-
θα σου ερθει πιο φθηνα ετσι?
το black ops δεν αργει ακομα?
(9 νοεμβριου βλεπω εδω http://www.gamespot.com/search.html?qs= ... clk=search) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ουτε καμια 400αρα δεν παιζει? αμα κινηθεις σωστα κατι μπορει να γινειβεβαια για να εισαι ανετος θες 700-800 διαφορετικα μπορεις να κοιταξεις μεταχειρισμενα ή πλαισιο στοκ και με πολυ λιγα λεφτα να φτιαξεις πολυ δυνατο μηχανημα
(με το αναλογο ρισκο κυριως ταλαιπωριας γιατι αν μια μητρικη του πλαισιου στοκ δε δουλευει καλα πρεπει να ξανατρεχεις μεχρι τη μεταμορφωση )
Θα κοιτάξω να πιάσω δουλειά και από Σεπτέμβρη άμα είναι...
Προτίμησα το single player, στο multi γίνεται πανικός και δε προλαβαίνεις να παίξεις σαν άνθρωπος.
Aν παιξεις στο ανωτερο επιπεδο την ιστορια, θα αρχισεις απο καλο σημειο για το multi.
Τα μυστικα θα τα μαθεις στο δρομο.Ψηνομαι να κανω preorder απο ιντερνετ το Black Ops και το νεο Medal of Honor.
Λετε?Στο multi που έπαιξα πήρα κάτι accolades που με κάνανε να ντρέπομαι..
Spy Game Most time watching killcams
Evolver Most classes changedΤουλάχιστον δεν είχα το 'Nearsighted' .
Στο single player το έπαιζα στο hardened (regular, hardened, or veteran). Καλά τα πήγαινα, εκτός από σημεία που γινόταν πανζουρλισμός και δε προλάβαινες να καταλάβεις από που σου ερχόταν.
-
θα σου ερθει πιο φθηνα ετσι?το black ops δεν αργει ακομα?
(9 νοεμβριου βλεπω εδω http://www.gamespot.com/search.html?qs= ... clk=search)Μπα, το ιδιο θα μου ερθει.
Τουλαχιστον δε βλεπω καποια εκπτωση.
Απλα το παιρνω την ιδια μερα.
Ναι για τοτε μιλαμε, εχουν αρχισει οι προπωλησεις. -
αληθεια ποια η γνωμη σας για το project natal?
http://www.xbox.com/en-us/live/projectnatal/ -
Αν και έβγαλαν τον εσωτερικό του επεξεργαστή για οικονομία η τιμή που έχει ακουστεί ότι θα διατεθεί παραμένει μεγάλη(150$).
Μέχρι να βγει επίσημη τιμή και να δούμε τα πρώτα πραγματικά δείγματα ότι και να πούμε μπορεί να αλλάξει.
-
Γ@μησε και έδειρε η Nintendo.
3DS
Zelda
Donkey Kong
Kid Icarus
Metroid
Τρομερή υποστήριξη για 3DSStar Fox 64 και Ocarina of Time στο 3DS
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Star Fox 64 και Ocarina of Time στο 3DS
θεικα και τα 2
μου θυμισες τα νιατα μου
-
H Nintendo το κάνει σωστά!!!
-
Τρομπάρει λίγο η Μικρολογισμικό.
Όταν ζήτησα να μου αντικαταστήσουν τον σκληρό δίσκο του xbox ο υπάλληλος μου είπε ότι θα μου έρθει σε δέκα μέρες καινούργιος στο σπίτι με courier UPS.
Σήμερα (όντως περίπου μετά δέκα μέρες) μου έρχεται ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ να παραλάβω αντικείμενο από το ταχυδρομείο
Ανυποψίαστος, πάω να παραλάβω το αντικείμενο του ειδοποιητηρίου και παίρνω έναν ταλαιπωρημένο φάκελο με ένα λεπτό προστατευτικό πλαστικό ο οποίος δεν έγραφε ούτε fragile πάνω και μέσα ο σκληρός...
Τον συνδέω στο xbox και βλέπω έχει παιχνίδια arcade και βίντεο μέσα, λέω ντάξει μεταχείρα μου δώσαν
Τέσπα αν τελικά δουλεύει κανονικά δεν λέω τπτ. Αλλά αν έχει πρόβλημα, θα ξεχέσω.
Ρε φούστη μου από ιδιώτες στο ebay παραγγέλνεις κάτι και στο φέρνουν πάντα τόσο καλά τυλιγμένο και προστατευμένο που παίζεις και ένα 5χ5 με τους φίλους με μπάλα το πακέτο και ολόκληρη microsoft να το στέλνει έτσι;PS: Παίζω το Biosock από χθες... πολύ καλό ρε σεις!!
-
το 1 ή το 2?
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7TThJZf3Hw
-
το 1 ή το 2?Το πρώτο! Έρχεται και το δεύτερο σιγά σιγά
-
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
το 1 ή το 2?
Το πρώτο! Έρχεται και το δεύτερο σιγά σιγά
θεικο λιωσιμο διαλεξες!
το 2ο αν και οπτικα δε βελτιωθηκε καθολου, βελτιωθηκε αρκετα στο gameplay και ας χανει λιγο σε ιστορια σε σχεση με το πρωτο
βεβαια τα επαιξα με σημαντικη χρονικη διαφορα και ισως με επηρεασε οτι δε μου εκανε τοση εντυπωση οσο το πρωτο, αλλα αν τα παιξεις το ενα πισω απο το αλλο (που ακομα η 'εντυπωση' ειναι στα φορτε της ) πιστευω οτι θα τα καταευχαριστηθεις
ευτυχως που καποιοι ακομα σεβονται αυτους που θελουν να παιζουν single
-
Η Nintendo τα σαρωσε ολα στην E3!
Πολυ casual η Microsoft εκτος απο τα γνωστα( Halo, Gears, Fable).
Η Sony καπου στη μεση, με αρκετα exclusives ομως.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Youtube Video2 Νοεμβρίου... γιατι το παιδεύουν τόσο πολύ το πράγμα?
Καμιά F1 στο PS3 θα δούμε?
-
...και κάτι για 'μας, τους λίγο μεγαλύτερους (στο σώμα) ...
-
να τος και ο γερο-gamer
να ρωτησω , για το καινουριο prince of persia τι ξερουμε? ψηνομαι να το παιξω γιατι βαρεθηκα να πηδαω με αλεξιπτωτα
Youtube Videoη ουμπι κανει παλι τα ανουσια κολπα της με τις προστασιες?
-
να τος και ο γερο-gamerνα ρωτησω , για το καινουριο prince of persia τι ξερουμε? ψηνομαι να το παιξω γιατι βαρεθηκα να πηδαω με αλεξιπτωτα
Youtube Videoη ουμπι κανει παλι τα ανουσια κολπα της με τις προστασιες?
bordelands σου αρεσε?βασικα σε ολους αρεσε,νομιζω κι εσυ ελεγες οτι ηταν καλο,λοιπον,υπαρχει κατι παρομοιο με fully destructable environment που παιζω εδω και καμια εβδομαδα και εχω κολλησει,red faction guerrilla
το χα δοκιμασει οταν πρωτοβγηκε και δεν με εντυπωσιασε αλλα ειπα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια και την επιασε απο τα μαλλια,παρα πολυ fun για τους λατρεις του γκρεμισματος,το 80% του παιχνιδιου απλα γκρεμιζεις κτιρια,με εκρηκτικα,με μπαζουκες,πεφτεις πανω τους με αμαξια,ανατιναζεις φιαλες οξυγονου,οπως γουσταρεις,πρεπει να ειναι η απολυτη εκτονωση σε παιχνιδι,try ithttp://www.youtube.com/watch?v=fqkl_T66 ... re=related
-
το ιδιο και το borderlands, στην αρχη φαινοταν βαρετο και μετα κολλησα
το red faction το ειχα δει λιγο σε φιλο μου και μου φανηκε επισης βαρετο, λες?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)