-
LIMBO.
Απίστευτο.
Μόνο στο Xbox 360 Live Arcade.
http://www.limbogame.org/
http://il.youtube.com/watch?v=C-v42slmJD8 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ έπαιζα μήνες το ίδιο παιχνίδι μέχρι να το τερματισω ...
Πόσο νιουμπας ήμουν ...αναλογα ποσο παιζεις και για πιο παιχνιδι μιλαμε (δεν ειναι ολα το ιδιο μεγαλα) , μερικα που τα επαιζα στο χαλαρο μου πηραν και μηνες..
αμα βαρας 6ωρα+ καθε μερα τα ξεπετας, αλλα και παλι το far cry σε τετοιους ρυθμους εμενα μου πηρε κανα 10ημερο
(24 ωρες παιχνιδιου συνολο χωρις να υπολογιζουμε το ποσες φορες πεθανα και ξανακανα load) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
παιξε soase και ελα πες μου αμα οι ωρες θα σου φανουν πολλες
αναφερομουν πιο πολυ σε single
multi κλεινεις μηνες καθαρου gaminig αμα πορωθεις χωρις να το καταλαβεις
το sins εχει τοσο μεγαλο campaign?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιξε soase και ελα πες μου αμα οι ωρες θα σου φανουν πολλες
αναφερομουν πιο πολυ σε single
multi κλεινεις μηνες καθαρου gaminig αμα πορωθεις χωρις να το καταλαβεις
το sins εχει τοσο μεγαλο campaign?
campaing? σου μιλαω για skirmish mode 1vs 1 με 100-200 πλανητες και καλη τυχη να μην την παθεις απο τους πειρατες οταν ο στολος σου θα ειναι σε αλλο γαλαξια
(αυτο που παιζω τωρα το αρχισα συγκεκριμενα 22 ιουνιου με 10 γαλαξιες και συνολικα 489 πλανητες )
καλη μου τυχη να βρω πειρατες και αντιπαλους -
εγω τα ψιλοβαριεμαι τα σκιρμις , μονο με το age of empires και λιγο με τα c&c κολλησα
θα δω τι θα παιχτει με το starcraft αν και δε πεταω τη σκουφια μου
-
ε ε ερχεται
-
-
Τι αυτοκινητιστικο παιχνιδι μου προτεινετε να παιξω???
-
για σκετη διασκεδαση dirt 2, ομορφο (ελαφρυ κιολας) και αρκετα ανεγκεφαλο
αν παιζεις σε pc (για το λαπτοπ σου φανταζομαι οτι μιλαμε) καλο ειναι να παρεις και κανα χειριστηριο, δεν παλευεται με πληκτρολογιο να παιζεις racing (οπως και πολλα αλλα παιχνιδια βεβαια)
για οτιδηποτε αλλο ας σου πουνε οι αλλοι, δε τα παω καλα με τη συγκεκριμενη κατηγορια, προτιμω τη πραγματικη οδηγηση
-
Ωραια.Λεω να δοκιμασω και το GRID πρεπει να ειναι καλο.Καλα θα βγαλω τα αποθημενα μου στο λαπτοπ θα του δωσω να καταλαβει.Αϊ στο καλο εχω καει απο τη ζεστη με το παλιο pc ελεος και δεν μπορω να παιξω και παιχνιδια.Αυριο θα το παραγγειλω.
-
για arcade grid και dirt2
για simulation
netkarpro/live for speed/ rfactor
τιμονιερα g25 η g27 για ultimate οδηγηση στα ορια του αληθινου! -
Και συνδεση στη 37αρα.Δεν προκειται να ξαναμπω σε αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και συνδεση στη 37αρα.Δεν προκειται να ξαναμπω σε αυτοκινητο.βαλε force feedback σε αυτες τις τιμονιερες στο 100-110% και ελα πες μου αν θα ξαναπας και σε γυμναστηριο μετα
-
Μα δεν παω γυμναστηριο...
-
Μα δεν παω γυμναστηριο...τοτε αμα το κανεις το λαθος μην το κανεις για πανω απο 20 λεπτα πραγματικα η 'παπια' και γενικα μετα το μπρατσο θα αρχιζει να πρηζεται και θα ιδρωνεις μετα απο 20-30 γυρους σε ρυθμο χωρις αυριο
-
Aυτα ειναι και να πορωνεσαι κι αλλο και να σκας παντιλικι!Μακαρι να ειχα λεφτα για καλη τιμονιερα αλλα σκατα.Τα simulator δεν μπορω να τα παιξω θα παιζω arcade.
-
ενταξει η g25 ειναι για οταν θα εχεις λεφτα μια απλη τιμονιερα μεχρι 100 το πολυ δεν νομιζω οτι ειναι κακη ιδεα παντως
να φανταστεις η g25 ακομη πουλιεται απο 180 μεχρι 310 -
Οι τιμονιερες οι γαματες ειναι αυτες που εχουν συμπλεκτη.Οπως η g25 ενα πραμα.Αλλα τωρα για τωρα περιμενω ενα 6 μηνο για να βγαλω διπλωμα και να εχω χρημα για τα πρωτα μου εξοδα(ξερεις εσυ... ) ειναι βλακεια να τα σκασω σε τιμονιερα.
-
Οι τιμονιερες οι γαματες ειναι αυτες που εχουν συμπλεκτη.Οπως η g25 ενα πραμα.Αλλα τωρα για τωρα περιμενω ενα 6 μηνο για να βγαλω διπλωμα και να εχω χρημα για τα πρωτα μου εξοδα(ξερεις εσυ... ) ειναι βλακεια να τα σκασω σε τιμονιερα.αναλογα πως το θετεις το 'πρωτα εξοδα'
(θα σε δουμε σε κανα αυστραλοτοπικ?) -
Οχι ποιο χαμηλα... Μπιτζινες ρε μπιτζινες!!!Αμα δεν κανω εγω σε ενα καλοκαιρι 5.000χλμ να μην με λενε Mad_Max...
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)