολύ arcade φάση, ενώ το CoH σου δίνει πιο συνολική εικόνα του θέματος, χωρίς να φτάνει το Total War βέβαια.
Όντως το gameplay του στάνταρ CoH είναι κάπως απλοϊκό, γι αυτό και πλέον το έχω καταργήσει και παίζω μόνο το mod της μάχης των Αρδεννών που είναι από τα πιο πλούσια και πιο ακριβή παιχνίδια του είδους.και η σειρά Close Combat επίσης πολύ καλή αλλά δεν παίζει σε καινούριο PC πλεόν γμτ
Είχα ανακαλύψει κάπου τυχαία και το III (Russian front)...
Μακράν καλύτερο το V και δυστυχώς που δεν συνεχίστηκε η σειρά.Δεν διευκρίνησα...Men of War: Assault Squad....καμια σχέση με το απλό, άλλο παιχνίδι, give it a try και θα δεις
-
Το Assault Squad έχω.
Έχω τερματίσει το αμερικανικό campaign αλλά το άφησα γιατί δεν σου 'αφήνει' τη δυνατότητα να παίξεις μισή ωρίτσα και τέρμα. Κλείνεις (εγώ τουλάχιστον) στο 2ωρο minimum και δυστυχώς δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το Assault Squad έχω.
Έχω τερματίσει το αμερικανικό campaign αλλά το άφησα γιατί δεν σου 'αφήνει' τη δυνατότητα να παίξεις μισή ωρίτσα και τέρμα. Κλείνεις (εγώ τουλάχιστον) στο 2ωρο minimum και δυστυχώς δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο.E ναι....είναι χρονοβόρο...εγώ multi με παρέα το παίζω και έχει τρομερό γέλιο...και βρισίδι
-
Για τα ποστ της προηγούμενης σελίδας: Ευχαριστώ πολύ!
-
Wolfenstein 3D! Για όσους δεν το θυμούνται, είναι ένα θρυλικό παιχνίδι που άνοιξε το χορό των FPS (first person shooter) games. Για τον εορτασμό της 20ης επετείου του, η εταιρία το διαθέτει σε δωρεάν web based έκδοση, όπως το αυθεντικό! Ξυπνάνε αναμνήσεις!
http://www.facebook.com/Multirama -
excuse me?
-
wolferstein και doom έκαναν την αρχή , ο δούκας απλά ακολούθησε
(Και το πρόσφατο που βγήκε δεν παιζόταν )
Οι δημιουργοί των πρώτων ακόμα συνεχίζουν με πιο πρόσφατο το rage , το οποίο και παίζω αυτή την εποχήSent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
wolferstein και doom έκαναν την αρχή , ο δούκας απλά ακολούθησε
(Και το πρόσφατο που βγήκε δεν παιζόταν )
Οι δημιουργοί των πρώτων ακόμα συνεχίζουν με πιο πρόσφατο το rage , το οποίο και παίζω αυτή την εποχήSent from my LG-P500 using Tapatalk 2
αναλογα πως το βλεπεις το θεμα ειναι
και φυσικα παιζεις rage...αυτο ειναι ενα bug που το patchαραν να γινει παιχνιδι και οχι το αντιθετο σκατοπαιχνιδο χωρις συνοχη το racing ειναι πιο βαρετο και απο την ντουβλη το Minigame πρεπει να φτιαχτηκε για παιδακια δημοτικου αλλα κατα τα αλλα ηθελε 60 ευρω για το πιο κακοφτιαγμενο παιχνιδι ΕΒΕΡ
-
Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσίασε , περίμενα πολλά περισσότερα
Ελπίζω το far cry 3 να επανορθώσει το κακό , γιατί έχω καιρό να ευχαριστηθώ μεγάλης διάρκειας shooter
Το rage έχω σκεφτεί να το αφήσω κόλας , αλλά προς το παρον το ανέχομαι
Αντε να απολυθω να πιάσω τα RPG ( skyrim , witcher..) γιατί προς το παρόν δε μπορώ να τα ευχαριστηθω όπως και οσο θέλω
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ειχα δημιουργησει εναν παιχτη στο 2Κ12 προσφατα και ειχα παιξει αρκετους μηνες με αυτον. Το προβλημα ειναι οτι επαιζα στο PS3 ενος φιλου και οχι στο δικο μου. Εκανα copy/paste τα αρχεια απ'τον σκληρο του στο δικο μου PS3 και εβαλα το CD μεσα ωστε να μπορω πλεον να παιζω με τον ιδιο χαρακτηρα και στην δικη μου συσκευη, δυστυχως ομως το παιχνιδι δεν με αφηνε να κανω load.Τι εχω κανει λαθος ; Το error που μου εβγαζε, ελεγε οτι ο χαρακτηρας αυτος δεν ειχε δημιουργηθει στην συγκεκριμενη συσκευη, οποτε αδυνατουσε να τον φορτωσει. Αφου περασα κανονικα τα αρχεια στον σκληρο μου, γιατι συμβαινει αυτο ;
UP !
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ειχα δημιουργησει εναν παιχτη στο 2Κ12 προσφατα και ειχα παιξει αρκετους μηνες με αυτον. Το προβλημα ειναι οτι επαιζα στο PS3 ενος φιλου και οχι στο δικο μου. Εκανα copy/paste τα αρχεια απ'τον σκληρο του στο δικο μου PS3 και εβαλα το CD μεσα ωστε να μπορω πλεον να παιζω με τον ιδιο χαρακτηρα και στην δικη μου συσκευη, δυστυχως ομως το παιχνιδι δεν με αφηνε να κανω load.
Τι εχω κανει λαθος ; Το error που μου εβγαζε, ελεγε οτι ο χαρακτηρας αυτος δεν ειχε δημιουργηθει στην συγκεκριμενη συσκευη, οποτε αδυνατουσε να τον φορτωσει. Αφου περασα κανονικα τα αρχεια στον σκληρο μου, γιατι συμβαινει αυτο ;
UP !
αμα το ειχες αυθεντικο λογικο ειναι καθοτι το 2012 ειναι απο τα ελαχιστα παιχνιδια που εχουν 'κλειδωσει' το profile σου σε συγκεκριμενο ps3 (αν και παιζει να το εχουν βγαλει απο το κραξιμο που ειχαν φαει)
(κοιτα μηπως ειχε κανα κρυφο αρχειο και δεν το πηρες πρεφα) -
Το Call of Duty Elite που έκανε λανσάρισμα παράλληλα με το MW3, έκανε επιτυχία αλλά δημιούργησε και έντονες διαμαρτυρίες. Η επιτυχία του όμως, φαίνεται να δελέασε την EA η οποία σύμφωνα με εκτενείς αναφορές, αναμένεται να λανσάρει το Battlefield Premium στις 4 Ιουνίου και θα προσφέρει στους συνδρομητές in game όπλα, καμουφλάζ, dog tags και Assignments
μπε λεμε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Wolfenstein 3D! Για όσους δεν το θυμούνται, είναι ένα θρυλικό παιχνίδι που άνοιξε το χορό των FPS (first person shooter) games. Για τον εορτασμό της 20ης επετείου του, η εταιρία το διαθέτει σε δωρεάν web based έκδοση, όπως το αυθεντικό! Ξυπνάνε αναμνήσεις!
http://www.facebook.com/Multiramaεκείνα τα χρόνια το είχα παίξει στην αμίγκα 1200 μαζί με το gloom που ουσιαστικά ήταν doom clone...
πέρασαν 20 χρόνια.... -
-
Ε ε έρχεται!!
Angel και συ λογικα το περιμένεις τότε ε;
-
Εγώ έχω παραγγείλει το Diablo III Collector's πάντως
Επίσης, χώθηκα σε closed beta για ένα επερχόμενο αλλά δε μπορώ να πώ τίποτε άλλο λόγω NDA -
Εμένα είναι ήδη Αθήνα.
Σήμερα ή αύριο θα το έχω ανάλογα με τα κέφια της UPS εδώ. -
μπεεεεεε diablo μπεεεεεε
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)