-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξαναπες μου τι μητρικη προτειναμε , να το κοιταξω λιγο περισσοτερο το θεμαΑυτη της gigabyte.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... TA-UD3.htm
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ήμουν κάποτε και πολέμιος της κονσόλας
και γω καποτε υπερμαχος
ενταξει εχουν τα καλα τους οι κονσολες , το ξαναλεω, αλλα στο pc ειναι καλυτερη η φαση και αν θες μπορεις να κινηθεις οικονομικα
βεβαια παντα θα ειναι πιο ακριβο σπορ, αλλα ειδικα αυτη την εποχη που οι κονσολες ειναι πλεον παλιες θα κερδισεις πολυ σε γραφικα και επιδοσεις
-
Και γω καποτε υπερμαχος της κονσολας ημουν αλλα τελικα καταλαβα πως κινουνται στα ιδια επιπεδα.Και τα δυο δηλαδη εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
ξαναπες μου τι μητρικη προτειναμε , να το κοιταξω λιγο περισσοτερο το θεμα
Αυτη της gigabyte.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... TA-UD3.htm
δεν ειμαι σιγουρος αν αυτη εχει το καλυτερο chipset για phenom θα μαθω και θα σου πω
αν καποιος ξερει ας πει -
Να πάρει Asus το παιδί...
-
μωρε ας παρει ο,τι θελει δε θα κολλησουμε στη μαρκα, αλλα στο chipset αυτο ειναι το σημαντικο και απο amd δεν το χω ψαξει πολυ το ζητημα, τωρα τελευταια μαθαινω πραγματα
εγω οπως εχω ξαναπει επαψα να συμπαθω τις asus μολις (λογω κοστους) πηγα σε gigabyte
για να παρεις μια καλη ασους πρεπει να ξηλωθεις.. και η δικη μου τουλαχιστον asus παρα το υπερκοστος ηταν γτπ καβαλα
-
Τι να σου πω εμενα αυτη μου προτεινανε με τον τετραπυρηνο τον amd.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μωρε ας παρει ο,τι θελει δε θα κολλησουμε στη μαρκα, αλλα στο chipset αυτο ειναι το σημαντικο και απο amd δεν το χω ψαξει πολυ το ζητημα, τωρα τελευταια μαθαινω πραγματαεγω οπως εχω ξαναπει επαψα να συμπαθω τις asus μολις (λογω κοστους) πηγα σε gigabyte
για να παρεις μια καλη ασους πρεπει να ξηλωθεις.. και η δικη μου τουλαχιστον asus παρα το υπερκοστος ηταν γτπ καβαλα
Το καλό πράμα το πληρώνεις.
Είναι premium τι να κάνουμε....
-
premium καταλαβαινω μονο στα αυτοκινητα, αντε και στα ρουχα..
οχι στα περι pc
-
γω παντως με το ps3 ειμαι ευχαριστημενος,και γλιτωσα λεφτα για αγορα media player και βλεπω ταινιες σε bluray
πιστευω τα αποκλειστικα του ps3 'κερδιζουν' τα αποκλειστικα του xbox:metal gear solid 4,uncharted,uncharted 2
και αναμενουμε απο τη ροκσταρ(η οποια ροκσταρ εχει ξεσκιστει να βγαζει παιχνιδαρες) ενα αποκλειστικο στο ps3
http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_(video_game)το ποιο θα ειναι μαλλον παιχνιδαρα:
The game is set during the Cold War and will take players into 'the world of counter-intelligence, espionage and political assassinations', according to a Rockstar press release.[4] Rockstar has yet to reveal any details regarding the setting for the title other than the fact that it will be set in the late 1970s. -
το ps3 αμα κατσεις και το σκεφτεις εχει το πιο ακριβο gaming πολυ ακριβο τωρα που το σκεφτομαι
οσο για τις hd ταινιες, υπαρχουν λυσεις επισης πιο οικονομικες
-
Στους τιτλους αναφερεσε,γιατι πανω κατω τις ιδιες τιμες εχουν.
-
ναι σε αυτους γιατι σε ολα τα υπολοιπα συστηματα η τιμη απλα... δεν υπαρχει
(ή τουλαχιστον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα) -
Μα τις ιδιες τιμες εχουν,πως εχει ποιο ακριβο gaming???
-
με κοροιδευεις?
οταν λεω δεν υπαρχουν κυριολεκτω -
Καταρχήν καλημέρα! Θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε ένα forum που έστισα μ' έναν καλό μου φίλο. Τα κυρίως θέματα προς συζήτηση είναι τα anime και τα video game. Υπάρχει ένα σύστημα πόντων τους οποίους κερδίζετε και χρησιμοποιείται με διαφόρους τρόπους, παίζοντας flash games για παράδειγμα, chat, και sudoku. Μπορούν ακόμη τα μέλη να παίζουν μεταξύ τους ποντάροντας πόντους για το ποίος θα σημειώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε κάποιο παιχνίδι! Όπως θα δείτε έχουμε ρίξει αρκετή δουλειά και τώρα ψάχνουμε για μέλη. Δεν έχουμε πολλά, αλλά αυτά που έχουμε είναι πολύ ενεργά. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως εάν ρίχνατε μια ματιά...!
Μπορείτε να μας βρείτε στη διεύθυνση: http://skylegend.co.cc
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί! -
Έπαιξα το demo του Darksiders.
Το παιχνίδι στην ουσία είναι ένα σκοτεινό και πιο βίαιο Legend of Zelda.
Μου άρεσε και μπαίνει στο πρόγραμμα για αγορά.
Προτείνεται σε όσους αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. -
Χθες έπαιξα πρώτη φορά το Modern Warfare 2 σε PC.
Έλιωσα για κανένα τρίωρο, το παιχνίδι είναι εκπληκτικό!
Προτίμησα το single player, στο multi γίνεται πανικός και δε προλαβαίνεις να παίξεις σαν άνθρωπος. Πολύ γέλιο έριξα με τον 'Ramirez', που του φωνάζουν συνέχεια οι ανώτεροι του (είναι διαδικτυακό αστείο αυτό). Με έψησε ακόμη περισσότερο να αγοράσω σοβαρό υπολογιστή για gaming, αλλά δεν έχω λεφτά . -
ουτε καμια 400αρα δεν παιζει? αμα κινηθεις σωστα κατι μπορει να γινει
βεβαια για να εισαι ανετος θες 700-800 διαφορετικα μπορεις να κοιταξεις μεταχειρισμενα ή πλαισιο στοκ και με πολυ λιγα λεφτα να φτιαξεις πολυ δυνατο μηχανημα
(με το αναλογο ρισκο κυριως ταλαιπωριας γιατι αν μια μητρικη του πλαισιου στοκ δε δουλευει καλα πρεπει να ξανατρεχεις μεχρι τη μεταμορφωση )
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Προτίμησα το single player, στο multi γίνεται πανικός και δε προλαβαίνεις να παίξεις σαν άνθρωπος.Aν παιξεις στο ανωτερο επιπεδο την ιστορια, θα αρχισεις απο καλο σημειο για το multi.
Τα μυστικα θα τα μαθεις στο δρομο.Ψηνομαι να κανω preorder απο ιντερνετ το Black Ops και το νεο Medal of Honor.
Λετε?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)