-
Η Nintendo ειναι πολυ προσεκτικη στα remakes, δεν πιστευω να ειναι μουφα.
Οσον αφορα το multi, φυσικα δεν εχει το υποβαθρο των υπολοιπων.
Ειναι ομως Goldeneye
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Call of Duty: Black Ops TV CommercialΧθες ο πιτσιρίκος μου μετρούσε ώρες διαφορά με την Αμερική για την επίσημη κυκλοφορία του.
Εννοείται ότι ήδη τόχει παίξει σε xbox, μιας και είχε 'κυκλοφορήσει' νωρίτερα... Kάποιος 'ξέχασε' server ξεκλείδωτο στα headquarters της Activision.
Σήμερα το απόγευμα με βλέπω να τρέχω για το pc. -
νατη η σωστη μητερα (εγω οταν ημουν πιτσιρικας τα ακουγα για τα 'βιαια' παιχνιδια ολοι ειδαμε οτι τωρα που μεγαλωσα εγινα ψυχοπαθης δολοφονος και φυσικα τα ματια μου κατασταφηκαν )
ελπιζω να χει καλο single αυτη τη φορα, γιατι δεν ψηνομαι για online
ρωτα το γιο σου btw , αν επαιξε το campaign και αν ηταν καλο
αν και αυτη η νεα γενια μονο για το online ενδιαφερεται..ΥΓ υπαρχει pc με windows στο σπιτι σου?
-
νατη η σωστη μητερα (εγω οταν ημουν πιτσιρικας τα ακουγα για τα 'βιαια' παιχνιδια ολοι ειδαμε οτι τωρα που μεγαλωσα εγινα ψυχοπαθης δολοφονος και φυσικα τα ματια μου κατασταφηκαν )Τι λες τώρα; Βία να πυροβολείς 3d πιξελάκια και προτιμότερο να βλέπεις reality και σαπουνόπερες; Ας γίνει ψυχοπαθής δολοφόνος καλύτερα περά ψυχοπαθής μλκς.
ελπιζω να χει καλο single αυτη τη φορα, γιατι δεν ψηνομαι για online
Μεταφέρω την απάντηση κατά λέξη:
'Πες του ότι είναι un f*cking believable. Το καλύτερο single μέχρι τώρα στο cod. Στο πρώτο επίπεδο δυσκολίας τελείωσε σε 8 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, (εδώ τον αγριοκοίταξα για να έχουμε και τον έλεγχο, μέχρι 8ωρο επιτρέπεται το ...μεροκάματο, μετά επεμβαίνω ) στο regular είναι πιο δύσκολο'.ρωτα το γιο σου btw , αν επαιξε το campaign και αν ηταν καλο
αν και αυτη η νεα γενια μονο για το online ενδιαφερεται..Μπα, γουστάρει και single και campaign, είναι old fashion.
Κατά λέξη είπε: 'You will be blown away. Ψυχρός πόλεμος, Λάος, Βιετνάμ κλπ.' (με το urban dictionary συνεννοούμαι μαζί του )ΥΓ υπαρχει pc με windows στο σπιτι σου?
Pc με τα πάντα υπάρχουν σπίτι.
Δε θα κατηγορούσα ποτέ κάτι που δεν το ξέρω καλά, δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω και δεν είμαι σίγουρη ότι είναι για τα μπάζα.
(Τα 7άρια τρώγονται. Η ταχύτητα του filesystem εξακολουθεί να είναι αισχρή.) -
@fog
Κανόνισε να βγει Κλάους Μπαρμπι το παιδί -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@fog
Κανόνισε να βγει Κλάους Μπαρμπι το παιδίΚλάους Μπάρμπι δε γίνεσαι όταν πυροβολείς πιξελάκια, αλλά όταν έχεις 'Ρωμαιοκαθολικούς γονείς που σκοπεύουν ο γιος τους να σπουδάσει Θεολογία και ο μπαμπάς νάναι αυστηρός παιδαγωγός με πολύ βίαια προσωπικότητα'.
Τώρα μένει να ψάξω πότε γίνεσαι Κλάους Νόμι και πότε σκέτη Μπάρμπι.
-
Κλάους Μάινε μας κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κλάους Μάινε μας κάνει;YES!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κλάους Μάινε μας κάνει;Χειρότερα κι απο κλαους μπαρμπι
Μη μιλάτε δυνατά μην επανενωθούν πάλι -
σε ευχαριστω για το μινι review
καλες ειναι ο 8 ωριτσες, ψηθηκα να κανω ενα διαλειμματακι με χαμο
γιατι περισυ ουτε 5 ωρες δεν κρατησε
-
@fogσε ευχαριστω για το μινι review
καλες ειναι ο 8 ωριτσες, ψηθηκα να κανω ενα διαλειμματακι με χαμο
γιατι περισυ ουτε 5 ωρες δεν κρατησε
Νάσαι καλά.
Έχε υπόψη σου ότι το 8ωρο ήταν από ένα 13χρονο.
Εσένα μπορεί να σου βγει πολύ λιγότερο.Και βέβαια μόλις ξεκίνησε το installation.
-
πανω απο ολα χαιρομαι που εχω τα ιδια ενδιαφεροντα με ενα 13χρονο
-
Και γω επίσης. Κάποτε θα μεγαλώσω.
-
δεν υπαρχει λογος
εκτος αν αισθανθεις ετσιεγω μαλλον δε θα αισθανθω ποτε
-
Παιδια ξερετε ποσο κανει ενα converter απο ps2 σε pc???
-
ειχα παρει εγω πριν πολλα χρονια, σιγουρα γυρω στο 20αρικο..
-
Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με το χειριστήριο του PS2...
Είναι πραγματικά μέτριο.
-
νατη η σωστη μητερα (εγω οταν ημουν πιτσιρικας τα ακουγα για τα 'βιαια' παιχνιδια ολοι ειδαμε οτι τωρα που μεγαλωσα εγινα ψυχοπαθης δολοφονος και φυσικα τα ματια μου κατασταφηκαν )ελπιζω να χει καλο single αυτη τη φορα, γιατι δεν ψηνομαι για online
ρωτα το γιο σου btw , αν επαιξε το campaign και αν ηταν καλο
αν και αυτη η νεα γενια μονο για το online ενδιαφερεται..ΥΓ υπαρχει pc με windows στο σπιτι σου?
Το εγκατεστησα σημερα το μεσημερι.
Παει πολυ καλα και σιγουρα πολυ καλυτερα απο το medal of honor.
Αντιθετα απο το multi.
Εκει προτιμω το δευτερο, ειναι πιο ''τεχνικο'' και θελη περισσοτερη σκεψη για καλυψη, πυροβολισμους, τοποθετηση σωματος και πολλα αλλα.
Το cod σε αυτα ειναι πιο πολυ ''απλα ριχνεεεεεεε''. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με το χειριστήριο του PS2...Είναι πραγματικά μέτριο.
για χειριστηριο μιλαμε ? αλλο ειχα στο νου μου
για χειριστηριο η επιλογη ειναι μια
xbox , συνεργαζεται τελεια με σχεδον ολα τα παιχνιδια, χωρις μα μου..
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)