-
καλα το καταλαβαμε , μη το βγαζεις με ντουντουκα
-
Δεν εχω αγροτικο.
-
επιασε 100 σελιδουλες το υπερ-thread για τα games
να τις 1000ασουμε να την μπουμε στους ψιτροενακηδες και τους bmw-δακηδες -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επιασε 100 σελιδουλες το υπερ-thread για τα gamesΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!Θα κανουμε κανα μιτινγκ???
-
ασε γιατι εχω τα εχω κανει σκατα με τα meeting μου..
σημερα φευγω και για διακοπες.. απο οκτωβρη τωρα...
-
Το left4dead λεει τιποτα?
Μου αρεσουν τα πιο ΄΄αλληθοφανη΄΄ fps και ειμαι σκεπτικος αλλα ηταν δωρο απο τους κυριους της valve.
Και παλι, εχω ενα gift ιδιο μεσω steam, αν καποιος το θελει. -
ασε γιατι εχω τα εχω κανει σκατα με τα meeting μου..σημερα φευγω και για διακοπες.. απο οκτωβρη τωρα...
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα ερχομουν? Που πας διακοπες?Εγω επομενη βδομαδα την κανω για απανω.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το left4dead λεει τιποτα?
Μου αρεσουν τα πιο ΄΄αλληθοφανη΄΄ fps και ειμαι σκεπτικος αλλα ηταν δωρο απο τους κυριους της valve.
Και παλι, εχω ενα gift ιδιο μεσω steam, αν καποιος το θελει.πολυ διασκεδαστικο
τελειως ανεγκεφαλο, αλλα πολυ διασκεδαστικο
ειδικα αν παιχτει με φιλους γινεται τελειο
δεν ειναι φυσικα καποιο σοβαρο παιχνιδι, αλλα για τσαμπα τσιμπα το χωρις 2η σκεψη
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα ερχομουν? Που πας διακοπες?Εγω επομενη βδομαδα την κανω για απανω.
θα παω σε νησι του ιονιου με γυναικα
θα βγαλω και φωτο αφου πηρε μετα απο τοσα χρονια φωτογραφικη
-
Ωραιος καλα να περασεις!
-
ευχαριστω
-
κατεβασα κι εγω το demo απο το steam , γιατι ζηλεψα
θα το παιξω σε λιγο..
μου τη σπαει που σκοτεινιαζει η οθονη μολις ξαναβγαινω στα windows, αλλα το κανει σε ολους..
-
Στο l4d?
Δε μου το κανει.. -
οχι mafia 2
-
Και μολις θα σου λεγα πως ειναι περιπου
Παντως στο PS δεν προκειται να το παρω λογω χειριστηριου. -
γιατι? εμενα μου αρεσει με χειριστηριο
να ρωτησω και κατι αλλο , επειδη τωρα εμπλεξα με το steam και μου χει σπασει τα νευρα
α) αυτο το πραγμα που εγκαθιστα τα παιχνιδια? μπορω να τα τρεξω χωρις αυτο (χωρις πατεντες)
β) για να τα απεγκαταστησω , οταν θελω να ξεφορτωθω πχ το demο , τι κανω? -
Δεν μπορω καθολου να βρω στοχο με το χειριστηριο και μου σπαει τα νευρα!!!
Με steam δεν εχω ασχοληθει ποτε οποτε δεν εχω ιδεα. -
δεν εχει καποιο auto aim oπως το gta?
στα third person κατι με πιανει και θελω χειριστηριοη μαλακια ειναι οτι δε προλαβα να το παιξω καθολου, πρεπει να φυγω
μιλαμε σε μια βδομαδα
-
:lol: γιατι? εμενα μου αρεσει με χειριστηριονα ρωτησω και κατι αλλο , επειδη τωρα εμπλεξα με το steam και μου χει σπασει τα νευρα
α) αυτο το πραγμα που εγκαθιστα τα παιχνιδια? μπορω να τα τρεξω χωρις αυτο (χωρις πατεντες)
β) για να τα απεγκαταστησω , οταν θελω να ξεφορτωθω πχ το demο , τι κανω?Χωρις αυτο, οχι δεν μπορεις να παιξεις.
Ανοιγεις το steam και πας στο games, εκει βρισκονται ολα.
Για να το απεγκαταστησεις εχει unistall εκει, αλλα και απο την πρσθαφαιρεση μπορεις. -
Hackers HELP!Περασα το Grid με dvd και δεν μπορω να βρω το archieve του στον σκληρο δισκο!Εχω windows 7 home premium και εχει περαστει γενικα στον φακελο παιχνιδια του υπολογιστη.
Edit τελικα το βρηκα.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)