-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Χρέπι.
Intel Dual Core E6300 2.8Ghz με 1Gb Ram (το 2ο dimmάκι κάηκε πανηγυρικά προ πολλού), με μια αρχαία nvidia 128mb
Αλλά πχ έχω αξιοπρεπή μητρική και καινούριο σκληρό και τροφοδοτικό 650άρι
Γενικώς είναι ό,τι κομμάτια να'ναι από διάφορα μέρη που έχουν επιβιώσει κατά καιρούς καθώς έχω 5 χρόνια να πάρω pc. Κάθε φορά αλλάζω ό,τι ψοφάειειναι παλιο το μηχανακι σου, αλλα ισως θα μπορουσες να επενδυσεις σε καμια καλυτερη καρτουλα για να παιζεις κανα καινουριο παιχνιδι
λοιπον ΑΝ παιζεις σε οθονη 1280 x 1024 (για μεγαλυτερη θες αλλα πραγματα) τσιμπα αυτη http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafi ... hrase=4850 ή καμια τετοια που μαλλον ειναι καλυτερη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 01-20R.htm και πρακτικα θα μπορεις να παιζεις οποιοδηποτε συγχρονο παιχνιδι αρκετα αξιοπρεπως και σιγουρα καλυτερα απο οποιαδηποτε κονσολα
φυσικα βαλε και αλλο ενα GB ram
αν ειναι να κανεις κατι καλυτερο σε pc gaming , καλυτερα να ετοιμαστεις να σκασεις την 800αρα σου να παρεις κατι συγχρονο
πολλα λεφτα, αλλα καμια σχεση τα γραφικα με τις κονσολες
αν μαλιστα εχεις και καμια full hd tv για να βαλεις το pc σου (και σε βολευει βεβαια κατι τετοιο), με 7-8 κατοσταρικα φτιαχνεις κτηνος (και τα λεφτα της οθονης πανε ολα στο κουτι) σε σχεση με οποιαδηποτε κονσολα και παιζεις και full hd που δε μπορουν οι κονσολες , οι οποιες πλεον ειναι πολυ ξεπερασμενες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι παλιο το μηχανακι σου, αλλα ισως θα μπορουσες να επενδυσεις σε καμια καλυτερη καρτουλα για να παιζεις κανα καινουριο παιχνιδι
λοιπον ΑΝ παιζεις σε οθονη 1280 x 1024 (για μεγαλυτερη θες αλλα πραγματα) τσιμπα αυτη http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafi ... hrase=4850 ή καμια τετοια που μαλλον ειναι καλυτερη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 01-20R.htm και πρακτικα θα μπορεις να παιζεις οποιοδηποτε συγχρονο παιχνιδι αρκετα αξιοπρεπως και σιγουρα καλυτερα απο οποιαδηποτε κονσολα
φυσικα βαλε και αλλο ενα GB ram
αν ειναι να κανεις κατι καλυτερο σε pc gaming , καλυτερα να ετοιμαστεις να σκασεις την 800αρα σου να παρεις κατι συγχρονο
πολλα λεφτα, αλλα καμια σχεση τα γραφικα με τις κονσολες
αν μαλιστα εχεις και καμια full hd tv για να βαλεις το pc σου (και σε βολευει βεβαια κατι τετοιο), με 7-8 κατοσταρικα φτιαχνεις κτηνος (και τα λεφτα της οθονης πανε ολα στο κουτι) σε σχεση με οποιαδηποτε κονσολα και παιζεις και full hd που δε μπορουν οι κονσολες , οι οποιες πλεον ειναι πολυ ξεπερασμενες
Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο για κάρτα γραφικών + ram, αλλά απ την άλλη δεν αξίζει να επενδύεις σε ένα τόσο παλιό μηχάνημα καθώς ό,τι λεφτά και να δώσω σε 1 χρόνο θα είναι 100% χρέπι.
Ίσως να μαζέψω για κανένα laptop αργότερα που έτσι και αλλιώς θα το χρειαστώ σε βάθος χρόνου
...μέχρι τότε παίζει δυνατά το ενδεχόμενο της κονσόλας για σάπισμα -
με μια τετοια καρτα πιο χρεπι απο κονσολα, δε μπορει να ειναι
-
Παρήγγειλα το Dragon Age Origins και το Expansion του για xbox360. Το έκανα επειδή είναι της Bioware που έφτιαξε και τα Mass Effect.
Το έχει παίξει κανείς; -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Παρήγγειλα το Dragon Age Origins και το Expansion του για xbox360. Το έκανα επειδή είναι της Bioware που έφτιαξε και τα Mass Effect.
Το έχει παίξει κανείς;Αν έχεις PC να το σηκώνει να το πάρεις εκεί.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Το έχει παίξει κανείς;αυτο δεν ειναι σαν το mass effect, ειναι παραδοσιακο rpg, τεραστιο και δυσκολο..
πρεπει να σου αρεσει πολυ το ειδος αν ειναι να ασχοληθεις.. εγω παντως δεν ειχα το κουραγιο
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Το έχει παίξει κανείς;μονο σε pc να το παιξεις και σε μεγαλη οθονη γιατι πραγματικα το αξιζει ειδικα οταν πηδας οτι βρισκεις απο την morrigan μεχρι τα darkspawn
-
Μ' αρέσουν τα τεράστια single player παιχνίδια!
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μονο σε pc να το παιξεις και σε μεγαλη οθονη γιατι πραγματικα το αξιζει ειδικα οταν πηδας οτι βρισκεις απο την morrigan μεχρι τα darkspawn
Η Bioware είναι ατιμούλικη
Μπα παιδιά μόνο xbox 360. Από PC μόνο laptop και μάλιστα από τα φθηνά με INTEL κάρτα γραφικών.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Από PC μόνο laptop και μάλιστα από τα φθηνά με INTEL κάρτα γραφικών.X3100 ?
ε τοτε ναι κονσολα
-
παρε Pc τοτε
τo expansion δεν επρεπε να το αγορασεις δεν αξιζει παρα μονο η τελευταια μαχη με τον δρακο κατα τα αλλα ειναι βαρετοp.s αμα διαλεξεις τον μαγο στο δευτερο χωριο μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου τον ετοιμοθανατο αλλιως δεν θα την παλεψεις μετα με τους δυο φλουφλιδες
-
-
850 euro???
Κωλύομαι
-
αμα βαλεις κουτι (που ξεχασα, αλλα με 40 ευρω το λυνεις, ή κρατας το παλιο) οθονη (εκτος αν μπει σε τηλεροαση ) περνας το 1000αρικο, αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο
αμα εχεις και ασυρματο χειριστηριο xbox , παιρνεις απο το ebay ενα δεκτη 'china' με κατω απο 10 ευρω που δουλευει ΤΕΛΕΙΑ (εχει παρει φιλος) και πραγματικα μετα δε σου λειπει τιποτα απο τη κονσολα, ομως τα γραφικα που εχεις ειναι ετη φωτος μπροστα
-
με 1000ρικο περνει 4850 με 23full hd και 3d μεσα..
τι 265 και πρασινα αλογα.. -
για φτιαξε μου συνθεση
συστημα με 4850 σου φτιαχνω με 500-600 ευρω (οπως ειχαμε κανει σε φιλο )
μπορω να αρχισω να σου κοβω πραγματα , αλλα ειπα να ειμαι και λιγο κιμπαρηςΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!
αυτη τη καρτα ηθελα να βαλω
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 68D5NM.htmσιγα μην εβαζα επιτηδες σε τοσα λεφτα τη 265
εκανα ενα λαθακι, ας μην το κανουμε θεμα
επισης στα 160 ευρω παιζουν και οι 5770.. χειροτερες μεν, αλλα αμα θες να μειωσεις το κοστος..
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
850 euro???Κωλύομαι
Τώρα πρόσφατα έκανα συστηματάκι
-AMD Phenom II X4 955 Black Edition
-Asus M4A87TD Evo
-2x2 DDR3 Kingston 1333mhz
-Gigabyte 5770 (GV-R577UD-1GD)
-Intel X25V SSD
-Thermaltake 550W
-Thermaltake V3 Black Edition
-SONY OPT.DVDRW AD-7260S-0B 24X SATAΤιμή 800 just.
Ως τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Το πείραγμα του επεξεργαστή θέλει μια καλύτερη ψύκτρα (μετά τα 3.6) όπως και
η κάρτα γραφικών (απείρως καλύτερο τo Twin Frozr της MSI) αλλά
μιλάμε για πιο 'ζεστές' καταστάσεις.Είναι λίγο φάουλ 70mm fanaki στην ολοχάλκινη με heatpipes ψύκτρα του AMD.
Δεν χρειάζεται να καταφύγει σε λύσεις τύπου Mugen Scythe με 4χ120mm,αλλά έστω λίγο μεγαλύτερη διάσταση. -
οι στοκ ψυκτρες των phenom εμενα μου φαινονται αρκετες, και δεν κανουν και τοσο θορυβο..
αμα δεις intel θα καταλαβεις.. μπορει να ειναι καλυτεροι σαν επεξεργαστες, αλλα αυτη η τσιγγουνια στο μεταλλο ειναι απαραδεκτη
απο κει και περα αν θες να ανεβεις, εννοειται οτι θα πας σε afetrmarket για πολλους λογους
μονο οι 6πυρηνοι μου φαινεται οτι εχουν καλη στοκ ψυξη για ενα μετριο και καθημερινο ανεβασμα
ΥΓ ο 40αρης ssd δεν ειναι λιγο μικρουλης? εγω περιμενω να πεσει ο 80αρης γιατι αυτο ειναι το ελαχιστο που θα μπορουσε να με βολεψει.. τα 40 GB μου φαινονται υπερβολικα μικρα
παντως αν μιλαμε για pc παιχνιδιων το Α και Ω ειναι η gpu
για αυτο θεωρω οτι ενας 4πυρηνος phenom ειναι υπεραρκετος , και ο ssd ισως περιττος
απο κει και περα, αναλογα τις προτεραιοτητες του καθενος και τι θελει να κανει με το μηχανημα του
παντως στα 800 + ευρω μπορει να μπει ακομα και i5 στα 200 μαζι με 460 που ειναι η καλυτερη καρτα σε λογικα λεφτα.. κοβοντας βεβαια απο μητρικη και τροφοδοτικο
τεσπα, κουβεντα να γινεται..
θελω να ερθει η σειρα 6χχχ και με λιγα λεφτα να εχω ακομα καλυτερες γραφικαρες
ακουσα φημη οτι με 200 ευρω θα εχεις επιδοσεις 5870
αμα γινει αυτο θα παει ακλαφτη η nvidia, αλλα μου φαινεται πολυ αισιοδοξο και τωρα τελευταια η τεχνολογια δε μου κανει τη χαρη..
ειδωμεν.. -
Παιδιά καλά τα λέτε, αν μη τι άλλο γουστάρω ένα καλό σύστημα αλλά δεν υπάρχει σάλιο. Μια λύση θα ήταν να κάνω ξέρω γω 24δόσεις, αλλά μέχρι να ξοφλήσω τον υπολογιστή θα πρέπει πάλι να τον αναβαθμίσω για να παίζει το τότε νέο σουπερ ντούπερ παιχνίδι που έχει γίνει επιτηδευμένα εξωφρενικά βαρύ και υποστηρίζει μόνο Directx 15 και vertex shaders 9.0 (λέω τώρα ).
Καλή φάση οι γκαζωμένοι υπολογιστές αλλά πολλά τα λεφτά.
Γι' αυτό και βολεύτηκα με το xbox 360 το οποίο ναι μεν φυσικά έχει χειρότερα γραφικά από ένα σύστημα των 700€ αλλά δεν χρειάζεται να κυνηγάς αναβαθμίσεις. Και το κυριότερο οι εταιρίες παιχνιδιών φτιάχνουν στα μέτρα των κονσολών τα παιχνίδια τους, ενώ το PC πρέπει να το προσαρμόζεις στα μέτρα των παιχνιδιών.Συνεπώς σαφέστατα είμαι και υπερ του PC αλλά αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Αλλιώς κάθομαι μια χαρά με το xbox μου και παραγγέλνω 1 παιχνίδι των 20€ από ebay ή play.com κάθε μήνα να κάνω τη κ@ύλα μου.
Βασικά έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση και το συμπέρασμα είναι απλά τι ταιριάζει στον καθένα.
-
Και γω πλεον ειμαι 100% υπερ της κονσολας,παλιοτερα ημουν υπερμαχος των πισι σαν το Κιουση αλλα εχει καταντησει πολυ ακριβο και κουραστικο σπορ αντιθετα με τις κονσολες που ειναι φτηνες και ξεκουραστικες.Στο αποκορυφομα ειχα δωσει το 2004 τρια χιλιαρικα για πισι (μαζι με ΟΛΑ τα περιφεριακα),περσι εδωσα τον πυργο για 200 ευρω και ειπα και ευχαριστω,εχω κρατησει πληκτρολογιο-ποντικι,σκανερ,εκτυπωτη και οθονη και πηρα ενα barebone της shuttle
http://au.shuttle.com/product_detail_spec.jsp?PI=1209
και εχω βρει την χαρα μου,τροφοδοτικο 60 βατ,το εχω ολη μερα ανοιχτο και δε καιει τιποτα,ολα onboard και ησυχο.Κανω ΟΤΙ εκανα και πριν απλα δεν παιζω παιχνιδια,εκτως απο κανενα adventuρακι που και που.
Για παιχνιδια πλεον μονο στο Xbox360 οπου και το live εχει παρει αλλη διαστασηΣτο θεμα μας,η οθονη που εχω παει για αλλαγμα καθως εχει αρχισει να μου φαινεται ξεθωριασμενη απο αποψη χρωματων,ειναι μια sony SDM-X73 17αρα,που επιπλον η κατω δεξια γωνια εχει γεμισει κολλημενα pixel σε διαφορα χρωματα(κοκκινο πρασινο συνηθως) τα οποια γενικα δεν τα προσεχεις εκτως αν προσπαθει να δειξει μαυρο.
Θα ηθελα κατι σε αυτες τις ιντσες,αντε το πολυ μεχρι 19 και αναλυσεις 1024,1278 αλλα απο οτι διαπιστωνω πλεον δεν υπαρχει τιποτα σε αυτες τις διαστασεις,φοβαμαι οτι αν θα παρω κατι μεγαλυτερο θα γκαβωθω,η αποσταση ειναι γυρω στα 70 εκατοστα και ηδη η 17αρα μου φαινεται οριακη,τι γνωμη εχετε?
Επισης ειδα αυτην
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Mo ... 40S-PN.htm
που λεει οτι ειναι led αντι για lcd,δηλαδη τι διαφορα εχει? -
το θεμα ειναι αμα θες για gaming pc δεν πρεπει να αγοραζεις με τις αναγκες σου αλλα με το τι δειχνει το μελλον..
οταν αγορασα την 4850 δεν την πηρα επειδη ηταν σουπερ ντουπερ αλλα επειδη ξερω οτι μεχρι και τωρα θα τα παιζει μια χαρα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)