-
ειχες skill τοσο νωρις να απενεργοποισεις τη βομβα?
την οικογενεια της κοπελας θα τη βρεις πιο μετα , νομιζω τυχαια τη βρηκα ,μην αγχωνεσαι τοσο πολυ για αυτα τα side quests αν πας παντου και μιλας με ολους θα τη βρεις την ακρη
εισαι αρχη ακομα εχεις πολυ ψωμι
βαλε και τα expansions αμα το τελειωσεις και θελεις κι αλλο καποια απο αυτα εχουν πλακα, αν και το πιο ενδιαφερον ειναι το main campaign
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Τεσπα το παιχνίδι τα σπάει!!
απο τα πλεον αγαπημενα μου γιατι αν και rpg εχει πολλη δραση, παραμενει ομως rpg και ο κοσμος και τα τοπια τα σπανε
tip μαζευε οπλα και αποθηκευε τα (τα πιο σημαντικα) και οσο μπορεις μαζευε πυρομαχικα που δεν μετρανε στο βαρος
μη σου πω οτι οταν αρχιζεις να εχεις σοβαρα λεφτα αγοραζε και οπου βρεις
αν και με τα expansions εχω λυσει το θεμα των πυρομαχικων
εχω παρει αυτο το εξωγιηνο μαραφετι στην αρχη του βιντεο (εχω καμια 7αρα για ανταλλακτικα) και κανα 2χιλιαρο σφαιρες και σφαζω ανελεητα
Youtube Video -
Ναι από την αρχή τα είχα ρυθμίσει έτσι τα skills και με το που πήγα στην Megaton, απενεργοποιησα την βόμβα.
Ατελείωτο το παιχνίδι πάντως! Κάπου διάβασα πως έχει μέχρι και 100 ώρες παιχνιδιού αν κάνεις όλα τα quests κλπ! -
Εγώ έχω 133 ώρες αυτή τη στιγμή και από expansions έχω τελειώσει μόνο το Broken Steel.
-
δεν ειναι και το πλεον τεραστιο, αλλα εχει πολυ ψωμι..
εγω παντως εχω ακομα καμποσα πραγματα να κανω (εχω βγαλει τα πολυ βασικα ομως), το καλοκαιρι θα ασχοληθω
(αυτα τα παιχνιδια κανω απο μηνες εως χρονια να τα εγκαταλειψω ) -
Δεν μπορω να σκεφτω πολλα μεγαλυτερα(σε διαρκεια) παιχνιδια.
-
morrowind, oblivion απο την ιδια εταιρεια, dragon age απο οσο ξερω
νταξει ειναι κτηνος σε σχεση με τη πλειοψηφια, αλλα εχει το 'σωστο' μεγεθος ενος rpg
και αν σκεφτεις οτι προσφερει και δραση ενος fps τοτε το ευχαριστιεσαι τοσο πολυ που ισως δεν καταλαβαινεις το μεγεθος τουνα σου πω την αληθεια το main story θα το ηθελα και πιο μεγαλο
παντως ξαναλεω ειναι στα 5 πιο αγαπημενα μου παιχνιδια χαλαροτατα
βεβαια υπαρχει και το mass effect που σε 40 ωρες εκανα τα παντα (ο,τι side βρηκα μπροστα μου) , αλλα αυτο δε ξερω αν θα πρεπε να ανηκει στα rpg
-
Αυτό είπα και εγώ.
Είναι μερικά μεγαλύτερα αλλά όχι πολλά.
Προσωπικά στα μόνα παιχνίδια που έχω ξοδέψει περισσότερες ώρες είναι το Oblivion και μερικά Pokemon.
Ακόμα και για RPG πλέον είναι μεγάλο. Ευτυχώς που βγαίνουν ακόμα τέτοια παιχνίδια και δεν έγινα όλα multi.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ακόμα και για RPG πλέον είναι μεγάλο. Ευτυχώς που βγαίνουν ακόμα τέτοια παιχνίδια και δεν έγινα όλα multi.
θυμηθηκα οταν προσπαθουσα να εξηγησω σε φιλο μου γιατι το oblivion ηταν ανωτερο παιχνιδι απο το lineage
θα ηταν ωραιο ομως να ειχε και κανα μουλτι, αλλα μονο ξυλο , να σου εδειχνα γιατι δεν πρεπει να παιρνεις μαγους
βασικα σκεψου ποσο θεικο ειναι, first person ξιφομαχια και ασε τους αλλους να κρυβονται απο τις σφαιρες
-
Δε θα με έβλεπες καν....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
red dead redemption
απλα ΘΕΙΚΟελπιζω να μην αργησει πολυ στο pc
Πραγματικά κορυφαίο το παίγνιον.
Absolute must have για gta fans.Σίγουρα θα βγει και για pc. Τώρα τι port θα κάνουν, είναι άλλη ιστορία...
-
Νοικιασα godfather σημερα.Το ειχα πεθανει στο PS2.Λιωσιμο. Θα παρω και το grid.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Νοικιασα godfather σημερα.Το ειχα πεθανει στο PS2.Λιωσιμο. Θα παρω και το grid.Ψιλομουφα το GRID,καλυτερα παρε το DIRT 2(αν δεν το χεις παρει ηδη).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Νοικιασα godfather σημερα.Το ειχα πεθανει στο PS2.Λιωσιμο. Θα παρω και το grid.
Ψιλομουφα το GRID,καλυτερα παρε το DIRT 2(αν δεν το χεις παρει ηδη).
Μακαρι να το επαιζε το pc μου. Τουλαχιστον στο minimun μπορω να παιξω το grid.
-
Εχω προβλημα μαγες.Λοιπον κανω εγκατασταση το godfather.Παω μετα στο www.gamecopyworld.com κατεβαζω το κρακ.Βλεπω δεν αρχιζει.Αφου βλεπω αυτο κατεβαζω και ενα fix που εχουν βαλει.Το ξανατρεχω και τιποτα κανει crash στην αρχη. Ξερετε τι παιζει??
-
εβαλες τη σωστη εκδοση, ακολουθησες σωστα τις οδηγιες?
ΥΓ ολα τα κρακ σε αυτα τα site ονομαζονται 'game fixes'
για πανε εδω και δοκιμασε και τα υπολοιπα
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_godfather.shtml -
Ασε το εβγαλα. Θα περασω το 2 μιας και υπαρχει. Το grid το εχεις παιξει?
-
μπαα βαριομουν
δε θα παιξω τιποτα στο αμεσο μελλον , απο ιουλιο ξαναρχιζω λιωσιμο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπαα βαριομουν
δε θα παιξω τιποτα στο αμεσο μελλον , απο ιουλιο ξαναρχιζω λιωσιμοΕγω λεω να το περασω.Τσιμπισα και καινουρια καρτα γραφικων.
http://www.pricecheck.co.za/products/51 ... 41-042%29/
Τωρα και δυο μνημουλες στη motherboard και θα ειμαι μπαμ.
-
ποσο τη πηρες τη καρτα?
agp ειναι?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποσο τη πηρες τη καρτα?agp ειναι?
30Ε και ειναι pci-express.Ειναι παλια η motherboard μου και δεν παιρνει αλλα...Που να βρω ομως ρε γαμωτο δυο μνημες ddr333 η ddr400 φτηνα ρε γαμωτο.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)